Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Ez egy ingyenes kepzes
Egyebkent ezzel egy kicsit vitatkoznek: alap algoritmusokat nem.fog tudni anelkul megerteni, hogy tudna mik azok a ciklusok, a valtozok stb. Nem veletlenul mukodik az egyetem is ugy, hogy adnak egy nagyon alap programozoi tudast, majd ha ez megvan, utana kezdenek algoritmusozni. Az OOP-re meginkabb igaz ez. + az szerintem mocskosul el tudja venni egy kezdo minden kedvet az egesztol, ha nekiallsz rendezesi algoritmusokat meg hasonlokat magoltatni vele (foleg, hogy magara az algoritmusra nagy valoszinuseggel az eleteben nem lesz szuksege)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyebkent ezzel egy kicsit vitatkoznek: alap algoritmusokat nem.fog tudni anelkul megerteni, hogy tudna mik azok a ciklusok, a valtozok stb. Nem veletlenul mukodik az egyetem is ugy, hogy adnak egy nagyon alap programozoi tudast, majd ha ez megvan, utana kezdenek algoritmusozni. Az OOP-re meginkabb igaz ez. + az szerintem mocskosul el tudja venni egy kezdo minden kedvet az egesztol, ha nekiallsz rendezesi algoritmusokat meg hasonlokat magoltatni vele (foleg, hogy magara az algoritmusra nagy valoszinuseggel az eleteben nem lesz szuksege)