Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
és mondjátok, Ti szerettek nagy tempót autózni?
-
proof88
addikt
rájöttem miért volt probléma a pulzussal
azért mert az über beállításaimnak köszönhetően akkora leszorítással hatott rám a versenygépem, hogy kettéfostam magam
-
proof88
addikt
jaja
NAGT-ben vagy KTCC-ben lehetett 34-et is állítani, ott asszem állítottam is annyit
sőt nálam a kormányzás linearitása 50 helyett 65% volt h még harapósabb legyen
ambrus14: mit takar konkrétan? Lehet, hogy negatívra kell állítanod az ffb-t. Ha egyenesen mész, a kormánynak középre kell tartania. Ha eldől oldalra, akkor állítsd negatív értéket. Ha csak remeg középen, akkor csökkenteni kell az ffb-t, illetve rfactorban épp emiatt középállásban kisebb az ffb, h ne remegjen annyira vagy vmi ilyesmi.
-
macy
addikt
Már viszik a Malév gépeket vaze.
-
cila1
aktív tag
-
ambrus14
tag
A segítségetek szeretném kérni, hogy milyen kormány beállításokat ajánlotok dfgt kormánnyal a f1 2011 rft modhoz? Nem igazán találom mi lenne a megfelelő :\
-
proof88
addikt
te idegbeteg
amúgy köszi mindenkinek mindent, Frenky ezt a só dolgot meg azonnali hatállyal intézkedés alá vonom otthon. Nem csak a szív- és érrendszeri egészségem miatt, de a termékenységem miatt is, ugyanis én szeretem a lányokat, és azt akarom, hogy ők is imádják amit én átadok nekik szeretetem jeléül és az jó ANYAG legyen.
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #17766 üzenetére
a héten figyeltem h eleget igyak és sóztam a kajákat de má mindegy lett
macy: MagneB6 ? Nekem az enyhítette a mellékütéseket mikor szedtem. Sőt most se zárom ki egy esetleges magnézium hiányt, bár feltételezem h vérvétel kimutatta volna ... de most rá fogok kérdezni azért az orvosnál, hogy ugye magnézium szintem normális?! Nem tudom h miket néztek, de számomra (nem orvosként
) alapvető egy ilyen esetben h magnéziumot is nézünk, főleg hogy elvileg a magneB6 stresszes életre is ajánlott meg ilyen szívdobogásokra ... nekem nyáron kell magneb6 különben hajnalban arra ébredek h görcsöl a lábam, pedig nyaranta napi 3-4 liter ásványvizet iszok meg, sőt 5-öt is ittam már. Persze sót is kell fogyasztani tudom, különben szart se ér a sok víz.
szerk.: én bisoprolol-t kapok, meg még vmit ami most meg nem mondom h mi mert má elfelejtettem a nevét és nincs ráírva a tabira
-
Frenky89
addikt
-
macy
addikt
válasz
proof88 #17763 üzenetére
Szintén zenész? Nekem pár éve volt hasonló csak nem magas pulzusszámmal hanem ritmuszavarral. Kurvára össze-vissza vert a szivem. Bementem az ügyeletre, a dokinő meghallgatta a szivem és csak kamillázott. Azt mondta nem ártana bemenni a kórházba. Kaptam valami vérhígító injekciót, meg infúziót. Kb. egy óra múlva jött rendbe. Nálam se találtak szervi gondot, Bisoblock-ot szedtem vagy 2 évig, aztán abbahagytam. Néha érzem, hogy 2-t 3-at nem úgy ver ahogy kéne de ennyi. Szarni rá
Hiába a nők kikészítik az embert idegileg
-
proof88
addikt
Gondolom itt is elsírom, h mi van velem, h ne csak mindig az unalmas egyetem, meló, stb szöveg legyen.
Vasárnap óta kórházban vagyok, mert kivizsgálnak.
Decemberben volt egy rosszullétem amihez mentőt kellett hívni, irgalmatlan magas pulzus váratlanul az eltén. Megvizsgáltak, közben elmúlt. Vércukorszint, EKG rendben volt. Azt mondták h valszeg mert keveset aludtam és keveset ittam.
Azóta minden rendben volt ...
Most ezen a héten nem mindig éreztem jól magam ... aztán szombat este szarul lettem, megint felment a pulzusom, de most csak 100as volt kb, és remegtem. Elaludtam, reggel meg folytatódott -.- aztán behoztak kórházba, vettek vért, volt ekg, kaptam nyugtatót meg béta blokkolót. Hétfő reggel megint vérvétel éhgyomorra, aztán mellkas röntgen, ekg. Kaptam gyógyszert h normális maradjon a pulzusom. Ahogy kimegy a hatása, kezdtem rosszul lenni. Ma mondta az orvos h a leleteim okésak, de még lesz hasi és szív ultrahang. Valszeg pszichés eredetű ... ez viszont jó, mert nem szervi, tehát hétvégén már edzhetek. Elvileg pénteken hazaengednek, a mozgás meg kiváló feszültségoldó. Valszeg most így jött ki rajtam az idegesség. Régebben 2007ben ez gyomorégés és hasmenés formájában jelentkezett, akkor is volt kivizsgálás de semmi szervi gond nem volt. Nyáron edzettem de sajnos elszoktam tőle az időhiány miatt, most januárban terveztem folytatni de előtte kardiológiára akartam elmenni a decemberi eset miatt. Pedig ha már januárban edzettem volna, lehet nem fajulok idáig ... na mindegy. Szóval lesz egy terápia, én meg testedzek, ahogy eredetileg is akartam és így remélem tavaszra csak egy rossz emlék lesz ez ... -
cila1
aktív tag
Tegyük fel..Ha indulna egy RFT2011-es liga.
Lenne rá jelentkező? -
proof88
addikt
nem bírok magammal, megnéztem egy NAGT-s onboard videómat és vezetni akarok
-
proof88
addikt
Fájlcserélő-armageddon
4shared: mindent letöröltek
FileJungle (a FileServe tulajdona): több fájlt letöröltek, blokkolva van több amerikai címről
FilePost: több, illegális tartalmat feltöltő fiókot zároltak
FileServe: tömeges törlés, bezárták a partnerprogramot
FileSonic (a Fileserve tulajdona): megszüntették a fájlmegosztást
MediaFire: fájlokat és hozzáféréseket törölnek
MegaUpload, MegaVideo: bezárta az FBI
UploadStation (a FileServe tulajdona): tömeges törlés, amerikai címek blokkolva
Uploaded: amerikai címek blokkolva
VideoBB, VideoZer, Wupload: mind bezárták a partnerprogramot
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- The First Berserker: Khazan - Már játszható a Deluxe kiadás
- Interactive Brokers társalgó
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest