Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
Sziasztok!
Oktató jellegű segítségre volna szükségem, ha valakinek van itt lementett system+scene data OMRON FZ4 kamerarendszerhez annak tudnék örülni!
Megszereztem a szoftware-t és kicsit játszanék itthon vele, de sajnos oda se sikerült eljutni, hogy egy képet betöltessek vele és mondjuk nézni rajta, hogy a brightness állítgatás mennyire segít az élkeresésben.
Szeretek hülyeséget kérdezni, egyáltalán BMP image kiterjesztést használ? vagy az csak az amit elment a screen capture.
Van egy szép nagy ikon, hogy select image, ott hagyja kiválasztani a BMP kiterjesztést, csak éppen nem tudom használni, lehet valami beállítás felett elsiklottam?A kérdés tehát, be lehet neki állítani egy tetszőleges bmp képet inputnak (és ha igen hogyan) vagy mindenképpen a saját kamerájától származó kép kell neki?
üdv
Pifu
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest