Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
áááááááá mi van itt az utlolsó hszekben ááááááááááá
-
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #15096 üzenetére
Nem is iszok alkoholt lassan már egy éve...
És valahogy nem is hiányzik.
Elkezdtem kergetni a bogarat a képernyőről...azt hittem, hogy élő... XD Aztán nagy nehezen rájöttem, hogy az ott marad... XD
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997 #15095 üzenetére
FÚÚÚ de utálom az alkoholt!!!! Brrrrrr
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #15092 üzenetére
Kisa te ezt még nem értheted, majd egyszer te is rákapsz a piára... vagy legalább a sörre (habár az nem alkohol
)
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #15092 üzenetére
Húúúúúúúúúúú hááááááááá izééééééééééééééé aztaaaaaaaaaaaaaaaa
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok.
Kérdezhetek? Itt mindenki piás?Ezek az emberek tiszta alkoholisták.Játszottam egy srácal és neki pár haverjával és állandóan a kocsmába jártak
ááááá nem lesz ez így jó
Jó értelembe nézzétek.Ne irjatok, olyat, hogy húúúú háááááá izéééé vagy hozzéééé vagy.
Üdv: Kisa -
SSP33DY
aktív tag
.. a qrv@nyukájukat.. Inkább adnák olcsóbban a szaros AP-jüket! Nem, inkább ránkugrasztanak pár lehúzós reklám szart.. bbáázzz...
PL.:
Provide accurate name, shipping and credit card information. Sign up your 14 day free trial. You must provide your credit card or PayPal information. Hit "Complete Order" at bottom of order page. Receive 190 AP within 1-2 days. Hol is van, hogy VENNED KELL??DE. ha van egy kis vér a cerkában, akkor, ha megnézed, az összes FREE TRIAL.. szal, ha meg is vennénk a sok xart, vissza is lehet küldeni (na jó ez csak végső elkeseredés..) NE vegyetek ilyen szarokat.. szrintem.. az a telefonsexes regisztráció meg jó vicc...
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #15082 üzenetére
Az ÖSSZEShez oda van írva, hogy purchase required to recieve AP. Tehát költened kell hogy APt kaphass!
Aztán meg az apróbetűs részben csak annyit ír általában, hogy csak regisztrálni kell vagy feliratkozni. Ki érti ezt?
Talán egyedül az elsőhöz, az 55 APs telefonos szerelemsegítőért vagy miért nem kell fizetni. -
kerekesgyuri
csendes tag
válasz
Creative997 #15070 üzenetére
Köszönöm
-
SSP33DY
aktív tag
! http://project-torque.aeriagames.com/node/521 !
Nah lehet nekiesni AP-t gyűjtögetni.. vagy így-vagy úgy -
UnConnecteD
senior tag
de azt nem ertem, hogy miert adnak mar ki alapbol frissitett verziot ? sokkal egyszerubb lenne mar az ujabbat tolteni, es csak mindig a legutolso frissiteseket szedni, mostanaban volt egy par rendszer csere a gepeken, elegge sokat ment a frissites
-
Bazzzs
senior tag
Megvan a Stallion
Meg Explorerben nyertem még mellé egy targoncátEz a játék ez kész
Viszont nem működik az emelője
-
PaJa1
őstag
Ejj de szarozott a forum!
A PT szerverek újra mennek. 24órás RUSH! - Tessék kárpótlás
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #15074 üzenetére
Az az 1 giga csak a telepítője
Abból lesz 5 giga, a patchek csak pár száz megát adnak hozzá.
Bazzzs, Csinálj olyan szobát majd, hogy maxclass4
aki nagyobbal jön azt kiteszed
Gixer van a szerverrel. A Fobó meghülyült...de a Subot is leállítják... Történt mindez a kerbantartás után. Most bizonytalan időre kikapcsolták őket, hogy a hiba okát keressék. Ilyenkor azért szokott lenni valami kárpótlás....túléljük
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #15074 üzenetére
Az az 1 giga csak a telepítője
Abból lesz 5 giga, a patchek csak pár száz megát adnak hozzá.
Bazzzs, Csinálj olyan szobát majd, hogy maxclass4
aki nagyobbal jön azt kiteszed
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #15073 üzenetére
Hmmm... köszi a választ
Egyre jobban a Stallion felé hajlok. Valahogy azt élvezetesebb vezetni... nekem legalább is (mozgékonyabb). Igazából azért kérdeztem meg itt, mert amennyit én játszok nem hiszem, hogy mostanság másik autót is vennék. Ezért ami leginkább számít az a játékélmény. Az számomra már eldőlt, hogy a Stallion-t élvezetesebb vezetni (mondjuk ez relatív), csak nem tudom melyik szinten mennyi verseny van? Ezt van aki kitapasztalta már? Mármint, ha pl a szoba "no restriction", akkor tele lesz level 6 meg 5 autókkal, vagy a 4-essel is el lehet szórakozni úgy, hogy nem kell szobákra vadászni?
-
Creative997
őstag
válasz
Badman 4ever #15063 üzenetére
hehe, a durva az h asszem 1 gb az exe, de a peccsel 5 v 6 gb-os lesz...
-
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #15071 üzenetére
Harpoon tuningja kb 620k rp, a stallion kb 490-500k, mindkettő egy nagyon jó kocsi, habár a poon olyan mint egy hajó, hamar meg lehet szokni, jó balance sem árt! A gyorsulása a Forte, WRX, EVO környékén (~3.5sec), erő is van benne, csak nehéz, de tartja a lépést a többivel, sőt egy középtuningolt panát is meg lehet verni vele ha elég ügyes vagy!
A stalli sem egy rossz gép a kategóriájában (4.4sec gyorsulás), habár lehet az RX-8 jobb nála, élvezetes menni vele, persze kezelni és balancolni ezt is tudni kell..
A lényeg h a két kocsit nem lehet egymással összehasonlítani! Más osztály. Ez a te döntésed.. Nekem mindkettő megvan, a stallit "sűrűbben" használom, mivel ez az egyetlen normális race autóm class 4ben, a poon osztálya (class 5) pedig megvan all. -
Mariann294
őstag
válasz
Badman 4ever #15066 üzenetére
Hagyd ugy a gépet...
-
Bazzzs
senior tag
Jajj megint segítséget szeretnék kérni
Vagyis inkább véleményt
Eddig level 1 kocsim volt, de szeretnék váltani. Viszont sajnos csak "hétvégi" játékos vagyok, így max egy autót veszek most, aztán többet a közeljövőben nem hiszem. Kettő között vacilálok: Stallion vs. Harpoon. Tudom, hogy a Harpoon nagyobb kategória, illetve gyorsabb is, de nekem valahogy túl "tankos" hatása van. A Stallion kecsesebb, jobban kanyarodik. Adott szinten melyikkel lehet jobban boldogulni? Tudom, hogy játékstílustól függ. Nem driftelek és nem dragezek, főként SimVs-ben nyomom. A Stallionnak nem nagyobb a kanyarsebessége? Mármint kanyarokban nem lehet vele jobban ráverni a többiekre, mint teszem azt egy Harpoonnal? Ti melyiket vennétek?
Előre is köszi a válasz(oka)t -
SSP33DY
aktív tag
válasz
kerekesgyuri #15067 üzenetére
?? minimum egy screenshot,(amikor megcsináltad, és mégsem írja jóvá), és AERIA fórumán panaszkodj!! Tuti segítenek! Figyelj arra, hogy ne legyen szerverleállás, amikor épp licence-elsz..lol (persze alap, ne szakadjon meg a neted, ne tölts le éppen, vagy fel, mert a pocket lost-ok miatt is lehet "érzékelési hiba gép és szerver között) és még sorol6nám..
-
SSP33DY
aktív tag
NNAA!! Akit érdekel!!
We are having a 24 hour buy a car and get a specified one free sale! For the next 24 hours if you purchase a:
Morello with AP only you will get a Panama for free!! (2299AP value)
Corvette you will get a TA-Pro for free( 1899 AP value)
Camaro also included will be a Ranger! (1499AP value)To be eligible you must purchase these specified cars during these 12:30PM PST on the 10th to 12:30 pm PST on the 11th! (Please allow 10-15 days to receive your bonus cars)
Vegyé' AP-ért cuccost, és kapsz érte ingyé' valamit.. a fent leírtakat.. Jöhet a jézuska..
-
kerekesgyuri
csendes tag
Új vagyok nem értem a licenc vizsga nem reagál be érek időben de semmi neken nem sikerül de a pontot leveszi.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Mariann294 #15065 üzenetére
Ok. Majd ha lesz időm, míg a 350Mb-t letölti akkor, majd had menjen.
-
Mariann294
őstag
válasz
Meg kell várni a végét.
Azzal jönnek az uj kocsik vagy pályák például. -
rsx
aktív tag
válasz
Szia
Nem.
Sajna muszály megvárni mig letölti a frissitéseket -
Badman 4ever
őstag
Segítség kéne. Felraktam a játékot, elindítottam és erre 3 órán keresztül frissített, utána
meguntam az egészet és leállítottam a frissítést. Meg lehet oldani, hogy ne frissítsen? -
SSP33DY
aktív tag
Gratu Csajok!! ÁÁllaattook vagytok
Lenyomtatok mindenkit.. megint..
-
rsx
aktív tag
válasz
Creative997 #15043 üzenetére
"2 touring zsinórban!" Grat
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #15056 üzenetére
Teljesen más síkon gondolkozunk
A replayt tök felesleges rögzíteni az összes futamról, akkor tedd meg ha akarod, jó ahogy most van.
Az ötleteidet meg a javaslatok topicba lehet betenni HA MÉG NINCS róla téma.
látom a matekkal még mindig baj van: IV =/= 5
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Halihóh.
Ezeket kellene bele tenni a Ta-ba
1. Lenének emberek látnánk ahogy cserélik a kereket. akkor a kígyót ahogy hozzák ki.
2. Törjön a TA kocsi és akkor nem R betü hanem be a boxba..
3. Nekem ennyi elég is lenne.!
Ui: persze és mindenki meccsét vegye fel automatikusan, hogy nézzék, hogy ki direkt lök vagy megy neked és az zárják ki vagy 2 hétre.
Ez így elég jó lenne!!
Üdv: Kisa -
PaJa1
őstag
Californián qrvajókat lehet ökörködni! Egy pár (khhhmm) hajnali órát elszenvedtünk vele teszten
Nem bírtuk abbahagyni
Szerintem Morphy fog majd adni egy driftes videólinket majdA TA pályával is szórakoztunk egy-két sort, de az annyira nem muris
Akkor lenne az ha beledobnák az ötletemet, na az feldobná a hangulatot
-
Mariann294
őstag
Gratula Creative és Rsx-nek!
Szép volt fiúk!!!
-
csaba0223
senior tag
-
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #15034 üzenetére
hihi, én meg lenooboztam TA-ban őt, mert béna volt
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #15043 üzenetére
BW3on nagyon gyengék voltak a többiek! Szenvedtek mint malac a jégen. HiFi elkente Miro-t!
Azért már megnézntem volna hogy mit csináltál volna egy EU vagy Aussie sport ligában a mostani mezőnnyel
-
Creative997
őstag
LOL még meg se nyertem, de már beírtad
láttalak ám shootout közben h online vagy hehe Köszi MINDE(N)T
Rövid leírás: Egészen más mint az eu. A shootout úgy nézett ki h HiFi megkért minket h MI válasszunk pályát.na persze megegyezés nem volt, habár nekem az volt a cél h ne az ellenfelem feltehetően kedvenc pályáján menjünk, ezért az eu-s route1et kértem (a szép emlékek
), persze Miro levágta h én nyertem ott az előző liga shootout-jában így végül broadways3 lett. Ha HiFit nem nézzük körönként 2 mp, de volt több is amit adtam... a broadways2 is könnyű volt. A vicc az volt h előtte (bw2 előtt) arról beszéltek h Miro és a N8rider gyerek kerül a shootutba, aztán döbbentek rá h én is ott vok, sőt vereség nélkül--csak hát az 5. v hanyadik helyen mivel az 1. versenyt lekéstem, de ez törölve lett. Tehát 2 touring zsinórban!
-
PaJa1
őstag
Gratuláljuk Creative-nek, aki megnyerte az US Touring ligát illetve RSX-nek, aki az EU Touring-ot nyerte meg
Szép volt fiúk!
-
Bazzzs
senior tag
Tyűűű köszi a válaszokat
Ez a kép sokat segít
Természetesen a 8/8-at magammal együtt értettem naCsak nem szoktam olyan szobát találni, ahol ésszerűen kombókra mennének rá, meg sokan is lennének. Azért kérdeztem itt
-
SSP33DY
aktív tag
-
Bazzzs
senior tag
Innen szokott valaki Explorer módot játszani? Csak mert pont itt olvastam a kombókról, meg a 200%-os mass bonus-ról, de nem igazán találok 8/8-as szobákat
Pedig szeretnék gyűjteni egy Harpoonra
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #15034 üzenetére
Hát akkor biztos tud valamit, de nyilván nem billentyűzetről nyomult.
-
[pH]Lacika
tag
No hát az imént összefutottam 1 Luny-T nevezetű játékossal, jól agyonvert és utána közölte hogy ő egy Belga 20 éves lány, aki az idén megnyerte hazájában a gokart bajnokságot.
Na ezek után nem csodálkoztam 1 picit sem a győzelmein. Tökéletesen tudta hol, mikor kell fékezni, milyen ívet kell használni. Hihetetlen volt. -
Mosquitoo
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy amikor TA-ban megyek, és nem is ütközök semminek, akkor is elvész a Clear Sector Bonus... Vagy ahhoz végig az ideális íven kellene menni?
-
orkaman
csendes tag
aha biztos félreértettem valamit, a steering range nállam azért volt 180, mert a kormány +-90 fokot tud mozogni. Nem is látok különbséget 180 és 900 között, pedig elvileg ha 900-ra állítom, akkor alig szabadna fordulnia. Na mindegy.
Más. Nagyon megszívom a vásárlásokat. Megvettem a buggyt pár nappal a 20% akció előtt. Felmérgeltem magam, maradék pénz elköltöttem upgrade-re. erre offroad upgrade akció.
Klassz.
2 kérdés:
1) Mi ez a "Racing line" item.
2) milyen új autók jönnek? Valami ilyesmit gagyog a mai hír. -
orkaman
csendes tag
köszi a segítséget. nekem 180/1.0 -n volt.
vettem pár conn-frenzy, így már jobban megy, bár a milliót még nem értem el.
(meglett volna, de a kormány elszabadult, leverte a billentyűzetet, és mire összeraktam vége lett a menetnek
)
-
Isten88
senior tag
Tyű...megmértem az fps-et játék közben. Spaghetti1-en 30 alá nem ment...sőt, volt 50-60 is. Nem gondoltam volna, hogy ennyi. Kevesebbre számítottam 7400GO vid. karival laptopon.
-
PaJa1
őstag
Mindenki agyon tekergeti a kormányt rajtam kívül?
Offroad upgradek akciósak 20 és 25%al! Erre vártam már 1 hónapja
4runner fullos, Outlander félig kész
Lehet, hogy ma az is meglesz
Bár ha a vasárnapi fánkból nem tesz ki a rendszer akkor az is meglenne, hogy fordulna fel! De legalább a popperem nem veszett el.
-
bumbalaci55
tag
válasz
Mariann294 #15015 üzenetére
A beállításoknál így állítsd be: na most ez kinek mi nálam 900 és 2.0 ezzel csapom és hatásos . A többi amit írtál az teljesen ok
-
Creative997
őstag
válasz
Isten88 #15020 üzenetére
Ja én a part II-ra gondoltam, én arra kaptam meg a 800AP-t, a part I-ra nem. És sztem senki, hiába írták ki, h 500AP biztos, mivel nem érték akkor még el a 4 milát, sztornó, pedig meg kéne adniuk. SZERINTEM de én attól függetlenül megcsinálok pár feladatot, nem olyan sok idő és reménykedek h megkapom majd jövő vmikor. Hidd el, én se díjazom azt amit az aeria csinál!
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #15011 üzenetére
http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=169104&start=30
Negyedik oldalon van. Szerintem nincs vele semmi vaj. Kiírásnak megfelel szerintem. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #15017 üzenetére
en mindenhol 600 fokon megyek
minden mod, minden kocsival
viszont, hiaba van meg az osszes drift auto, egyszeruen nem tudok veluk menni. meg a FD mazdaval se, mivel automata valtot hasznalok, nem tetszik, ahogy azoknak porog a motorjuk, maradok a phoenix-nel, ujabban meg a corollanal
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #15015 üzenetére
700 fok...beteges...
nekem 300 alatt van egy kicsivel és mindenhol tök jó. Simvs, TA, Drift. TAba kisebb kéne, de ha kormányom lenne akkor ez is tökéletes. A response time pedig minél nagyobb annál közvetlenebb, gyorsabb a kormány reagálása. Steering help meg 0 közelébe, nehogymár a gép vezessen...Elvileg a falakhoz közel kell menni, a pálya széléhez minél közelebb, ezt írja is az egyik tipp is, legalábbis szerintem
Én mindenképpen manuális váltót javasolok, az automata hülye és bosszantó mikor nem azt csinálja amit te akarsz.
A Conn frenzi erősen ajánlott drift módba, bár nélküle nyersz plusz 1 másodpercet, ami régen kellett hangárra
A drift hack packok csak akkor kellenek ha falhoz csapkodod a gépet, csökkentik a veszteséget valamilyen úton módon. Ha folyamatosan driftelsz akkor semmi szükség rájuk.
Nekem a drift autók nem jönnek be, irreálisan csúsznak, de ez betudható a drift módnak is mert ott kicsit NFS-esen vazelinezik az aszfaltot, és a drift verdákkal csak ott lehet menni. Arról nem is beszélve hogy a normális utcai kocsikat állítgathatod, hogy neked jobban megfeleljen, ezt a drift autókkal nem tudod megcsinálni!
A kormányt nehogy eldobd és átmássz billre!
-
Mariann294
őstag
válasz
orkaman #15014 üzenetére
A beállitásoknál igy állisd be:
700 és 10.0
Vegyél "Connection freezit",és Drifter's hack pack-et!(Az utóbbi elhanyagolható,de jó ha van!)1.Minnél nagyobb sebességel,minnél nagyobb szögben és lehetőleg a falaktól távol driftelj hisz ezekért jár a pont!
2.Automata legyen a váltó de amint elkezd szaggatni válts föl!Próbálj meg 3-as sebességben driftelni!(Falcon)!
3.Ügyelj arra hogy ne szakadjon meg a Drift!Szal próbálj meg egyhuzamban 10 percet driftelni ugy hogy ne számolja előlről a pontjaidat!
4.Drifteléshez a Stallion Falcon-t ajánlom!Vagy a lassúbb kategóriában a driftes Hexan-t!
Remélem segitettem..ha valami nem tiszta irj nyugodtan!
-
orkaman
csendes tag
tegnap egy srác az alábbit javasolta, elcsesztem vagy 10 percet de rosszabb volt mint előtte
1) próbáljam billentyűzettel. na képzelhetitek, eddig csak kormánnyal játszottam.
2) manuális váltó, és 2-ben nagy sebességgel driftelni. Ez ment is de pont az alig jött érte.maradok a nemek bevált bal-jobb-bal-jobb és kis gázfröccsökkel. Így még csak csak megy.
Egyébként én egész jól megvagyok drift nélkül, a szépségét csak akkor látom ha simvsben túl gyorsan akarom bevenni a kanyart és drifttel mégis összejön.
De a fiam meg szeretné talnulni a driftelést, én meg nem tudok sokat segíteni. na ez zavar.
-
PaJa1
őstag
válasz
orkaman #15012 üzenetére
Nem szabad abbahagyni.... Minél többet kell csinálni megszakítás nélkül. A rekordok egy nagy driftek. elején elkezded és a végéig 0:02-ig csinálod, akkor abbahagyod és kapsz milliókat. A 7es szorzó meg kevés. Asszem 350ezernél jön 12es, utána semmi. Szal 350 felett már nem fog tovább gyorsulni a pontpörgésed.
Azt nem tudom elmagyarázni, hogy hogyan driftelj. Figyelni, gyakorolni, érezni kell.
Ha RPre hajtasz akkor viszont SimVSben kell csúszkálni... Itt 10-11 perc alatt 7k RP pottyan. Driftben 10 perc alatt 7 millióra kapsz olyan 4-5öt... Tegnap este végre 10k felett kaptam simdriftben
A mezőny is qrvajó volt. Csak kár, hogy lőttem a pizsamát
RC, Rev, Mian, D0C meg még nem tom kik, de nem voltak bénák
RC után kipróbáltam a rollát is az ő beállításaival....bazzeee minhta egy matchbox-ot tologatnék! Az összes balansz totál előre és acc a+
-
orkaman
csendes tag
válasz
Creative997 #15011 üzenetére
kösz, akkor majd várom, nem mintha sokat számítana, nállam kicsit leült a játék.
persze az is elvette a kedvem, hogy nem tudtam megtanulni rendesen driftelni.
(100-200k pont összejön a 10perc alatt, de milliók soha). Néztem a videot de nem lettem okosabb. Próba kedvéért vettem egy drift-1 hexan-t, de nem megy jobban mint kawana-val vagy panama-val. Eddig mindenki mást magyarázott. szvsz lehet rosszul is csinálom. A szorzót felviszem x7-re, de akkor is csak 10-en ezer pontokat ad. Ha nagy sebességgel probálom akkor a szorzó lemegy mire felgyorsítok és ráadásul előbb utóbb falnak csapódok.Ha valakinek van kedve pár mondatban leírni azt megköszönném. Az explorert már nagyon meguntam. utóbbi időben csak class-1 ben simvs-ezek. néha egy kis CTF.
-
Creative997
őstag
válasz
Isten88 #15008 üzenetére
Én megkaptam azért az eventért az AP-t, meg is néztem a store/purchase history/aeria points recharge history-ban, novemberi hónapban ott van (800AP-t kaptam). Tehát ha ott neked tényleg nincs semmi akkor lehet h nem fogadták el, amit beküldtél. Ha belinkeled nekem amit küldtél akkor megnézem.
Az AP kiadás eléggé döcögős aeriánál sajnos, de én eddig mindent megkaptam (jó még nagyon rég nem kaptam meg 2x 100AP-t, de akkor lehet vmit rosszul csináltam). De sztem érdemes egy kis időt belefeccölni ha van kedve az embernek, idő is van rá bőven, de mindenre oda kell figyelni. Ennek januárban lesz vége, AP lehet csak februárban jön. -
orkaman
csendes tag
hali, szerintetek érdemes bajlódni ezzel az "eventtel".
(5 forum post + blog+twitter = 900AP) Még a 10 nppal ezelőtti 200AP-t se kaptam meg az email aláírás/banner dologért. -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #15006 üzenetére
1 hónap alatt 700 verseny, nem semmi és a nyerési arány is jó
... Jól rákattantál. Csak meg ne und
Kis szünet nem árt, nekem is volt pár.
-
JackShephard
tag
Mivel holnap leszek 1 hónapja PT játékos, gondoltam számot vetek az eltelt hónap teljesítményével. Tehát 4nap 7óra játék, 10600km, 777megkezdett verseny, ebből 533 nyert 820000XP. Autóilag egy fullos Corus, egy fullos Kawana, egy fullos Corall és egy Panama bodyn kivül 1es upgraddel. Ja és egy Lion és egy Wizz, amiket szintén missionon nyertem, de még nem tuningoltam. Az akciós Buggyra lett volna még RP, de nem akartam elszórni most.
-
PaJa1
őstag
Fánk most este? Csinálok szobát Főbuszon, also siim VSben
-
PaJa1
őstag
Új event, csak a szám változott, a hozzáállás nem
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest