Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

@cucka
    mi az az altenatíva, ami nem "tudománytalan marhaság"

Mármint információkezelést illetően, vagy üzletileg?

A régiek még dokumentáltak. Ha van egy top-down doksid, egy bottom-up doksid, és hozzá a keresztreferencia, akkor nem tudsz eltévedni, akármekkora zagyvalék a kód.

Üzletileg pont az ellenkezője, mert a főnököd sikkasztani akar, és te leírnád feketén-fehéren. Neki nem fog tetszeni. Írok egy példát. Webáruházban lopott cuccot akarnak eladni, nosza írjak egy olyat, hogy azok "teszt módban" használt adatok (amiket utólag törölni kell).

Hol az igazság? Ő azt mondaná, hogy ha a fenevadat kell jóllakatni, eridj a fenébe a szakmai kielégülésért nyafogással.

Csak hogy egyszerűbb legyen az élet, ugye :K

@emvy
    Igen, teljesen felesleges a komment, ha azt mondja el, ami a kodbol is latszik.

Hehe :) Egyszerűbbé tehetem az életedet egy felvetéssel?

Van az a probléma mások után hátrahagyott kóddal, hogy semmiről sem neked magyarázott az ügyfél, leírva sem lett sehol - miért lenne - és látsz egy domain-logikátlanságot. Nosza, akkor az most bug vagy feature?

Ha csak a kód van, egy véleményed van, nem fogod tudni. Ha van mellé komment, az már lehetőséget ad két független vélemény létezésére. Ha van doksi is, akkor +1 független vélemény. Hibatűrőbb lett tőle a projekt a jelenkori világ gányolásaira. Igen, olyan áron, hogy többet kell karbantartani, de valamit valamiért.

Azt persze megértem, ha azon az oldalon vagy, amelyik elsüllyesztené a hajót üzleti okokból, abban az esetben bocsi, és nem szóltam :)

Új hozzászólás Aktív témák