- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt
üzenetére
Az ,hogy egy 5 gigás bughalamaz nem igaz, van benne bug ,de már korántsem annyi ,mint régen. (a fizetős EA-s gamekben amiért 10K-t is elkérnek abban több bug van...
, tapasztalat!))Jah hogy nem vagy profi, játszani se akarsz, fórumot se szeretnéd nézni, DE azért legyél tele RP-vel. Hétköznapi nyelven ez kb úgy szólna, hogy egéssz nap otthon verem a lompost néha benézek a melóhelyre mert egy jó bögyös szőke bombázó kolléganőm van ,és még a kávé is finom, és zsééé meg csak úgy dől. (mondjuk ilyen is van csak sajna nagyon ritka
)Mostanában én se játszok már sokat (se ezzel ,se mással, mert se időm se kedvem) ,de mikor még többet toltam akkor ha akartam Rp-t akkor lett is, és nem ültem itt egéssz nap és nem is fizettem érte. Vannak lehetőségek, csak ki kell használni őket... (pl. explorer,fánk,könnyű pár perces eventek,stb.) Egyszóval ne légy lusta körülnézni, de ha meg lusta vagy akkor ne "fogd" a játékra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- BMW topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000E Blade Chassis (CDV10)-without blades - Több db
- Dell PowerEdge R820 Blade Server- csak ház + alaplap - 2 db
- Dell PowerEdge R730 Blade Server- csak ház + alaplap -
- Dell PowerEdge R320 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- Nintendo Switch OLED-ek 64+256GB okos CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos üvegfóliás
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, tapasztalat!))
)