Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
retroid
senior tag
Most a Miles Morales Ultimate 20k
-
saelin
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Oh, no. Most nézem hogy még nem is tudjuk mi a Plusz kínálata júliusban... Én meg valami Twitter leakre felültem szépen.
- Plague Tale
- Dragon Age Inquisition
- Ace Combat 7Na, ebből az első biztos, mert az az összes variációban benne van. A Dragon Age helyett szvsz lehetne bármi más. Nem is tudom hányszor mentem neki annak a játéknak, de az istenért nem akart beszívni. A friss pletykák szerint a Pathless a nagy esélyes még. Azért az már bőven jó játék és ráadásul nem is olyan régi.
-
hombre[EU]
nagyúr
ez egy érdekes collab

Imagine the future with Dreams and Mercedes-Benz
Media Molecule, the Dreams community, and Mercedes-Benz present a playable vision of the future - and we want to see yours next.
-
retroid
senior tag
Mennyi most a spidet man remaster ha a miles morales menubol veszem meg?
-
sp8787
addikt
959HUF az Anthem.
Nem biztos ,hogy ennyit meger. -
proly01
őstag
Azt tudom mi az mikor a kontroller driftel. De az milyen ha az adaptív ravaszok elromlanak? Azt hogy veszed észre? Bekapcsolod és nem csinál semmit,nincs ellenállása? Vagy kattog? Vagy honnan tudom hogy problémás?
-
Dr. Venkman
tag
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Az már volt plusban korábban. Még ki sem próbáltam, de kap ps5 upgradet, úgy lehet, hogy megpróbálom. Bár a szegény ember witcherje leírás amit az egyik kritikában kapott eléggé visszatart.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
WRC 9et kipróbáltam már ingyenes Xbox hétvégén. Annyira nem jött be az irányítása, de teszek vele még egy próbát.
Az Uncharted női verziónak örülnék a legjobban, hiszen többször megakartam már venni, de szinte biztos voltam benne, hogy jönni fog egyszer ez is ps+ban, mint a negyedik része.
Plague Tale Innocence annyira nem érdekel (még gamepassban sem próbáltam ki) ellenben rengeteg embert igen. -
Callme
tag
Üdv mindenkinek!
Kaptam egy 30 %-os kedvezménykódot az USA accomra, amit szívesen felajánlok bárkinek, akinek szüksége van rá. A kedvezmény 3 és 12 hónapus Plus vásárlása esetén érvényesíthető. Sajnos csak most néztem rá a profilomra, így a kód beváltása június 30-ig lehetséges.
Akit érdekel a kód, írjon privátot, és elküldöm
-
válasz
zolo96
üzenetére
Alapvetően kulcsokat szabad, de nagyon figyelni kell a régióra. Igazából nincs alternatívája a PS Store-nak, szóval ha digitális játékot szeretnél vásárolni, akkor az gondolkodás nélkül mehet onnan. Olcsóbbak legfeljebb csak a promóciós kódok (de ezzel nem segítesz, hanem valaki mást pénzelsz aki a szakmája miatt ingyen kapta), illetve ha illegális megoldásokkal kínálják (lényegében account-ot, rajta a játékkal).
Ha megnézed a CDKeys kínálatát, akkor nagyon gyenge, felesleges is fontolóra venni. -
ProEvoFan
nagyúr
Napi pletyka, ami remélem igaz is.
PS+ július.
WRC 9, Uncharted The Lost Legacy - PS4
A Plague Tale Innocence- PS5
-
saelin
veterán
válasz
the_mad
üzenetére
Nem vonzottak régen a repülős játékok... vagyis pontosabban a mai napig kerülöm az olyan játékokat amikben a fő cél valamilyen járművet vezetni. Az Elite Dangerous óta annyit változtam ilyen téren, hogy ha lehet azért kipróbálom mostmár őket. Meg néha jól esik kikacsintani egy egy agyon járatott zsánerből.
-
CptAdamica
nagyúr
Fúha, ma már kissé fáradtan eljutottam végre az 1. boss-ig Returnal-ban. Elsőre majdnem meglett, már csak egy negyed élete volt a 3. szakaszból, aztán elfogyott az életem.
2. alkalommal pedig béna volt a fegyverem, de ott is a 3. szakaszban véreztem el. Az atmoszféra elég brutális, meg a hangok a háttérben, tiszta Prometheus beütés elég erősen -
válasz
Mirage
üzenetére
Here’s Why PS5 Joysticks Drift
Az alkatrésznek amit használnak van egy gyári specifikációja, ami szerint 2 millió ciklusra van hitelesítve az analóg karban a potenciométer. Egyszerű teszteléssel megnézték, hogy egy átlag játéknál egységnyi idő alatt mennyi ciklus megy le, és így jött ki, hogy kb. 400 óra alatt elhasználódik.
-
Mirage
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Hát igen, én az egész ps4 generációt egy kontrollerrel toltam le, azzal ami jött a fat gépemmel.
Mai napig jól működik, persze nyílván az aksi nem remek már illetve a ravaszok benyomódása nem olyan smooth mint egykoron, de!… Nem driftel
Ma meg is rendeltem a Cosmic Red kontit és ha ez megjön megy is ez a fehér szereltetésre.Olvastam ilyen cikkeket ami szerint kb 400 óra az élettartama ezeknek mielőtt bekrepálnak, remélem ez csak riogatás és nem igaz mert akkor szereltethetem havonta
-
KaitouP
nagyúr
Ajjaj, nem tudod mit választottál. Pénztárcát készítsd, indul a gacha vonat.
(Persze, free meg minden, de egy idő után - ha komolyan bele akarod vetni magad - lehetetlen nem pénzt költeni rá.) De jó game egyébként. Ja gyereknek lesz? Ő talán elszórakozik vele teljesen ingyen is. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Mirage
üzenetére
Nálunk van ugye most már 3 kontroller (ebből egy igényel szervízt), szóval így a hiánya egy darabig nem okoz problémát, de igen, az valóban frusztráló, hogy kvázi alig használtad a kontrollert, és máris hibás. Az első és második DualShock nálunk se volt soha problémás, pedig azon 1000x többet voltak nyúzva nálunk, mint ezek a maiak.
-
zolo96
tag
Sziasztok!
Cdkeys.com-rol érdemes vásárolni kulcsot ps-re? Ott találtam egyedül Spider-man Remastered-et. -
válasz
penge111
üzenetére

Vegul nyert a Genshin Impact meg a Frantics pontozasos rendszerben, a tobbi meg el lett mentve listaba. Az Immortals: Fenyx Rising volt az eros masodik, de mivel az volt a deal a gyerekkel, hogy £20-ig En allom, a maradekot sajat zsebbol kell fizetnie, ezert a free to play gyozott, grindolni amugy is szeret, amolyan jarkalunk celtalanul es begyujtunk mindent IS modon.
Fenyxre meg ugy dontott, hogy visszaterunk bo fel ev mulva, addigra lemegy a lelktani hatar ala, ami valahol £40 korul lehet. -
törölt tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogyan tudok mentéseket átvinni PS4-ről, PS5-re?
A menüben van most erre valami lehetőség ahogy látom.
Pontosan hogyan működik, mi kell hozzá?Köszönöm!
-
penge111
addikt
Utolsó ajánlatom mára
Ebbe van vér, de mintha kikapcsolható lett volna anno, meg szerintem nem vészes az ábrázolása. Anno xbox360-on játszottam. Úgyhogy lehet nincs erre opció a felújított változatban. Bitang jó kis játék volt: [Kingdoms of Amalur] -
válasz
perge666
üzenetére
Amelyik játékot kifejezetten PS5-re készítenek és optimalizálnak, ott általánosságban szinte teljesen eltűnik a betöltés. A cross-gen és multiplatform címek esetén ezt technikailag nem lehet teljesen megoldani. Ugyanakkor a natív portoknál minimálisra csökken a betöltés idő, a BC játékoknál pedig akár lényegesen is lerövidül (ezt játéka válogatja).
A visszafele kompatibilitás kiterjed a PS4-es játékok túlnyomó többségére, 99,9%. Pár ismeretlenebb, illetve gyengébb cím van ami nem megy, illetve a demók. -
saelin
veterán
Az Ace Combat-ot én már nagyon várom a pluszba. Ez pont az a játék volt amit lehet sosem vettem volna meg, de azért érdekelt annyira hogy a megjelenéséig követtem a vele kapcsolatos híreket. Kíváncsi vagyok milyen élmény játszani. A szériában ez lesz a legelső játék amit kipróbálok majd.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ohhh, nem is tudtam, akkor az is felkerult a listara, koszonom szepen!
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen, az tokeletes lenne, de elfelejtettem mondani, hogy valamiert 3rd person mania is van.

-
perge666
veterán
válasz
totalwarrior
üzenetére
Eddig még mindig volt náluk minden amit rendeltem,jópár éve előfizetői vagyunk.Alap csomagom van,nagyon keveset fizetek. Ez igaz hogy van náluk sok drágább cucc mint máshol,de legutóbb is kifogtam egy olyan telefont amit 1 év használat után annyiért adtam el amennyiért vettem tőlük. Na mind1 nem ez a lények,dícsérni sem fogom őket,meg ez PS5 fórum.
Hogy témába is vágjon,tényleg sokkal gyorsabb a betöltési idő mint PS4-nél?
Amióta lecseréltem a Fat PS4-et Slimre,azóta csak digitális játékokat vásárolok,akkor ezek elvileg mind futni is fognak PS5-ön ugye? -
the_mad
aktív tag
Postal 2. Az még magyar is, a könnyű érthetőség miatt.
Szerk. Jah nem jó, nincs ps verzió.
Komolyra fordítva a szót:
Spyro, crash, meg volt valami oldal nézetes játék egy kislánnyal és valami róka szerűséggel. Az jópofa volt. Nálunk ezzekkel játszanak/játszottak a gyerkőcök. -
totalwarrior
tag
válasz
perge666
üzenetére
Telekomtól én nem várnék sokat, rengeteg olyan termék sincs készleten, ami máshol simán rendelhető. Nem tudom ott mit csinál a beszerzés
Illetve jó dolog ez a 22 hónap kamatmentes részlet, csak kár hogy általában 20%-al drágább náluk minden mint pl Emagon vagy MM-ban, ha nem a szuper extra csomagokat választod havi 20 ezerért. -
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni játékajánlás formájában.
Olyan játékot keresek, ami relative gyerekkompatibilis (ebből a szempontból a HZD már az, mert nem fröcsög benne a vér meg a belek, meg nem az viszi a storyt előre, hogy megdugunk mindenkit), open world, de minimum sztori alapú, inkább fantasy, mint sci-fi vonal (tehát inkább íj és/vagy varázslat, mint puska), és lehetőleg nem thriller / horror stílus, illetve természetesen fontos, hogy legyen ps verzió.Létezik ilyen?
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Telekomnál valakinek sikerült mostanába rendelni PS5-öt?
Már vagy 2 hónapja feliratkoztam a készletértesítőre,de még nem jött azóta sem jelzés,létezik hogy azóta egyet sem kaptak?
Tudom hogy hiánycikk,de azt hittem azért havi néhány darabot sikerül beszerezniük.
2 hónap múlva jár le náluk az előfizetésem,nem tervezek új telefonra beruházni,előfizu marad,gondoltam kihoznék egy PS-t….Egyelőre az új címek közül csak a Resident Evil VILLage ami jobban érdekelne,de van sok digitálisan vásárolt PS4 játékom is,amivel tudnám tesztelni az 5-öst.
-
pzstm
titán
válasz
Totatti(Hun)
üzenetére
szívesen, jó játékot hozzá
-
válasz
üzenetére
A bundle azt jelenti, hogy az alapcsomag mellé kapsz valami egyebet is. Legyen az pl. egy extra kontroller vagy lemezes játék. Az más kérdés, hogy esetleg nincs szükséged rá, de akkor is értéknövelő, max el tudod adni. Ez így még mindig jobb ajánlat, mint a puszta alapcsomag ugyanennyiért, és csökkentett garanciaidővel.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Sok játékban már nincs HDR kalibrálási lehetőség a saját beállításain belül, hanem az a mérvadó amit a rendszerben bekalibráltál. Ezért ha nincs átállítva a kimeneti jel automatikus SDR-re váltása, akkor egyes esetekben ki sem derül, hogy most akkor támogatott vagy sem a HDR.
Ha most nálad nem vált át SDR-re, vagyis a tévé is visszajelzi, hogy HDR jelet kap, akkor ez a játék támogatja a HDR-t. Ez még mindig nem jelenti azt, hogy ténylegesen HDR képet generál, de ha nem találsz a játék menüjében On/Off kapcsolót hozzá, akkor kizárásos alapon aktívnak kell lennie. -
törölt tag
válasz
Totatti(Hun)
üzenetére
Gratula hozzá!
Szép gesztus, tegnap is láttam, hogy felkínáltak ketten is előrendelést.
Viszont már 190-ért nem igazán lehet kapni alapgépet, az előrendeltek is bundle-t kapnak 220 környéken, annyiért meg már aprón is lehet venni.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Átnyomtam az "On when supported"-re és indítást követően nem látok változást, nem is jelez vissza semmit, szóval akkor HDR-t használ.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha a játékon belüli beállításokban nincs HDR opció, akkor a PS rendszerbeállításainál állítsd át úgy, hogy csak akkor legyen HDR a kimeneti jel, ha a játék is támogatja. Ekkor amelyik játéknál nem támogatott a HDR, ott indítás után SDR-re fog váltani a HDMI kimeneti jele. A tévé pedig visszajelzi neked, hogy HDR vagy sem az aktuálisan megjelenített kép.
-
CptAdamica
nagyúr
Amúgy a Returnal menüjében alapból SDR-t ír, ettől függetlenül használ HDR-t?
-
Mirage
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Huh hát köszi az infót, akkor ez is azért relatíve időigényes folyamat lesz, lehet kivárom előbb hogy megjöjjön a másik konti és csak utána küldöm be
“Fun” fact, a ps2 óta ps-es vagyok, de most először fordul elő hogy valamim elromlik és vissza kell küldenem
… hát “valahol el kell kezdeni” ahogy mondani szokás
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Mirage
üzenetére
Triwardennel felveszed e-mailben a kapcsolatot, elmondod a problémádat. Jómagam vásárlást igazoló dokumentumot is csatoltam. Válaszolnak, de úgyis azt fogják írni, hogy küld be hozzájuk a cuccot, mellékelj egy hibaleírást meg a jótállási jegyet vagy a vásárlást igazoló számlát, aztán intézik. Én múlt hét vasárnap írtam nekik, kedden válaszoltak hogy küldjem be hozzájuk a kontrollert az előbb részletezett mellékletekkel. A csomagot ma adtam fel nekik, vélhetően leggyorsabban ebből jövő hét végére lehet valami.
-
-
Tatyla
őstag
válasz
undercover
üzenetére
-
Mirage
tag
Hát ez nem túl bíztató azért… a Cosmic Red nekem is tervben volt mindenképp de nem hittem hogy a Sony “okot” fog adni a megvásárlására ilyen hamar
Csak ha az is elkezd driftelni ilyen hamar sokra megyek vele…És gariztatni hol szokás? Láttam itt az összefoglalóban a Triwarden van megemlítve, őket kell felhívni?
-
válasz
Mirage
üzenetére
Többen is tapasztalták már itt, és megtapasztalták a garanciális ügyintézést is. Ha tényleg hibás, akkor ezt tudom javasolni a számodra is. Mindenesetre nálam még tökéletes a kontrollerem amit a premieres konzolomhoz kaptam. Se driftelés, se rugótörés. Szóval azért csak nem mindegyik olyan rossz és gyenge.
-
Mirage
tag
Ti tapasztaltatok a dualsense-el driftelést?
Mintha hallottam volna hogy van ezzel ilyen probléma.
Hétfő óta van meg a gép de már érzem hogy egyre jobban kezdi
Lehet hogy csak hibásat fogtam ki, sőt remélem hogy csak ennyi és nem kell kb kéthavonta szervizelni vagy újat venni amikor már lejárt a gari mint… egyes egyéb kontrollerek esetében… mert az azért elég gáz lenne, pláne hogy minden egyéb aspektusa a konzolnak nagyon bejön eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Egyébként hol olvastad ezt?

Ebbe van vér, de mintha kikapcsolható lett volna anno, meg szerintem nem vészes az ábrázolása. Anno xbox360-on játszottam. Úgyhogy lehet nincs erre opció a felújított változatban. Bitang jó kis játék volt:

Csak ha az is elkezd driftelni ilyen hamar sokra megyek vele…