- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
dabadab #18530 üzenetére
Folyton lefagyott raspokat, amikről nem tudom biztosan, hogy mitől purcantak meg. Talán cpu binary-k, talán kernel bug, talán a flash file system, talán app level probléma a lamp-al, tényleg nem tudom. Utólagos kotorászás gyanánt egyszerre került a kezembe 5 darab rasp v2-es, és néztem rajtuk a processzor típusokat. Nem találtam két egyformát. A gyártó cég sem volt ugyan az, nem csak típus számbeli eltérés volt. És ott feladtam anno. Amíg még a hardver sem stabil, hogy a rosebbe lehetne hibát keresni? Más hardver nem lévén, részemről az egész arm linuxot "lista aljára" raktam. Ez volt 2017-ben. Egy eltévedt link gyanánt kotorni kezdtem a témát újra. Ha valaki céges szinten használja, és stabil üzemeltetési gyakorlatot lát, az esetleg érdekel. A marketing dumákban a magam részéről nem szeretek megbízni. Azok mindig csak pénzt lopni vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest