Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sry ha kicsit értetlen vagyok de egy domain bérlés 1-2évre pár ezer ft. Ez mi miatt ilyen sok? A cég magànak a ligànak a honlapját is megcsinálja? Akkora kesshez mekkora tárhely jár a weboldalhoz?
-
proof88
addikt
válasz
JColee #17246 üzenetére
übergyorsan tölt be, gyorsabb feltölteni rá a dolgokat, 99.9999999999999999999999%-os rendelkezésre állás. Ezt az előtte lévő netau-s tárhelyhez képest mondom, ami ugye lassabban jött be meg minden, viszont ingyenes volt és ahhoz nem volt saját domain név regelve.
szerk.: ha lesz weblap, és Szabesz benne van, feltupírozom egyik nap a mostani dizájnt, olyan webkettesre, ahogy anno beszéltük, hogy trendi legyen!
-
cila1
aktív tag
Ezt már kérdeztem párszor de,most már kéne tudni név szerint,hogy kik lesznek a résztvevők!
Szabesz:
Tőlem összedobhatjuk a lóvét.Én benne vagyok. -
JColee
őstag
Na van egy rossz hírem, és egy jó. Melyikkel kezdjem?
-
proof88
addikt
válasz
jozsi252 #17224 üzenetére
Logitech Profilerben ezek a beállításaim:
overall effects strength: 105%
spring / damper effect strength: 15%Enable centering spring: igen
centering spring strength: 0%report combined pedals: nem
degrees of rotation: 362°allow game to adjust settings: igen
RFactorban pedig RealFeel FFB-vel 35%. Autó setupban mindig max kormányzárat használtam. Meg a linearitást azt 65%-ra raktam (50% az alap). Ez azt jelenti, hogy középálláshoz közel harapósabb a kormány-kerék kapcsolat, kevésbé kell tekergetnem. Viszont így idegesebb is az autó.
-
jozsi252
veterán
válasz
Kleroo #17223 üzenetére
17°?
Momo alapból 270 et tud ha jól emlékszem? Amúgy várom mások eredményét is hogy egy naggyábóli összkép összeálljon bennem hogy hány fokon érdemes használni.
Illetve ffb-t ti mennyire használjátok rfactorban? gondolom ez emberfüggő, de lehet mondani hogy aki már nagyon érez 1 pályát akár nemis érdemes bekapcsolt ffb-el nyomni?
Illetve a kormány középrehúzással kapcsolatban lenne kérdésem hogy azt mennyire érdemes kihasználni? vagy teljesen fölösleges dolog?
-
jozsi252
veterán
Nos lehetséges hogy lesz a dfgt-ből valami, így kis információt kérnék beállítás terén akinek ilyen kormánya van. Pl arra kell infó hogy hány fokra állítsam be a kormányt? mert gondolom belehet, legalábbis remélem, ( ciki lenne 2.5 szer elforgatni hogy egy balos sikánt bevegyek
)
Illetve más javaslata ha lenne ehhez a kormányhoz akinek esetleg ilyen van azt megköszönöm.
Amúgy ismerős mondta hogy lehetséges hogy tudna 1 g25 - öt de igazából egyik visszataszító dolog az a pár gomb ami van csak rajta. Amúgy biztos nagyon fasza kormány tekintve a jó pedáljait pl, meg a nagy váltófül, de legalább arra is rakhattak volna több gombot.
-
cila1
aktív tag
A klíma nyomás érzékelő miatt nem indult be a kocsi.
Lehúztam a csatit és megy a motor.Ezek a Franciák tök hülyék.Ha a klíma érzékelő rossz akkor a klímának nem kéne működni nem a kocsinak.Szerintem!
Lehet,hogy Petrov azért nem tud soha nyerni mert neki is rossz a klíma kapcsoló. -
proof88
addikt
válasz
JColee #17215 üzenetére
én ezért nem értem a Logitechet. Anno minden kormányuk tele volt ba**** gombokkal, a G25-ön pedig kemény kettő volt. Ez még érthető, mert gondoltak a jövőre, és még vonzóbbá tették az utódot, a G27-et. Na de kérem... 6 gomb??? Ezt nem értem. A Logitechnél pontosan tudják hogy milyen igényeik vannak a szimeseknek.
Pit limiterért (1gomb), fékerő-eloszlásért (2gomb), LCD-kezelésért (5 gomb), pit kérésért (1 gomb) nem jó a váltó konzolra nyúlkálni verseny közben. Ez 9 gomb, és akkor még nem beszéltem esetleg egyebekről, lámpa, duda, ablaktörlő, launch control, TC override... ja és amit most rfactorban nem lehet sajnos állítani a kocsiból menet közben, de a valóságban igen, a differenciálmű szintén kormányról... kanyarról kanyarra. Na mindegy. Majd talán a G29 -
jozsi252
veterán
Köszönöm a sok pozitív hsz-t dfgt-vel kapcsolatban, ha ezlesz végülis, remélem nemfogok csalódni a váltófül miatt, hogy olyan pici, hogy gomb van. De amúgy a tekerőt mire érdemes használni?
-
JColee
őstag
Na mivan, ennyi hszt termeltek, de még senki nem rakta fel a cuccot? Ezért ment egész éjszaka a gép?
DFGT-n egyébként van tekerő, amit nagyon hiányolok a G25-ről (a 20 programozható gombon kívül persze).
-
Nézőnek lehet menni?
-
proof88
addikt
-
Frenky89
addikt
válasz
proof88 #17204 üzenetére
Ráadásul a MOMO-hoz képest elég erősen kell nyomni a gombokat, hogy váltás legyen a végeredmény. Persze van rá mindenféle felragasztható váltófülmod.
-
proof88
addikt
-
jozsi252
veterán
Driving Force GT kormányról mit gondoltok? Ugye ami bedöglött az momo volt, és ezen a kormányon gondolkoztam, jó persze tudom g27 jobb meg stb.. csak az dupla annyiba is kerül, szóval ha van valakinek ilyen kormánya akkor mondjon már róla infót köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Eweadn S9 Pro purple-black gamer egér (PAW3395, 8K, 3 üzemmód)
- Lenovo Thinkpad T540P laptop (15,6 i7-G4MQ/3K/16GB/512SSD/GT730M) - 1 év garancia, 27 % számla
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra táblagép és billentyűzetes tok eladó (keyboard case)
- Airpods Pro 1.gen
- Lenovo Thinkpad X280 laptop (12,5/i5-7300U/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, 27 % számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest