Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
Érdekes, Zoza gyorsult a tiedtől, én miért ne gyorsultam volna? Egyébként általában nem szeretem mások munkáját igénybe venni, de néha nem jön rá az ember dolgokra. Érdekes egyébként, hogy a Zoza féle setup soha nem hagyta el a brawn-renault-cila szentháromságot. Vajon miért?
Te hánytorgattad fel, hogy tőlem nem kaptál.
Másrészt nem komolyan veszem a dolgot, hanem a maxot akarom nyújtani, és ehhez folyamatos koncentráció kell. El lehet azon gondolkozni, hogy mitől van különbség az eleje és a vége között. Szerintem az, hogy ki milyen elszánt. Mert meg lehet úgy is tenni egy kört, hogy jó iparosmunka legyen, de úgy is, hogy miután megtette, nem tud rajta javítani. (~Alonso quali köre a legutóbbi futamon).
Az ember (én legalábbis) így csinálom, hogy ha megyek, akkor motiváltan megyek.Mindegy, nem is érdemes ezen a szart rágni. Az élet egy harc.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Opel topik
- Macska topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Futás, futópályák
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest