Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Ez egy ingyenes kepzes
Egyebkent ezzel egy kicsit vitatkoznek: alap algoritmusokat nem.fog tudni anelkul megerteni, hogy tudna mik azok a ciklusok, a valtozok stb. Nem veletlenul mukodik az egyetem is ugy, hogy adnak egy nagyon alap programozoi tudast, majd ha ez megvan, utana kezdenek algoritmusozni. Az OOP-re meginkabb igaz ez. + az szerintem mocskosul el tudja venni egy kezdo minden kedvet az egesztol, ha nekiallsz rendezesi algoritmusokat meg hasonlokat magoltatni vele (foleg, hogy magara az algoritmusra nagy valoszinuseggel az eleteben nem lesz szuksege)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
- Dell Latitude E7240 Core I7-4600U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyebkent ezzel egy kicsit vitatkoznek: alap algoritmusokat nem.fog tudni anelkul megerteni, hogy tudna mik azok a ciklusok, a valtozok stb. Nem veletlenul mukodik az egyetem is ugy, hogy adnak egy nagyon alap programozoi tudast, majd ha ez megvan, utana kezdenek algoritmusozni. Az OOP-re meginkabb igaz ez. + az szerintem mocskosul el tudja venni egy kezdo minden kedvet az egesztol, ha nekiallsz rendezesi algoritmusokat meg hasonlokat magoltatni vele (foleg, hogy magara az algoritmusra nagy valoszinuseggel az eleteben nem lesz szuksege)