- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
SSP33DY #14398 üzenetére
Apuci, nekem küldhetnél! És anyósod is...
Viccet félretéve fejezzük már be ezt a vitát! Mindenki azt és úgy csinál a pénzével ahogy tud vagy akar! Valaki költ, valaki nem, hát istenem (és nem Isaten/Isten
), szerintem nem az számít ki mennyit költ a játékra, hanem az h kikapcsolódj, élvezd és ezt több módon lehet űzni!
Bazinagy ÁMEN! -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Karibaba #14397 üzenetére
Innen le tudod tölteni..
Ezeket olvashatod ott..: Amit sötéttel kiemeltem azt töltsd le sztem mert ott a leggyorsabb, nekem 800-900-al jön.Kostenloser Spieldownload:
Du kannst LevelR jederzeit kostenlos herunterladen.
Unabhängig davon, ob Du bereits vollständig angemeldet bist oder nicht!
Folgende Server stehen Dir zum Download zur Verfügung:
Direkt-Downloads:
Server 1: Computerbild (Empfohlen)
Server 2: Gameswelt
Server 3: Extreme-Players
Server 4: Onlinewelten
Torrent-Download: (empfohlen)
Alternativ kannst du dir LevelR auch über die P2P-Tauschbörse Bit Torrent herunterladen
Torrent-File (für erfahrene Nutzer)
Größe: ca. 1150 MB -
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #14393 üzenetére
Úgy van!
Nem ismétlem magam.. Mi újgazdag fizetős játékosok megtehetjük, hogy veszünk drága dolcsiért AP-t.. és közben mind a 2 gyerekemnek megvan mindene.. Anyukám is néha tölt fel nekem AP-t, meg az anyósom is..
SŐT, ha legközelebb kell valakinek AP, írjon nyugodtan, veszek neki, és "majd megadja"..
DOLGOZZ!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #14369 üzenetére
köszönöm Lacám!
-
csaba0223
senior tag
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14390 üzenetére
GPs nincs. Se Hummer, se Corvette, se Camaro
Ja még valami, az autók drágábbak. Morello 300k, ranger 97. Class4: 97, class5: 125k
A buggy és a corall viszont olcsóbb és a tuningok is. A morellora viszont nincs upgradejük. -
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14382 üzenetére
A regelés lehet hogy kicsit problémás lesz, mert külön kell minden gamigos játékhoz kativálni az accod, ja és még a forumhoz is
Én már csináltam, kipróbáltam. A különbésgek:
-Náluk GP, Gamigo Pontért kell fizetni
-Mások az árak, osztályon belül is eltérnek
-Tuning általnosságban olcsóbb
-Nekik már bent vannak a japán verdák(Honda,Nissan), mert ők a LevelRt használják, és annak megvan a licensze hozzá
-Nincs viszont amerikau kocsijuk, tehát no vette, no camaro, asszem hummer sincs
-Gyengébbek a köridők, úgy tűnik ott nincsenek olyan kaliberű játékosok mint a PTben. Tehát nem kunszt panamával körrekordot futni.
-Minden németül van. Emlékezetből lehet kattingatni, minden ugyan ott van
-Játékosok száma időszaktól függ, akad játékos ott is bőven.Én maradok a PT mellett, bízom benne, hogy ide is bekerülnek a licensz megszerzése után a keleti verdák. Itt erősebb a mezőny, és jobban érvényesülök angolul.
Ha valaki átpártol, és akar róla formozni, akkor lehet, hogy érdemes lenne neki külön témát létrehozni, ha még nem lenne.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #14386 üzenetére
Én már töltöm
Kiprószilom, igaz semmit nem fogok érteni de nemgond
150-300-al jön. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #14382 üzenetére
És ez csak németül van?
-
orkaman
csendes tag
még egy apróság ami zavar kicsit.
Az alap koncepció minden MMO-ban, magasabb szinten több EXP kell a szintlépéshez. ez rendben. De magasabb szinthez biztosítani kell a jobb exp/rp kereseti lehetőséget.Ezt most nemigen látom a játékban.
level 1 kezdő ugyanannyi pontot szerezhet explorerben mint egy level 40.na mindegy , ez van.
-
[pH]Lacika
tag
Hoppá!!!!!
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #14357 üzenetére
Bocs de azért ismerd el hogy kicsit is igazam van!
Én kávézom.Akkor én nem norm vagyok??
Most hadjuk ezt abba ugy sem fogunk kiegyezni.
Bocs ha kinyilvánitom a véleményem de ugy tudtam ez egy "szabad ország" szabad véleménnyilvánitással.És jobban elolvashatnád amit irtam....
-
[pH]Lacika
tag
Azt hiszem, nevet fogok váltani a játékon belűl!
Tape At War You, lesz az új!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
orkaman #14374 üzenetére
1. Nagyobb probléma a kereskedés hiánya. Semmit nem lehet eladni, ez fura nekem.
2. semmi upgrade ami random lenne. Pl. olcsóbbak lennének az upgradek, de a 3-as szint már csak 50%-ban sikerül, 4-es 40%, stb.
3. hiányoznak a játékban megszerezhető jutalmak, amit el lehetne adni.
akár olyanok is amik nem vehetők se AP-ért se RP-ért.Ez valóban nem lenne rossz..
-
orkaman
csendes tag
azért utána lehet számolni, ha heti 8-10 órát tovább maradok dolgozni, és ezért kapott pénzt elkötöm AP-re, vagy a 8-10 órát végig explorerezem, akkor melyikkel járok jobban.
- mindkét helyen szivatnak
- játszani jobb mint dolgozni
- fárasztó: nem is tudom melyik jobban.....részemről nincs probléma a fizetős játékosokkal.
1. Nagyobb probléma a kereskedés hiánya. Semmit nem lehet eladni, ez fura nekem.
2. semmi upgrade ami random lenne. Pl. olcsóbbak lennének az upgradek, de a 3-as szint már csak 50%-ban sikerül, 4-es 40%, stb.
3. hiányoznak a játékban megszerezhető jutalmak, amit el lehetne adni.
akár olyanok is amik nem vehetők se AP-ért se RP-ért.na mindegy, gondolom nem ez a játék koncepciója.
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #14370 üzenetére
1. ligafutamon se jelent meg
A mostani PMek egy kicsit el lettek baszarintva, a másodiknak jónak kell lennie. Touringra vonatkozik
Az ingyenességről: Ahhoz, hogy APhoz juss, nem kell feltétlen pénz, csak idő, de rengeteg. Főleg most, hogy ilyen foghíjasan adják a jutalom APt.
Szerintem is már a pofátlanság határa közelében van az amit tesznek az AEG-nél, de ha elfutsz attól neked nem lesz jobb PTs karriered, ami nem is kötelező, addig kell vele játszani amíg jól esik. Én már több mint egy éve nyomom, majdnem folyamatosan. Most ez a politika amit szerintem a producer erőltet és hajtat végre GMel nekem is bánjta a szemem.
Ezzel a 2 napos Morello tuningelérhetőséggel csak az tud fejleszteni, akinek vagy volt, vagy most szenved qrvasok RPért vagy költ rá APt amíg teheti. Ilyen is ritkán volt, lesz, hogy korlátozzák a költekezési lehetőséged
Itt is a pénz beszél, a kutya....szőrösHa nem fizetsz, akkor maradj csendben
Igen én is a nem normálisak közé lettem sorolva, Laca jövök -
SSP33DY
aktív tag
jajiste-nem... AP.. megeeenn..
Legyen 3 melóhelyed, és hidd el jut AP-re!
Uff, én beszéltem
Nem kell szenvedni az eventekkel, és gyúrni az explorert RP-ért, napi 26 órában
Más kocka gyógyegér havidíjat fizet mindenféle gollom és kardozós játékokért, hogy fejlessze a nemtom' micsodáját.. Mi meg napidíjért veszünk tuningot
És miért? Hát azért, mert csak, és különben is! -
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #14361 üzenetére
Nekem alapértelmezetten, ha megmozdítottam az egeret elkezdettbaromkodni a váltóval, azért tanácsoltam neki azt, amit.
(#14363) [pH]Lacika:
Lehet, hogy igazad van...de valljuk be, elenyésző az, amit magyarok fektetnek ebbe a játékba.
Más szemszögből vizsgálódva: lehet (,söt, biztos is), hogy én is kiálltam volna, ha lehülyézi valaki a PT-sek xy százalékát, mert kiadott pénzt érte. Az Ő döntése. Inkább költse egy játékra (!!!NEM SZERENCSEJÁTÉKRA!!!) a pénzét, minthogy tönkre tegye az életét a drog, a szesz, a tüdejét (és mások egészségét) a cigijével. Mindenki maga (és a szülei/hozzátartozói) dönti(k) el, hogy mire szánja a pénzét. Én nem élek egészségkárosító eszközökkel, a PT-be sem fizettem, mert becsaptak, nem is egyszer. Vártuk a patcheket, az újításokat...konkrét időt írtak, virrasztottunk, hogy mi legyünk az elsők, rá egy-két hétre jött a patch, új TA pályát még most is várjuk, becsaptak akkor is, mikor 1000 AP-t ígértek fejenként, nem kaptunk érte semmit, csak egy plusz feladatot, aahol 100 AP-val kiszúrták a szemünket. Ott van még a reklámozós event is, ahol 500 illetve 900 AP-t kaphatnánk...igen, ez a "reach the 4 million member". TAZ megjutalmazott minket egy jó nagy semmivel. Írtunk neki többen is, se AP, se válasz. Én ezért - is - nem fizetek többek közt, mert egyszerűen megbízhatatlannéhány játékvezető. -
MaciG
addikt
Olvasgattam itt visszafele és látom megint előjött az "ingyenes" játék szindróma.
Erről nekem az a véleményem, hogy az aeria nagyon el van szállva magától mostanában. (Igaz nem sokat játszok ,de ált. innen suliból minden nap olvasom a fórumot.
) Mikor megjött a vettére a lvl5-ös tuning ami szinte alig ér valamit akkor azt hittem ennél nagyobb rablás már nem jöhet, DE ekkor jött a morelóra a tuning. Cirka ~600K RP és alig lesz jobb. Mi ez ha nem rablás?. DE visszatérve a fizetésre. Ha nincs RP-d tuningra vagy kell AP-s kocsi akkor vagy szenvedsz az eventekkel (aminek a felét az aeria elcsalja... régen nem így volt.) vagy fizetsz. DE mennyit? Ha kell a "teljes" játék akkor jó sokat. Jóval többet mintha megvennél egy orig játékot és azzal kennéd... (persze vannak olyan játékok amik havidíjasak, de azok jóval magasabb kategóriát képviselnek ,mint a PT.)
Az meg hogy valaki fizet érte az az ő dolga. Nem vagyunk egyformák. Van aki a plussz pénzéből vesz egy doboz cigit vagy egy feles vodkát vagy elmegy bulizni vagy megtankol egy Ladát és irány ki a mezőre (ez nagyon állat
) vagy vesz AP-t és még nagyon sok alternatíva van. A fő, hogy mindenki arra költse a "feles" pézét amire neki jólesik, ami őt szórakoztatja.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Isten88 #14360 üzenetére
Jaaaj ne magyarázd már ennyire félre a dolgot.
De hogy fizetnék érte! (katalógus)De valójában nem is neked címeztem az írásom.
Engem gyakorlatilag Mariann lehülyézett mert pénzt szoktam áldozni erre az INGYENES játékra. (ami annyira nem is ingyenes mint az én és sorstársaim példája mutatja)
Azért valjuk be, ha nem lennének ilyen hülyék mint én, akkor ez a játék már régen nem lenne.
-
tomkatomi
tag
Annyira fölösleges rágódni rajta, hogy mennyire ingyenes a játék. Van ingyenes része és van fizetős része is. Kinek-kinek melyik tetszik, vagy melyiket választja (mire van szüksége, stb).
Egyébként van olyan nagy áruházlánc, ahonnan csak akkor kapsz szórólapot, ha vásárolsz is náluk -ergo mondhatni fizetsz érte.
Nem kötelező senkinek AP-s autót vennie, hiszen ugyanúgy el lehet szórakozni RP-s autókkal is (el lehet verni AP-s autótulajokat RP-s autókkal), ráadásul közel annyi AP-s autó van, mint RP-s. Így rá van bízva mindenkire, hogy melyik részét választja (ingyenes vagy fizetős). Akkor beszélhetnénk demóPT -ről, ha egy-egy pálya is része lenne ennek az üzletpolitikának (azaz csak AP tulajok mehetnének bizonyos pályákon - hogy ez mire lenne jó nem tudom),vagy az upgrade-ek közül is némelyiket csak pénzbefektetők használhatnák.
Szerintem ennyi -
Creative997
őstag
Mariann: azért az kicsit túlzás h mindent megnyertem, de megteszem ami tőlem telik
Orkaman: a Morello qrva lapos kocsi és minden szar táblán fennakad, tegnap tapasztaltam. A Pana meg olyan ha egy gyors kanyarban mondjuk rámész egy rázókőre és folytatod az ívet akkor felborul, tehát instabilabb mint a vette v a morello, instabilabb, magasabban van a súlypontja.
Isaten: egérrel kapcs.: csak alátét kérdése h elmozdul e. Nekem is mozgott (h rohadna meg) aztán egy máik alátéttel semmi gondja és játék közben semmi reakció nincs ha mozgatom az egeret, ha csak be nem állítom. És még ha mozogna is, akkor is az irányítást befolyásolná, nem a váltást, nem hiszem h dokar pajtás beállította volna valamikor is egérre h azzal menjen és akkor sem a váltásra hanem az irányításra (egyéni gondolat, ötlet)
Más: US Touring ligában vok és szánalmas h milyen kevesen vesznek részt (26an jelentkeztek). Az én futamomban 2en mentünk (persze h nyertem
), az elöttem lévőben 3an és ahogy elnézem ezt a képet nem túl sokan mentek az utánam lévőben!! LIGA RÉSZVÉTEL???
Paja: ilyenre gondolsz? slideshow csak ez egy régebbi kiadás, azóta már több kocsi, több tuning van!
In The End: az utóbbi pár hsz-ből (nem az enyémből!) kiindulva, le lehet szállni rólam h állat vok és qrva nagy kocka!!
-
Isten88
senior tag
válasz
Ezzel a játékkal csak azért játszhatnak ilyen emberek, mert vannak olyanok akik fizetnek érte.
Ez nem igaz, cégek fizetnek az Aeriának, a felhasználók pénze csak bérkiegészítés legfeljebb.
Mellesleg párszor már leírtam, hogy INGYENES JÁTÉK! Ez olyan, mintha Te azért is szívesen fizetnél XY áruházak, mert kiküld egy szórólapot. Hát barátom, gratulálok. Lennék Én szívesen a szolgáltatód. Küldözgetném Neked az ingyenes cuccokat és Te meg fizethetnél érte, mert ilyen hozzáállásod van.
Ha meg elvárják, hogy fizessünk érte, akkor ne reklámozzák ingyenesnek, hanem emberek majd kitalálnak tört szervereket, mint a Counter Strike-ra és játszunk úgy, vagy ha gazdagok vagyunk, akkor játszunk vele pénzért, de akkor ez a játék kihal...még így, hogy "ingyenes" sincs tele a játék. Két szerver meg minek, egyen is alig van valaki.
Itt meg is jegyezném, hogy nem kötözködök, véleményt nyílvánítok, mert szabad ember szabad országban azt tesz, amit szabad. -
Isten88
senior tag
Szóval neked tökéletes egered van és nem csinált még olyat, hogy nem mozdítod meg és mégis megmozdul a kijelzőn az egérmutató. Akkor gratulálok, nem szóltam.
Amúgy próbáld ki gyakorló módban, hogy mész egy kocsival és megmozdítod az egeret és rájössz, hogy miért írtam, amit írtam. -
dokar
addikt
válasz
köszönjük, hogy dobálsz bele pénzt helyettünk.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #14344 üzenetére
Ezek szerint én nem vagyok normális? Vigyázz a szádra, az apád lehetnék!
Ezzel a játékkal csak azért játszhatnak ilyen emberek, mert vannak olyanok akik fizetnek érte. Tehát én a nem normális ember, mivel fizetek, ezért játszhatsz te is a játékkal.
Ha mi fizetősek, nem nyomnánk pénzt a projectbe, akkor már rég nem játszhatnátok ezzel.Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki tegyen bele pénzt, csak azt, hogy ne várjatok csodát az ingyenes játéktól.
Jaaa és ha valaki fizet az attól még nem nemnormális, és nem is kell gazdagnak lenni hozzá. Mások isznak, cigiznek, kávéznak, én egyik dolgot sem űzöm. Ez amit én űzök sokkal olcsóbb mint az elöbb említett élvezeti cikkek. -
erdol
senior tag
válasz
Mariann294 #14347 üzenetére
Hát magyarul értelmes vagy nem?disz nó ól
-
orkaman
csendes tag
tegnap nyomattunk egy kis explorert, össze is jött 80-90k RP.
Azzal ami volt sikerült morello engine+2 ECU+2 Tire+2 Susp+1ma talán még belefér egy Susp+2 Brake+2
Sajnos body +1 +2 piszok drága.
Kicsit elfáradtam de azért bementem egy wanganra hogy mit tud (+végsebesség).
Másik morellos csávó vert rám 250-300ft-et. Fullos morello-ja volt. LOL.
A maradék kedvem is elvette, tehát kiléptem. Este, ha van valakinek kedve, kipróbálnám egy fullos panama ellen. Egyéb pályákon szerintem még mindig messze van, nehezebben irányítható (grip R+).
Még egy apróság, bár lehet csak én érzem így:
Panamával rámegyek valami vacakra (tábla, stb.) semmi gond, Morelloval szinte biztos hogy irányíthatlanul kivágódok.na ennyi. Még valaki nyomatott morelloba RP-t? Full +2-n jobb?
-
Isten88
senior tag
Ingyenes játékért fizetni? Hahahaha. Azt. Azért nem kell fizetned, mert a fád nől a kertben és a napsugarakat "elveszi" mások elől? Hahahaha...majd egy szép ember ezt is eléri, hogy ezért is fizessünk...de addig legalább a demó PT-vel had játszunk már ingyen...
Meg adja meg TAZ az AP-jaimat. Ennyi.
-
dokar
addikt
te PaJa1,
csapjál oda az orrukra mert én tegnap este majd' idegbajt kaptam: nyomtam a TA-t és amikor vki megelőzött, akkor a váltó elkezdett visszapakolgatni magától. így nem tudtam versenyezni a többiekkel, mert lemaradtam. kiléptem aztán újra be, de ez a gyilkos visszaváltós bug megmaradt. csináltam egy rebootot, de az sem segített. megnéztem mi történik, ha practice módban nyomom egyedül. na ekkor meg a pályán lévő 2 zöld checkpointnál kapcsolgatott vissza. mitől lehet?
-
wazup86
tag
szerintem akkor érdemes költeni pénzt erre,ha mondjuk már játszottál vele sokat,és vagy mondjuk 25lvl, mert kis kezdő ként venni egy ap-s durva kocsit nem nagy élmény, szépen lassan venni RP-ért levelenként a kocsikat sokkal izgalmasabb!
ja amúgy csinálok már majd én is egy screenshot-ot az új panamámról
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14347 üzenetére
Mondom h angolul nem értelmes.....
Az "ez nem minden" így lenne angolul: this IS noT all ,de inkább everything-nek kellene itt lennie. -
Mariann294
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #14330 üzenetére
Na ezaz!
Meghát hogy online..
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #14322 üzenetére
Tudom hogy te nyertél mindent és grat érte
Hát ebben igazad van....de sztem beteges ha vki virtuális játékba költ pénzt...vagy jó gazdag...bár még mindig jobb mint a játékgép meg ehhez hasonlók. -
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #14316 üzenetére
Örülj neki hogy nem költünk.Sztem minden normális ember igy gondolkodik.
És egyébként sem tehetem meg magamnak hogy virtuális szarokra dobjak ki fölöslegesen pénzt.Bocs ha vkit megsértettem ezzel
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #14333 üzenetére
Á színpád a tijéd... ergo azt veszel amit jónak látsz. Szerintem érdemes befektetni a panába. Az elején szar lesz, de fullosan ellenállhatatlan és csak meg kell szokni, jó balancot rádobni! A forte csak 130k-val olcsóbb... és lesz egy qrva jó kocsid, a 2. legjobb a játékban!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
JackShephard #14333 üzenetére
-
JackShephard
tag
Szevasztok!
Köszönöm a jó tanácsokat autóvásárlás ügyben, bár mondott mindenki mindenfélét. Meglátom, vagy Harpoon vagy Panama lesz. De egyenlőre inkább gyűjtögetek, meg a Corust fejlesztem fullra előbb és csinálom a mission-ket. RP pazarlás nincsen, semmi külső változtatás nincs is az autón, full gyári kinézetre. Ráér a küllemét csinálgatni, előbb menjen rendesenNa üdv. mindenkinek!
Menek vadászom tovább a ciciket... -
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #14330 üzenetére
Ha dohányzol akkor egy heti cigi árát költhetnéd APra, több ezer ponthoz juttatva magadat. Arról nem is beszélve, hogy addig sem szennyezed magad és másokat.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Szia.
De most Lacika azért van ez a játék legalábbis azért kerestem ezt a játékot mert INGYENES.Érted?Nem azért, hogy pénzeljem őket.Pénzelném ha engednék de nem engedik! sajna.
Üdv:
haha.......
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #14327 üzenetére
Én is vertem már meg, utoljára pont ma tanzawán. akkor is "gg"-t írt chatbe.
Amúgy miért akkor nagy szám hogy valaki valaki mögött/előtt végez?erdol, csak most?
Tudatosan lett ilyen, mert magyarul poénosan hangzik, annak ellenére, hogy angolnak látszik. Angolul nem értelmes, az állítmány hiányzik, így nem az angol értelmén kell "gondolkodni" csak ki kell ejteni, mint ha angol lenne^^
-
Karibaba
aktív tag
Kellemetlen ha az oszlop kiugrik eléd , utána már nehéz behozni a hátrányt!!!
ItSOver barátunk is így járt. Az én előnyömre!! -
PaJa1
őstag
Egyelőre még csak a Shaiyla-t láttam, hogy van EU része.
Minek kéne európai PT? Attól mi lenne jobb?
Mellesleg van europai, a LevelRt kiadták a németek.
-
Isten88
senior tag
Adja meg Aeria a negyedéves tartozását. Hiába írok az event vezetőjének, sz**ik az egészbe. Reklámozd Aeriát, mert jó dolog, várd a nyereményt és hahahaha...lóf***t sem kapsz hüly player.
Ha majd megadja TAZ az 500 vagy 900 AP-s tartpzását, akkor elköltöm, addig csak szeretném elkölteni...de nem tudom. Jó befektetés...nekik. -
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #14322 üzenetére
"mégis van 4 AP-s kocsim és lehetne most már több is"
És mégis hogyan? Annyi AP-s event az egész aeria történelemben nem volt. Én próbálok kihasználni minden AP szerzési lehetőséget (csak az ilyen csinálj élő videót című cuccokat nem) és mégis csak 2500 AP-m van, pedig a kezdetektől gyűjtöm (2008 ápr.). Hát igen nekem is lehetne több, HA az aeria betartaná az ígéreteit. Tartoznak vagy 800-900 AP-val
. Mostanában szállingózott 2x200AP, de ez még távol van a tartozásuktól
. Vihetnének valami rendszert a dologba.
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #14309 üzenetére
Mint én se költök, mégis van 4 AP-s kocsim és lehetne most már több is.
Az aeria nem véletlenül csinál olyan eventeket h reklámozd, így több cash folyik be hozzájuk, biztos vagyok benne ha több a felhasználó, a cégek akik finanszírozzák elégedettek és még esetleg +casht is kapnak, csak szerződés kérdése. És a tulajok is kapnak osztalékot ill ki kell fizetni a játékokat csináló céget+az aeriás munkatársakat. Hol lenne nekik pénzük újabb szerverközpontot létrehozni és még azt is fizetni? Reklámból lehetetlen, csődbe menne (habár nem ismerem a cég költségvetését), de egy ingyenes játékgyűjteményt tartalmazó "packot" nem lehet csak reklámból fenntartani, ez biztos, van még valami a háttérben. Volt olyan event ahol 1000$ volt a fődíj és mellé még volt vagy 5 másik nyeremény+nemrég volt olyan ahol plazmatv-t lehetett nyerni (meg x-boxot)... a támogatók nem lehetnek szegények, biztos h nem reklámból jött (ráadásul ez 1 éve volt) Gondoljatok bele h (nem tudom hány) szerverparkot mennyi pénz fenntartani? Jó, sokan veszenk AP-t, nem ismerem a többi játékot, 4 mill user van, de ennek hány %a akik vesznek is? Ráadásul a 4 mill user csak a regisztrált, ennek töredéke játszik csak, sok a fake acc vagy aki csak benézett de nem tetszett neki.
Egyéni gondolatok. Az aeria ígért ezt-azt, az már más kérdés h be is tartja e vagy mikor, mert az időpontokat mint tapasztaltátok mindig elqrják. Nem érdemes beleélni előre magatokat. (kár h nem olvassa invictusos, mert kíváncsi lennék h igazam van e)
Sry egy kicsit elkalandoztam már, de a lényeg h sztem ezért megy rá az AP-ra az aeria.
Egyébként a cl7es Morellonak lesz AP párja... akkor mindenki azt akarja megkaparintani (talán NSX?) -
orkaman
csendes tag
kérdem azokat akik régóta nyomatják a játékot,
Mennyire van jövője?Elég sok aeria játékot próbáltam már, és bár nem látom hogy hamar becsuknák őket, azért elég kis felhasználószámmal mennek.
Remélem pár évig még megy....
-
dokar
addikt
válasz
éljenek meg reklámból: autókon lehetnének, pályán is rengeteg lehetőség van...
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #14317 üzenetére
Nekem is router-ről megy! 3 laptop wifin! az asztali gépem kábelen! De nekem az ég világon semmit nem kellet állítgatnom! Beírtam a router-be felhasználónevem, jelszavam azt ennyi! Semmi gond nincs vele, pedig 4 gép megy róla egyfolytában! A netem externet 8Mbit
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[HUN]-Kisa #14314 üzenetére
Miből lenne EU szerver, ha nem költesz te sem és más sem a játékra?
A semmiből nem lehet vásárólni!!
Ha mindenki költene a játékra akkor már réges régen meglenne az EU szerver. De mivel te és még sokan mások így gondolkodtok, soha nem lesz!
Minek fektessenek 1 olyan játékba ami nem hoz a konyhára.
Senki nem dolgozik puszira! Még Jézus koporsóját sem őrizték ingyen! -
Mariann294
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #14314 üzenetére
Hál istennek!
Tudom semmi közöm hozzá,de sztem fölösleges rá pénzt költeni.
Inkább a géped tuningold vagy tudom is én! -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Szia
Szeptemberre volt ígérve az Eu szeró és lassan rá a Német és a Magyar nyelvü PT dehát még EU szeró sincs ami meg volt igérve .2 hónap telt el azóta már a fórumot se látogatja az Invictus, hogy mit irunk stb...Mariann: Nyugi nem fogok NEM engedik a szüleim sajna!
-
Mariann294
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #14310 üzenetére
Nehogy költsél!!!!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #14310 üzenetére
Ezt én is remélem..
Már csak egy galiba van, méghozzá az hogy mikor lesz EU szerver.Valaki nem tud valamit róla?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Mariann294 #14309 üzenetére
Szia.Igazad van én szeretnék egy kicsit költeni a gammára de sajnos a szüleim hülyeségnek tartják pedig a saját pénzemből lenne!!Remélem ha az Európai cég átveszi a játékot vagyis meglessz az EU szeró akkor több Ap-s event lesz aminek gondolom nem ap lesz a neve mert Ap= Aera Point nem tudni mi lesz ennek a fizetési lehetőségnek a neve.Majd kiderül.
De ha lesz marad a neve Ap akkor marad remélem több lehetőség lesz Ap szerzésre és nem arra fognak törekedni, hogy minden a legdrágább stb..
Üdv: -
Mariann294
őstag
Az aeria-sok nagyon kiakarják huzni a pénzt a játékosokból.Hülyeség mert aki nem akar erre pénzt költeni ugysem fog,Hisz sztem nem az a lényeg hogy na akkor ezen a pályán én leszek a leggygorsabb
vagy hehe nekem van subarum neked meg nincs!
Sztem a fun a lényeg amit AP nélkül is nagyon lehet élvezni.Ha valamilyen ap kocsi hiányom van megyek testdrive-ba kiélem magam azt készJátékokra sosem költenék pénzt.Mert minek is?
Anno corvette volt a leggyorsabb,tudjuk AP-s.Na csak egy kicsit kellett várni és máris itt van az RP-s Morello.Ami gyorsabb.Szal már nem érte volna megvenni.Ennyit erről
-
orkaman
csendes tag
válasz
Karibaba #14303 üzenetére
köszi....
van vagy 95k-m. És mire hazaérek a fiam elveri panama-ra...LOL
Egyébként egy jó 8-as exporer csapatban kb 7-10 perc egy futam, ami csajszik nélkül 5..8k RP.
Tehát egy óra alatt akár 35-45k RP-t lehet összeszedni.
Azt hiszem ma csak LVL 1-2 motor és ECU fér bele.
Milyen szint szükséges lvl 1/2-höz? remélem 28/29-nél kevesebb.
-
Karibaba
aktív tag
24 órán belül meg kell venni a tuningot morellora ki tudja mikor lesz ilyen alkalom megint!!!
Ezt nevezem 1 nagy szemét....... nek!!!! Akinek nincs rp je akkor az most nem tuningol. -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #14298 üzenetére
Hűű a zzannyát!
Akkor valószínűleg az én morello-m megmarad alap kiszerelésben...(pedig szeretem és egészen jól is mentem vele néhol) -
Karibaba
aktív tag
válasz
sanye89 #14300 üzenetére
Wanganon , 2s ráverek a panamára ,kicsit erősebb lett jobb lett a végsebesség . Azt nem értem ha belerakom az 1 es 2 es motort ECUs chip-et miért lesz rosszabb a gyorsulása
????
1 body 145500 2 body 165450 tires, break, suspension transmissions,ECUs 1 es 23000 2 es 27000
1 motor 29500 2 motor 35900 -
orkaman
csendes tag
még vagy 8-9 óra hazáig. (ja dolgozni is kell
)
tudna valaki postolni pár adatot Morello upgradre?
Printscreen is jó
(Body/Engine elsősorban és persze RP)
-
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #14286 üzenetére
Hát...ha Belkin routert vettél, akkor kinevetnélek és ujjal mutogatnék rád, és halkan suttognám a mellettem lévőnek, hogy Ő az, aki Belkin routert vett, és Ő is rosszidndulatúan elkezdene nevetni...de nem vagyok rosszindulatú, meg szerintem nem is Belkin routert vettél, mert sikerült beállítani...na rátérek a lényegre.
Ha T-Online neted van, akkor nem segít rajtad semmi. Ha másmilyen, akkor config menüjébe belépsz, ott csinálj egy olyat, hogy "restore to factory defaults" és újra beállítod a netednek megfelelően.
A további beállításokhoz még kellene tudni, hogy dinamikus/fix IP-d van-e, milyen router, asztaliról/laptopról használod és drótnélkül vagy dróttal sz*pod a netet. Értem ezalatt, hogy a router wifi-jéről netezel, vagy dróttal, mert ez is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest