- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
libus #260216 üzenetére
Egyazon account-tal be lehet jelentkezni több PS4 és majd PS5 rendszeren is, de csak az egyik lehet primary. Azt még nem tudjuk, hogy ebből a szempontból mennyire lesz összefésülve a két rendszer. A visszafele kompatibilitás okán vélhetően egyetlen PS4 vagy PS5 konzolt lehet csak elsődlegesre állítani. De a többin is lehet majd játszani, vélhetően a szokásos megkötések mellett. Vagyis az egyik konzolon majd meg tudod osztani a Plus előfizetést és a játékokat, a másikon pedig a saját fiókkal mehet a játék.
-
Carlos Padre
veterán
-
válasz
libus #211852 üzenetére
A külső vinyó fájlrendszerén van egy jelző bit, ami csatoláskor átállítódik, majd leválasztáskor vissza. Ha nem lett szabályosan leállítva a vinyó, akkor ez alapján érzékeli a rendszer, hogy nem kapcsolódott le megfelelően.
Ha játék közben is bedobja ezt a hibaüzenetet, akkor valami gebasz van a külső vinyóval vagy a csatlakozásával. -
-
vg
addikt
válasz
libus #211446 üzenetére
A most kapcsolódott bővített tárolóeszköz legutóbbi használatakor nem kapcsolódott le megfelelően. Bővített tárolóeszköz helytelen eltávolításakor adatok veszhetnek el vagy sérülhetnek meg.
Bővített tárolóeszköz lekapcsolásához nyomd le és tartsd lenyomva a PS gombot a gyorsmenü megjelenítéséhez, majd jelöld ki az [Hang/Eszközök] > [Bővített tárolás használatának leállítása] lehetőséget.
-
F_Peter
őstag
válasz
libus #205550 üzenetére
Fejszével megdugni? 😵😁
Én minden trükk nélkül csináltam (de nem vittem még végig), megfelelő sorrend, logika, esetleg olyan hogy ha mögé beleáll a falba a fejsze (pl. Harangnál) akkor visszafelé üti meg. Ilyesmi "trükkök" voltak. Viszont van egy olyan cucc benne, ami célzáskor belassítja az időt, csak eddig nem használtam, lehet jó ilyesmire.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
libus #135445 üzenetére
Ne vessz el ennyire a részletekben. Csak játssz vele és add át magad a történetnek.
Én is egyik nap vittem ki Thief's End-et.. Meg is lepődtem, hogy milyen hosszú volt. Persze én párhuzamosan HZD-vel is játszok, illetve XOne is megy... De azért 18 óra alatt kivittem az Uncharted-et. Persze ebből sok idő sokszor csak nézelődés volt, mászkálás a dzsungelben, hülyéskedés..
Amúgy sok ismerősöm még annyit sem tudott angolul és simán megértették a történetet.
Persze jó lenne, ha kicsit nyitnának az ilyen játékstúdiók, hogy esetleg közösségi szintű fordítást belerakjanak.
Azért rengeteg ember van, aki ezt még ingyen is vállalná(és hány sorozatnál, filmnél, pc-s játéknál vállalják - szimplán csak gyakorlás miatt). Persze a lektorálás lenne a húzósabb része.. De minden megoldható. -
30z.Samu
félisten
válasz
libus #135443 üzenetére
De ha játszottál a 20 év alatt, akkor valamilyen szinten csak megmaradt az angol.
Egyébként én is felejtettem elég sokat, sose voltam pro, de azért meg tudom/tudtam magam értetni. Valamennyire szinten tartom hogy játszom, meg animét nézek angol felirattal, de érzem hogy "butultam".
-
mettek
addikt
válasz
libus #130391 üzenetére
Ps pluson mindig baromi jó akciók vannak. 40-60%-os leárazások 1-2 éves játékokra. Pl Mafia 3 most 6000ft, UFC 2 3000ft, No mans Sky 3000ft stb. De most black friday miatt még nagyobb akciók lesznek sztem.
Annyit tanacsolnék hogy ha lehet akkor kábellel kösd a netet a ps-re mert nem tul acélos a letoltési sebessége sajnos, igy egy kicsit gyorsabb. Illetve "pihenő üzemmódba" érdemes tenni mert ilyenkor le tudja szedni a frissitéseket vagy akár távolról telefonról a ps applikációból is el tudsz indítani egy letöltést.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11