- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Helló attrax!
Logo-val is megoldható szerintem, de az időtagok állításához analóg bemenet potméterrel szerintem drága.
Alternatív megoldás lehet, hogy a vezérlést kiváltod ilyen programozható relé, az időreléket pedig meghagyod.
A PLC indítja őket, az időrelé pedig visszamegy bemenetre. A módszer előnye (ha ez számít) hogy ugyanúgy lehetne állítani mint régen.
Ha az időreléket ki akarod hagyni, akkor olyan programozható eszközt javaslok, aminek van kijelzője és billentyűzete vagy kapcsolható hozzá kisebb HMI egység.
A Logo-nak iy van kijelzős változata, a saját kijelzőjén megoldható időtagok állítgatása, de a kijelző felület nem programozható szabadon, ami esetleg körülményessé teheti a beállítást. Ha jól tudom a logo-hoz lehet illeszteni kis HMI eszközt, aminek a képességeit nem ismerem,d e lehet hogy így már túl drága lenne.
Ezeket érdemes átgondolni szerintem.Illetve amit még valamennyire ismerek, az az UNitronics Jazz, ami egy HMI-vel egybe épített, előlapba szerelhető kis PLC, Ennek a HMI felülete szabadon programozható, az időtagok beállítása megoldható vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest