- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Szerintem a felsoroltakat egy kicsit eltúloztad.
Ha malware vagy bármi felcsúszik gépre, azért bármelyik felhőből pont ugyan úgy hajítják ki az ügyfelet, mint macskát sza*ni. Sőt, üzleti felelőssége van a károkozásért. Bizony a production security nem vicces. Letiltani a saját érdekében tiltják le, hogy legalább korlátos legyen az a számla. Image feltöltés / letöltés nyers szervereknél mindenütt van. Automatizálás és adatmentés gyanánt elég kell legyen, ha amúgy is van devops.
És nyilván nem gondoltam sirdogálni besenyő pistike nénike bt havi 1k huf-os vps-ét lecserélni, ami a havi aktív 1-2 ingyenes felhasználójukat szolgálja ki, mert arra nyilván az a célszerűbb eszköz. Az üzleti matek 100k havi aktív felhasználó alatt fel sem vetődik. Viszont azon túl már elkezd igény lenni valódi teljesíményre, és ha teljesítmény is kell, a felhő kényelme nagyon sokba kerül. Azon a pénzen gondolkodok, hogy a kényelmetlenségekkel együtt biztos nem érdemesebb-e inkább zsebre tenni, mint google-nek adni?
A felsoroltakban valódi bajt én semmit sem találtam. A felhő előtt is volt élet, és volt security check is, amin át tudtak menni. De ha valamit komolyan veszélynek látsz, kérnék rá egy külön említést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- MikroTik - RBwAPG-5HacT2HnD Újszerű
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest