- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pH]Lacika
tag
PaJa1!
Nem kaptam jelszót a ligára!!!!! -
csaba0223
senior tag
Bugos az új pálya! Ma mentem 1 versenyt Hifi-vel kicsúsztam, nyomtam 1 rescuet és fél körrel ő elé rakott! Aztán ő is kipróbálta! Nála is ugyan az! Azt Mondta hogy jelenti!
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14192 üzenetére
Amint már írtam, a samsung bekaphassa, 3 év gari azért hogy mindig visszajárjak? Ez mondjuk a boltnak jó, ahol vettem, mert lehet veszek valami mást is a vinyó javíttatásán kívül. Lehet másnak semmi baja nincs velük, de nálam 4ből 3 szar volt. 1 ép samsung vinyóm van
Már megy a rush! Akár fánkolhatnánk is majd valamikor. Szerintem holnap délelőtt én csinálok 1 dagadó szobát. Kell a lé 4runner tuningra, Morellora és Outlanderre, vagyis annak a tuningjára. A Morello árát egy óra alatt össze lehet hozni
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14190 üzenetére
SATA, Seagate vagy WD. Legalább 160GB tárkapacitás. Csak nem Sztek boltod van?
Vége a KOTR-nak.
-
[pH]Lacika
tag
Szia! PaJa1!
Milyen, azaz IDE vagy SATA kell?
És mekkora kapacitásu?Fujitsu 80GB Serial-ATA HDD (2,5") Notebook-hoz (7200rpm, 8MB)
11 760 HUF (bruttó)Seagate 100Gb
Momentus 5400.2 SATA
12 000 Ft (bruttó)Western Digital 100Gb
WD1000BEVS Scorpio SATA
12 000 Ft (bruttó)Ha ide-s kell akkor azt hosszabb ídőbe tellik beszerezni.
A felsoroltakat keddre tudom prezentálni.
Ha kell valamelyik szólj.
-
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #14188 üzenetére
Rendelésre itthon is tudok szerezni, de az leghamarabb kedden érkezik, én akkor meg már Pesten leszek. Hétfőn ott veszek ahol van. A mostani (2. v 3.) samsungom fooossss, soha többet ilyet! Adhatnak rá 3 év garit ha járkálhatok vele vissza, addig meg nem megy a gép és az én lábam kopik, fogy a benzinem. És tényleg az a szomorú, hogy mindenütt csak ezket látni, kapni
-
Isten88
senior tag
2,5"-ös nem Samsung vinyót elég nehéz keríteni...remélem sikerülni fog azért...
Sok helyre be kell majd nézned, mire az egyik helyen majd azt mondják: "Persze, megoldható, tudunk rendelni, de az majd x nap/hét múlva érkezik meg". Sok sikert hozzá, eddig Én nem láttam Samsungon kívül mást ilyenbe így külön.
-
PaJa1
őstag
Sikerült új winfost működésre bízni. Remélem a PTvel már nem kell szarozni.
Borzasztó, hogy az egész városban csak samsung márkájú 2,5" Sata-s vinyó van! Várhatok jövőhétig míg BP-re érek, ott feltételezem, hogy bővebb a kínálat.
Amint megy a PT izzítom a KOTR szobát -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Gyertek Explorerezni! Nyitottam szobát.
Üdv: Kisa -
Mariann294
őstag
válasz
UnConnecteD #14175 üzenetére
Nekem oké!
-
sanye89
csendes tag
Na,megint sikerült ItSOver ellen nyernem.Nem nagyon tetszett neki
Touge
-
Mosquitoo
senior tag
Ez több, mint klikkelős f*szság, mert ebben lehet fejleszteni a géped, meg tudod fejleszteni a tűzfalad, meg a spyware programodat (az tűzfal a spyware ellen van, és a spyware programoddal tudsz lopni pénzt más játékosoktól, ha pénzszerző műveelteket futtatnak, aztán a pénzből tudod fejleszteni a géped... És tényleg unatkozós cucc, de nem rossz
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #14168 üzenetére
majd en megyek. ha bronko-t elvered, akkor tenyleg nagyon jo vagy, lattam, hogy a drift is mar elegge jol megy, itt az ideje, hogy jatszunk valamit
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14169 üzenetére
Szerintem semmi, ilyen klikkelős f*sság azoknak akik nagyon unatkoznak, még egy oldal amit unalmukban néznek hogy hányszor kattintottak rá, ja igen egoista cucc
Isaten, Rangerrel lehetet jönni akárkinek. 2 játékost leszámítva csak olyanok jöttek akik 30 felett voltak.
-
Isten88
senior tag
Óóó, Te kedves PaJa...de jó, hogy szóltál, hogy ma is van lvl36-osoknak is ctf verseny.
Aeria fórumon azt írtad, hogy csak pénteken van nekünk...
-
Hát emberek én most sajna jó ideig nem fogok PT-zni!
Felvettek új melóba, ami marha jó, csak a munkaidő ritka szar!
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #14169 üzenetére
Netes játék, ha rákattintasz, pontot kap. Őőő visszavágó jöhetne...ma este ráérsz? Játékon belül bent leszek, írj majd rám... =) Jó lenne felfejlődni és megverni a - jelenleg - nálam jobbakat is...
-
Isten88
senior tag
válasz
Mosquitoo #14166 üzenetére
"ubi91 megpróbálta vírussal megfertőzni a számítógépedet!*
ubi91 próbálkozása nem sikerült... A vírusos számítógéped segítségével sokkal hatékonyabban intézhetett volna támadásokat weboldalak,
illetve más számítógépek ellen, de ez most sajnos nem jött össsze Neki."Sorry.
-
PaJa1
őstag
Hogyaza!
Lesz event, mindjárt dzsavelok befele amint frissítette magát a játék, PCn vagyok.
Lefeküdtem aludni fél 6 magasságában, akkor szarakodott a laptopban a vinyó (amióta megvettem bele a 2. samsung vinyót azóta szaraxik-az első totál kútba fulladt, az is samsung) felkeltem kb 30 perce és még mindig szarakodott, jól odavágtam neki, aztán most már be sem indul(egy kis püfölés segített rajta eddig, most kinyírta^^), végre vehetek másikat és elfelejthetem ezeket a fos samsungokat. Remélem az adatokat le tudom menteni. Az a qrva vinyó volt a laptopom rákfenéje.
Szal mindjárt event -
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #14155 üzenetére
Ebben a vidben az a poén, hogy Ő csak hátramenetben vitte be a zászlókat...nekem általában nem sikerül megverni, iszonyatosan jó Bronko..."haverok" vagyunk mi is, ma kb 4-5 órát együtt nyomultunk. Elkérte az itteni fórum címét is...lehet, hogy ezt is ovassa.
Szerk.: köszönöm, hogy megnézted, más is megtehette volna...a kóla még áll...hajrá!
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #14125 üzenetére
Csórikám gazdag gyerek és mindent AP-ből vett a kocsikba ill kocsikat:
[link]
itt látszik a háttérben h Toyota 2000GT-t nézegetek a bótban és megnéztem magamat az egyik channelben a nevemre kattintva és Morellora vagyok állítva (és tényleg)Ricco: nem tom h elérték e, de az biztos h a mostani APjaim nagy hanem teljes része a 4million membersről jött, az 500AP (mert annál többet senki sem kap) ill a part2-ből is csináltam (+halloweenest is, lehet h azért, nem tom). Tény h nehéz szívvel írják a nevünk mellé az APket amiket nem veszünk... Taznak már 3x írtam h miért nem kapjuk meg, korábban írtam másoknak is, stb. 1x nem kaptam választ. Grat
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #14159 üzenetére
Nem tudom, elérték már aeriáék a 4 millió tagot? Mert azért az eventért tartoznak 500-900AP-val. Mert úgy írták, hogyha nem lesz meg a 4 millió tag, akkor is 500AP (ha mindent megcsináltál). Nem lett meg a 4 millió "csak" 3,6. Na és hol az 500AP-m? Ez volt szeptember végén. Azt TAZ október 2-án lezárta. Csinált mégegy 4 millió tagos eventet egy kicsit nehezebben kivitelezhető dolgokkal, azokból is megcsináltam kettőt (400AP). Azóta ezt az eventet még a fórumban sem találom. De mondom, ha nem tudják teljesíteni az ígéretüket, akkor ne engedjék annak a TAZ gyereknek, hogy agyba-főbe csinálja az AP-s eventeket. Még az is korrektebb lenne, mint ez, hogy joggal várjuk az AP-t, de nem kapunk semmit.
-
MaciG
addikt
-
Ricco_hun
senior tag
Na, ma kaptam 200AP-t. Nem tudom melyik eventért kaptam. Olyan sokkal tartozik régóta az aeria, hogy már nem is számolom. Annyit mondhatok, hogy ez a 200AP csak töredéke annak, amivel tartozik az aeria
. Akkor minek hirdetik meg egyáltalán azokat az eventeket, ha nem bírják odaadni a megígért AP-t. Vihetnének végre valami rendszert a dologba.
-
Mariann294
őstag
-
orkaman
csendes tag
igazság szerint én nem vagyok túl jó ebben a játékban. Bár level 20-ról 28-ra gyorsan ment mert ketten játszottunk felváltva, főleg explorerben jöttek 5..9k EXP -ek
a gyors tokyo-s pályákat utálom, fények, oszlopok mindenfele. Persze bennem van a hiba, mert mások hibátlanul végigmennek én meg rendszeresen benézem, 4 körből egyszer tuti hibázok (nap 10 óra programozás után valami lassabb kell
).
Mehetnék a wanganra, de hát az meg nem kihívás. A Mud jön be leginkább meg persze England.Valahogy a gázpedálra nagyon érzékeny panama és a morello is. Még sokat kéne gyakorolni. És persze a pályák 90%-án jó ha 2-3 szor versenyeztem, így emlékezetre nem hagyatkozhatom mikor fékezzek.
Nyomja valaki Logitech EX-el? milyen beállítással jött be? Én úgy érzem 1/4 vagy full gáz között nincs különbség.
Na most hogy nem kell sok RP, csak sim-vs en fogok menni.
Tegnap azért wanganon a miyato wizzel aláztam a kawanásokat. Rajtánál elhúznak vagy 100-150 ft-et, utána viszont a nagyobb végsebesség miatt nincs esélyük.
-
erdol
senior tag
válasz
tomkatomi #14151 üzenetére
Hát én kormánnyal megyek és pár napja morellóval ahol ugye nincs upgrade csak balance egy kanyarban beelőztem egy tagot a kigyorsítással elhúztam majd az egyenesben úgy ott hagyott mintha állnék.Úgy tűnt hogy ő full sebességre volt beállítva én meg inkább gyorsulásra pedig nem én full végsebességes balanszszal mentem.Utána megnéztem csaja sem volt.Magyarázat????
-
tomkatomi
tag
válasz
[HUN]Dani #14149 üzenetére
A balance keresgetéssel - nálam legalábbis így van - csak az a gond, hogy amit belövök practice-ban, az a versenypályán abszolút nem úgy viselkedik, ahogy azt elvárnám tőle
Úgyhogy újabb practice, újabb verseny, stb...ráadásul néha-néha teljesen másképpen viselkedik az autó, holott ugyanazokat a balance-okat használom, mint korábban.
Más...
Én billentyűről játszom, létezik az, hogy ugyanazokkal a beállításokkal, autókkal lényegesen jobb időket mennek mások, akik paddal játszanak? (ez az egyenesekben feltűnő, ahol úgy húznak el mellettem, mintha állnék)
-
[HUN]Dani
őstag
-
vtomi
tag
válasz
Isten88 #14146 üzenetére
Hát evvel én is így vagyok!
Level 28 vagyok és még nem éreztem rá a panamára.Van rajta tuning de ez nagyon gyér.
A szar pályákon amit nem is szeretek nem játszok rajta és nem is ismerem!
Ballancal próbálok javítani a helyzeten.........Dani meg aszt mondta hogy fejlesszek ki egy ballancot!!
Ez meg tök unalmas dolog...... -
csaba0223
senior tag
válasz
Ricco_hun #14145 üzenetére
Tök mindegy hogy mi mit gondolunk! A pénz beszél kutya...............!
Ha én 1 pénzes noob vagyok akkor nem fogok vért izzadni egy morelloért!
Ezt tudja az aeria is! És ezzel én is 1 et értek! Ha van pénze akkor vegye 25-ös szintnél!
Szerintem nem az számít hogy kinek milyen kocsija van! Ha valaki nem ismeri a trükköket, gondolok itt az explorer fánkozás stb, akkor elég sokat kell versenyeznie a lvl25 ös szinthez!
Márpedig a kezdők nem ismerik! Én inkább azt mondom hogy a legtöbb magas szintű versenyző a bunkó paraszt! Tegnap csináltam 1 új accot mentem explorerbe és persze minden honnan kiba..tak mert alacsony szintű vagyokahelyett hogy megpróbálták volna elmagyarázni hogy hogy kell játszani! És még mi csodálkozunk hogy bejönnek mágnessel szaladgálni! A szerencsétlen honnan tudná hogy itt a magasabb szintű játékosok hozzák a szabályokat?! Csórikám azt látja a shopban hogy a mágneshez az van írva hogy ezzel többet gyorsabban lehet gyűjteni! Volt 1 szoba, a neve Bp-or kick csóri kezdők beraktak mindent mágnestől kezdve a drift bp ig mindent! Azt persze senki nem magyarázta el hogy mágnest ne használj ,stb egyszerűen kick! Tehát joggal gondolja 1 kezdő hogy mi vagyunk a noobok! 1 szónak is 100 a vége, én úgy gondolom hogy nincs semmi baj a kocsik szinthez kötésével! Főleg ha figyelembe veszem hogy kell még legalább 1-1,3 milla 1 full tuninghoz! 1 cls 6 osnál!
Én azt mondom hogy a játék elején kéne legyen 1 normális ismertető! Mert az nincs! -
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun #14145 üzenetére
!!! SZERINTEM !!!
Ha feljebb vinnék a kocsik szintjét, akkor mégjobban menne az "RP hajkurászás". Ha megveszi lvl20-nál a panamát, egészségére, örüljön neki, vezetni úgy sem tudja, mert az "csak" egy alap panama, amit - valljuk be, - nem könnyű kordában tartani. Csúszik, kicsi ereje van a full panamákhoz képest. Meg kell tanulnia vezetni. Mapokat nagyjából ismeri, de a fair play fogalmát és (főleg CTF-ben) a féket nem. De nem is kell neki, mert amíg egy lvl30+-os játékos megy 3 kört és finish van, addig a lvl20-as játékos kemény 2 körnél tarthat, mert alap panama, meg nem is ért hozzá. Nekem nincs bajom azzal, hogy mindenkinek panamája, corvette-je, camaro-ja van. Utóbbi kettő Aeriának kedvez. Ha meg már "megküzdött" a panama áráért, akkor had legyen vele boldog. Vezesse csak...úgy sem tudja jól. Majd lvl30 körül már ráérez, hogy hogyan is kell és nagyjából ismerni is fogja a mapokat. Addig meg élvezd büszleséggel, hogy lealázhatod őket - ha már véleményt kértél.
Nem kötözködök, véleményt nyílvánítok. -
Ricco_hun
senior tag
Még mindig UP!
Csak érdekel, hogy ti mit gondoltok a témáról. -
Isten88
senior tag
Hát srácok...új játékstílus is van...és nem gyenge.
Aki EZT elsőre leutánozza és nyer is, az adja meg a bankszámlaszámát és utalok is neki a kóla árát...hihetetlen. Én voltam a Morello-val, Ő EVO-val. Egyszerűen...ááá...tud a srác. Ő BRONKO. Érdemes végig nézni. Ő nyert. Csak hátramenetben vitte a zászlót. Egyszerűen érthetetlen számomra...hajrá srácok. -
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #14139 üzenetére
Ott van ahol jelentkeztél!
Sikerült, megcsináltuk! Átléptem a hangsebességet! 869 mph! Még, hogy szar lett a Corvette!
-
rsx
aktív tag
A Corvett-el tényleg nem stimmel valami
, hónapok óta nem használtam a pannyt de most muszály.De nem baj biztos kapunk hozzá javítást lvl6-os up(300-400k RP ért).
Vicces hogy 1 AP-s verdát beszerez az ember, a tuningja majd másfélszer annyiba kerül mint az ugyanolyan cl-os RP verda és még rosszab is.De ez van ezt kell szeretni
Lehet megkövezni a véleményemért -
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #14133 üzenetére
Én asszem már 3-at vagy 4-et is találtam. Elméletileg 1AP lenne, de egy árva fityinget sem adott hozzá. Hát nem is tudom mit mondjak. Szerintem nem lenne egy nagy wasistdas kijavítani ezt a hibát (csak egy aktualis_AP:=aktualis_AP+explorerben_talalt_AP sor kéne valahova
).
Valaki reakció a 14129-es hsz-emre?
-
csaba0223
senior tag
Ma felszedtem explorerben 1 Ap Mitoménmit! Biztosan állíthatom hogy nem ad semmit! 1 árva Ap-t sem kaptam!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #14130 üzenetére
NICE!
De mind a 2 kép ugyanaz -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Nekem már csak egy bajom van a PT-vel (na jó lehet, hogy nem csak egy
) és ez pont jó példa rá. Mégpedig az, hogy még mindig túl alacsony a level korlát a kocsikhoz. Minden level 20-as noob már Panamával (vagy éppen Vettével, Camaróval) tolja. A Morello-hoz is csak level25 kell. Egy exkluzív kocsi és mégis mindenki azzal fog szaladgálni pár héten belül. Hát én minimum level 30-ra tenném a Morello megvételéhez szükséges szintet, a class6-osokét meg felhoznám vagy 25-26-ra. Egy kis "finomhangolással" még jobb játék lehetne. Így csak az RP hajkurászás megy. Nincs az, hogy azért küzdök, hogy megvehessem az adott kocsit. Megvenni már bárki megvehet bármit, csak éppen vezetni nem tudnak.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #14121 üzenetére
Szombaton lesz. 5-kor az első meg második futam és ha vége akkor a harmadik meg a sedan (a sedan nem érint téged) Kapsz majd vagy már lehet kaptál levelet. Belépsz az aeria oldalra és a my inbox fülre kattintva meg találod a levelet, ott van az hogy hányadik futamon szerepelsz és mi lesz a jelszó.
Annyit segítek hogy te a 3. futamban lesz és az kb. fél6.Paja: Én a 2. futamban leszek és azt te vagy morphin rendezi?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Hát ez meg hogyan? lvl 26 és ilyen verdák
-
UnConnecteD
senior tag
csorikamnak van egy fullos camaro-ja, egy hummer is max tuninggal, egy morello, meg amit meg eddig nem lattam.
ehhez pedig van 550k XP-je. vajon ? dolcsit kolthetett eddig AP-ra ?
vagy ez pont akkor volt, amikor eppen a shop-ban probalgatta, es ekkor igy kiirja az aktualis kocsit? tehat, ha meg nem vette meg, akkor is azt irja?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Karibaba #14122 üzenetére
Sziasztok.Én a panama-val vagyok így Nem az,hogy nem tetszik mióta megvan a Corvette-m azóta nem is mentem vele,800k ért oda is adnám! bár ha annyi rá a tuning akk. 600k de nem tudom jó lene ha lehetne eladni kocsit.
Csak az lenne a baj,hogy mindenki eladni akarna kocsit venni,szinte senki!Max a kezdők olcsóbban!De ők meg kicsit kevesebben vannak!Na mindegy hátha valamikor megjön a ....
Hátha..
A Invictus régen olvasta a ph-t most miért nem?
Üdv: KisaUi:Nem tudja valaki,hogy mi van már az Európai céggel amit Szeptember végére ígértek, hogy lesz.
Meg a Magyar menü-s Project Torque-al???
Üdv: Kisa -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #14120 üzenetére
R33as GTR van tervezve, de fingom sincs melyik kategoriába. Morello APs párjára már én és kérdeztem GMnél, de nem mondott semmit.
Az NSX a valós teljesítménye alapján jó helyre van besorolva a játékban, legalábbis szerintem.
A 2009es NSX viszont morello vagy fölötte kéne, hogy helyet foglaljonV10, 4-500ló összkerék hajtás és kormányzás! Kár, hogy nem ez kerül be a játékba, legalábbis régebbi van bent és nem hiszem hogy valaha is lesz új.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #14119 üzenetére
Kocsit nem lehet eladni de volt már róla szó hogy,ezt is berakják a játékba..
De poénkodni sokat szoktunk evvel kapcsolatba amikor valamelyik kocsi nem tetszik.Nekem pl. a camaro az csak poénkodásra van oda adnám 500k rp -ért ha el lehetne adni.
1.300.000rp volt csak a tuning. -
Creative997
őstag
Még kérdezted akkor tőlem hogy mi van a vettével mert nálad vmi nem stimmelt, akkor én nem vettem észre semmit viszont most nagyon gyenge lett. Panások szarrá vernek ha nem hibáznak, pedig vettével -pár pálya kivételével- jobban mentem és szerintem nem én lettem béna és ezt mások is elmondhatják (rsx, karesz, stb.). Egyszerűen csúszik a kocsi, alig bírom megfogni, nagyon alulkormányozott és tényleg dög lassú, csak 4. fokozatban pörög be, de kevés olyan pálya van ahol ezt ki lehetne használni. Én nem is nagyon hajtom a cl6-ot, wrx-el megyegetek ill morelloval. Ha mégis cl6 akkor visszatértem a panához.
Karesz mondott egy olyat h hamarosan kijön az NSX és a Morello párja lesz cl7-ben, Paja erről mit tudsz?
Meg én már azon filóztam h ha a valóságot nézzük akkor a Skyline jobb mint az NSX (és Skyline lesz a PT-ben), és ha igaz amit Karesz mondott, akkor a Skyline cl8 lehet. Már csak az a kérdés RP-s párja mi lesz egy ilyen Morello után... Max egy Veyron utánzatot tudnak kihozni 2.5sec gyorsulással (v egy Dauer 962 Le Mans utcai változat), utána már "űrhajók" jönnek... (Spirit of America Sonic Arrow?)
De ez csak egy kis ERŐSEN előre tippelés téma!!
-
[HUN]Dani
őstag
Hát akkor lehet a panamához is hozzányúltak? Mert én azt vettem észre mintha egy kicsit jobb lenne az irányítása vagy csak "fejlődök"
-
csaba0223
senior tag
Azt nem értem hogy miért kell hozzányúlni ahhoz ami jó
Minden frissítés előtt rinyál az ember mert belenyúlnak az irányításba -
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #14114 üzenetére
Én ugyan ezt tapasztaltam pár hónapja, egyszerűen nem fordult! Sok volt a GripR. Aztán megint normális, fürge lett. Most egy pár hete már nem mentem vettével, panamával jobb köröket megyek circuiton. Amikor próbáltam a vettét akkor kb 2mpvel volt lassabb, de leeht h csak az én bénázásom volt.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #14112 üzenetére
Az utcsó frissítés óta a vettém a garázsban áll mert kivették belőle a lovakat de elég rendesen. 1 panamásal ugy mernék kiálni hogy én táskával vagyok ő meg nem LOL
AP kocsit igy elk.....ni!!!
A kedvenc kocsim volt!!!
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #14112 üzenetére
Én is észreVETTEm h valami nem stimmel a kocsival, lassú is és alulkormányozott lett számomra pedig nem változtattam a balancot. Olyan pályán ahol jobban mentem vettéve, már panával is sokkal jobb!
-
[pH]Lacika
tag
Most én hülyültem meg, vagy lettem ennyire béna? De a corvette szerintem valamiért lassabb lett mint a camaro. Camival 1-2mp-el jobb köröket megyek mint vettivel.
Vagy nem tom mi van.
Vettések! Ti nem észleltetek semmi ilyet? -
PaJa1
őstag
Nem találtam, úgyhogy csináltam egy PHs csatit a játékban, remélem volt értelme
A neve: "ProHardver - PH-sok helye"
Csatlakozás menete: Jobbklikk valamelyik csatornafülön->Channels->List Channels->Itt megeresed a csatit és balklikket elsütsz rajta.
Remélem nem hiába történt mindez, és sikerül majd versenyeket leszervbezni, meg jókat dumálni. -
buvez
tag
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #14102 üzenetére
Szombaton jössz?
-
[HUN]Dani
őstag
Most nézem ezt a táblázatot és Kisa nem vett részt jól látom..? Kisa te pedig nagyon akartál jönni..
Stock class1-el mennyit mentek over the head-on?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest