Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizza
csendes tag
Hello lanyok, nem tudtok valami olcso elado kormanyt? A pedalom tonkre ment
-
proof88
addikt
ééés igen. ~ 3 perc alatt megállt a motor, 130°C felett tartottam az olajat, úgy mentem.
-
Kleroo
veterán
szerintem a nevezési díj az igazságos,mert én szívesen fizetnék érte,hisz így igazságos, ha indulnék a versenyeken. de be vagyok táblázva. előre tudom hogy sokszor nem lesz időm nemhogy gyakorolni, de még a futamokon indulni sem. Nekem az a fontos hogy egy társaságban élvezhessem szimulátoros hobbim.Versenyen nem indulnék,és így pedig azért nem fizetnék,hogy csak hébe-hóba felnézek. Persze ettől még jogos lenne a válasz hogy ettől függetlenül használom. De jelenleg sztem eléggé pang a szerver napközben. 6-7 embernél többet egyszerre, fent még nem láttam. Szóval úgy érzem nem probléma hogy én is fel"kontárkodom" . ha pedig már lenne vagy 35 tag,amiből 24 fizet,akkor rögtön takarodok le amint probléma hogy sokan vagyunk
( a cimbi felhozás pedig egyszeri eset volt/lesz )[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
válasz JColee #10284 üzenetére
a címzett csaj először nem tudta, hogy én írtam, de egyik szünetben belenézett egy padon lévő füzetembe (meg még néhány fiú füzetébe) és az íráskép alapján egyértelmű volt, hogy én írtam a levelet korábban már megmutatta egy bnőjének, aki később leoltott a név helytelen írása miatt, mikor már tudták, hogy én voltam de ez még alsóban volt de végül mondta a csaj, hogy ő mástól várja azt a törődést, amit én tanusítok felé 3. vagy 4. osztály volt és Erikának hívták
-
JColee
őstag
Nem tudom, hol voltál az elmúlt egy évben, de mindig így mondta, hogy támogatás.
Mindjárt meg is mondom, miért. Ez az egész dolog tavaly nyáron indult (én legalábbis július végén-augusztus elején olvastam először róla), mint hobby, néha lenyomunk egy versenyt. Általában Farkas csinált szervert, amire felcsatlakoztunk, és játszottunk. Ez azonban kevés lett (nagyok voltak a pingek, Farkasnak nem volt elég RAMja akkoriban ahhoz, hogy 10en vagy többen felcsatlakozzunk). Ezért Szabesz utánajárt, hogy hol lehetne szervert bérelni, és azóta is ő intézi. És mivel úgy indult a dolog, hogy hobby, nem lett volna szép dolog fizetőssé tenni. Egyébként Proof már írta, hogy következő szezontól lesz nevezési díj.szerk: lassú
[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
Elvileg nevezési díj formájában fog megváltozni a helyzet, de ez egyelőre még homályos
Nem akartam annó, hogy balhé legyen, ezért inkább felvállaltam; szerncsére sokan vagytok akik úgy gondoljátok, hogy támogattok
Rel összegek kiszámítása meg szerintem pont ebből a szempontból hasznos,így mindenki látja, mennyit vett ki (használt), és mennyit adott be (támogatás) a közösbe.¯\_(ツ)_/¯
-
cila1
aktív tag
válasz Szabesz #10283 üzenetére
Szerintem meg hülyeség hogy "TÁMOGATÁS".NEEEM!!
SZERVER HASZNÁLATIDÍJ.Ezt minnél hamarabb be kell hozni.A közértbe sem kenyér használatidíjjat fizetünk hanem kifizetem a kenyeret.Ha valaki használja a szervert csak úgy tudjon belépni hogy fizet.Nem vagy te sem miliomos(gondolom) hogy a saját pénzedből finanszírozzad a hiányzó pénzt.Aki használja a szervert az fizessen.Ez az én véleményem és szerintem a többi tagnak is aki fizet rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
Ki van számolva, h egy hónapra mi jön ki egy főre, ha mindenki fizetne, az van a hónapok fölött.
A relatív szerverdíj az emberek sorában: összeadva azok a hónapok amikor versenyzett (használta a szervert, vagyis mennyi a ráeső rész, ha optimális esetben mindenki támogat).
Tehát látszik, h ilyen felállásban (ingadozik mennyien voltunk), aki az elejétől fogva itt van, annak 2020Ft-jába került volna a szerver (8 hónap!).A rel. maradék is ebből jön ki (ugye fizikailag negatívban vagyunk, de számon van tartva h kinél mennyi "maradna"). Negatívba nem számol, mert ugye önkéntes minden. Ha több a használat, vagy pont megegyezik a támogatással akkor ott egy "-" van.
Rel. maradék = Támogatás-ÖsszesSzerverhasználatiHónap[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
cila1
aktív tag
Mi az a relatív szerverdíj?
-
Szabesz
őstag
Kiraktam a Szerverhez a statot.
Ha hiba van jelezzétek (úgy érzi a webbank, hogy gyereknap van...) ill. ha valami nem világos
Volt egy névtelen utaló is, vagyis Nagy Ernő, de nem tudtam beazonosítani hirtelenjében, az ő támogatása ment Anonymous neve alá (ha már régebben tisztáztuk akkor sorry, eléggé szét vagyok csúszva a vizsgák miatt )¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
válasz akoska07 #10274 üzenetére
Igazából nem kell, az oldalon fenn van a 4 link, ami kell. Meg utána a 2 fájl ausztrálhoz.
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
Szabesz!
Tudom hogy már kérdeztem de írd már ki hogy ki hogyan áll a befizetésekkel. -
Kleroo
veterán
Megnéztem énis a Monaco videót. elég komoly futam lehetett.
Az Fsone-ban elég fura a törés. szerencsére felhasználóbarátabb vagy 40 centit összemennek a kocsik
Ilyen szerencsére az F1rft-ben nincs, cserébe tényleg semmi hiba nem fér bele
Idén monacóban mindenki lebontja magátHodor. Hodor? Hodooor!
-
nagyúr
Sziasztok!
ha minden jól megy akkor hétvégére lehet vmi gép amivel végre jöhetek.
hiányzik a versenyzés.annyi minden volt most itt a topicban.
jelenleg ha jól látom F1RFT 2009 mod-al mentek.jó lett a monaco-s videó
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Szabesz
őstag
Btw, ha szorgosan jár fel az oldalra, és néha még talál is magának tetsző reklámot, azzal is fizet /* Ami abból befolyik, az majd vagy saját domainre, tárhelyre, vagy a szerverre visszaforgatjuk */
Kleroo: Tényleg meg kellett volna várnod, míg megkapod rá az engedélyt... egy nap ide vagy oda nem hiszem hogy a világ vége. Én még tartom magam az állásponthoz, vagyis csak regisztrált, visszaigazolt tagok mehessenek fel. Vagyis a pontos módja, adminnál jelentkezik (adatok, választott kocsi/(teszt)pilóta), itt vagy priviben, szabályzat elolvas, megért, elfogad, használ, regisztrál, megnézi a szerver infókat, és mehet.
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
Tyre cam videók
Modern Marvels F1 brake disk exploding
Rotor Burn and ExplosionrESET: most már hiába állítottál be kutyát, veled ezután sem lesz gondom.
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz ervin33 #10261 üzenetére
Nálunk az volt a lényeg,hogy 2en tudjunk együtt nyomulni(és közben skypeon dumálni,meg ellenni)
A jelszó miatt ne aggódjatok. "öregek" vagyunk már,és nem a haverom,hanem a barátom.
Szóval biztos helyen van a jelszó(100% h el is feljtette már . és tegnap azért bátorkodtam,mert senki nem volt a szerón,így nem zavartunk senkit.
De minél hamarabb igyekszem megoldani,hogy tudjunk külön szerót csinálni.
PL hamachin sem megy
Arra a fos racing akármire se tudok regisztrálniHodor. Hodor? Hodooor!
-
ervin33
tag
válasz Iron Funeral #10262 üzenetére
20 an?? 20 össze dobjátok a lét én meg elintézem egyedül
-
ervin33
tag
válasz Kleroo #10258 üzenetére
elég komolytalan ember megfordult már itt,én mikor jelentkeztem elötte kb 2 hétig gyakoroltam,offline ba ,akkor még gamepadom volt szoval nem voltam vmi jo,nem mintha most nagy ász lennék de azért sokat javultam.
szerintem 2 hetente mindenkinek van annyi ideje hogy gyakoroljon kicsit meg egy verseny beleférjen. a nincs idöm dumát ezért nem hiszem el arra nincsen idö amire nem akarunk szakítani. ha valaki. persze elöfordulha hogy uj munkát kap vagy valami ilyesmi, és azért nem tud jönni . volt nekünk szabi79 meg harcos meg ice man, breisa, tomax is eltünöben van. az én véleményem is az hogy csak olyant kell szerora engedni aki komolyabban gondolja a ligában szereplést!! amikor már olyanok is tudják a jelszot akik nem liga tagok akkor már gond van, mi a biztositék hogy ö nem mondja meg a másik havernak a másik meg a harmadik havernak azt mennek szerora.
-
ervin33
tag
válasz proof88 #10259 üzenetére
köszi a bizalmat proof
amugy én ugy viselkedek,másokal ahogy ök velem ha normálisak akkor én az vagyok ,ha nem akkor én semszerintem meg regizzen teszt pilotának és akkor jöhetne fel.
amugy meg nem tudom mi lehet az rfactoral de énsem tudok szervert csinálni,pedig nem állitotam el semmit.vagyis meg tudom csinálni én be is tudok lépni, de mások már nem látják.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
komolyan mondom, akinek kutyás avatarja van PH-n, hiába aranyos a kutya, ha f*szfej van mögötte... komolyan nem értem, a kutyás avataros emberekkel egyszerűen nem vagyok kompatibilis és csak idegelnek!
ervin, te vagy a kivétel! De PH!-n tuti beszólt nekem nem egy kutya, vagy nem úgy válaszolt vissza ahogy a szituáció adta volna magát, persze csak neki nem esik le a poénkodás, a többi usernek simán .... meg hülyeségeket beszél. Mondjuk a sárkányos embereknél is úgy veszem észre, valami nem okés. Beállnak az egyik végletbe aztán szevasz, aki nem itt van az hülye. Nem értem.[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz proof88 #10257 üzenetére
szerintem megengedik hogy most éjfél után 2en garázdálkodjunk +tanítsam kicsit
nem lesz belőle rendszer,meghát illetelnség is,csak már nagyon be vagyunk sózva
Szóval ez tényleg csak egy-néhányszori alaklom vhogy meg kéne oldanunk a dolgot majd[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
válasz Kleroo #10256 üzenetére
nos, mi tavaly nyáron asszem sokat szívtunk ezzel, ha router van, akkor portforward.com-on adott játékhoz adott router alapján ad segítséget, hogyan kell beállítani a portforwardingot. Aztán a tűzfal az, ami még kavarhat, azt nem elég bezárni, konkrétan be kell állítani, hogy adott programnak (rfactor.exe) legyen rendes engedélye. Szóval eddigi tapasztalataim alapján ZoneAlarmnál és Comodo-nál is hozzá kell adni a tűzfal beállításaiban az rfactort és teljes engedélyt adni neki. Másik eset, ha már alapból benne van a tűzfal listájában, de a tűzfal adott neki valami alap engedélyt, azt át kell teljesre rakni. Harmadik lehetőség, ha megkérdezte valamikor a tűfal és véletlenül le lett nyomva rá az enter vagy felelőtlen válasz lett megadva.
Most így a routeren és a tűzfalon kívül nem jut eszembe más, hogy miért nem látjátok egymást. Van amikor van olyan, hogy egyik látja a másikat, de a másik nem, de ez úgy orvosolható, ha a másik csinál szervert.
Nagyon ritkán meg nem listáz minden szervert az rfactor, mert valami gáz van szolgáltatónál vagy egyéb helyen. Direkt IP beírással is próbáltátok? Szerver listázásnál a kis kék gomb, rajta a plusz jellel.Az, hogy feljöhet-e a szerverre, a BT-n múlik. Én egyedül nem dönthetek. Te megbízhatónak tűnsz, elmondásod alapján haverod is az. Óvatosan bólintanék, de egyrészt akkor más is jön azzal, hogy "van egy haverom, megbízható ...", aztán azon kapjuk rajta magunkat, hogy OMG, elszabadult a pokol a szerveren. Másrészt én egyedül nem dönthetek. Ha majd jön egy másik BT-tag, akkor ő is mond rá valamit, de elsősorban olyan embereket várunk, akik komolyabban is vennék hosszú távon a dolgot, tehát tagok lehetnének. A szerver jelszavát soha nem adhatod meg senkinek! Először a mi beleegyezésünk kell, hogy valaki feljöhessen. Szóval egyelőre nem jöhet fel, majd Szabesz vagy Farkas is mond valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
sziasztok,egy jóbarátommal szeretnénk ma játszogatni.csinálunk szervert, de nem látjuk a másikat.
Megbízható. ideiglenesen feljöhetne a szerverre? nem vadállat.
vagy mit rontunk el?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #10254 üzenetére
Igazság szerint nem tudom, azt láttam, hogy van egy változó, hogy; 1, 2 vagy 3, a 3-as az a "jobbrazárt", ez nem nagyon működött, a manuális átállogatás után is eléggé szét volt csúszva és ezek után olyan éjjjel fél egykor nem volt kedvem foglalkozni vele
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #10253 üzenetére
nekem Monacoban csak jó momentumaim voltak
amúgy nem elég levonni az X-koordinátákból és kész? Vagy hozzáadni vagy nem tom. Én csak a Needle koordinátáit nem változtatom, mert azok relatív koordináták, az összes többiét egységesen kell elmozdítani. -
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #10245 üzenetére
Amit én használtam/használok az is a jobb oldalon van. Igazából ez a 2010-es cumó can csak baloldalt amit Macy linkelt és nem is tudom normálisan átrakni a jobboldalra mivel mások a mérete így egy egyszerű áthelyezésnél szétcsúszik a cumó... külön lesz pl. az üzemanyag-szintjelző meg a fordulatszámmérő is gondolom utána kellene számolni a pixeleket (vagy tudom is én, hogy miben méri...) arra meg nem vállalkoztam/lusta voltam/nem volt kedvem
Persze ha megcsinálod akkor küldd nyugodtan(#10252) Speedg: nekem is voltak itt jó momentumaim, különösen a rajtommal voltam elégedett 6.->3. pozíció, meg is dicsértem magam akkor gyorsan egy "wow k****a jó voltál Jani"-val
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #10250 üzenetére
köszi mindenkinek, igazából JColee megnézte és rámszólt, most meg kinyomtam mrt port forwaringhoz alacsony a vérnyomásom. Majd holnaptól ismét elérhető lesznek a cuccok. Ritkán kell a router. De majd beállítom a portforwardot is. De LaCeeN mondott valamit h 24/7-es szerverre feltolom majd, ha megcsinálja nekem.
-
vizza
csendes tag
nem tudok olcson elado kormanyt? Formula Force Ex vagy vmi jot es olcsot
-
proof88
addikt
rESET én jobb oldalon használom a TV Style sebesség cuccát. Berakjam a képet a pozíciókról?
-
proof88
addikt
[ Szerkesztve ]
-
vizza
csendes tag
Eppen el romlott a fek pedalom...Nagyon jo pont jokor Fenebe!
-
proof88
addikt
valaki aki belépett már korábban az ftp-mre, megnézhetné, hogy most be tud-e ide lépni:
80.99.180.42
usernév: f1team
jelszó: szerver jelszavaMert most router mögött vagyok.
-
cila1
aktív tag
Miért van a malájon.Ki akartam próbálni milyen a modosítás és más a pálya.Valaki ügyeskedett?
-
KDavid17
aktív tag
A tv-stylet honnan lehet letölteni? és hogy lehet berakni
Köszi előre is a választ! -
JColee
őstag
válasz proof88 #10227 üzenetére
az azért volt, mert megkérdeztem, hogy lesz-e felvezető, erre elkezdtél oltogatni nagy betűkkel, hogy majd szólsz ha nem lesz stb.
engem zavar a chat, de felőlem menjen (mondjuk ilyet hogy kié a leggyorsabb kör, nem kéne, mert az mi is ugyanúgy látjuk)Kleroo ez a kié a leggyorsabb kör, nem volt szórakoztató, mert mondom, azt nekünk is rögtön kiírja
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz Szabesz #10231 üzenetére
Jó-jó
Értem én, csak azt nem hogy miért kell ezen ennyire görcsölni ha a szórakozás a cél.
Ha bármi tétje is lenne,akkor még a gépet is elhagyom,nehogy bármit is csináljakMegíígérem hogy soha semmit nem fűzök hozzá a versenyekhez,még ha szórakoztató is lenne
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Szabesz
őstag
válasz Kleroo #10225 üzenetére
Szabályzatban benne van, futam és időmérő alatt tilos a chat. Kérlek próbáld meg abszolválni az egészet (elfogadása és betartása feltétel a szerver használatához)...
Mellesleg a leggyorsabb időt egy plugin is mutatja (tippre kb mindenkinek fenn van), akár be is mondja.
¯\_(ツ)_/¯
-
Kleroo
veterán
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
válasz Kleroo #10225 üzenetére
Azért nem köszönt, mert futam alatt tilos bármit is chatbe írni, 1 betut se. Kivétel, ha közérdekű közlemény.
Ettől függetlenül JColee, honnan tudhatná, hogy te mennyire vagy allergiás erre? Nem kell egyből oltogatni mindenkit. Ezt annak fényében írom, hogy valamelyik nap is bőszen beírtad nekem, hogy "IQ". Teljesen hirtelen felindulásból és sztem feleslegesen.
Ettől függetlenül Kleroo, ami unalmasnak tűnik kívülről, még nem az. Igaz, én kifejezetten untam már az egyedül körözgetést, de próbáltam a legtöbbet kihozni ebből a fosból (jelenleg még az ). Nekem inkább csak mókásnak tűnt, mikor közvetítettél, mert még nem tudtad, hogy ezeket mi is látjuk verseny közben. Valszeg még nem láttad ezeket a kiírásokat, igaz TV Style is kell némelyikhez, de LCD-n is lehet látni az időket.
Ettől függetlenül JColee, azért az összes nyári futamra is legyen érvényes a no chat? Meg a szabályzat szigorú követése? Azért ma is volt 3 restart, ilyenkor lehetünk kicsit lazábbak.
Ettől függetlenül Kleroo, olvasd el a szabályzatot. És szokj hozzá, hogy sajnos vannak súrlódások köztünk, van aki kicsit nyersen is fogalmaz. De ettől mi még egy nagy család vagyunk.Na lelövöm magam, mert sokat pofázok.
-
Kleroo
veterán
válasz JColee #10224 üzenetére
szerintem nem vittem túlzásba, és éjfélkor egy ártatlan,tét nélküli, szórakozásra való futamon szerintem igazán megengedhető 1-2 komment. az meg nem hiszem hogy zavaró.,hogy az unalmas vonatozásba beszúrom,hogy épp ki futotta a leggyorsabb kört, de ha téged zavar,akkor bocs.
De illik ám köszönni a szeróról való távozáskor
na de nem szítom a feszültséget. elnezését kérek attól akit ez zavart..Hodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
-
Brixx
csendes tag
Köszi Proof!
[ Szerkesztve ]
Tóth Brigitta
-
Kleroo
veterán
Baromi jó lett, sokkal jobban érezni a kocsit. De mégsem lett könyebb,unreálisabb. jól eltalált finomhangolás
Nem jöttök fel egy kis fun-racet nyomni?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Frenky89
addikt
Nem is tudtam, hogy ilyen kis modderpalánták bújkálnak itt.
-
ervin33
tag
aki nem tudnak belépni azok nézzek meg hogy a fájl amit letötltötek és bemásoltak az nem lehet 09melbourne2
ha az akkor ki kel törölni és ujra letölteni és ugy bemásolni hogy 09melbourne
-
ervin33
tag
tdf fájl az ausztrál pályához jobb tapadás érdekében
srácok javitotunk a tapadáson a pályán töltsétek le ezt fájlt és másoljátok be ide:
\rFactor\GameData\Locations\F1RFT09\Australia\09_Melbourne
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Figyelem!
Módosítottuk Ausztráliát, a tapadást kicsit megnöveltük, így reálisabb idők érhetőek el ezen az RFT-s pályán. Az események időpontját is módosítottam, hogy a fák árnyéka is úgy legyen az úton, mint ahogy kb élőben van, mert élőben is zavaró.
Viszont ehhez mindenkinek felül kell írni 2 fájlt:
- 09_Melbourne.tdf
- 09_Melbourne.gdb
Ezeket kell az rFactor\GameData\Locations\F1RFT09\Australia\09_Melbourne\ mappába rakni, felülírva az ott lévő fájlokat!Az edzések hosszát is megnöveltem egységesen 90-90 percre.
-
SirAlo
aktív tag
a jatekba meik az ABS? mert olyan segedletet nem talaltam hogy ABS
-
cila1
aktív tag
Ezt te linkelted Macy.
Modok sokasága érdemes megnézni és elmenteni az oldalt mert sokminden van ott -
proof88
addikt
válasz Kleroo #10204 üzenetére
blokkol amikor megáll a forgása ffb-n is lehet érezni, elkönnyül a kormány olyankor, simán kimegy a kormányból az erő olyankor, mert megszűnik a tapadás a kerekek és az út között. Normális esetben fékezés közben elnehezül a kormány, mert ugye nagyobb teher lesz az első kerekeken, nehezebb forgatni őket. Ilyenkor azért feltűnő, ha elkönnyül a kormány, de látszik is h megálltak a kerekek (vagy alig forognak). Akkor már csak a lendület visz, egyenesen Magas ABS-szel ez nem történhet meg. Max ha jégen mész, de az nincs a játékban.
szerk.: egyébként meg lehet túl nagy a fékerő elöl, told kissé hátrébb, de ne nagyon, mert ha meg azok blokkolnak, megpördülsz
[ Szerkesztve ]
-
-
proof88
addikt
válasz Kleroo #10202 üzenetére
őőő miért nem kapcsolod be az ABS-t magasra és akkor nincs blokkolás? Én inkább úgy csinálnám, hogy a kipörgésgátlót és az ABS-t, na meg az automata kuplungot kapcsolnám be ill. raknám magasra, a többi segítség nem kell. És ha már ezekkel jól mész, akkor veheted lejjebb a kipörgésgátlót, esetleg ki is kapcsolhatod.
-
Kleroo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest