Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nah Hungaroring kapott 1 szavazatot Szabesztól, Vizza Monaco-ra, LaCeeN pedig Spara szavazott... az a durva, hogy eddig 3 olyan pálya kapott szavazatot, amit a többihez képest is sokkal jobban szeretek. Így még választani sem tudnék közülük. Még ha azt is kell mondjam, hogy a Hungaroring nem tud olyan élvezetes lenni számomra, mint egy Spa, de egyrészt a mi pályánk, másrészt én nem tartom rossz pályának, de lehetne benne 1-2 hosszabb egyenes... harmadrészt meg mivel élőben is láttam, teljesen máshogy tudok gondolni rá, mint egy akármelyik másik pályára.
Tehát eddig az állás:
Monaco 2 (Frenky, Vizza)
Spa 2 (rESET, LaCeeN)
Hungaroring 1 (Szabesz)macy:
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
basszameg ........
én néha-néha iszok energiaitalt, kíváncsi vagyok mennyire más az ízük ... nos én eddig mindet megittam, persze egyik keserűbb, másik édesebb, stb., de a "szar" is ízlett meg a finom is. De most ez a zöld monster ... basszus ennek tényleg nem is eital íze van. amikor lenyelem kb még jó, de utána olyan samponos utóíze van... tényleg mintha head&shoulders menne a számba ... awwwwwwww. -
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #10992 üzenetére
ezt én sem tudom de maga a közvetítés az tetszik. Egyébként nekem a NASCAR-ban az tetszik, hogy közel vannak egymáshoz, ezért nem félnek a gonosztól. Szal nem olyan önzősködés megy, mint F1-ben, ha vki lemarad, otthagyják a francba. Itt ha vki lemarad, a csoport egy része megy tovább, a másik része viszont megvárja a lemaradt embert, ahogy Szabesz is mondja.
-
Szabesz
őstag
válasz Iron Funeral #10992 üzenetére
Mert valaki mindig megunja a végére és csinál egy húszfős tömegkarambolt.
ps: fingomsincs
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
szerk.: na odáig már eljutottunk, hogy lesz SC. A kérdés csak az, hogy hogy.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
-
nagyúr
ugy tudom ott is jó idő van. kihasználja mindenki.
melyik is az a pálya ahol este van a futam ?
na sztem ahhoz csinálj leirást.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
Ejj, nagyon pangunk, ma rászólok msnen arra akit látok, hogy szavazzon az oldalon, mert még pont nincs annyi szavazat, hogy eldönthető legyen a kérdés.
Ráadásul a másik pályára se nagyon jönnek az ötletek, amihez írnék segítséget, kettő már jött, de 20-an vagyunk.
-
proof88
addikt
szerk.: egyébként simán kivehető a G25 közepéről az a kis kerek Logitech embléma ... de vigyázni kell vele mert könnyen deformálódik, mindenesetre szépen sikerült visszaraknom... azon gondolkodtam, hogy a Logitech szerződhetne az autógyárakkal is, és akkor lehetne rendelni logót középre. Mittomén, én BMW emblémát rendelnék oda, lefogadom, hogy 10 rongy körül lenne, ezek a kis dolgok általában ennyibe kerülnek.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Hát ez elég vicces írás. Többet kapott szegény kocsi, mint amit mi adtunk nekik Spa-ban ...
-
proof88
addikt
lakótelep... a héten már 2x is hallottam h dugnak éjszaka, de most meg délelőtt 9 van és simán kihallatszik a nő hangja az utcára, ez oké meg minden de most kurvára nem akarok ilyet hallani, mert b@szott irigy vagyok ...
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Kedves Farkas!
Szeretném felhívni a figyelmed, hogy nem nézted meg nekem a 2 szám címét, amit tegnap kértem. Kérlek, ha ezt az üzenetet olvasod, bizonyosodj meg afelől, hogy ha legközelebb erre járok, már biztosítottak legyenek számomra ezen információk (hogy kapcsolatunk a jövőben is legalább olyan sikeres legyen, mint eddig volt).
Üdvözlettel: húgod
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
-
JColee
őstag
Vasárnap tartsunk egy futamot (mondjuk 4kor). Pálya ausztrál (ezen mentünk most a legtöbbet). Igény esetén természetesen változhat az időpont és a helyszín.
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #10961 üzenetére
ja és ugye amire a legtöbben szavaztok, azt a pályát kell legelőször felülvizsgálni júliusban, hogy én is kifejezetten a VB-re kiválasztott verzióra írjam a segédletet.
Egyébként aki még nem szavazott egy másik fontos kérdésről (legyen-e SC?), az oldalunkon tegye meg!
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Melyik legyen a 2. pálya, amihez konkrét segédletet nyújtok a doksiban? Első Melbourne volt. Ezek közül kéne választani: Bahrein, Monaco, Barcelona, Montreal, Silverstone, Hungaroring, Spa, Monza, Szuzuka, Kína, Interlagos.
-
Frenky89
addikt
Éljen a nyár! Vére vége a vizsgáknak... jöhet a meló.
-
proof88
addikt
Farkas, amúgy a Melbourne videódban mi az a 2 szám, mármint előadó és címük mi? A 2. szám arra emlékeztet engem, amikor ált. sulis voltam, a lányok már formásak voltak, de én még nem mertem közeledni.
-
JColee
őstag
-
proof88
addikt
OMG! Szerencsére megvan a tavalyi 20 körös ausztrál vb-futamról a telemetria. Leggyorsabb köröm 1:26-os volt. Nem is ez a lényeg ... nem értettem, hogy használhattam anno olyan iszonyatosan kemény rugókat, hiába minimalizálnám a hasmagasságot, 200-as rugókkal nagy a hasmagasság ... hát most megnéztem a telemetriát. A legjobb körömben a legkisebb magasság elöl 5 centi körül volt, hátul 2 és fél centi. Uramatyám!
Ha nem tévedek, ilyenkor nem hogy leszorítóerőt nem termel az autó alja, hanem kb megemelkedik nagy sebességnél (lift). Nem baj, vicces visszatekinteni az 1 évvel ezelőtti állapotokra.szerk.: elöl 200-as rugók, hátul 240. Guminyomások elöl 134-130, hátul 152-145 AZ IGEN!
Súlyeloszlás 55:45, gondolom nem éreztem emiatt alulkormányzottnak az autót, a rugók és a nyomás ellensúlyozta simán.
végsebesség 299 km/h. Igazán versenyképes voltam.[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Kicsit túl jó lett a tapadás az ausztrál pályán, de mindegy, ezt már ne változtassuk meg szerintem, maradjon ez a 1.06-os érték. 1:25.187 lett a Q2 legjobbja 2008-ban, 23 közepénél járok most FS08-ban. Ausztrál pályát már véglegesítettnek tekinthetjük ebben az állapotban (mármint ami RFT09-ben van a módosított tapadással, azt használom FS08 alatt is).
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #10941 üzenetére
júliusban felülvizsgáljuk a pályákat.
ki megy WSR-re hétvégén?
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Medical Car almost runs out of Road at a1gp - kicsit optimistán érkezett a kanyarba
Safety car vs Medical Car -
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #10933 üzenetére
JColee sem vette észre, mikor a szezonzáró futam előtt egy potenciális veszélyre hívtam fel mindenki figyelmét.
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #10931 üzenetére
már 1 hónapja ott van kb
-
Iron Funeral
őstag
sz.: tyű ha, mi ez a LiveTiming az oldalon
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
proof88
addikt
na lehet akkor az oldalon írkálni a kommenteket
-
cila1
aktív tag
Tudom,hogy hol fogunk sörözni.
Hát itt. -
nagyúr
nem tudok felmenni a szerverre,
vmi eltérést talál.
pedig az a pack van felrakva ami kell.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
-
-
Szabesz
őstag
Hotlaps problémát ideiglenesen adatbázis töröltem (régiek azért el vannak mentve), sry mindenkitől. Mostantól elvileg helyesen jelennek meg az adatok.
Sziszifeca: Részemről ok, h megnyissuk a regisztrációt, és regelsz magadnak egy tesztpilótát. Többiek?
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
-
macy
addikt
-
proof88
addikt
Farkas nem hagy békén, szóval ne ide írjatok egyelőre a sörözésről, hanem majd amikor a web oldalra is kiírom, majd oda ...
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok...
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy kipróbálnám szívesen a Forma 1-et veletek...
Igaz csak WTCC-ben játszottam még, de mellette érdekelne ez is..
De mivel jelenleg nem tudok regisztrálni az oldalon, így nem is tudom kipróbálni tudásomat..
Esetleg regisztráció nélkül felmehetnék-e a szerverre körözgetni?Köszönöm...
Üdv: Feca>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Farkas23
aktív tag
Ok, akkor megkérdezem a július 24.-ét? Az is szombati nap!
-
-
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #10911 üzenetére
Hát gondolom hétköznap sokan dolgoznak, ezért akkor hétvégén lesz az biztos.
Kérdés mikor? Nekem is jó általában mindig (hétvégén).
Mondok elsőre 1 dátumot, mondjuk Július 17. (szombat).
Ha mindenkinek jó akkor megbeszélünk 1 helyszínt, ha nem akkor meg más időpontot keresünk!Persze ti is mondjatok dátumot, helyszínt, ha tudtok!
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
Nem volt arról szó, hogy egyszer összeülünk sörözni?
-
nagyúr
válasz Szabesz #10905 üzenetére
mielőtt bármibe is bele vinne proof
csináld meg légyszi,hogy ne torro rosso-s legyek.
ahogy láttam nem csak engem rakott át oda.nem is értem mit akar a torro...
ugy sem irok alá náluk,hiába csalogatnakAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
Szabesz, leszünk mi a liga meleg párja? Nem kell ha nem akarod!
-
cila1
aktív tag
Ja azt elfelejtettem oda írni,hogy én a Safety Cart fogom vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest