Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
byte-by
üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ!
Az a gond, hogy állásra vadászok és ugye cége válogatja, hogy melyiket szeretnék viszontlátni és a másodikkal egy olyat szeretnék megcélozni ami valószínűleg talál is ez lesz az Omron.
(A Siemens-sel "nálunk" csak az a baj, hogy olyan egyszerű gépekhez, mint egy kézi kis ellenőrző túl drágának találtatott és csak a német import gépekben van, azok viszont nagyon szépen mennek anélkül, hogy rájuk kellene nézni)
És bizony állásinterjúkon tudnak cifrákat kérdezni, nekem meg nagyon le kell nyűgözni őket elsőre ,hogy sikerüljön.Sajnos ez a munkahely ahol vagyok nem fog soká tartani, visszajött az az ember akinek anno még a helyére felvettek és létszámfeletti lettem (3 tapasztalt technikus a 3 műszakra, én volnék az újonc negyedik). Mérnöknek meg nem vesznek át, nekik mindenképp senior kell.
Mik a vélemények a Mitsubishi PLC-kről?
Kezembe akadt egy prospektus és egész jónak tűnik a rendszer egyben.üdv
Pifu
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest