- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
-
front3r
őstag
-
Neoteric
addikt
-
pulffy
őstag
-
Lacko66
tag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Xaels
félisten
-
wolf13
őstag
-
Nayrobi
őstag
-
Nayrobi
őstag
-
3L1T3
addikt
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
kovaripeti
aktív tag
-
NyMRooD
addikt
Igazad van, ezt benéztem, tényleg több konferencia termése volt az ami most itt volt, de ezzel nincs is baj, fantasztikus exkluzív játékokat láthattunk, még ha a nagy áll leejtést nem is azok a bejelentések hozták (mivel azok már be lettek jelentve
), maga a konferencia volt most unalmas, sokkal "pörgősebb" volt vagy legalább is annak tűnt tavaly.james001: Ahogy fentebb is írtam nem a tartalom volt problémás, hanem a körítés, de mint korábban is írtam, a gen vége felé, ez nem meglepő. Tartalom tekintetében csak az volt fura, hogy a Sony-nál újdonság csak third party cím volt (ellettünk kényeztetve
)Ami viszont nem tetszett, hogy sem Avengers játék, sem a Superman, de még csak az új Splinter cell sem tette tiszteletét

-
Bad Pritt
félisten
-
ProEvoFan
nagyúr
Ghost of Tsushima nagyot ütött.Remélem nem lesz DS szintű nehézség a játék.
Pókember még mindig odabasz.
"First-party játékok miatt érdemes volt megnézni a Sony konferenciát, third-party PS4 játékokért meg az MS-ét.
"
Csak óvatosan ezekkel (amúgy tény) a kijelentésekkel mert a nagy testvér mindent lát és a végén te leszel szánalmas. -
NyMRooD
addikt
Pontosan a szervezés volt uncsi, a tartalom rendben volt, annak ellenére is, hogy szinte ugyan azt kaptuk mint tavaly csak bővebben vagy máshogy (na de ilyen címeket szívesen megnéz az ember 1,2,3 sőt 4 alkalommal is). Mondjuk várható volt így a generáció vége felé, hogy 3-4 évvel előre már semmit nem jelentenek be, meg igazság szerint elég gyenge volt ez az E3. De még javíthatnak, az éven még lesz 1-2 nagy show, csak térjenek vissza a korábbi forgató könyvekhez, mert ez így nem volt jó.
-
Bad Pritt
félisten
-
front3r
őstag
-
cyberkind
félisten
-
nincsnév007
addikt
-
Deck
titán
-
ProEvoFan
nagyúr
Fórumokon ment a nagy hurrá hangulat, hogy mekkora király játékok lesznek rá...erre alig van rá új ip vagy exkluzív.Nem is értem mire fel ez a nagy lelkesedés.Vagy az xbox tulajoknak már az is elég ha megjelennek rá a multiplatform játékok?Érdekes.
De hogy nem győztek meg az xbox x vásárlásról, az egyszer biztos.Továbbra is értelmetlen ps4/pc mellé. -
Zoleee83
addikt
Alapjában véve nekem is tetszett, bár én is biztonsági játéknak éreztem.
Hoztak egy új Halo, Forza, Gears részt ami a fanoknak nagyon jól jön, nekem egy kissé Fast & Fourious íze van, vártam legalább 1db teljesen új AAA címet, ami teljesen elrugaszkodik mindentől, a többi megint indie volt.
A saját címekből az Ori ami megfogott, ez még nehezebbnek látszik mint az 1.
Tényleg úgy tűnik az M$ a jövőben abszolút rámegy a multira lásd Forza4 co-op, én maradok a single játékoknál.
Várjuk a Sony conf-ot!
-
Gery9112
őstag
Korrekt konferenciát hoztak össze igen, EA után főleg. Az Ori and the Will of the Wisps magasra tette a mércét, megkockáztatom az egyik, ha nem a legjobb indie cím, ami a Microsofthoz kerülhetett. Ott volt még a Cyberpunk 2077 is, ami szintén nagyon parádésan lett bemutatva.
A többinél viszont vicces volt látni, főleg azok után, hogy a Sony évek óta ezen dolgozik, hogy Micro kezdi érzékelni az exkluzív játékok fontosságát. Saját magukat nem meghazudtolva látszott, hogy mindezt rengeteg pénzből és felvásárlásokból tervezik. Nyitnak új saját stúdiót is, amit szerényen csak úgy harangoztak be, hogy a világ legjobbjainak legjobbjai... meglátjuk mi lesz belőle.

-
saelin
veterán
-
Shepard
tag
-
.LnB
titán
Mivel, erről más is érdeklődött mikor látta, higy árulom, ezért csak bemásolom ide azt, amit neki is írtam.
"Nem azért adom el mert nem jó. Hanem mert ennek az online lenne a lényege. Nekem meg egyszerűen nincs időm 15 köröket (vagy sokszor többet) lenyomni. Minden nap megcsináltam benne a napi 42 km-t. De például van egy egy órás Endurance futam a Mission Challange-ek között, és több mint egy hete nem volt időm nekiülni lenyomni.

Esténként meg ha leültem akkor Uncharted 4-et meg a Lost Legacy-t nyomtam.Úgy döntöttem, hogy mivel PC-re megvan az összes szimulátor játékom, ezért nem tartogatom a GT Sportot, PS4-en mellőzöm az autós játékokat.
Szal' kipróbáltam, tetszett tényleg, de ezért a napi 42km-ért felesleges itt porosodnia. Ráadásul sok PS exkluzív játékom van amit végig kell még játszanom. "
A többi szimulátorhoz azért nem tudom mérni, mert pc-n minden segítséget kikapcsolva, kormánnyal játszottam. GT-vel meg nem. De a vezetési érzet jó. Tényleg semmi bajom nem volt vele.
-
Dvix
senior tag
Így van. Fejlesztői kittek távol vannak még. A piac most ál rá a DDR6 memóriákra az AMD a Vegával most repült rá a HBM2-re aminek horribilis az ára és ami a legrosszabb, rohadt nehéz hűteni, ha nem tweak-elik rohadt pontosan a settings-eket.
Szerintem a konzolok maradni fognak az olcsóbb megoldásnál és az valszeg a ddr6 lesz. 
-
saelin
veterán
Ez munkahelyen a legviccesebb. Egyik kollégám mesélte hogy a fénymásoló lehalt és ilyenkor egy külsős számot kell hívni. Felhívta és mondta hogy nem működik a fénymásoló, nem kapcsol be és semmi "életjelet" nem ad.
Erre azt válaszolta a supportos néni, hogy be van dugva hálózatba? Próbálta már ki és BE kapcsolni...
-
RangerFox
veterán
-
.LnB
titán
-
Xaels
félisten
-
törölt tag
-
nincsnév007
addikt
-
Lackooo84
nagyúr
-
mattheus
őstag
Köszönöm szépen a választ!
Lobby alatt a saját szervezett versenyeket értem. Hétvégente több alkalommal is indulok / indulnék Gran Turismo SPORT Magyar Klub (Facebook csoport) által szervezett "versenyeken" azonban ahogy írtam az utóbbi időben egyre többször vannak az említett csatlakozási gondjaim.Még Router vásárlásán gondolkodom, de akkor ezek szerint én attól előrelépést nagyon nem remélhetek ilyen ügyben
? -
30z.Samu
titán
-
pr0bi
senior tag
-
.LnB
titán
-
Gery9112
őstag
-
Nescafé
őstag
-
.LnB
titán
-
RangerFox
veterán
-
Atomgeszi
nagyúr
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
TazLeacher
nagyúr
Ez nem lenne rossz dolog, ha:
Vették volna anno a fáradságot, és csinálnak magyar Store-t. Szerintem szégyen, hogy a XXI. században az EU csatlakozás után 2 évvel indult a Store, és nem volt magyar. De ez van, ez a szégyen. De aztán 6 évre rá már meg is jött a magyar store. De account migrálás nincs. Érdekes módon a MS-nál ez nem okozott problémát, ott tisztában voltak a dologgal, és azt mondták a magyar Live indulása után, hogy egyszer díjmentesen változtathatsz régiót, utána meg fizetned kell érte. Mert talán 2018-ban az EU-n belül nem tűnik annyira elképzelhetetlen dolognak, hogy valaki másik országába költözik. De Sony-nál ez pénzért sem működik...tehát igények lehetnek, csak az a gond, hogy több száz vagy ezer játékos maradt UK vagy US régióban, mert ezt nem tudták megoldani.
Persze, lehet mondani, hogy csinálhattam volna magyar accountot. De nem volt kedvem lemondani sem a felhasználónevemről, sem a megvett digitális tartalmaimról, sem a trófeáimról. Persze, csináljak akkor magyar accountot IS. Na, azt meg nem akartam. Gondoltam én gyarló módon, hogy nem büntetnek ezért. De, hogy őszinte legyek egy idő óta csak a szívás van vele.
Ha végre ezt a kardinális problémát megoldanák, akkor kicsit átrendeződne a "térkép". Nem értem, hogy miért érdekük, hogy tucatjával vannak olyan emberek olyan régióban, ahol igazából nincsenek. És most nem csak a magyarokra gondolok, akiknek nem volt store-uk, hanem bárkire aki az évek során elköltözött. Miért szivatja a Sony azt a németet, aki UK-ba költözött és nem tud egy tetves feltöltőt venni az új hazájában...
-
Anaren91
senior tag
Mondjuk így már érthetőbb, hogy miért található egyes játékokban magyar felirat mondjuk a német lemezesek között. Witcher, meg állt ubisoft játékoknak a stúdió készíti el a feliratot, ergo nekik mind egy melyik storebol veszed, ami meg sony stúdiós, ott akkor gondolom ahogy írtad a Sony magyar képviselete csinálja, és érdekük, hogy a magyar storebol vásárolj drágábban az adók miatt...
-
koncsik
MODERÁTOR
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
-
RangerFox
veterán
-
gianni85
veterán
-
törölt tag
Nemtudom, Feleslegesen?
Azért linkeltem be közvetlenül, mert jellemzően az szokott lenni, hogy a az összefoglalóból elérhető updateoldalról szinten mindenki az update-et szedi le ilyenkor (a 400 megást), ami nem fog működni döglött rendszernél/hdd cserénél. Megelőzendő a bajt, belinkeltem a nulláról flashelhető verzát.pomk: honnan vettél új goldot 26-ért? Az amazonon is 100 euro felett szokott lenni. Idehaza meg sehol nem láttam még.
-
RangerFox
veterán
-
Gery9112
őstag
-
törölt tag
-
half333
őstag
-
OgreImre
senior tag
Köszönöm a választ.
Sajnos a TV távirányítója csak a TV hangszórót állítja, azt meg ki kellett kapcsolnom mert egyszerre szólt a rákötött hangfalakkal persze minimális (0.1 sec) csúszással és zavaró volt. De amint kikapcsoltam a TV hangszórót nem lehet hangerőt állítani (ezt írja is a beállításokban).
Lassan be kell szereznem egy digitális erősítőt...
Beszerzek egy állványt és kipróbálom a TV mögötti elhelyezést. -
30z.Samu
titán
-
szallasi007
őstag
-
bombibmw
veterán
-
SH4D0W2011
őstag
-
sting2
addikt
-
WaterWave
veterán
-
sp8787
addikt
-
30z.Samu
titán
Az UC sorozat nálam többször végigjátszós, a 4 különösen. Biztos vagyok benne, hogy idővel elő fogom kapni újra a sorozatot, nagyon eltalálták!
A GoW pedig nálam eddig az év játéka! Pontosan nem tudom hol járhatok a story-ban (közepe vagy inkább a vége, de még mindig el tudok ámulni hogy Úristen hogy néz ki ez a játék!
De nem csak a grafika fogott meg, a story, a körítés, a zenék..érződik rajta a törődés. Próbálok is kisajtolni mindent belőle, amit csak tudok, a fő szál mellett csinálgatok a mellék dolgokat is.(#150013) .LnB: A Lost Legacy is elég jó lett, bár még nem játszottam végig, mert megérkezett Kratos.

-
RangerFox
veterán
Tavaly március végén vettem a Konzolvilágban a Slimemet, akkor is lehetett valami akció, mert 65k van írva a számlára. De a mostaninál voltak kedvezőbb árú gépek nem akciós időszakban is. Szerintem az alapgépek árának fent tartása arra jó a boltoknak, hogy a vevő inkább a Bundle-ket vegye. Na akkor mondjuk lehetett azt állítani, hogy kétszer annyiba kerül egy Pro, mint egy Slim, és akkor tényleg meg kellett fontolni, hogy megéri-e azt a kétszeres felárat. Most, mivel kb. 30k van köztük, már sokkal egyszerűbb a döntés.
-
danielgalaxy
aktív tag
-
marilllyo
veterán
-
bombibmw
veterán
(#149645) ProEvoFan:
Annyira bejön, hogy a Beginner "iskola" után elkezdtem gondolkozni egy kormányon.
Egyelőre még várok vele és megpróbálok kontrollerrel érvényesülni.
Beleteszek egy pár órát és meglátom, mi lesz.
Nem voltam eddig nagy autós játék fan, de lehet, hogy ez megváltozik majd az online rész kipróbálásával. -
Lacko66
tag
Se a menüvel se a Store-ral nincs problémám.
Egy Archer C8 routerem van, arra csatlakozik a konzol is. Ennek a beállításait nem bolygatom meg mert a többi rácsatlakoztatott eszközöm rendben működik.
Ha játék letöltésnél újra jelentkezik a lassulás akkor nyomok egy sebességtesztet és helyreáll. -
bombibmw
veterán
Ha a Sonynak nevelési szándékai lennének, akkor nem jönnének ki zömében horrorjátékok PS-re.

Itt másról van szó.
Nem hiszem, hogy valaki durvulna csak azért, mert törik az autó.
Ez elveszi a jatékostól a realitásérzetet és rontja az játékélményt.
Nem kell, hogy kiess csak azért, mert összetört az autó.
Egyszerűen be kell tenni fokozatokat, hogy mikor ess ki és kész.
Biztos sokan mashogy gondolják, de én így.
Ettől függetlenül rápróbálok majd, de még van egy-két cím előtte.
(#149592) FollowTheOR:
Én csak offline, ugribugris játékokhoz használtam.
Minden azonnal felismerte és mindenhol működött rendesen.
Egyszerűen kényelmes volt, mert utálom a WASD-ot használni.
-
prokxy
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
seniman
veterán
-
cyberkind
félisten
Csak nekem fura, hogy a God of War-t a Pro gépen promózzák, és abból se lesz egyedi Slim gép? Egyébként ki tudja mit terveznek, szerintem ez a 2-3 éves periódus már megmarad, és a hagyományos genváltás már nem jön, de nem is baj, legalább nem mennek kukába a digitális játékok.
-
sultansmith
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
-
törölt tag
-
marilllyo
veterán
Fura de én úgy gondolom, hogy az ember most már inkább a 4. résszel kezdje mint az elsővel.
Az első rész (noha remastared) kicsit kopottas már ... kevésbé kifinomult mint az utána következők. El veheti az ember kedvét a folytatásoktól.
De ha egyből a 4. résszel kezdjük akkor kapásból ott a döbbenet és a wow faktor... Fellelkesítheti az embert arra, hogy időt szenteljen a sorozatra. Így majd később az első rész hibái felett el lehet siklani.
Most viszem harmadjára végig és egyszerűen ámulat egy pár helyszín...
Nem járnak kéz a kézben a folytatások szóval annyira nem fontos történet szempontjából a sorrend.
Szerk.: Ettől függetlenül még mindig nem az én játékom ez a frencsájz.
Elismerem de ennyi... -
pulffy
őstag
-
Zoleee83
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
b.
félisten
Ez magyar feliratos? vagy lehet rosszul láttam róla videókat anno, vagy keverem, nem tudom

oriic: Ne már, nem bírom- Már nincs se ruhám se cipőm, asszony már bőrönd összepakolással fenyeget. SWitchre most húztam be 2 játékot, meg PS4 re szeretném a Heavy Rain-t , Uncharted első 3 részét ... végem van

Két gyors kérdés : Az Uncharted Collection az a remastered verziókat tartalmazza? abban az első 3 rész van benne ?
Van egy olyan, hogy egy tokban van a Heavy rain és a Beyond two souls . Ezek a normál verziók, csak egybe vannak téve ? Nem szenvedek hátrányt ha így egyben veszem meg mint ha külön venném a kettőt? -
interstate76
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
-
b.
félisten
Szia! Egy USB kábel van benne amit arra a porta dugsz amelyik szimpi.
AZ nem zavar, hogy baloldalt van, jobb helye lenne mint a most ahova esik az asztalon úgy puffanik.
A hűtés viszont valóban fogó kérdés, nem tudom .Osztályzatot néztem róla, 8.5 pontot kapott itt illetve a hangereje.[link] -
F.B.I.
veterán
-
b.
félisten
-
RangerFox
veterán
Ezt kézből kontráznám, saját tapasztalatomból kiindulva. A legjobb dolog a GT Sportban a photo mode megléte. Rettentően steril, a hangok javultak az előző részekhez képest, de még így se jók eléggé, borzasztó autó felhozatala van. A soundtrack finoman szólva is érdekes (rossz, bár ez mellékes), a menürendszere rosszul felépített, rossz ránézni. A GT rajongóinak, meg a jó online versenyzés szerelmeseinek jó. Meg persze, Ps-re nincs túl sok alternatíva. De ez számomra még kevés.
-
Kvelstadt
veterán
-
törölt tag
-
jookomak
őstag
-
zzola
titán
-
zzola
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gratula a sikerhez! Fuvaros kollégával kb egyszer játszottam együtt, mert a második körben már villogott rám hátulról, hogy tűnjek el előle, úgyhogy nekem nem meglepő ez az eredmény 

), maga a konferencia volt most unalmas, sokkal "pörgősebb" volt vagy legalább is annak tűnt tavaly.
"

Elismerem de ennyi...
Kendek