- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
repvez #18572 üzenetére
Ha a windows.h-t nem találja, az nagyon durva probléma. Bár amennyire én emlékszem, én azt mindig #include "windows.h"-nak írtam, és sosem #include <Windows.h>-nak. Az elérési utat illetően tud különbség lenni, hogy valami < > vagy " ".
Ha nagyon nem akar egy füst alatt megjavulni a probléma, van a móricka módszer. Türelem kell hozzá, de segíteni fog.
Fogsz egy hello world-öt, ami tuti lefordul és probléma mentesen. Aztán abba elkezdesz egyesével sorokat átrakni. Kezded a define-okkal (némelyikük header file vezérlő kapcsolókat állít!), utána a többi. Soronként, aztán függvényenként, és megnézed a build-et.
Apropó diagnostic-ra azért is állítottad át a kimenetet, hogy pontosan lásd, hol keresné azt a header-t, ahol nem találja meg, és hogy pontosan milyen néven. Alaposabban nézed meg azt a kimenetet, kiderülhet a galiba móricka-játék nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest