Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Helló!
Ez jó/elég lesz PS4 Pro szétszedéséhez?
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Szerintetek van különbség reakcióidőben, hogy a kontrollert vezeték nélkül, vagy vezetékkel használom? Deathmatch (GTA5) féle harcoknál lenne fontos, ahol minden pillanat számít.

-
törölt tag
Immortal's The Lost Gods DLC will be released on April 22, 2021.
-
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha ugyanazt a CUSA számú változatot vásárolod a játékból, akkor csak újra kell telepítened, és játszhatsz tovább. Ha a lemez itthonról való, akkor a magyar Store-ból vásárolva tutira jó lesz. De ellenőrizheted is, a lemezre és a tokra is rá van írva a CUSA száma, a Store oldalának a címsorából pedig kiolvashatod a digitális változatét (08992).
-
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy ha adott egy játék ami megvan lemezen /dragon ball fighterz/ és szeretném megvenni digitálisan, akkor a már megvett karakterek elérhetőek maradnak?
Válaszokat előre is köszi! -
Zsol3sz88
friss újonc
Sziasztok. Találkozott már valaki olyan problémával, hogy gép takarítás és pasztázás után a kontroller elkezd laggolni... ahol eddig jó volt ott lekapcsolódik, valamint ha néha néha megy is rendesen, és csatlakoztatom a headsetet (gyári) akkor a hang szaggat, és laggol minden mint az állat? Válaszokat köszi :)
-
libus
őstag
Vki erre nem tudja a megoldást? [link]
-
válasz
Dr. X
üzenetére
Rengetegen, nézz rá a hardverapróra. Plusz van konzol beárazós topik is, ha a piaci helyzet alapján sem tudnád önmagadtól belőni az árát.
-
Dr. X
aktív tag
Van aki mostanában vett vagy eladott használt PS4 Pro-t? Én a 2020 januári konzolomat akarom eladni és beakarom lőni az árat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
"Kissé" lemaradva, a fiammal most toltuk végig a Beyond: Two Souls játékot még PS3-on 2 játékos módban. Nagyon tetszett neki. Van még valami ilyen stílusú játék (vezérlés, stb.), amit ketten lehet játszani (akár PS3-on, akár PS4-en)? A Detroit csak 1 játékos és ha jól látom, a Fahrenheit és a Heavy Rain is az.
-
RangerFox
veterán
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
A mai napon elutazunk és szeretnék a hétvégén játszani, viszont TV nem lesz. Van esetleg bármiféle megoldás arra, hogy a laptopom kijelzőjén tudjak játszani a PS4-el?
Sima ps 4köszönöm szépen+
-
wolf13
őstag
-
-
GEIL
addikt
-
HaZsolt
őstag
Ps5omrol aktivaltam a collectiont. Kivancsisagbol megneztem le tudom tolteni egyenkent. Tudok akkor vele jatszani mindket gepen? Nem ugy volt hogy a Sony ezt nem tette lehetsegesse mert sokan visszaeltek vele?
-
vargalex
félisten
válasz
Kockás60
üzenetére
Én csak a saját esetemről tudok nyilatkozni. Február végén vettem egy CUH-7116b-t (dobozosan, 1 kontrollerrel 68000 Ft-ért). Hazahoztuk, a fiam felrakta rá a Fortnite-ot és elindította. Nem túlzok, olyan volt, mint egy turbina. Másnap szétszedtem, kitakarítottam, pásztáztam és egyúttal a padokat is cseréltem. Azóta kussban van a gép, pedig a szuper mintavételezés is be van kapcsolva, ami első nap nem volt.
Slim is van itthon, de az még garis, igaz csendben is van... -
Kockás60
junior tag
válasz
perge666
üzenetére
Fel van fújva az egész. Hiszti a köbön,(vagy a pasztagyártók híresztelik
)
Az én pro-m megjelenés óta a TV alatti üvegajtós szekrényben van azon kívül,hogy néha letörlöm, még nem volt hozzányúlva.tökéletesen teszi a dolgát ás várja a nagytestvér (PS5 Pro) eljövetelét.
Ja : és nem hangos egyáltalán.
De majd mindjárt írják a fanok,hogy márpedig az hangos
-
válasz
Tinya
üzenetére
Ha azt nézed, hogy 135 alatt jelenleg nem nagyon kapni újonnan, így igen. Főleg ha még van rá 1-2 év extra garancia is. De ha azt nézed, hogy anno akcióban volt ennyiért újonnan is, akkor már nem tűnik annyira kedvezőnek ez az ár. Persze ez semmit nem jelent.
A hardveraprón érdemes körbenézni, vannak azért kicsit kedvezőbb ajánlatok is! -
Tinya
csendes tag
Sziasztok!
Megérné használt 1 éves PS4 Pro-t venni 85k-ért? -
libus
őstag
Azt el lehet érni valahogy a Ps4 Pro-nál, hogy ne kelljen minden indításkor megadni, hogy melyik mikrofont használom?
Mert mindig rááll a Hyper X-re.
Van egy Hyper X Could II fejhallgatóm, de mivel a hozzáadott hangkártya csatlakozásánál ( mikor beledugom a fejhallgatót) közben vannak érintkezési problémák, ezért beszereztem egy USB-s stream mikrofont.
Ez a stream mikrofon van megadva bemeneti forrásként, a Hyper X pedig kimenetnek.
De minden gép indításkor a Hyper X állítódik/szerepel a bemeneteli forrásnál is.
Nem lehet ezt valahogy lefixálni, hogy ne állítódjon átt állandóan?
-
consono
nagyúr
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Igen, ha közben használtad másik HDD/SSD-vel, akkor új kulcsokat generált és tárol, és ugy már nem fogja kezelni a megelőzően használt SSD/HDD-n levő rendszert. Ez azt jelenti, hogy minden adat elveszik, és sehogy sem lehet kinyerni belőle értelmes információt. A rendszerszoftver teljes újratelepítése után viszont újra használható.
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem lehet azonos, mert akkor màr rég feltörték volna.
-
válasz
eisento
üzenetére
Ha visszateszed azt az SSD-t amin egy anno működő rendszer volt, de azóta már használtad a konzolt egy másik vinyóval, akkor természetesen nem fog elindulni a konzol, hanem kéri a teljes újratelepítéshez a pendrive-ot. Ez azért van, mert megváltozott a titkosítás kulcsa, és a régi fájlrendszereket nem fogja tudni értelmezni.
-
eisento
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
nem semmi ilyesmi. kivettem beletettem a masikat az ugye full ures volt ott kellett a ps4update fajl. de sztem leveszem a hirdetest mert 2 csak igergetett a faszbukon meg szamurajkardos tezsvir jelentkezett
-
EmThor
addikt
Vettem egy nacon kontrollert, vezetekes, nem rossz, a vállgombok kicsit klikkelősek, jobb szeretem ha be lehet nyomni mint az eredetit, a többi rendben van.
Viszont kicsi, nem tölti ki teljesen a kezem
-
eisento
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
koszi.
-
eisento
addikt
Sziasztok!
Kerdes: A pro-mba egy ssd volt berakva, kivettem es visszatettem az eredeti (toshiba) hdd-t most azon jatszom Eladas miatt vettem ki az ssd-t de valszeg marad azt mondta asszony ne adjam el neki jo lesz nekem meg ott lesz a ps5 egyszercsak
Szoval ha visszateszem az ssd-t minden mukodik tovabb vagy le fogja durni az egeszet ami rajta van? -
FunPro
őstag
válasz
consono
üzenetére
Igazából ez nálam a vaj és a margarin esete.
Volt munkatársam mindig mondta, hogy ők aztán nem tudják megenni a margarint mert az ilyen rossz meg olyan rossz, ehetetlen a vajhoz képest.
Én margarinon nevelkedtem, szerintem életemben vagy 10-szer ettem vajat. Meg nem mondom, mi a baj a margarinnal. Persze, ha megkóstolnám a vajat, én is más véleményen lennék.
Ezt csak azért írom, mert a "teljesen játszható" fogalom az hatalmas skálán mozog.
Aki konzol alapgépeken játszott világéletében, annak az a játszható szint, aki pedig most ugrott át egy 2 millás gamer pc-ről ps alapgépre, az csodálkozik, hogy mi az a gif, ami éppen megy a tv-ben.

Ezt most nem személyesen neked írom, csak úgy általánosságban. Ki kell próbálni a dolgokat, azt akkor kiderül, hogy el tudod-e viselni a körülményeket.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Kockás60
üzenetére
Sőtt ps6 on 120 fps-el fog futni 8k-ban. Érdemes inkább azt megvárni
. De egyébként meg el kell kezdeni, aztán úgyis magával ránt, ha tetszik..ha meg nem akkor ps5-n se fog. Nekema durva nagy bug se vette el a kedvem. Pedig ott többször is neki kellett futni a küldetésnek. -
Kockás60
junior tag
válasz
Jakesz
üzenetére
Pro-n nem volt gond vele,de jobban jársz a PS5 -tel.
Hol van már a tavalyi hó ? Azóta javítottak rajta rengeteget.
Ezért nem kell megvenni már a megjelenés napján.
De ez igaz sok más műszaki cuccra.(TV-re, Konzolra stb...)
Dehát gyarló az ember : kell minden azonnal rögtön,"nehodzs'má" ne.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- World of Tanks - OFF topic
- Apple asztali gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én biztos rendeltem volna inkább aliról egy 1.500Ft-os külső hdd case-t.