Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
proof88 #3833 üzenetére
Lassan úgyis az lesz belőle.
A "F1 Factory" adásának (Eurosport) egyik videója arról tanúskodik, hogy csaknem teljesen életszerűek már a mai próbaszimulátorok (amiken a pilóták is gyakorolnak, ill. a mérnökök kísérleteznek), minden szempontból.
Lehet, hogy költségcsökkentés szintjén átállnak arra...El tudom képzelni, ahogy a többezres tömeg ott ordít a székben ülő "pilóták" mögött...
Jó kis utópia. -
puttputt
őstag
(Egy új mod -, de csak zárójelben.)
Sajnos nekem nem lesz időm a Ligára..., hitegetni meg nem akarok senkit, ill. csapathelyet feleslegesen lefoglalni, stb. -
puttputt
őstag
[link]
Nem voltam benne biztos, de a végére kiderült, hogy rfactor platform.
(Figyeljétek: "That was a ... "- 2:45-től)
-
puttputt
őstag
Erre én sem tudom a választ... Challenge-ben úgy tudom, a főkönyvtárába, rfactorban még nem találtam meg.
Szerintem nem. Ezek védett formátumnak tűnnek.
Tudod, mi lenne a legegyszerűbb? Töltsd fel fájlban valahova, mindenki berakja a saját rfactor könyvtárába (ahol vannak a replay fájlok), aztán lehet is nézni. Nem jó? -
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
"Ez sem a Red Bullok versenye lesz" - idézem pcgurut tegnapról, "Bahreinből".
Valencia sem igazán.
-
puttputt
őstag
-
-
puttputt
őstag
Egyáltalán nem az!
Rengeteg típusú és mennyiségű van! Sőt, én már készítettem is modokat... egypár kikerült olasz, német, amerikai modder oldalakra is.
Nagyon egyszerű, de ajánlom a Topikját , itt minden lényeges infót megtalálsz! A kocsik betétele az egyik legegyszerűbb, ha akarod leírom - vagy megtalálod a topikban, ha rákeresel.
-
puttputt
őstag
macynek, "de mindenkinek, aki szereti" és tudná használni/nagyon off lenne, de mégsem, egyáltalán nem az...:
-
puttputt
őstag
Remélhetőleg hétvégén érkezik a kormány, talán tudok már csatlakozni...
#1759 tetszett!!! Még nem láttam ilyet.
-
puttputt
őstag
válasz
Sgt.Randall #1869 üzenetére
Köszi a kipótlást!
Azért át is feliratozhatod, ha lesz időd! -
puttputt
őstag
Kis "képözön": [link]
-
puttputt
őstag
válasz
Sgt.Randall #1739 üzenetére
Egész kis igényes lett ez a bejegyzésed!
Majd én is jövök, amint tudok... -
puttputt
őstag
Nekem ezt tölti be:
Mármint ezt a pályát. Baj?
Már csak azért, mert kezdek gyanakodni... 5-7 mp. lemaradás, holott... vagy 50-60km/h.-val nagyobb a végsebességetek. Mást nehezen tudok elképzelni.
2-3mp még OK, hogy van az ívek, féktávok miatt - kis hibák -, de 5-7... -
puttputt
őstag
válasz
Farkas23 #1401 üzenetére
Azt sem vetem el! Viszont nem igazán látom a szerveredet... azt a szerencsétlen monacoi pályát sikerült csak meglátogatnom eddig, 10-20 alkalomból 1x láttam...
Na, ma talán több szerencsével...
Szerintem nem baj, ha megmarad a kettős profilja a "csapatnak". Aztán, időtől, kedvtől, géptől függően csatlakozik ki ebbe, ki abba, épp amikor...
Ma talán több szerencsével leszek rfactor terén is. -
puttputt
őstag
válasz
Sgt.Randall #1399 üzenetére
Ja, hát 10 kör alatt is megtaláltuk egymást, meg elfér az akció bőséggel.
-
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
válasz
proof88 #1094 üzenetére
Nekem úgy tűnik, vasárnaptól lesz kormányom... kölcsönadja egy ismerős, kipróbálásra.
Mondjuk, rfactornál nem érzek akkora problémát a billentyűvel sem, elég finomhangolható az irányítás.
BMW matricás az a kormány?Viszont, nekem ma már nem lesz időm többet játszani..., majd talán holnap több szerencsével, sikerül szerveren is...
-
puttputt
őstag
A BMW látogatást tesz a Renault boxában, a Magyar Nagydíj időmérőjén...:
Itt volt hely, ide parkoltam be... nem bánták! -
puttputt
őstag
Nyitottam egy phforum/genius szervert, kíváncsi vagyok, be tudtok-e lépni.
-
puttputt
őstag
Nem látom a szervert...
Azt én sem szeretném, ha a F1Challenge teljesen eltűnne a színről, ill. nem "fun race" jellegűek lennének a versenyeink. Monacoban a kerék beállítások és a törés miatt egy normális kört nem tudtam megtenni (nem csak én)... akinek liga kell (ezen felül), az csatlakozhat ligához.
Ok, én elfogadtam, hogy Proof csapattársa leszek, jó kis csapat lesz az is.
A setup mondjuk Sanyánál tényleg necces, kínos... -
puttputt
őstag
Még vívódok kicsit... tesztelem az autókat, mert a BMW-vel nem tudtam körbeérni..., igaz, másik pályát töltött be, nem az Fsone-hoz valót, hanem egy másik modból. Bár, szerintem maradok BMW-nél..., olyan szép kocsi.
Ez is lehetett a gond. Az Fsone pályák nálam elég hiányosak. Lehet, újra kéne őket rakni.Amúgy, tényleg szépen megcsináltad!
-
puttputt
őstag
Sajnos nem látom még..., de ki kell tapasztalni.
Xirtam/Rico: Megvan a megoldás! Meg kell venned a kocsit, aztán tudod venni, installálni az upgrade-eket, addig nem.
-
puttputt
őstag
Pár kép (Időmérő+1 LAP):
Amúgy, lehet még módosítani Hamiltonra? Szabad még?
Mert Webber irányítása elég otromba és nehézkes... -
puttputt
őstag
Végül, engem is elkapott az "rfactor"..., #978 szerint frissítettem is, tökéletesen működik, már csatlakoztam is más multi szerverekre, próbaként.
A tv spot (Rico linkelte) is szépen fut, csak a keze nem mozog a kormánnyal... azt hogy is kell?
Majd csatlakozom, ha lesz szerver, kipróbálom.
Akkor, ezentúl Webber kocsijával... (Úgyis névrokonom.)
-
puttputt
őstag
válasz
Sgt.Randall #804 üzenetére
Durva lett volna, ha belecsúszik a Ferrarikba a kanyarban.
-
puttputt
őstag
Rá lehet nagyítani a képekre (Gmail-picasa), csak észre kell venni a jobb felsőben a nagyító-gombot. Kicsit meg kell erőltetned majd magad (a jövőben is), mert nem mindenkinek van HD minőségű képernyője...
(...és még finoman fogalmaztam.)
A modról annyit, hogy betettem a KERS-et, de különösebben nem tapasztaltam változást. Ferrariban néztem, gondolom, ott még van KERS, de még csak a kijelzőn sem jelent meg.
A 3D sisakmegjelenítés inkább zavaró, mint ötletes, de annak az.
Egyébként, Toyota-s hátterekkel (intro képek) indít, de sajnos ez nem elég a dicsőséghez.
Nem tudom, hogy lesz a jövőben, az biztos, hogy kevésbé fogok ráérni, s mivel látom, megy az áttérés az rfactorra (ami végképp időigényes), nem vagyok benne biztos, hogy gyakran fogom tudni képviseltetni magam... -
puttputt
őstag
Ígéretes... még lepróbálom, aztán meglátom. Kíváncsi vagyok, mert a leírása nagyon jókat ígér.
-
puttputt
őstag
Valószínűleg Sanya rongyolt belém véletlen hátulról a startnál - lehet, észre sem vette -, mert csak kicsit csattant, a boxig sem jutottam el utána, fél körre az esetre...
Mindegy, nem gond, mert az esetet követően 2 percre a netem is elment, meg úgyis írtam, hogy 8-ig érek rá, inkább nem forszírozom ma tovább, - sosem lesz vége a futamnak különben -, ez egy ilyen dolog.
Sok sikert! -
puttputt
őstag
válasz
puttputt #646 üzenetére
Megnéztem az FSONE-t, de nálam ez nyert: [link]... mind mozgásban, mind fizikában, mind grafikában, mind egyebekben jobbnak tűnik... megkeresem a linkjét, bár a neve is elég, ha rákerestek.
Esetleg, még ezt is le lehet próbálni "tömegszinten" Fsone mellett, hogy legyen némi konkurencia, aztán eldöntjük.Én sem.
-
puttputt
őstag
Lőttem pár képet az RF2009 F1RL2009 2.1v. modjáról... ég és föld a grafika... - előbb raktam fel az rf-et - igaz, 1:28-as időket mentem Monzában, de kit érdekel, mert gyönyörű
(Pedig direkt nem raktam a max. 1280-ra a felbontást... majd fsone-nál.)
Beszéljenek helyettem a képek:
Free cam a pályán..., ez is tetszett benne:
Ez egy másik mod már, de itt sem rossz a kocsi, bár inkább F1Challengeátvétel:Most megnézem ezt az Fsone-t.
-
puttputt
őstag
Üdv!
Valaki fel tudná majd nekem tenni, - ha ideje engedi - ide a fórumra csatolva a SeasonData\Vehicles\Ferrari könyvtárban lévő 2008_ferrari.hdv és 2009_ferrari.hdv fájlokat (a 08 és 09 Birkuc modokból), hogy ne kelljen ezekért újra letöltenem és felülírnom őket?
Köszönöm!
A KERS rendszert akartam beállítani, de sajnos hiba csúszott a számításokba, nem csináltam backup-ot, mert annyira biztosnak tűnt...
-
puttputt
őstag
Egy kis beszámoló
:
Teambuilding:
Tudjuk, hogy néha szörnyűek a Ferrari szerelői, de hogy ennyire hanyagul...
Kis önirónia... Ferrari 1-2
:
Végül miénk lett az "erkölcsi győzelem":
/a Phforum hivatalos gagfotói---all rights reserved ® /
-
puttputt
őstag
Az, mert sokat hibáztunk mindannyian... engem, mint ismeretlent (nyilván bunkóságból
) kilöktek az első sikánban (hiába rajtoltam jól), de gyorsan behoztam a hátrányt. Ők is csúszkáltak rendesen, ki a homokágyba, stb. Szóval a szerencse is közrejátszott abban, hogy ki hol végzett.
A Mclarenes Kovalainennel vívtunk szép csatákat, de nagyon elegánsan (kicsit megpöckölve, de csak épp) el tudtam mellette menni az utolsó előtti körben, úgyhogy utána már csak mögöttem csatáztak... Jó volt.#510: Szervert? Ja, sajnos nálam is router van, jelenleg is használja még 2 gép, szóval elég komplikált lenne és nem kifizetődő, mármint sebesség terén sem...
Proof: Felvettelek én is (MSN)
-
puttputt
őstag
Kis dicsőség a "klubnak"
Nekem is jó lenne egy saját autó (phforum...), mert akkor még inkább lehetne reklámozni a jó eredményeinket, a "külhoniaknál" is... -
puttputt
őstag
Remélem, nekem is lesz lehetőségem bekapcsolódni..., a következőbe.
Még egy tipp:
Ne csak a szervernyitások legyenek kiemelt betűvel, hanem a futamindítás előtt a szervergazda illesszen be egy szöveget, hogy circa 5 perc múlva időmérő/futam... Itt voltam 14h óta és semmi ingerenciám nem volt megnyitni a játékot, mert nem láttam, hogy készülne valami... A "jöhetsz; verseny volt; nyitva van" nem biztos, hogy elégséges információ egy épp érkezőnek. -
puttputt
őstag
Ide is leírom:
Egyik pillanatról a másikra nem reagált a billentyűzetre a kocsi. Se jobbra, se előre, semerre. Szerintem a gépem hibája. Lehet, újrateszem a játékot.
Ki kellett, hogy lépjek, akkor oldódott meg. (ESC)
Kár érte, mert szépen felhoztam magam az első körös kipördülés után...
Majd holnap, több sikerrel, remélhetőleg.Egy jó kis "gameplay" kép (Prohardver.hu hátsó szárny!):
-
puttputt
őstag
Nézzétek a "szektoridő-különbséget"! (Jobb felső sarok)...
Amúgy a bal-felső sem rossz:
Jókor kaptam el...
-
puttputt
őstag
Láttam a phforumot egyszer, csak már későn, gondolom, épp megszűnése előtt...
OK, Rico, majd letöltöm!
-
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
válasz
Sanya595 #149 üzenetére
Újra van szerver, újraindult, csak Proof meg én eddig értünk rá. A mostanira te is simán bekapcsolódhatsz. 45-ig vártunk, ahogy kérted.
Sikerült nyernem (1/6), igaz PRO setupjával..., de azért jó volt a "kormányosok" ellen a kis revans!
Majd megyünk egyensetuppal is persze, megbeszéltük.
Na üdv, mindenkinek!
-
puttputt
őstag
Jöhettek 2009-re, mindjárt időmérő.
Farkas csinált szervert, jelszó: genius. -
puttputt
őstag
Ez szvsz. nem "Brawn"...: [link]
-
puttputt
őstag
válasz
Sanya595 #105 üzenetére
1. Már megbocsáss, de nem az én hibám...
2. Mi más oka lenne?
2.1 Nincs patch
2.2 Tűzfal nem engedi át
2.3 Internet helyett LAN van
Miért? Én is elfelejtettem átnyomni első alkalommal, majd észrevettem. Ennyire nagy dolog ez?
Ma este nem leszek sajnos.(A képekre pedig, mint általában - máshol sem -, semmi reakció...)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest