- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
kiprobáltam az összes includot egyenként bemásoltam egy olyan kodba ami lefordult hiba nélkül.
Ami igy is hiba nélkül lefordult.
Ez számomra vagy azt jelenti, hogy nincs a header filokkal gond, vagy azt, hogy mivel a teszt alatt semmi nem használta ezeket igy nem is hivta meg theát nem derult ki , hogy gond van velük
vagy nem emiatt vannak az unidendifine hibák a kodban. -
repvez
addikt
megnéztem az outputot , de ami errorokat listáz annak az elérési utja mind a cpp fájhoztartozik vagyis ahova mentve van, de nem találok utalást a h fileokra benne.
biztos, -val van baja,lehet a d3d11.h vagy a lib fájlokkal amiket alább linkeltem.
A moricka modszert hogy gondoltad? mert ha sorrol sorra megyek akkor lehet , hogy azért fog hibát dobni, mert hiányzik valami neki ami majd késöbb van a kodba vagy épp még nem teljes a sintaxis és nem azért mert rossz a include.
vagy rosszul gondolom? 430 soros a kod jelenleg igy nem igazán tudom, hogy ez a modszer hogy működne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest