Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt
üzenetére
Az ,hogy egy 5 gigás bughalamaz nem igaz, van benne bug ,de már korántsem annyi ,mint régen. (a fizetős EA-s gamekben amiért 10K-t is elkérnek abban több bug van...
, tapasztalat!))Jah hogy nem vagy profi, játszani se akarsz, fórumot se szeretnéd nézni, DE azért legyél tele RP-vel. Hétköznapi nyelven ez kb úgy szólna, hogy egéssz nap otthon verem a lompost néha benézek a melóhelyre mert egy jó bögyös szőke bombázó kolléganőm van ,és még a kávé is finom, és zsééé meg csak úgy dől. (mondjuk ilyen is van csak sajna nagyon ritka
)Mostanában én se játszok már sokat (se ezzel ,se mással, mert se időm se kedvem) ,de mikor még többet toltam akkor ha akartam Rp-t akkor lett is, és nem ültem itt egéssz nap és nem is fizettem érte. Vannak lehetőségek, csak ki kell használni őket... (pl. explorer,fánk,könnyű pár perces eventek,stb.) Egyszóval ne légy lusta körülnézni, de ha meg lusta vagy akkor ne "fogd" a játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- PlayStation 5
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- LG LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, tapasztalat!))
)