Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sry ha kicsit értetlen vagyok de egy domain bérlés 1-2évre pár ezer ft. Ez mi miatt ilyen sok? A cég magànak a ligànak a honlapját is megcsinálja? Akkora kesshez mekkora tárhely jár a weboldalhoz?
-
proof88
addikt
válasz
JColee
üzenetére
übergyorsan tölt be, gyorsabb feltölteni rá a dolgokat, 99.9999999999999999999999%-os rendelkezésre állás. Ezt az előtte lévő netau-s tárhelyhez képest mondom, ami ugye lassabban jött be meg minden, viszont ingyenes volt és ahhoz nem volt saját domain név regelve.
szerk.: ha lesz weblap, és Szabesz benne van, feltupírozom egyik nap a mostani dizájnt, olyan webkettesre, ahogy anno beszéltük, hogy trendi legyen!
-
cila1
aktív tag
Ezt már kérdeztem párszor de,most már kéne tudni név szerint,hogy kik lesznek a résztvevők!
Szabesz:
Tőlem összedobhatjuk a lóvét.Én benne vagyok. -
JColee
őstag
Na van egy rossz hírem, és egy jó. Melyikkel kezdjem?
-
proof88
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Logitech Profilerben ezek a beállításaim:
overall effects strength: 105%
spring / damper effect strength: 15%Enable centering spring: igen
centering spring strength: 0%report combined pedals: nem
degrees of rotation: 362°allow game to adjust settings: igen
RFactorban pedig RealFeel FFB-vel 35%. Autó setupban mindig max kormányzárat használtam. Meg a linearitást azt 65%-ra raktam (50% az alap). Ez azt jelenti, hogy középálláshoz közel harapósabb a kormány-kerék kapcsolat, kevésbé kell tekergetnem. Viszont így idegesebb is az autó.
-
jozsi252
veterán
válasz
Kleroo
üzenetére
17°?
Momo alapból 270 et tud ha jól emlékszem? Amúgy várom mások eredményét is hogy egy naggyábóli összkép összeálljon bennem hogy hány fokon érdemes használni.
Illetve ffb-t ti mennyire használjátok rfactorban? gondolom ez emberfüggő, de lehet mondani hogy aki már nagyon érez 1 pályát akár nemis érdemes bekapcsolt ffb-el nyomni?
Illetve a kormány középrehúzással kapcsolatban lenne kérdésem hogy azt mennyire érdemes kihasználni? vagy teljesen fölösleges dolog?
-
jozsi252
veterán
Nos lehetséges hogy lesz a dfgt-ből valami, így kis információt kérnék beállítás terén akinek ilyen kormánya van. Pl arra kell infó hogy hány fokra állítsam be a kormányt? mert gondolom belehet, legalábbis remélem, ( ciki lenne 2.5 szer elforgatni hogy egy balos sikánt bevegyek
)Illetve más javaslata ha lenne ehhez a kormányhoz akinek esetleg ilyen van azt megköszönöm.
Amúgy ismerős mondta hogy lehetséges hogy tudna 1 g25 - öt de igazából egyik visszataszító dolog az a pár gomb ami van csak rajta. Amúgy biztos nagyon fasza kormány tekintve a jó pedáljait pl, meg a nagy váltófül, de legalább arra is rakhattak volna több gombot.
-
cila1
aktív tag

A klíma nyomás érzékelő miatt nem indult be a kocsi.

Lehúztam a csatit és megy a motor.Ezek a Franciák tök hülyék.Ha a klíma érzékelő rossz akkor a klímának nem kéne működni nem a kocsinak.
Szerintem!
Lehet,hogy Petrov azért nem tud soha nyerni mert neki is rossz a klíma kapcsoló.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
proof88
addikt
válasz
JColee
üzenetére
én ezért nem értem a Logitechet. Anno minden kormányuk tele volt ba**** gombokkal, a G25-ön pedig kemény kettő volt. Ez még érthető, mert gondoltak a jövőre, és még vonzóbbá tették az utódot, a G27-et. Na de kérem... 6 gomb??? Ezt nem értem. A Logitechnél pontosan tudják hogy milyen igényeik vannak a szimeseknek.
Pit limiterért (1gomb), fékerő-eloszlásért (2gomb), LCD-kezelésért (5 gomb), pit kérésért (1 gomb) nem jó a váltó konzolra nyúlkálni verseny közben. Ez 9 gomb, és akkor még nem beszéltem esetleg egyebekről, lámpa, duda, ablaktörlő, launch control, TC override... ja és amit most rfactorban nem lehet sajnos állítani a kocsiból menet közben, de a valóságban igen, a differenciálmű szintén kormányról... kanyarról kanyarra. Na mindegy. Majd talán a G29
-
jozsi252
veterán
Köszönöm a sok pozitív hsz-t dfgt-vel kapcsolatban, ha ezlesz végülis, remélem nemfogok csalódni a váltófül miatt, hogy olyan pici, hogy gomb van. De amúgy a tekerőt mire érdemes használni?
-
JColee
őstag
Na mivan, ennyi hszt termeltek, de még senki nem rakta fel a cuccot? Ezért ment egész éjszaka a gép?

DFGT-n egyébként van tekerő, amit nagyon hiányolok a G25-ről (a 20 programozható gombon kívül persze).
-
Cucuska2
addikt
Nézőnek lehet menni?
-
proof88
addikt
-
Frenky89
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Ráadásul a MOMO-hoz képest elég erősen kell nyomni a gombokat, hogy váltás legyen a végeredmény. Persze van rá mindenféle felragasztható váltófülmod.
-
proof88
addikt
-
jozsi252
veterán
Driving Force GT kormányról mit gondoltok? Ugye ami bedöglött az momo volt, és ezen a kormányon gondolkoztam, jó persze tudom g27 jobb meg stb.. csak az dupla annyiba is kerül, szóval ha van valakinek ilyen kormánya akkor mondjon már róla infót köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Maxdata régi fekvő ház
- Új Amazfit Active 2 NFC premium verzió okosóra
- Samsung Galaxy Watch 7 cellular LTE 44mm zafír okosóra
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)

Szerintem!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hát biztos