- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas23
aktív tag
válasz
pcguru1
üzenetére
Köszi! Csak gondoltam felteszek 1 párat!

Hát ez a RFT mod nekem egyáltalán nem teccik! Az h neki megyek kicsit és már leszakad a kereke a szárnya, ez nekem sok, a gumirol meg ne is beszéljünk ahogy kinéz
A q1-q2-ben meg az a baj h hiányzik a q3
Na mind1, azért 1 probát megért! -
Farkas23
aktív tag
válasz
pcguru1
üzenetére
Én már a másik topicban irtam h vége ennek a vitának!
Csak nem értem neked mér nem müködik
3 ember is van aki nem xp-n jáccik és tökéletesen megy nekik! Ugy h bizti vmi hiba csuszik a telepitésnél, mer müködnie kell!A virusirtod nem blokkolja a patch-eket, mer nem tom elképzelni h csak ugy magátol ne menne 
-
Farkas23
aktív tag
válasz
pcguru1
üzenetére
Hát már sorry, de errő nem tehetek, és tudtommal a másik topic nem arrol szol h mikor van szerver és mivolt a versenyen, nem ti mondtátok h ezér csináljunk 1-et, mer ha vkinek vmire szüksége van nem találja a sok játék megebszélés miatt
De ti mégis ott beszélitek meg a játékot, na mind1, tegnap benéztem csak azt láttam h mivolt az nap a játékban, szted mindenki kiváncsi arra h mit csináltatok a futamon, mer sztem nem!
Na de ne veszekedjünk ezen, én csak gondoltam h megcsinálhatnátok a játékot, mer nem olyan nehéz! Riconak is megy win7 alatt dynonak is megy vista alatt, nem értem mi a baj
Segitséget kértél , probáltam, te erre elmentél jáccani, és akkor te vagy felháborodva ha irok a másik topicba, ez akkor most hogy is van?
-
Sanya595
senior tag
válasz
pcguru1
üzenetére
Guru nézd meg az rf-et ezzel az ip-vel az Én kedvemért:89.134.255.246
Itt most 08-as pálya van és kiváncsi lennék,hogy itt is hibázik-e nálad?Most gyere Guru ide,ahova irtam.Semit nem változtas.
Dyno,de megvan,mert az bent van az FSONE 2008-ban és az új pálya csomag nem irja felül.
Bazzz Macy,hova tünt a 24-es szero????
-
Sanya595
senior tag
válasz
pcguru1
üzenetére
Nekem mind ua van,mint amitt elküldtem.Szal jó kell legyen.
A telepités sorendje nem tom menyire befolyásolja,de nekem igy volt:
fsone2008_v1_mp
track_pack_v1
trackpack_f1_2009_f1rl
trackpack_patch_v1
F109_17---------------->ezt meg csak a helyére kell másolni.
Nálad is ezzeknek kell lenni és nálam már fent volt mikkor neked ki irtam.
Jó kell,hogy legyen. -
Farkas23
aktív tag
válasz
pcguru1
üzenetére
Nem üti egymást a 2! Kár h nem jöttél tegnap, pedig 6-en voltunk már!Remélem legközelebb jöttök ti is
Én se akarom feladni a ch-t, de azér a fizikája elég gagyesz, az h neki ronygolok a falna és felrepülök a az égbe szint, hát sztem ennek vhogy nincs köze a játékohoz, na mind1
Sanya: Te is gyere nyugottan, többen leszünk, meg te se fogsz uncsizni!
-
Xirtam
veterán
válasz
pcguru1
üzenetére
Szia! A 2008 as moddal játszunk igen! Bármelyik kocsiba ülhetsz amelyik neked tetszik, csak én kérlek arra hogy ha megoldható és nincs belőle vita ne legyen 1 csapatból 2 autónál több! Mert az kicsit ront a realitáson ennyi!
De jelenelg minden hol van hely! oda ülsz abba ami neked bejön! -
proof88
addikt
basszus, ez akkor nagyon gáz!
amúgy valamikor a pálya közepén értelek utol, de ott még nem akartam előzni a sok lassú kanyar miatt, mert féltem h meglöklek vagy én pördülök ki, ezért vártam a célegyenes végéig, ott meg féltem h beléd megyek, úgyhogy a 3. kanyar utáni hosszú egyenesben előztelek meg, de kicsit mintha meg is pöcköltelek volna, de nem lett baj!Amúgy mit értetek alatta, hogy csúszik? Segítségeket (ha vannak???) bekapcsoltátok? Kipörgésgátló meg ilyenekre gondolok... esetleg a gumi hőmérséklet szól bele ennyire, azok elég melegek? A szárnyak csak közepes és nagy sebességnél számítanak, 70-80km/h felett, de 100-120 körül érződik jobban, tehát kis sebességnél is csúszik a kocsi vagy egyébként is? Lehet, hogy csak fura, át kell szokni... van az a játék, Ferrari Virtual Race, van is topikja itt PH!-n, ott is voltak szokatlan dolgok, de meg lehetett szokni!
FSone is ilyen csúszós?
-
Xirtam
veterán
Igy van megy!
2. ként rajtoltam 11 körre elég üzemanyaggal lágy gumikeverékkel! Elsőnek fordultam ! Mögöttem volt Farkas23 volt hogy megelözött de vissza előztem! Majd 2 másodperces előnyőm volt amit tartottam is! Majd eljött a box ideje azt hittem tovább kintudok maradni mint ő, de nem én jöttem be elsőnek 1 kiálásos taktikán voltam, de nem választottam kemény keveréket csak 150 liter benyát! Majd 5 kör alatt elfogyot a lágy és nekicsaptam a falnak ez az én versenyem!

De már utolsó kört viszik!
-
-
Sanya595
senior tag
Mért nem inditod el ma éjszaka?Akkor reggelre lejöne talán.
Tudom,hogy akinek lassu a nette anak ez egy átok,de az elején is beszéltük a modok tesztelését.Ez a 08-as sokkal kiforrotabb,vezethetöbb,nem csúszik úgy a rázon,meg még sorolhatnám.Sajnálom,hogy lassú a netted és nem tudod elöbb leszedni.
20:30 körül jövök meg,akkor Én csinálok szerott a 09-el,hogy Te is tudj játszani.Remélem,hogy senki nem haragszik rám,ha igen akkor mégegyszer elnézést mindenkitöl a történtekért.
Xirtam:Amúgy csak ezzekett a progikatt használod?Olyatt ismersz,hogy Maya?Meg Giants Editor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Te ki vagy?

, macy pl. jól megy a videói alapján, hogy csinálja milyen beállításokkal.

pedig ez az első képem