- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
@cucka
mi az az altenatíva, ami nem "tudománytalan marhaság"Mármint információkezelést illetően, vagy üzletileg?
A régiek még dokumentáltak. Ha van egy top-down doksid, egy bottom-up doksid, és hozzá a keresztreferencia, akkor nem tudsz eltévedni, akármekkora zagyvalék a kód.
Üzletileg pont az ellenkezője, mert a főnököd sikkasztani akar, és te leírnád feketén-fehéren. Neki nem fog tetszeni. Írok egy példát. Webáruházban lopott cuccot akarnak eladni, nosza írjak egy olyat, hogy azok "teszt módban" használt adatok (amiket utólag törölni kell).
Hol az igazság? Ő azt mondaná, hogy ha a fenevadat kell jóllakatni, eridj a fenébe a szakmai kielégülésért nyafogással.
Csak hogy egyszerűbb legyen az élet, ugye

@emvy
Igen, teljesen felesleges a komment, ha azt mondja el, ami a kodbol is latszik.Hehe
Egyszerűbbé tehetem az életedet egy felvetéssel?Van az a probléma mások után hátrahagyott kóddal, hogy semmiről sem neked magyarázott az ügyfél, leírva sem lett sehol - miért lenne - és látsz egy domain-logikátlanságot. Nosza, akkor az most bug vagy feature?
Ha csak a kód van, egy véleményed van, nem fogod tudni. Ha van mellé komment, az már lehetőséget ad két független vélemény létezésére. Ha van doksi is, akkor +1 független vélemény. Hibatűrőbb lett tőle a projekt a jelenkori világ gányolásaira. Igen, olyan áron, hogy többet kell karbantartani, de valamit valamiért.
Azt persze megértem, ha azon az oldalon vagy, amelyik elsüllyesztené a hajót üzleti okokból, abban az esetben bocsi, és nem szóltam

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

Egyszerűbbé tehetem az életedet egy felvetéssel?