Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz RetroJack #63272 üzenetére
Nézd, én elég sok féle játékkal játszom és nem csak AAA kategóriában. Szeretem a twin-stick shooter-eket is és egy rahedlit játszottam az Alienation-nel is ha már felhozták. Szerintem nem véletlenül nem erőltették eddig bele ebbe a kategóriába ezt a fajta megközelítést. Mondjuk HDR-ben lehet jobban átjönne, de nekem ez sok. Rengeteg részlet van amiről elveszi az ember figyelmét, mondjuk lesz jópár alkalom mindent szemügyre venni. Minden halál után előlről, "pucéran" nekiugrani, sokaknál fogja kiverni a biztit.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Griff55
senior tag
válasz RetroJack #82880 üzenetére
Mivel HDMI 2.0 csatlakozók vannak rajta, ezért a 4K jelet max 60hz-en tudja fogadni, 120-at csak FullHD-n tud. Youtube-on keress rá hogy tesztelték-e PS5-tel és tudja-e a 4K jelet fogadni. Emlékeim szerint tudja, mert nekem is a látótérbe került ez a monitor amikor nézelődtem.
Másik biztos választás (ami nekem is van) LG 27GL 850. Sznitén fogadja a 4K jelet 60 fps-sel, gyönyörű éles a kép.PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Sordoran
addikt
válasz RetroJack #102690 üzenetére
Köszi! Akkor gyanítom megvan átjárás a verziók között is. Aki üzletelni akar, annak a ps5 lemez eladása érné meg csak, de ki a fene akar ps4 verzióval játszani, miközben a dualsense támogatás a selling point.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest