Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #15397 üzenetére
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #15397 üzenetére
kicsúsztam az időből
Gúgli a barátod
videjó -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #15394 üzenetére
A laptop nem idei szerzemény. Féláron vettem
400-200
A konfig meg amit kinéztem a képen látható, ház nincs benne, mert a házam lehet, hogy megtartom, mert jó masszív, de ha nem is akkor 20ezernél többet nem költenék rá.
A gazdagságról meg csak annyit, hogy dolgoztam érte, és többet kerestem mint amennyit elköltenék most gépre
Lehet, hogy ti rosszkor próbáltátok nézni a videjót azért töltött sokáig.
NSX stat:
-
erdol
senior tag
Hát igen azoknak problémás a video is akiket utoljára szoktunk látni a pálya betöltéskor
-wait xy-
Vannak páran akinek még sosem láttam a nevét akkor.Na azzal a nettel nincs gond.
-
Mariann294
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #15390 üzenetére
This No All:Érdekes...na mindegy nem izgat annyira.
UI:Ja és jó gazdag lehecc...laptop+300 ezres gép -
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #15392 üzenetére
Otthon vagyok, wifi-g, a router előtt meg 4mbites Tkábel lóg
Itthon is sikerült azért 300ból összehozni egy gépet
Ez az ár meg kevesebb mint amennyit kerestem idén és az amennyiért el tudom adni a régi gépem
Érdemes most még idén beruházni egy új PCbe vagy várjak jővő tavaszig?
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #15390 üzenetére
gotvidz-nél nekem még se a fel se a letöltéssel sem volt baj, most sincs. Mire ezt megírom már tölt annyit hogy elkezdhessem nézni. IGEN, én is rajta vagyok
A sárga-kék cikcakkos kocsit terelgetem
Katasztrófális mérkőzések lesznek ezen a pályán! Rövidek az egyenesek, szűkek a kanyarok. Bénák pusztulnak, de sajnos a normálisakat is magukkal ránják!
A régi 215 fokos kormányfordulással nem tudtam fullgázon bevenni a kanyart, 300al már remekKár, hogy nem amcsiban lakok
newegg.com -on nézelődtem és a gépalkatrészeken nagyáből 5-10 ezret spórolnék darabonként! De sajnos csak usa területre szállítanak
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Mariann294 #15389 üzenetére
Szia nem csak neked nekem is ilyen rossz. sajna 30 perc volt mire betöltött de addig megkajoltam legalább.
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #15383 üzenetére
Utálom ezt az oldalt...mire betölti a videót teljesen 3 és fél év...vagy csak nekem?
-
Bazzzs
senior tag
Innen nevezett valaki erre a téli hárrétképes versenyre? Szeretnék nevezni, de a fórumon melyik idő van kiírva?
Mármint: Announcement end: Sun Dec 21, 2008 8:59 pm
Ez akkor USA beli időzóna? Ebből vonjak le 5 órát? Nem akarok lemaradni -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Nice track!
Engem is érdekelne hogy mikor lesz új map.. -
JackShephard
tag
válasz
Na ezen a pályán mennyi kipörgés lesz... A bénák a falat fogják sikálni minden kanyarban. Állítom, hogy a mostani pályán a TA-zók 80%a nem tud úgy menni 1 kört, hogy a bal gumikat a sárga vonalon tartsák, akkor itt mi lesz? Egyébként nagyon fain a pálya, de bénákkal egy kínszenvedés lesz.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Uhhh nagyon jó lesz ha majd már lesz. lol
Csak mikor lesz ha lesz?
Kisa -
Creative997
őstag
-
ABnormal
őstag
válasz
bumbalaci55 #15374 üzenetére
laci,először fel kell tölteni a képet a gépedről !!! így hiába linkeled
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
bumbalaci55 #15374 üzenetére
Ez meg mi? Hmmm?
-
bumbalaci55
tag
[IMG:file:///C:/Program%20Files/AeriaGames/ProjectTorque/screenshots/shot107_100.jpg][/IMG]
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #15371 üzenetére
Nekem már az nem tetszik, hogy TAZ02 csinálja...
Lóg 500 vagy 900 AP-val, semmire nem reagál...
-
Bazzzs
senior tag
Megint egy kis könnyen szerezhető AP
-
Mariann294
őstag
LOL!Mostmár mindenkinek van AP-je rajtam kivül?
Igaz nekem van össz 232 ap-m.Ugye a 200 az ajándék volt 32-t meg challange modban szedtem össze a ticketekből amit eventen nyertem! -
csaba0223
senior tag
Én meg nyertem 10 drift hack pack et
-
UnConnecteD
senior tag
mutassatok mar kepeket a kocsirol, hogy nez ki, meg milyen adatok vannak rola, gyari meg max tuning allapotban
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[HUN]-Kisa #15363 üzenetére
Ekkora mákot!
Grat.
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #15363 üzenetére
Teszteld a boltban, rakd rá a balancot amit gondolsz és test módban próbáld ki circuiten. Mivel nehezen kanyarodik grip F vagy F+ vagy aero F vagy F+ vagy ezek valamilyen kombója, vagy grip F+ aero R vagy aero F+ grip R, stb sok variáció van.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #15362 üzenetére
Szia.Tudsz rá mondani nekem balancot akkor?
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #15361 üzenetére
Tény hogy nehezen kanyarodik, de még csak lvl2 tuning van hozzá és ha jó balancot raksz rá akkor elég jó lesz! Nagyon stabil, viszont ha kanyar végén nyomod neki a fröccsöt akkor úgy viselkedik mint a morello, csak könnyebb megfogni mivel nincs olyan erős. De faxa kocsi lesz belőle. 500AP-ért nem megérte??
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok megvan az 500 ap és megvan a Honda NSX-R is ,a dobozba a kocsi volt,király 1 uj ap-s kocsival több.
mondjuk 1 db 10 meccses duplázónak jobban örültem volna.
Kisa
kipróbáltam: Szar kocsi.ennyi quadro 2-ő tolja az orrát nem fordul be. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #15359 üzenetére
Hát sajnos én csak jövőhéten tudok menni..
-
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #15357 üzenetére
Szerintem kevesebb mint 7 ticket is elég!
Én lehet tudok majd jönni.. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok.
Kérdezni szeretném azt, hogy van 411 Ap-m és szeretnék venni olyan dobozt amivel autót lehet nyenri meg sok mást!
89 Ap kellene, hogy megtudjam venni.Tickettem is van(7 db) .
Ha full a szoba (8 játékos) és nyerem mind a 7 meccset eléré az Ap-m az 500 Ap-t?
Ha valaki tud segíteni,jönni versenyezni akkor nagyon megköszönném.
Üdv: Kisa -
csaba0223
senior tag
-
PaJa1
őstag
Újra vannak achievementek! Fura módon mind miakul ötlete, biztos jóban van darasuummal.
-
PaJa1
őstag
EZT láttátok már? Morello videjo báj Addy!
-
SSP33DY
aktív tag
kkhhmm.. megkövetem magam..
volt 499 AP-m.. és exploretben találtam 1 ap-t.. lol.. namondom.. baxxa nyúl, vezsek egy "meglepi" boxot.. nah.. volt benne 2db. XP popper.. fasza.. 2 db.. 500-ért..799.ért meg 10-et adnak.. nembaj.. másra nem kellett.. AZTÁN jött a meglepi!!! Kaptam egy giftet, ami még a meglepi boxhoz jár!! Na ebben még 10 popper volt!!!! Így már faxásabb a kép!!!! 500-ért 12-t.. nyehehehe.. (bár az rp popper mintha többet érne...)
-
sanye89
csendes tag
Asszem ide 4 ember kell.Mikor tudnátok jönni?
Rendesek vagytok -
sanye89
csendes tag
válasz
[HUN]-Kisa #15340 üzenetére
Kösz rendes vagy de ide több ember kéne.
De azért kössz
-
ALI_G
veterán
válasz
[pH]Lacika #15337 üzenetére
na hát akkor shift+delete
-
DarkByte
addikt
Öhm, hát kérem csak átfutottam a fórumot mert párhuzamosan vizsgára tanulok ugyebár.
Sajnos nekem sincs ötletem mit takarhat ez a dx8 kompatibilitás; ha egy kártya ilyet nem tud hardware -esen akkor nekem az lenne logikus hogy max csak software -es rásegítéssel képes ilyesmire. (Egyébként épp nézem hogy ez a vga kb. GeForce 2 Ti szinten van. Nem lesz ez kicsit sovány?
Nálam a Radeon 9600 -on is eléggé minimális beállításokkal megy értelmes sebességgel.)
-
sanye89
csendes tag
Üdv.All Lenne 1 kérdésem? Nem tudnátok nekem segiteni. 5ap hiánya végett nem tudom megvenni [B]Mystey box Deluxet.
-
DarkByte
addikt
válasz
Isten88 #15322 üzenetére
A játék másolva is simán működik, legalább is itt az albérletben is így tettünk, illetve otthonra is így vittem haza (mindenütt Radeon, procik pedig Athlon64 -től Pentium 4 -en át Core2Duo -ig).
Igaz nem tudom a laposon milyen Windows van, mert az eddig próbált gépeken mindenütt Vista. Lehet tényleg megérné frissen is felrakni, elképzelhető hogy nincs benne valami ami XP -hez kell. -
Isten88
senior tag
válasz
Soni17 #15328 üzenetére
Akkor kell beírni a jelszavad, mikor megnyitod a levelet, amit küldtek, látsz benne egy linket, rányomsz és kér egy jelszót, amiben kell, hogy legyen nagy- és kisbetű, valamint számot is kell tartalmaznia. Remélem így már sikerült, mert több millió felhasználónak nem okozott gondot. ;) Aztán csak sikeresen...
-
ALI_G
veterán
válasz
UnConnecteD #15325 üzenetére
mobility radeon 7500, 1,6 ghz dothan, 1,5 gb ram.
-
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #15325 üzenetére
Szegény már mindent leírt...[link]
Bár szerintem a laptop kicsike hozzá, de azért írd le a pontos configot... -
ALI_G
veterán
honnan tudom meg, hogy directx 8 kompatibilis-e a kártyája? Hardveresen csak a directx 7-et támogatja.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #15314 üzenetére
Ez most mi is tulajdonképpen?
-
Creative997
őstag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #15311 üzenetére
mmuuhhaahhaaa... ez 10 pont..
"There is also this new mystery box in the shop were you can win some pretty sweet prizes!" 500-é darabja???
hhhüüüülllllyyyeeeeee Aki vesz, elverem a seggét!
Főleg "*if you buy 10 boxes and do not win a Car we will gift you one*" ÖTEZERÉÉ'' mi a lófaxt tudnak adni?? Új nincs, a régiek mind megvannak...
-
Creative997
őstag
Jó fej az aeria: ha 10 dobozból nem kapsz kocsit akkor adunk egyet. Jó üzlet nekik, 10 dobozból elköltöttél 5000AP-t... combo seeker is van a dobozban egyébként...nem csak nitró és más..
-
Creative997
őstag
Alátámaszthatom h kapunk színeket a Hondához, több felni is van, színes felnik is-8 szín és 8 felni
és lvl2 tuning is van hozzá
-
ALI_G
veterán
ha olyan hibát kapok indulás után amin nem olvasható a szöveg akkor az mit jelenthet? itthoni ibm laptopon produkálja ezt, asztali gépről másolt project torque-t próbálok futtatni.
-
-
erdol
senior tag
Én is kaptam "AP-s emilt".
Mert jó voltam és megérdemlem.
-
[HUN]Dani
őstag
Egy kis érdekesség e Level-R-ből:
Tegnap jött egy frissítés a Level-rhez és mit tartalmazott, na mit?
Új szines és nem szines felnik, S2000, És rengeteg király új szín azokhoz a verdákhoz amikhez csak 4-5 szín volt. Kiváncsi leszek a PT-be mikor fog ilyesmi bekerülni.. -
JackShephard
tag
Ezt hajtogattam ott bent is de nem nagyon figyeltél.
5 ember tutira nyert NSX Type-R autót, gondolom nem kell bemutatni senkinek. Vagy ha mégis akkor a Honda cég gyártmányai között kell keresgélni.
Egyébként class5, de shopban nem vehető még. Csak a mystery boxal nyerték eddig.R Igen olyan mint a lottó, volt aki azt írta, hogy 4es nitro volt benne.Az meg nem annyira jó 500APért...
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #15300 üzenetére
Állítólag onnan pottyan az NSXis, De lehet hogy elköltesz 500APt rá és kapsz kevesebbért valamit. Olyan mint a lottó, ott se mindig nyersz.
-
Isten88
senior tag
válasz
JackShephard #15299 üzenetére
CTF új pálya? Ezazzzzzzzz! JEEEEE! Végre! - Remélem bűn rosszak és marad a kedvencem továbbra is Tokyo...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- World of Warships
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest