- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SafE84
tag
Tiszta sor, amit írsz. Viszont a kenyér fel lesz szelve, és akkorára, ahogy szeretnéd, mindegy mivel teszed. 🙂
Az impulzus alapú teljesítmény és fogyasztás mérés viszont "elcsúszhat", továbbá a kumulált adat törlődhet is véletlenül.
Pont emiatt mozdult el az ipar a buszos adatkiolvasás irányába. Nekem eddig minden egyes helyen, ahol impulzusokkal kellett fogyasztást számolni csak a probléma volt (hosszabb távon). Buszos rendszereknél ilyen nem fordulhat elő.
De direkt nem a te kommentedre válaszoltam, mert értettem, hogy csak a lehetőséget írtad, nem a követendő módszert. 👍
Csak arra akartam célozni, hogy ha már van buszos lehetőség és adottak az eszközök, akkor én biztosan buszon olvasnám ki az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest