Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
Az legalább olyan komoly relevancia-mérföldkő lehet a témában, hogy a szemedben mi ér többert, hogy hogy valakit, akinek félmillió követője van, ismersz-e
Amit te vagy én leírunk itt, azt 30-an olvassák el. Őket sem érdekli, de kb ekkora kör az, akit elérnek ezek a magvas gondolatok. Rájuk milliók figyelnek oda. Hogy mi érdem, meg mi nem az, azt nem az olyanok fogják ebben eldönteni, aki ilyen érdeklődésnek a közelébe nem fog jutni soha. Persze véleménye mindenkinek van, meg nem baj ha leírja, meg az sem, ha közben ismeri a helyét a vilgágban
Egyébként a csaj eléggé ottvan a gémingtémában, és nem is nagyon szokott köntörfalazni. Én nem szoktam nezni őt, párszor már belefutottam, és nem lettem vele szegényebb, hogy meghallgattam, sőt. Vagy elrendezhetjük annyival is, hogy azért van ott, mert kannák, igazából sokat ez sem oszt, nem szoroz, én ebbe a véleménybe biztos nem fogok beleállni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 1 TB
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- ELKELT - !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest