Hirdetés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz
ervin33 #5049 üzenetére
Én nem tudom, hogy a többiek miért szeretnék, én szimplán kipróbáltam és megtetszett mert reálisabbnak hat a pálya ennyi. Nekem ez pluszba jön rá arra hogy nincs betonfal, amitől én személy szerint nem tartottam mivel úgy tapadt az a pálya mintha nem is Monacoban menne az ember
TC off, Stab control low 1:17.079
Ezennel viszont kilépek a pályaszavazásból, az lesz amit a nép akar, én leírtam fentebb a véleményem, van még rajtam kívül vagy 20 ember majd eldöntitek, hogy mi legyen. -
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral #5045 üzenetére
hát nem azért akarjátok mert ez könnyebb? mert nincs beton fal,meg mert szélesebb meg mert ha elfékezed magad akkor nem lesz baja a kocsinak olyan hamar mint a réginél. szerintem az sokkal élethüb. ezt nem értem mért kell futamok közt variálni,mindig van valami .
-
Sub-S
senior tag
válasz
Iron Funeral #5045 üzenetére
"Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy simezni szeretne Monacoban, VÉGRE reális körülmények közt"
Aki simezni szeretne az kikapcsolja a TC-t ALB-t, nem pályát vált.
-
Iron Funeral
őstag
Na szóval, Szabesz felvetette, hogy írjam ide az indokomat az új pálya favorizálásával kapcsolatban, hogy mindenki lássa milyen ez a pálya, és ne csak amiatt keseregjen, hogy nem tapad a kocsi.
Az a helyzet, hogy eléggé csúszkál a kocsi, hogy miért? Mert egy ideiglenes pályáról beszélünk és nem egy fix pályáról a'la Silverstone, Magny-Cours, Monza stb.
Én személy szerint kb. a 40. körömet tapostam le a pályán (az előzővel együtt!) és 1:16.8 az időm, ami V8 autóval TELJES MÉRTÉKBEN REÁLIS. A futam 20.-án lesz, addig mindenki be tudja lőni az autóját, hogy jól működjön, Monaco a nehézségéről híres, ha könnyű pályán akarunk menni akkor mehetünk valami NASCAR oválpályán is ott biztos nem lennének ilyen gondok. Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy simezni szeretne Monacoban, VÉGRE reális körülmények közt (Török pályán 1:25 V8 autóval? LoL), vagy valami NFSU-ra vágyik. No offense, ez a véleményem. -
Farkas23
aktív tag
Kérem mindenki írja le, hogy mnelyik Monacoi pályát szeretné!! A többség nyer!
Jólenne mindnél hamarabb eldönteni, hogy a vasárnap főfutamon már azon induljunk, ami a vb-n is lesz!!! -
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral #5041 üzenetére
köszi nem kell majd csinálok
ha indulok rajt
-
Farkas23
aktív tag
Akkor csak az jelezze, hogy kell-e neki, az h vezessem az oldalon a szerver fizetéseit!!!
Ha igen, privátban jelezzen! -
ervin33
tag
én nem-el szavazok az rft-monacora! semmi tapadás azon a pályán.
-
Szabesz
őstag
Oké, teszt jelleggel felkerült az RFT09-es track packből a Monaco-i pálya.
Nem kell felrakni az egész pack-et (elvileg), elég csak >ezt< kitömöríteni és bemásolni a GameData/Locations mappába.Kérem mindenki írja meg, h maradjon -e. Teljes egyetértés esetén ez marad futamra is. (magánvélemény, de nincs betonfal, és ez erős ++)
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Igényli azt valaki, hogy az oldalon legyen vezetve az h ki menyit fizetett be eddig?
Mer akkor mjad adja meg h menyit adott be, hányadik hónaptól! Persze csak regeltek láthatják majd! -
Szabesz
őstag
válasz
Frenky89 #5027 üzenetére
A nextrace azért nem "megy", mert úgy oldottam meg, hogy két versenyhétvége között ne ugrájon a szerver ide-oda, hanem mindig maradjon az akt. pályán, hogy a pályalistában csak az aktuális van.
A /callvote event-nek meg működnie kell, macy is úgy szokta írányítgatni a szervert.Kérdés: rft-s pálya végül felkerült?
cila: nem írtam pü-t?
De igen, átjött.
-
ervin33
tag
nem adja frenky is fent van most probáltuk,ugyanugy a törököt tölti vissza.
-
ervin33
tag
csao. most akartam felmenni szerora,a török pályán van a szero.
-
cila1
aktív tag
2009-es packba nincsen benne Montreal mert nem volt futam ebben az évben ott.Melyik track packbol fogjuk használni?
-
Stirlitz
senior tag
Nagyon hasznos rajt próba volt. Gyakorlatilag 5emberrel nem sikerült egy kőrt megtenni úgy, hogy legalább 3 autó össze ne tört volna az első kör végére.
Másodsorban kiderült, hogy a program egy elég nagy pályalevágást nem vesz észre.
Adminok ezentúl figyelni fogják versenyen és időmérőn is. (Gondolom én)
-
cila1
aktív tag
Milyen rendesek vagytok hogy szoltatok hogy 19:00-kor verseny lesz!!!!!!!!!!!
-
cila1
aktív tag
Szerintem ez a pálya nincs benne a csomagba amit használunk
Circuit Gilles Villeneuve - Montreal
Jól látom? -
JColee
őstag
macy nem akarsz valami vizes pályán szervert nyitni?
-
cila1
aktív tag
Úgy várom már a karácsonyt.Tudjátok miért?Kettő okból is.Az első ok az az hogy szerintem a legszebb ünnep az egész évbe.A második ok az az hogy végre másik pályára megyünk és magunk mögött hagyjuk ezt a szá...... ba...... ku....... szem..... ge.... köc..... pályát.
Mindenkinek boldog szép karácsonyt kivánok.
-
proof88
addikt
lesz ma ember a szerveren? hiányoztok nagyon!
ha lesz erőm és legalább 60%-ig elkészülök a beadandómmal, akkor megpróbálok felmászni ma este én is a szerverre. Ja nem, ööööööö replayt fogok visszanézni.
vazz el sem hiszem, hogy holnap van a szorgalmi időszak utolsó napja. végre alvás lesz ezerrel, mondjuk eddig is az volt.csak eddig rendszertelenül, most végre kiegyensúlyozott leszek, mint a bömbi ha beállítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest