- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgabo
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég töltöttem le és játszom a PT-vel. Van egy Lion-om és ma vettem egy Stalliont.
Elég csúszkálós az első kerekes után. Segítenétek néhány tanáccsal, milyen balance-okat érdemes belerakni, hogy jól kezelhető legyen?Köszönöm.
U.i: játékban: tgabo
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #15192 üzenetére
Mert megvételnél lehet választani csak.
-
JackShephard
tag
Belőttem pár rekordot az új pályákra a Kawanások közt. Nagyon okos pályák ezek, csak ne lenne ennyi szemét az úton, első 2 kör csak a takarítással telik.
-
PaJa1
őstag
A képeken mi a szép?
Az autók kidolgozottsága a PTben is jó. Én minimumon játszok és így is szép. Nem az effektek teszik "széppé" azzal hogy nem látok semmit tőlük. Mellesleg a grafikáért fizeti kell ebben a játékban? Ingyen játszol vele, azzal, hogy veszel APt nem a grafika lesz jobb. Bár micsoda ötlet... 5000APért elérhető egy grafikus javításMelyik játéknak változott lényegesen a grafikája egy patchel? Én talán csak az EVEről tudok.
Orca, Belépsz AEGre, STORE, Purchase history, Aeria Point purchase history. Hónapokra bontva látod, hogy mikor mire mennyit kaptál. A Game item purchase history-nál meg látod, hogy mire költöttél.
-
orkaman
csendes tag
végre kaptam 200AP-t.
Csak nem tudom mire, lehet ez még a korábbi email aláírásért? Vagy már a twitter/5 forum post/blog -ból valamelyik? Honnan lehet ezt tudni, és mi van a többivel?
Tudom örüljek az ingyen AP-nak , de azért 1000AP jobb lenne mint 200. Még a végén tudnék belőle venni valamit.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #15186 üzenetére
Olyan színnel kellett volna választani!
-
Mariann294
őstag
Az én pannim meg szürke!
Valaki egyébként nem tud választ adni korábban feltett kérdésemre miszerint én pl miért nem tudok sehol se mondjuk fekete panamát vagy zöld morellot választani?Néhány szin hiányzik.Ujratelepités nem segitett... -
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #15181 üzenetére
Isten biztos nem, annak nincs semmi dolga.
A pitlákba már, nem tudok RP csajt venni, pedig most kéne míg kiárusítják őket...argh. Krivjur azt mondta, hogy ürítsem ki a gifjeimet, neki akkor működött. De nem fogok kidobni 4 csajt amiből 2t nem tudok milyen, meg kazikat, ticketeket, quadrót, meg még egy csomó mindent amiről nem tudom micsoda. Így is lecsökkentettem az ajándékaim számát 25ről 20ra de így sem tudom megvenni a ribancot. Valakinek valami 5lete, hasonló tapasztalat, esetleg megoldás? Egyetlen megoldásként csak az ajándékozást tudom elképzelni, de én nem csak venni nem tudok most csajt, ajándékozni sem.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #15178 üzenetére
Én nagyon örülök ennek a cikknek. Ráfér a PT-re a reklám, mert kevés az állandó játékos (meg aki nem adja fel lvl10-nél). Remélem az idő előrehaladtával csak mégjobb és még ismertebb játék lesz. Meg azt is remélem, hogy innentől kezdve már nem csak új pályákat meg kocsikat raknak bele, hanem fejlesztik a grafikát is. Mert mondjuk 2010-ben lehet sokan megmosolyognák a mostanit. Én megint megkérdezem: olyan rohadt nehéz lenne egy színpalettát tenni a játékba? Van 4 szín, hurrá
. Sokkal változatosabb kocsikat lehetne csinálni. Erre jó példa, hogy a Panny-k 95%-a piros.
-
csaba0223
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
Nah megkaptam a 200AP-t a Twitter-es event-ért. Az lenne a kérdésem, hogy meglehet azt még csinálni, hogy valami olyasmi volt régebben, hogy az aeria honlapján az ap recharge-ot törölted és kaptál egy bizonyos % ap-t az eddigi ap-id után. Remélem érthető (aki régebbről emlékszik erre az tudja mire gondolok).
-
erdol
senior tag
Én nem kaptam AP-s mailt!
Melyik napon küldték? -
PaJa1
őstag
Akciósak a lányok!
De valami gebasz van, nem tudok venni 16 napos RP csajt, aszongya valami feltétel nem teljesül, vagy már maxon vagyok belőle. De minden megvan hozzá és egy darab RP csajom nincs
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #15159 üzenetére
kipróbáltam ezeket az új pályákat, kár, hogy a papírdoboztól sérül az autó. a legdurvább az volt, hogy az egyik úgy megdobta az autót, hogy csinált egy backflipet. na ez azért már túlzás.
egyébként érdekes, mert nálam kb 5-6 másodperccel tovább tölti mint más pályákat, de a többiekre állandóan perceket kell várnom.
-
-
Mosquitoo
senior tag
Új pályákat nálam is lassan tölti!
-
rsx
aktív tag
Csak nekem tölti piszok lassan az uj California pályákat?
Máshol nincs gond, de ezeket kivárni megöszülök mire elindul a futam. -
Mosquitoo
senior tag
Lagolásért kaphatok bant?
Verseny közben azt írták chatbe, hogy fucker vagyok, aztán megnéztem a visszajátszást és azt vettem észre, hogy hozzá se érek az előttem lévőhöz, mégis kicsúszik... Itt van róla egy videó részlet.... Most ilyenkor mit tudok tenni, ha netán jelentene?
szerk: kaptam aeriától egy mailt, amiben van egy link, ahonnan le tudom tölteni a Shin Megami Tensei: Imagine Onlinet... most ezzel lehet AP-t szerezni? Vagy ennek semmi köze hozzá? -
dokar
addikt
tömérdek ingyen AP!!!!!!!
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #15147 üzenetére
Az csak a kiírás visszaszámolása. Bár azt se tudom minek van, mindig olvasható marad...
A morello tuningnak valamiért az a koncepciója, hogy csak néha elérhető, nem az hogy néha el van zárva. Egyik pályának sem ilyen. Maximum a Santa pályák lesznek csak elérhetőek most télen, de szerintem azok is megmaradnak. -
csaba0223
senior tag
-
ABnormal
őstag
MegaTen Closed Beta -én csak ilyen levelet kaptam...semmi ajándék...nem vagyok szerencsés
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #15141 üzenetére
Az az xp és rp duplázó tárgy. Ugyan azt csinálja. mint a lányok, csak nem idő limites hanem darabszám korlátja van.
Most olvasom. Bekerült Sim VSbe és Dragbe CALIFORNIA DOWNTOWN! Azt még nem tudom hány pálya, nem otthonról vagyok. De új helyszín van
Nagyon belehúztak a tengern túlon...új pályák, autók, ingyen AP, heti eventek, valószínű karácsony környékén vagy januárban egész hetes achievement
Ja és az ingyen AP nem biztos hogy jut mindenkinek(some lucky members of AEG community) És nem is biztos, hogy most rögtön kapod, ha kapod(until christmas).
-
Bazzzs
senior tag
Valaki árulja már el, hogy mi a búbánat az a popper?
Végignéztem már a shopban a misc részt oda-vissza vagy háromszor, de ilyet nem találok. A blue meg red 2x hack megvan, combo finder megvan, csak ez a popper akármi nincs
-
PaJa1
őstag
A 200 APval még nem sokat fog változni a kép. Így csak nehezebben lesz több RPm mint APm, nagyon alacsonyan szállok anyagilag mostanság.... ez a válság hatása?!
Elverek mindan jött-ment APt valami akciós cuccra. Legalább vannak akciók -
sanye89
csendes tag
Egy linkel segítenétek hogy hova írjam be a kódot amit kaptam.
-
Kommy
veterán
Én nem kaptam kódot
-
[HUN]Dani
őstag
Én is megcsináltam ezt a kódos izét
-
JackShephard
tag
Megkaptam én is életem első 200AP-ját. Hip-hip...
-
Isten88
senior tag
Maileket ellenőrizni, Aeria ajándékozott 200 AP-t. Kaptál kódot, beírod a megfelelő helyre és megkapod az AP-t.
-
PaJa1
őstag
Esti kocsikázás? Játékon belül megtaláltok.
-
bumbalaci55
tag
Lacikánál eltünt a bogár
Paja tényleg lefújta
15096 os hozzászólásnál
-
bumbalaci55
tag
Köszönöm a válaszokat sokat segített akkor én is felöklelem a buszt csak én nem látom
ja a bogarak elbújnak a hó elől a számítógép képernyője alá digitalizálódnak vagy ilyesmi
-
Mosquitoo
senior tag
A class 2,3,4 upgradek kint vannak sale-n, kéne farmolni csak megint kell muttinak a gép...
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #15121 üzenetére
Jaja, az ósulis-sárgakazis gépezet...mennyit ültem én is előtte...osztottképernyős autóversenyző 2 személynek, akkor amikor a sast kellett megvédeni 2 tankkal... =) De jók voltak azok a játékok...új joystick kéthavonta... XD
Én is "fantasztikus" lettem!
-
orkaman
csendes tag
kösz, valahogy így megy. bár nekem uncsi. ha játszok inkább simvs, vagy rabszolgaként szedem az RP-t explorerben
A fiam még csak 9 éves, többnyire ő választ játékot. A PT tetszik neki, de néhány dolgban, pl. license/vásárlások/beállítások, kell neki segítség.
szvsz. ha nem válaszolok a chaten akkor nem bunzok, csak lehet nem én ülök a gép előtt
-
PaJa1
őstag
válasz
orkaman #15118 üzenetére
Told meg egy millával, aztán még egyel, majd 2vel...
A Drift könnyű, csak figyleni kell, hogy ne rontsd el. Ha nem szakad meg a drifted, tehát nem kezdi előről számolni, akkor tuti hogy jó eredményt fogsz elérni! Ennyi a lényeg, nem elrontani. Gyakorolni.....
A beállítás meg amint láthattad szinte teljesen mind1. Próbálgasd melyik fekszik neked. Bár a steering response minél nagyobb annál jobb, legalábbis akkor direkt a kormányzás. Én szabályosan szenvedtem a lassú kormányzással.
-
orkaman
csendes tag
kösz mindenkinek drift ügyben
sikerült az infókat átadnom a fiamnak, és tegnap sikerült neki 1milla fölé mennie
(és a kormány is működik még
)
-
PaJa1
őstag
válasz
bumbalaci55 #15106 üzenetére
A tereptárgyak nincsenek szinkronizálva teljesen. Innen ered a probléma. Te máshogy látod mint ahogy nála van. Tehát ha te úgy látod, hogy átmegy alatta akkor az nála valószínűleg nem is ott van ezért megy úgy mintha nem lenne ott semmi. Ugyan ez a helyzet az elhullott jelzőtáblákkal, elvesztett alkatrészekkel. ezekre már nem hat a szinkron.
Nekem az ilyen tereptárgyak felborításával sose volt problémám... h akarom arrébb teszem őket
Szaporodnak az ízeltlábúak, hozom a Chemotoxot!
-
Isten88
senior tag
A lövedékek vektorok és nem is követed őket szemmel, ha pl egy lövés lag miatt nem talál célt, akkor úgy fogod fel, hogy rosszul céloztál. Ezen szerintem fölösleges tovább vitázni, mert veszekedés lesz belőle, mellesleg meg teljesen fölösleges konfliktusokat kelteni, nekünk ez van, ezzel kell boldogulnunk, mert becses Aeria Games sz*rik a fejünkre, nincs meg a kellő kapcsolat a kiadó és a játékosok közt. Például: írtunk sokan egy kedves embernek - nem említek nevet, de Taz02-ről van szó
. Lóg 500 vagy 900 AP-val, bombáztuk levelekkel, személy szerint írtam support-mailt vagy mit ("contact us" részbe), arra sincs válasz, pedig több, mint 2 hét is eltelt. Ami hiba van, az úgy is marad, amíg észre nem veszi valaki a cégnél. Ez van, ezzel kell játszanunk, ha netes-fejlődős-autós játékkal akarunk játszani, vagy ennek a német-japán-kínai vagy mittomén milyen változatával. Nekem személy szerint nagyon tetszik a PT, csak ezek a bajaim vannak vele többek közt.
"...jók a poRGRamok, minden jó...csak sok köcsög van!" - sok event van, van egy sárgabetűs emberkénk is, akit zaklathatunk, ha gondunk van, csak sok a köcsög report-oló, vagyis aki minden csúnya szó miatt a jó édes anyukája helyett az adminokhoz fut sírva, mert: "ez meg ez csúnyát írt rám, meg nekem jött a lag miatt és magamtól nem tudom megoldani a problémámat, esetleg más szobába menni, vagy éppen kirúgni, könnyebb jelentenem őt, nehogy jól érezze magát és fejlődjön, mert tele vagyok rosszindulattal".Bocs, kikívánkozott belőlem, nem szándékom ezzel sértegetni, riszpekt meg ilyesmi.
Bocs: "Majális a szeretet ünnepe" - jó tudni...
-
[pH]Lacika
tag
SSP33DY és PaJa1:
-
orkaman
csendes tag
hát igen ezek örök probléma MMO játékoknál.
Örök igazság: csak a szerver tudja mi a való helyzet, a többit a kilensek próbálják egyensúlyozni.
Ha ezt túl szépen oldják meg, tehát a klines nagyon intelligens (más a képernyődön a játékosok helyzete mint a szerver szerint, csak nem vagy összhangban a szerver legfrissebb információival), akkor jönnek elő ezek a dolgok.
MMORPG-nél egyszerűbb, mert ott csak a pozícó és az effekt számít. Autóversenynél (elvileg) hely, sebesség (komplexen a teljes autóra), stb.
De a jó sebességhez valószínűleg csökkentve van az információátadás. Tehát amikor én azt látom hogy egy oszlop log be az ablakomon, akkor lehet mások csak a kocsi romlását látják, az oszlopot már nem.
szvsz. CTF-ben engem is zavar.
-
Isten88
senior tag
válasz
bumbalaci55 #15106 üzenetére
Az a laggolás miatt van. Igazából nem mennek neki, csak mikor a szerver gép nem kap jelet az egyik játékostól, akkor úgy számol tovább, mintha előző tevékenységét folytatná az alany, majd mikor újra jelet kap, akkor teleportál egy nagyot, vagy ilyesmi. Igazából Én sem nagyon értem, talán az adatok pontatlansága miatt eshet ez meg, meg azért, mert itt nem 3 m/s sebességgel mennek, mint a tibbi FPS játékban (COD, CS, UNREAL), hanem kicsit többel...30-60 m/s-os sebességet kell számolgatnia a szervernek. Ha nézzük, hogy 50-es pingje van egy játékosnak, vagyis 0,050 másodpercenként tudja küldeni az adatot, vagyis ennyi a létrejött elérések száma a szerver és a játékos gépe közt, akkor másodpercenként 20-szor tud a szerver frissíteni, ami azt jelenti, hogy 1,5-3 métereket ugrál a kocsi (persze csakis virtuálisan, szerencsére). Erre még rájön az elsímítás is, hogy ne teleportáló kocsikat lássunk, és talán ez az elsímítás miatt látod, hogy neki mennek dolgoknak, de valójában nem. Ha közel mész dolgokhoz és neked is magas a pinged, akkor mások is úgy láthatják, hogy neki mész dolgoknak, esetleg alrébb tolod őket.
Átbújni alattuk erősebb és alacsonyabb kocsikkal lehet, nekem Panamával, Morelloval sikerült, de Corvette-el is megldható szerintem. Kell hozzá egy nagyobb sebesség és a kamion hátulját, az utánfutó elejét kell megcélozni.
Remélem tudtam válaszolni a kérdésedre.(#15107) csaba0223: Én ijedtemen összecsuktam a laptopot, beraktam az ágy alá, lekapcsoltam a lámpát, bebújtam a sarokba és egyik szemem sírt, a másik meg haj. XD
-
csaba0223
senior tag
válasz
bumbalaci55 #15105 üzenetére
Wazzz!!! Azthittem igazi a legyed
A billel próbáltam elkapni, de nem sikerült!
-
bumbalaci55
tag
Az lenne a kérdésem hogy amikor CTF pályán versenyeztek nektek hogyan sikerül a környezetben lévő kocsikat, buszokat, kamionokat felborítani ? Mert nekem nem nagyon sikerül sőt még valakik át is bújnak alatta
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #15098 üzenetére
Az egérkurzorral próbáltad elhesegetni az általad valóságosnak hitt állatot?
vagy a kezedben lévő egeret csapkodtad a képernyőhöz?
vizuális típus vagyok... nagyon kész ez a ma este.... KÖSZÖNET érte Lacika!
Új rekord EventDriftRoute-on 111 Perfect Drift 12 kör alatt
-
Mariann294
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #15092 üzenetére
Mi vaaaa?!
Isaten:LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!Ezt most ugy elképzeltem!Nem értem hogy lehet bevenni amikor vele együtt gördül az oldal!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #15096 üzenetére
fakk a bogarad Lacc
én is simán bevettem..bbbááázzz... fáradtság
30 fölött, aki nem szereti a sört, az ne is PT-zzen
Én szeretem! Nyáron ittam is 1 dobozzal!De elhatároztam, nyáron megint fogok inni 2őt is!
És igen.. mi van itt.. LLOOLL
Ez mindent visz: by kis-A (lol)
"Jó értelembe nézzétek.Ne irjatok, olyat, hogy húúúú háááááá izéééé vagy hozzéééé vagy."
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest