Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
ilyenem se nagyon surun volt eddig
-
csaba0223
senior tag
A balanszokat neked kel kipróbálnod hogy melyik jó neked! Bemész a shop-ba felrakod rá 1 esével és kipróbálod! Amelyikkel jó azt meg veszed.
Én hiába mondok neked egy beállítást, lehet hogy neked az nem jó!
Egyébként én minden kocsimra amit sűrűn használok megvettem minden balanszot, mert pályától is függ hogy milyen balansz kell!Más! Már nem fantasztikus tag vok!
-
JoinR
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok valami jó balanszolást a Panamához? Egyelőre csak 1-es body upgrade-em van rá, meg egy A++ balance a gyorsulásra.
Köszi a segítséget (amúgy F.JoinR az ID-m)Üdv
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #15891 üzenetére
Nyert már ^^
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #15883 üzenetére
Nekem az szúrja a szemem, föleg Ta-ban hogy sokan nem tudják elfogadni hogy nem míndíg ők nyernek!
Tegnap senki nem lökdösődött direkt! Mélgis ment a vita! Miért nem lehet elfogadni hogy nem mindenki űber profi! Na de mindegy! Én végeztem a Ta-val! -
zoleeeeeee
csendes tag
A harmadik képre büszke vagyok, csak akkor csúsztam ki csabi miatt
nagyon király verseny volt, nagyon nagy fun volt, ma is tolhatnánk egyet olyan 7 óra fele
És a replayt hol tom visszanézni mer én is vettem -
Kommy
veterán
Kb úgy 2 hónapja csak nagyon ritkán játszotta, most elővettem megint és azt veszem észre , hogy vagy 2 másodpercel megyek jobb köröket lion-nal. Ez betudható annak , hogy gépet cseréltem vajon eddig AMD X2 3800+@2600MHz 3 gb-ram, most meg intel q9300@2500MHz, 4 GB ram, vga mindkét konfigban azonos 8800GT
-
-
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard #15880 üzenetére
A Bobtail kupa Nem volt rossz! Bár nehéz volt előzni! Csabi gyerek nem volt a helyzet magaslatán
Ta ban sem tudott egyenesen menniLaci
A Ta-t én is kihagyom ezentúl!
A tegnapi verseny egyáltalán nem volt jó! Nem tudom miért kel egy szaros játékból vitát csinálni! -
JackShephard
tag
Nos, igen Yozseeval nagyon szépet mentünk amíg meg nem történt a pitnél a baleset, felhúztam magam, de aztán megbeszéltük, nincs harag. Sőt egy jó lagos edzést is tartottunk a ligára, Crea társaságában. Viszont a nap eseménye számomra a Bobtail kupa volt Tanzawán.
Terminátor fejű csávók markolóval, őrület... A replayt vagy fél óráig bámultam és fetrengtem a röhögéstől. Pár képet feldobok ide bemutatónak, ha esetleg kell valakinek a replay, elküldöm szívesen. Ja és ha a felfelé kört felvette valaki, azt megnézném, mert azt nem tudtam rögzíteni.
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
kép10Nekem a CTF is bejött tegnap a c-racerrel, bár nem mindenki rajongott érte..
-
Yozsee(R)
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #15871 üzenetére
Szrintem inkább elmentunk a mezonytol Boobshunterrel mint elmentem, de aztán boxkiállásnál tortént egy kis baleset amit o eléggé megszívott miattam amin felhúzódott (jogosan), de utána sikerult megbeszélni a dolgokat
Aztán pedig nem vettem észre, hogy jobb koroket mennék mint amilyeket szoktam. -
PaJa1
őstag
Nehogy az legyen h kicsukják a hazai versenyzőnket!
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Mariann294 #15874 üzenetére
Be kell jelentkezned a weboldalon, aztán tudsz szavazni.
-
Mariann294
őstag
Ne nézzetek hülyének de hogy tudok szavazni?
-
[HUN]Dani
őstag
Tőlem is ment egy!
-
[pH]Lacika
tag
Na! Az imént volt 1 kis pH-s TA menet. Nagyon tanulságos volt! A 8 versenyzőből a verseny végére 2ő teljesen összeveszett! 3-an lagoltak mint állat, Yozsee úgy elment a mezőnytől hogy többé sosem láttuk, vagyis mikor lekőrözött.
A többiekhez képest marha lassú voltam, már a kezdetektől fogva, pedig nem hibáztam.
Biztos vagyok benne, hogy slow bugom volt nem is kicsi.
4hónapja nem játszottam TA-t de asszem megint vagy 4hónapig nem fogok.
Nagyon szar ez a játékmód! Az invictus helyében, kivenném a játékból, de nagyon fürgén. -
PepeDon
tag
válasz
Creative997 #15854 üzenetére
Azért nem láttál ősidők óta mert nem játszok
. A múltkor is Kisa-nak passzoltam az accot, mert volt két csajom és pörgette a számlálót. Most van egy kis lazsálás és lehet visszanézek 1-2 futamra (na jó lehet többre
). Újra el kell kapni a száguldást.
A múltkor feltettem a Level-r-t első futamra valamelyik circuit pályán összejött egy 17-es meg még egy pár kisebb rangú ember. Én meg odatettem az arcom egy 0-ás wizz-el. Hát best lap, meg még első is lettem. Igen motyogtak a friccek le is léptem
.
-
Ofi1978
csendes tag
Tőlem is ment 2 szavazat
-
tomkatomi
tag
Mindenkinek köszönöm!
Ez is arra készült (a többit nem találom)...
kép1
kép2
Amit nyerni lehet vele:
Grand Prize
16 day 2X XP Race Babe
16 day 2X RP Race Babe
16 day Accel Race Babe
Designer credits in vinyl description2nd Place 16 day 2X RP Race Babe
10 Piece 2X XP3rd Place 16 day Accel girl
Places 4-10 15% Fuel Treatment
-
tomkatomi
tag
Köszönöm a szavazatokat
Ha azt mondom nem tudom mit lehet vele nyerni, elhiszed? Mert ezt a dolgot már el is felejtettem, hogy van...most láttam a kiírást és benéztem...
Ezt az amcsi zászlós dolgot pedig csak poénnak szántam... Mivel RACEFLAG volt a kiírásban, azt is küldtem be, és ezt... de úgy láttam a hozzászólásokból, hogy az amerikaiak nyomják rá a szavazatot -
zoleeeeeee
csendes tag
Kaptál még1 szavazatot. Jó lett, japcsó kocsira amcsi zászló, húzós.... ;)
-
tomkatomi
tag
Üdv!
Én pedig csináltam néhány vinylt az RX-7 -hez, amiből csak 1 került be a szavazásra.
Ha érdekel valakit, ITT megnézheti. A tizes az enyém.Ui: ha még szavaztok is rá, megköszönöm (nem tudom miért ezt emelték ki, szerintem volt sokkal jobb is amit kiválaszthattak volna az enyémből). Tény: vannak nála jobbak is
-
zoleeeeeee
csendes tag
Csináltam egy blogot szeretném ha elolvasnátok és szeretném ha megmondanátok mit írjak még és miről. Képek jöhetnek, hírek is stb. És a második bejegyzésre lennék kíváncsi milyen lett a "Tartalom" nevű bejegyzés hogy mehet-e az eventre, hogy el-e fogadják
Kösz
http://pt-racer.blog.hu/
-
Mosquitoo
senior tag
ProHardver - PH-sok helye. A chat ablakban jobbgombbal kattints az egyik fülre, aztán Channels -> Channel List -> és ott csatlakozol a ProHardver - PH-sok helyéhez.
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #15842 üzenetére
Mi az a PH-s chat?
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997 #15840 üzenetére
Szívesen Crea mester!
-
Creative997
őstag
Szeretném megköszönni a tegnapi TAzást, gyakrabban csinálhatnánk ilyet!! Paja, nagyon kira volt a draftolás 29 körön keresztül, csak hát az a rohadék potter
Csináltam képeket a futamról, szemléljétek:
A rajt
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Boldog győztes
végeMa este ph-s CTFezés lesz, majd írok a ph chatbe vagy személyesen!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #15833 üzenetére
Jaja, a buggy... 425 kg, 954 ccm3, 150 LE, a kipufogója meg mint egy lángszóró
Akár 5 és fél milláért vehetsz magadnak egyet
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #15834 üzenetére
thx a javítást!!
-
PaJa1
őstag
válasz
zoleeeeeee #15835 üzenetére
Panamán, csak úgy mint minden autón tuningolj mindent
kezdő autók között kanyarban kawana ha tudod vezetni.
Harpúnra meg ami tetszik, ott a test drive, pont erre van kitalálva. GripF+ meg accelA+. A váltója érdekesre sikerült, 6.ra wanganon sincs szükség
Poppert meg eventen is lehet nyerni. Most is volt az öcsívmentszen asszem.
LevelR, ami minket érint az a német, mert a japóra nem tudunk menni. Talán a német is korlátos lesz, nem tudom. Apró eltérések vannak a PThez képest a kiadó igényei és lehetőségei miatt. Meg az németül van és legtöbben azt is beszélik benne...undorító. GP van AP helyett, a boltban az árak alacsonyabbak, de nehezebb fejlődni, mert a race bonuszt vagy az explorer hack packot pénzes pontért árulják... Meg gyengébbnek tűnnek a játékosok is, lehet már fejlődtek mióta néztem....
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
zoleeeeeee #15835 üzenetére
a LevelR-t elvileg a japanoknak talaltak ki, de aztan elindult mas orszagokban is. nagyon hasonlit a PT-hez, par mas auto is van ( pl. Nissan Skyline, ha jol tudom) mas arak vannak. par hete sokan foglalkoztak ezzel itt a forumon, olvass vissza.
a popper egy CSAK Ap-ert vasarolhato XP vagy RP duplazo cucc, 10 darabos keszletben aruljak, akkor erdemes hasznalni, ha szerver bonusz is van, akkor meg jobb
-
rsx
aktív tag
válasz
zoleeeeeee #15836 üzenetére
-
zoleeeeeee
csendes tag
Ja és hogy a PT weboldalán a fórumban hol vannak a legfrisebb eventek hol találom meg őket ?
-
zoleeeeeee
csendes tag
Na megvettem a panamámat. Mit rakjak bele ? Mit érdemes rajta tuningolni. Nagyon jó kocsi iránythatósága jó első versenyen vele 1. lettem ^^ (csupa 5-6 classosok ellen)
Lehetne pár kérdésem meg kérésem ?
1.Valaki tudna adni egy jó Balance beállítást Harpoonhzo mer havernak kéne...
2. Melyik a legjobb: -Lion -Wizz -Kawana -Corus ? (stockon és fullon)
3. Ez a LevelR egy másik játék vagy a PT része ?
4. Mi az a popper ?
Kösz a válaszokat !
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997 #15833 üzenetére
-
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #15830 üzenetére
WOW Kira thx Master Laca
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #15830 üzenetére
Ebben te vagy a mester!
-
ez_meg_emaz
őstag
Nah akkor még 1 érv miért vegyek inkább Stalliont. Nem bánom amugy ha nem nyerek mert nem akarok én vér pro lenni. De ha szorosak a meccsek akkor jo csak igazán a hangulat. Nem jo ugy végigautozni egy versenyt hogy az elsö ugy elhuz hogy esélytelen utolérni. De ez inkább TA-re jellemző, főleg ha kilöknek.
Drag-nél egyik amcsi map bugos. Fordítva tesz le, meg nekivág az ellenfélnek aztán bünti. Van olyan map ahol a party elején a gáz nyomogatásnál elöre mennek a kocsik és nem oldalra, nah ott nincs ilyen gond. De biztos említette már vki. -
Bazzzs
senior tag
Akkor izgatottan várom a fejleményeket
ez_meg_emaz: Ha beleszólthatok, akkor szerintem gyűjts a Stallionra. Én is filóztam mit vegyek, de amióta megvan csak azzal nyomom. Élvezetes irányítani. Igaz néha megindul a segge, és ki akar pördülni, de ezt könnyű kiküszöbölni... egyszerűen elengeded a gázt. Ez a tulajdonsága viszont jól kamatoztatható. Szűk kanyarokban ha jön a fal, akkor jól ki lehet belőle hozni, ha a gázra lépsz és nem a fékre. Kicsit elkezd megcsúszni a segge és rögtön irányba fordul. Ha ráérzel, akkor isteni kis kocsi ez
-
Bazzzs
senior tag
Hmmm... Elcsíptem valamelyik hajnalban egy érdekességet az Aeria fórumán. Akartam már írni, csak elfelejtettem
Nem tudom melyik játékról volt szó, de valaki megkérdezte az oldalsó Shout Box-ban, hogy mikor lesz Clan/Team system. Erre valami Product Manager írta, hogy január vége/február eleje.
Szerintetek lehetett a PT-ről szó, vagy valószínűbb, hogy valamelyik fantasy játékról beszéltek?
-
PaJa1
őstag
válasz
ez_meg_emaz #15823 üzenetére
A stalliont először én is csak a kinézete miatt vettem meg, aztán rájöttem hogy nem csak külsőleg pompás
A class4 nagyon szoros! Az autók szinte tizedre képesek egyforma időt menni. A phoenixben nem vagyok biztos, az nekem egy kicsit kilóg a sorból.
Unconn, ez mind megvolt
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #15796 üzenetére
Csak nem a Bajnokok Tornája ihletett?
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
csaba0223 #15822 üzenetére
Közbe én is probálkoztam állítgatni. Finomhangolva a Quadro jobb mint a Hexan.
Viszont a Stallion se semmi.
Alapon ha semmit se állítok rajta kb ugy megy mint Quadro balance-al. És akkor nem is beszéltem arrol hogy milyen jol néz ki a Stallion.
Lehet gyűjtök rá inkább.
-
csaba0223
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #15821 üzenetére
Ezzel a balanszal probáld ki a Quadrot: Acc A+, Aero r+, Grip f, Brake r, Awd f
Meglátod kezes bárány! -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
SSP33DY #15819 üzenetére
Eszembe se volt hogy tuningal is ki lehet probálni.
Megyek is megnézni.
Amugy nekem Hexan jobban bejön irányításra mint a Quadro. SF-6 ugy csuszik mintha egy ifa-val 180-al akarnál bevenni egy kanyart. Amugy ez az egész játékra jellemző. Attol nem lesz reálisabb egy autos játék hogy a kocsi (tuning nélkül akár) ugy csuszik az aszfalton mintha jégen menne vagy mintha egy 30tonnás buszt irányítanál ami 200al megy. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #15818 üzenetére
Gyűjts, és közben teszteld a gépeket! Amelyik "első látásra" a legkezesebb (shop, tuning+balance, aztán test mód) azt vedd meg! A corus is, meg a quadro is jó (szerintem) BÁR a quadro irányíthatósága 1 év alatt 0 lett...(ez is személyes..)
-
ez_meg_emaz
őstag
Rákerestem de sok érdemi infot nem találtam.
Szerintetek Hexan Gt vagy Quadro sf-6 vagy corus tuning(asszem ennek nincs sok értelme) vagy még gyűjtsek másra? -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #15815 üzenetére
Engem kimondottan zavart gamepadon a regzés. 3. dolgom volt kikapcsolni. 1. bedugtam, 2. kipróbáltam
-
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard #15815 üzenetére
Hááát van aki szereti ha rezeg a léc!
-
JackShephard
tag
Paja azt lehetne, hogy ne ma csinálj cl1-et az eventedben, mert nem leszek itthon. De holnap tutira jó lenne, örök hálám.
Valaki erősítsen mér meg abban, hogy nem én látok rosszul, de mintha a San Fr.Route1-nél a nyújtott balos ívről hiányozna egy oszlop? Vagy csak túl józan vagyok és nincs kettőslátásom...
A gamepad force feedback-el én ugyanígy jártam Csaba, volt hogy magától elkezdett balra húzni, ütközés után meghülyült, aztán fogtam kikapcsoltam. Kár, pedig nagy élmény a rezgés. -
-
[pH]Lacika
tag
Creative: Ment a Pm!
PaJa: köszi a segítséget! De az igazi képeket amikre sok időt szánok, nem varázs kijelölővel csinálom. Ezeket kb 10 perc alatt vágtam össze, majd ha elkészülnek az igényes változatok azokat is felteszem. Csak azokhoz rengeteg időre van szükség.
-
PaJa1
őstag
válasz
zoleeeeeee #15805 üzenetére
400 cucc van 8 playeres explorerben
Nem tom mi a baja mindenkinek TAval? A mód nagyon jó, csak a gyökerekkel van baj.
Event meg van mostanság is.
-
zoleeeeeee
csendes tag
Milyen jó eventek lesznek febrúárig ? szóltok majd időben ?
mer lehet megyek én is.
Paja az a 400 korongos dolog az mi ? azt nem értetem de köszi a tanácsokat meg az infot.Valaki nem tud segíteni kis lét gyüjteni, venni szeretnék egy panamat, kipróbáltam és nagyon bejön, fajankos
A TA meg nagyon jó szeretem főleg akkor ha normális emberek tolják és nem lökdösődnek hanem fair play megy végig, másképp nem szeretek TA-zni
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #15797 üzenetére
Sztem jó ötlet kivéve a 60 körös TA-t...
-
Creative997
őstag
ööö igen 28ra gondoltam, nem tom mér 21et írtam LOL
talán az lenne a jó h csak stock kocsikkal kéne versenyezni. Gondoltam arra h külön kéne a kicsiknek és nagyoknak is csinálni de így is baromi hosszú lesz, tehát egybe mindenki. Lehet h cl1 az első körbe, cl2 v cl4 a negyeddöntőbe, cl5 az elődöntőbe, cl6 a döntőbe. Mindenhol stock. Azért gondoltam h minden játékmódban, mert van aki egyikben van aki másikban jobb, így jobbak az esélyek a kicsiknek talán, kell némi szerencse is és úgy h stock úgy még jobban nőnek az esélyeik.
Ja és ez csak februárban jönne leghamarabb, mivel most van és lesz pár event + liga, azok menjenek le először. -
PaJa1
őstag
Csaba, fajintosnak látszik. Xbox szerű. És igen, a két ravasz jó gáznak és féknek
Zoleee. A fánkot legegyszerűbben a videokbol lehet leszűri, hogy mi fán(k) terem ^^
De neked kell kitapasztalni, hogy milyen autóval ,milyen beállítással megy jól.
Az a kép ami van a fánkozás eredményéről, az még nem is olyan nagy vaszisztdasz, bár 45 perc pörgés néha nekem is elég ~16k rp fánkbólEbben az a jó hogy nincs limit, addig lehet csinálni amíg akarod, bírod. Explorerben 400 korong vár a felkaparásukra. De az is elég egy class3 teljes tuningra
Laca, én is írtam a képekkel kapcsolatban, állítsál a varázskijelölőn, így kiragad részletet az autóból is!
Crea, A döntő 60 körös TA jó, oda mehetnek a kicsik is eséllyel. Macig, nem tudom mi bajod a TAval. Rendkívül izgalmas ha normálisakkal mész. Gondolom egy ilyen tornán a végére a nyomik kiesnek.
-
tomkatomi
tag
Üdv!
BUÉK mindenkinek, először is!EZT ismeritek?
Csak érdekességképpen hoztam fel, mert valami kegyetlenül rossz (saját vélemény). Ez is ingyenes, bár van fizetős része. A versenyzés a PT challenge- es részéhez hasonló. Van virtuális pénzed (50 euro, mindenkinek), és lehet valós pénzed. Ezekkel fogadsz, versenyzel, és ha nyersz, viszed a lét.
Nem is ez a tetszetős, hanem ahogy a játékosok neve szerepel az autón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest