Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Helló attrax!
Logo-val is megoldható szerintem, de az időtagok állításához analóg bemenet potméterrel szerintem drága.
Alternatív megoldás lehet, hogy a vezérlést kiváltod ilyen programozható relé, az időreléket pedig meghagyod.
A PLC indítja őket, az időrelé pedig visszamegy bemenetre. A módszer előnye (ha ez számít) hogy ugyanúgy lehetne állítani mint régen.
Ha az időreléket ki akarod hagyni, akkor olyan programozható eszközt javaslok, aminek van kijelzője és billentyűzete vagy kapcsolható hozzá kisebb HMI egység.
A Logo-nak iy van kijelzős változata, a saját kijelzőjén megoldható időtagok állítgatása, de a kijelző felület nem programozható szabadon, ami esetleg körülményessé teheti a beállítást. Ha jól tudom a logo-hoz lehet illeszteni kis HMI eszközt, aminek a képességeit nem ismerem,d e lehet hogy így már túl drága lenne.
Ezeket érdemes átgondolni szerintem.Illetve amit még valamennyire ismerek, az az UNitronics Jazz, ami egy HMI-vel egybe épített, előlapba szerelhető kis PLC, Ennek a HMI felülete szabadon programozható, az időtagok beállítása megoldható vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Honor profi iPhone másolásban
- E-roller topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Inspiron 15 5567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest