Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#227201) Moby válasza Xaels (#227198) üzenetére


Moby
addikt

Sajnos minden gen végén ez van. Ilyenkor aztán mindenkinek lesz konzolja. Eddig sem érdekelte őket, először jönnek kérdezgetni, aztán elindul a sok okosság... :DDD Engedd el, ne etesd, csak tovább higítja.

(#227202) vg válasza sxxorp (#227200) üzenetére


vg
addikt

Te nem fogod fel, hogy vannak emberek akiknek nem probléma megvenni a játékot akár 30e pénzért sem. Itt mindenki megértette, hogy neked nincs rá pénzed.

(#227203) frankdelgado válasza Xaels (#227198) üzenetére


frankdelgado
őstag

Sajnálj már engem is....pl. azért, mert nem itt élek, nem blogolok orrba-szájba, nem első és utolsó gondolatom a videojáték...lehet, h xar így élni, csak nem fogom fel...

(#227204) FollowTheORI válasza frankdelgado (#227128) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Nekem vannak informatikában, meg úgy általában technikai dolgokban járatlan ismerőseim... simán el tudok hinni egy ilyen szitut... és a gyerek sem feltétlen fog hozzá érteni, HA nem nézi ki előtte előre pontosan mit akar. :)

Persze nehéz ezt így nekünk elképzelni, de nagyon sok analfabéta van, aki csak venni vakar valamit és nem ért semmihez. (utólag is elnézést ha valakit sértett a szóhasználat) És sajnos néha úgy érzem nem hogy kevesebb, hanem egyre több zombi rohangál köztünk. :D :(

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#227205) -FLY-> válasza sxxorp (#227196) üzenetére


-FLY->
őstag

Hobbit én nem számolok, jut is, marad is, kész. Az, amit írsz odáig okés, ha egy olyan emberről van szó aki sok kihagyással, vagy csak nemrég kezdett el játszani ps vonalon is. Ő megteheti, hogy visszanyúl kihagyhatatlannak mondható, de régi címekhez olcsón, ami neki új élmény lesz. De most pl nekem milyen spórolási technikát ajánlasz, ha az alap ps óta van gépem? Semmi nem maradt ki, ami érdekelt. Nekem csak a 21k-s játékok léteznek, mert a többin már vagy túl vagyok, vagy sosem érdekeltek (ingyen sem kellenének).

(#227206) Tyler Durden válasza -FLY-> (#227205) üzenetére

Nekem sok kihagyásom/backlogom van, időm se sok a család mellett + megnézem mit veszek. Most is mivel ps+-ban is van olyan játék amivel játszanék majd a jövőben, így még akcióban se szereztem be semmit, ez alól kivétel volt az Alzás Days Gone, azt nem tudtam kihagyni. Hozzáteszem anno még steam-en elkövettem azt a hibát, hogy megvettem minden szart, csak mert olcsó, azt ott álltak illetve állnak olyan játékok, amikhez hozzá se nyúltam. Itt konzol fronton már igyexem rutinosabb lenni (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#227207) frankdelgado válasza FollowTheORI (#227204) üzenetére


frankdelgado
őstag

Az tény, hogy ilyen hülye névválasztást :), van egy csomó fizetett "szakember" és csak ennyire telik? Nekem az MS-nél néha úgy tűnik, h jót akarnának, de fogalmuk sincs, h mit csinálnak. Az eredeti témára: PS5-öt sem annyira eredeti, mert ha a "nyugger" bemegy a konzolboltba és elfelejti hányadik pléjsztésönt akar? :DDD

(#227208) sxxorp válasza Moby (#227201) üzenetére


sxxorp
őstag

Újabb mellélövés, befotózzam a Dreamcast-emet, hősszerelmes? Igen lehet, hogy hozzá még kötődtem, mint te a Miss Playstation-hoz, amit a gyenyó Mrs. Playstation 2 nyírt ki, de azóta csak élvezni akarom a játékot úgy, hogy nem fizetem túl az élményt, ennyi. egyébként érdekelt más, pl. a haladóbb mobil területen kalandoztam.

vg: Érdekes, hogy megértésről beszélsz, teszteljük a tiéd:
1) megérted, hogy attól, hogy ebbe öli valaki a pénzét, az még nem feltétlenül nem probléma, és nem egy függő ember kényszer'döntése'? Biztos, hogy vannak megtakarításai, eleget költ az egészségére, stb., stb.?
2) attól, hogy nyilvánvalóan látom, hogy ha várok vele sokkal jobban járok, pedig simán megvehetném full áron is, csak nincs rá értelmes indokom, annál több az ellenkezőjére? Attól, hogy téged engedelmes fogyasztó-robottá kondicionáltak, nekem még nem kell annak lennem, ugye?
FLY: köszönöm az értelmes hozzászólást! Én ilyen ember vagyok PS-vonalon, X360-on pedig nem létezett ez a korlát. Sok mindent kipróbáltam, hogy szinte biztos legyek benne: ilyen bődületes teljes árat nem ér meg egy ilyen termék, főleg úgy, hogy nagyon gyorsan esik az ára, míg az élmény alig romlik. Hosszú évek után pl. a Death Stranding-en látom, hogy már felére olvad az ára lassan.
Nehezet kérdeztél, mit ajánlok, hm... Időlegesen valami ütősebb élményt, hobbit kellene találnod, és mikor visszatérsz gyermekként tudsz válogatni a valóban bevált, de töredékáron elérhető élmények között, mint most én :DDD
A karácsonyi árak kihasználásával építek portfoliót, de már lehet, hogy átbillenek a Tyler Durden által leírt hibába, amit köszönök, hogy beírt, állandó veszély.

[ Szerkesztve ]

(#227209) hyggelig válasza Madwe (#227199) üzenetére


hyggelig
senior tag

Ha jól emlékszem, ez az idézet már a Harcosok Klubjában is benne volt :D

Másrészt meg tök hihetetlen, hogy felnőtt emberek létére, egymás véleményét ennyire nem tisztelitek. Miért kell egymást lesajnálni, lebirkázni? Van, aki azonnal akar az új játékkal játszani, van, aki nem. Értem, hogy vannak eltérő vélemények, de úgy veszekedtek, mint a kamaszok. Hiába döbbentek meg azon, hogy í többség elmúlt 40 éves. :(

[ Szerkesztve ]

(#227210) Moby válasza sxxorp (#227208) üzenetére


Moby
addikt

Igen, megértettük elsőre is, meg nyolcadszorra is, hogy pénz, meg ez sok, meg neked nincs. Sajnáljuk, mást nem tehetünk. Haladhatnánk esetleg tovább?

[ Szerkesztve ]

(#227211) Deck válasza Moby (#227210) üzenetére


Deck
titán

+1

PS5

(#227212) FollowTheORI válasza frankdelgado (#227207) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Jó, mondjuk a PS szerencsés... mert nagyon sok embernél a konzol = playstation (világszinten is) értsd: bemegy a bótba és pléjsztésönt akar venni, nem konzolt... annyira átmosta a marketing a köztudatot... meg ugye az utóbbi évekig kvázi nem is volt más konzol értelmes. Szóval nem alaptalanul... :)

PS vonalon csak a Slim meg a Pro kavarja most a dolgokat... ott is néha össze vissza beszélnek az emberek mit is akarnak. :D
De tény, ha csak egy PS 5 lesz, akkor tisztább lesz a szitu. Picit... ;]

És néha az eladó sem segít, vagy épp tök más érdekek alapján dolgozik... néha elképedek, milyen süket dumákat tolnak egy MediaMarkt-ban is az eladók, attól függően épp mit kell elsózniuk az elfekvő raktárkészletből. :DDD

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#227213) vg válasza sxxorp (#227208) üzenetére


vg
addikt

Igazándiból nem értem mi a problémád, de én hiszek neked. :) Én is szoktam játszani régi játékokkal, épp hétvégén toltam végig dosbox-ban Novastorm játékot, pazar még a mai napig, és ingyen volt.

(#227214) sxxorp válasza Moby (#227210) üzenetére


sxxorp
őstag

Értsd meg, hogy nem érted, mert érzelmileg kötődsz. Igen ez tényleg sok, de tudatos vásárlásom nem jelenti, hogy forrásom kevesebb van rá mint neked. Ha befejezed a sokadik ostoba, és téves összefoglalásod fogalmazgatását, akár haladhatunk is tovább.
vg: A problémám
1) az ostoba árukapcsolás: ha én nem vagyok annyira bezsongva, ráfüggve egy adott platformra, hogy teljesen természetesnek vegyem, hogy jó magas áron egy elfogadható, de azért nem feltétlenül csúcsélményt kapok (az elég ritka, és sajnos sokszor utólag derülk ki), akkor már pénzem sincs rá :DDD
2) Mondjuk a dosbox-os extrémen régi lehet, de kiisebb volt az örömöd, az élvezeted? Nem te voltál ott, aki élvezetet érez, a játék, és az ár nem tényező az élvezetben? Ha most elkezdem a Death Stranding-et féláron (esély nincs rá, annyi más van), fele akkor az élvezetem? Akkor miért költsek rá, ha az élvezet az elsődleges? Megvan így is! Az időeltolással sakkozhatsz.

[ Szerkesztve ]

(#227215) tboy93 válasza sxxorp (#227208) üzenetére


tboy93
nagyúr

Jó kis Dreamcast, de szerettem :))

[ Szerkesztve ]

(#227216) 30z.Samu válasza sxxorp (#227208) üzenetére


30z.Samu
félisten

Édes jó Istenem, még mindig ez a téma? :D Már vagy harmadjára megy körbe a téma és mindig ugyanaz az eredmény. Mindenki játsszon úgy, ahogy akar, vegye meg a játékot, amikor akarja. Nincs semmi gond azzal, ha nem veszi meg az ember megjelenés napján a játékot, mert van más, amire előbb/szívesebben költ, mint ez. Itt sem vesz meg senki mindent kapásból, hanem van hogy megvárja az első vagy a második nagy akciózást. Viszont azt is tessék megérteni, hogy vannak olyanok, akik nem tudnak/akarnak várni, hanem megjelenés napján bele akarnak csapni a lecsóba. Csak hogy írjak egy példát, a Resident Evil 2-nél már megjelenés előtt egy héttel pörgött a topik ezerrel, sokan várták játékot. Mikor megjelent, akkor szépen csepegtek az infók, kinek hogy jött be, azt kapta-e amit várt, mi az, ami tetszik, mi az, ami nem, stb. Ez is egy tök jó élmény és ez nem olyan kérdés, hogy van-e életed ezen kívül vagy nincs (van, akinek tényleg nincs, de az más kérdés, kinek nem inge...). Ez egy hobbi és ezt a részét akkor kapja meg az ember, ha egy játékot megjelenés napján elkezdi végigtolni. Ugyanakkor mint írtam korábban, az is érthető, ha valaki nem tud/szeretne ennyi pénzt kiadni, hanem kivár. Ennek is megvan az előnye, mire megveszi az illető, addig jön 1-2 patch és kicsit jobban összerakott produktumot kap. Egyébként van olyan opció is, hogy az ember megveszi a játékot, végigtolja és ha úgy érzi nem szeretne foglalkozni vele, továbbadja. Akkor kb 6-7 ezerből meg is úszta a történetet.

Sic Parvis Magna

(#227217) RangerFox válasza sxxorp (#227200) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

A videojátékok nem túlárazott termékek.

(#227218) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

Fent van az Untitled Goose Game és ingyenes a téma.

Life, Uh, Finds A Way

(#227219) tboy93 válasza vg (#227202) üzenetére


tboy93
nagyúr

Nem ilyen egyszerű ez. Én pl. megtehetném, hogy veszek havonta 2-3 AAA címet újonnan, mégsem teszem, mert nekem nem ér annyit amennyiért adják. Hiába van rá pénzem, nem fizetem ki. De teszem azt, az nem zavar hogy az autóm 10L felett eszik, más meg bele nem ülne, mert neki már a 8L is borzasztóan soknak hangzik...

(#227220) sxxorp válasza tboy93 (#227215) üzenetére


sxxorp
őstag

Én csak azért értem meg milyen szálak mozognak itt, mert annál éreztem hasonló kötődést, imádtam. Pedig, olyan rengeteg kiemelkedő címet nem tudnék most felsorolni, annyira kevés ideje volt, de minden új volt. Hogy utáltam a PS2-t amiért 'kinyírta' :DDD ott kezdtem tanulgatni, hogy érdemes lehet megvárni, mi lesz egy konzolból, de a lendület még belevitt az Xbox Classic-ba :D
tboy93: 8L? autó? :Y E-bike :DDD
30z: ennyi:R Meglepően lassan bukkantak fel olyan hangok, akik legalább megértés szintjén tudnak kapcsolódni ,és nem azzal az önigazolással jönnek, hogy mert nincs pénze.
Egyébként a lehető legkevesebb spoiler-rel járó info-t kifejezetten élvezem egy megjelenő/megjelent játékról, jó alapot adhat, hogy megugorja-e a lécet - de ehhez egyáltalán nincs szükségem a játékra :D

[ Szerkesztve ]

(#227221) markknight válasza hombre[EU] (#227218) üzenetére


markknight
veterán

HONK! - iPadre várom már nagyon :D

[ Szerkesztve ]

(#227222) Moby válasza sxxorp (#227214) üzenetére


Moby
addikt

A beköszönő posztod ide a topikba az volt, hogy impulzusvásároltál egy ps4-et az emagon. Ehhez képest meglepő fordulat, hogy tudatosan szoktál impulzusvásárolni is. De szerintem írj még bármit, tele vagy okos gondolattal.

(#227223) Zoleee83 válasza 30z.Samu (#227158) üzenetére


Zoleee83
addikt

Én is végig toltam a LoU-t, de nem hagyott túl nagy nyomot bennem, ellenben a Days Gone-nal.
Számomra sokkal érdekesebb minden szempontból a DG mint a LOU. :)

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#227224) Wesder válasza Moby (#227222) üzenetére


Wesder
félisten

A közgazdàszok rémàlma a tudatos impulzusvàsàrló.:D

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#227225) 30z.Samu válasza Zoleee83 (#227223) üzenetére


30z.Samu
félisten

Melyiket játszottál előbb?

Sic Parvis Magna

(#227226) Deck


Deck
titán

Előre is elnézést kérek, hogy nem offolok és játékról merek írni..

Vannak itt Diablo 3 játékosok?

PS5

(#227228) penge111 válasza Deck (#227226) üzenetére


penge111
addikt

Jelen, asszonykámmal épp azzal bohóckodunk :B

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#227229) KaitouP válasza Deck (#227226) üzenetére


KaitouP
veterán

Itt csak azok vannak Deck barátom, én is asszonykámmal. :B :D

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#227230) #10186752 válasza Moby (#227222) üzenetére


#10186752
törölt tag

Csak nem? A végén még kiderül, hogy terézapu is büdöset sz@rik. :D

(#227231) Deck


Deck
titán

penge111 és GhostPetya

:C :R

[ Szerkesztve ]

PS5

(#227232) Moby válasza Wesder (#227224) üzenetére


Moby
addikt

Pedig majdnem olyan szórakoztató oximoron, mint az "értsd meg, hogy nem érted" :) A közgazdászok nem értik a tréfát.

(#227233) Gigicuci válasza sxxorp (#227214) üzenetére


Gigicuci
senior tag

:U
Én is nagy spúrman vagyok mint Te, de tudod mit?

Én nagyon megbecsülöm azokat akik előrendelik a játékokat. Respekt és köszönet jár nekik, nem pedig lebirkázás.

Az ő lelkesedésük és pénzük igenis komoly szerepet játszik abban, hogy mozgásban tartsa a játékipart. Az első napos vásárlásoddal továbbá azt is kifejezed, hogy szeretnéd ha a stúdió/készítő több profitra tegyen szert remélvén, hogy legközelebb is megalkotják az általad annyira kedvelt álomvilágot. Jól is néznénk ki, ha csak olyanok lennének a vásárlók mint mi. Illetve csak te mert én előrendeltem a Wreckfestet mivel a Flatout annyi kellemes órát szerzett ifjúkoromban.

(#227234) sxxorp válasza Moby (#227222) üzenetére


sxxorp
őstag

Pont azt az ostoba reakciót cáfolod, hogy számító gép lennék ;)
Impulzussal indulhat valami, de míg te szinte csak abból állsz ki, ne hagyd ki a folytatást, hogy ismét keserű legyen szád íze, nem sikerült a nagy beszólás, amin órák óta próbálkozol pedig népszerű szurkolóbarátod, Ultranyomi támogatását is élvezed:

Egy tudatos impulzusvásárlás története:
egyik legnagyobb játékélményem a Shenmue volt, több, mint játék. Kósza híreket hallottam a folytatásról, de közel 2 évtized után 2019.nov végén tudatosult, hogy tényleg megjelent. A platform PS4. Hm, kihagytam ezt a teljes vonalat, soha nem volt, és azért volt egy-két játék (pl. Quantic Dreams), amik kizárólag ott elérhetőek.
Hé, itt a BF, hm csak 60eFt-az Emag-on? De hát itt az X360 LA Noire, Mass Effect, GTAV még itt vár (ez most is igaz), inkább mobiloztam... Sebaj, úgyis 2 másodperc alatt lerabolják, nem jut, teszek egy próbát. Bakker, sikerült! Hm, mi? Hogy az Alzán is ennyi lesz, csak ott van valami kuponozás? 52 a vége? Emag vissza, Alza hajrá. Ne már, ezzel közel az akkori Xbox1 árára csökken az addig feleslegesen drága konzol! A kontroller pedig még olcsóbb lesz a páromnak mint X360-ra! Játékok: Jézusom, mik ezek az árak? Ezért fizetnék ennyit, miközben a csúcscímekkel játszottam sokszor megjelenés napján ingyen, vagy azóta is csak ott porosodnak HDD-n? De van itt pár a sokkolóakhoz képest baromi olcsó, azoknál még jobb régebbi játék is, amiket már nem játszottam! Az EAAccess-ben meg több co-op élményt nyújtó valami pótolható! Akkor marad, ennyi.
Szerencséd, hogy már nincs meló, ennél gyorsabban intéznélek el.
Gigiguci: ezt nagyon benézted, inkább vissza a startvonalra [link] , és a birkázás a a lesajnálós bunkóságra volt feltételes válasz, ha tudsz különbséget tenni árnyalatok között.

[ Szerkesztve ]

(#227235) markknight


markknight
veterán

Összesen 104-en jelöltek barátnak ps-en. Ti vissza szoktátok jelölni ezeket az ismeretleneket vagy ignoráljátok? Kezd sok lenni, tisztogatnék.

(#227236) 30z.Samu válasza sxxorp (#227234) üzenetére


30z.Samu
félisten

Akkor Te kb olyan fejjel böngészhetted a játékokat, mint amikor Kvarg Lippi megérzi a sajt illatát. :D

(#227235) markknight: Én ignorálom, akiket nem ismerek. Sőt, az üzeneteket is kikapcsoltam, csak ismerősök írhatnak. Az utóbbi idővel egy rahedli üzenet jött, amiben kriksz kraksz volt csak, semmi értelmes.

Sic Parvis Magna

(#227237) tothjozsi96 válasza Steve1207 (#227124) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Ja, ez tök igaz!

Kíváncsi lennék hogy azt a folyékony fémet mennyire könnyen lehet levakarni. ;]

(#227238) sxxorp válasza markknight (#227235) üzenetére


sxxorp
őstag

A páromat kezdték többen jelölgetni, ezért megkért, hogy nézzem meg, és egész jól állítható kell-e neked ilyesmi. Nekünk nem igazán van rá szükségünk. Ha fontos, valódi a kapcsolat, esetleg jó fej, miért ne, de mi nem multizunk, csak local.
30z.Samu: csak időlegesen :D (a negatívabb értékelések miatt a Shenmue sem lesz teljes áras...), de szerintem tökéletes analógiát találtál a preorder-bejelentésre vadászókra / Day1-várókra:DDD
wesder: akkor a saját rémálmom vagyok :))

[ Szerkesztve ]

(#227239) Deck válasza markknight (#227235) üzenetére


Deck
titán

104? Nem semmi :C

PS5

(#227240) tothjozsi96 válasza Villa7 (#227011) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Kiderült hogy a merevlemez adta meg magát!

Kicseréltem, most már hibamentesen működik! :)

WD 1TB Blue-t vettem bele, meglepően k*rva gyors.

Ehhez a gyári Toshibához képest nagyon durván száguld.

(#227241) sp8787 válasza Deck (#227239) üzenetére


sp8787
addikt

Az sok? Nekem sztem csak koreai ennel tobb van. :DDD

(#227242) markknight válasza Deck (#227239) üzenetére


markknight
veterán

Ja, de sokat multizok, aztán a magjuk Apexből van. Egyébként a gyerekek meg jelölnek boldog boldogtalant, szóval ja szerintem ignorálom őket én is ahogy a többiek.

[ Szerkesztve ]

(#227243) bexinho23 válasza tothjozsi96 (#227240) üzenetére


bexinho23
őstag

Tegnap a SW Fallen Order-nél tapasztaltam, hogy 2x is megállt a kép (igaz a jobb alsó sarokban pörgött a mentés/töltés embléma). Először csak egy pillanatra, utána 4-5 msp-ig, amikor a Chewbacca bolygón voltam. Remélem csak a játék hibája, nem a hdd haldoklik (2 éves pro)

[ Szerkesztve ]

(#227244) S e t h válasza RangerFox (#227217) üzenetére


S e t h
nagyúr

Figyu, 9 millió karácsonyi ajira sok vagy kevés?
Csak hogy képbe kerüljek.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#227245) ldave válasza markknight (#227235) üzenetére


ldave
félisten

Ha nincs beleírva, hogy honnan ismer, pl ez a fórum vagy egyéb, akkor ignore.

A Slime draws near! Command?

(#227247) Moby válasza markknight (#227235) üzenetére


Moby
addikt

Dehogy. A nagyrészük accountot akar eladni, meg ilyen ökörségek.

(#227248) 30z.Samu válasza Moby (#227247) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nekem egyszer meg akarták venni a Steam accom, mert hogy mennyi f@sza játék van rajta (mondjuk ez igaz is :D ). Mondtam, hogy bocs, de nem eladó, erre benyögte, hogy jó, akkor feltöröm és elveszem. Mondom hajrá. :D

Sic Parvis Magna

(#227249) NyMRooD válasza sxxorp (#227196) üzenetére


NyMRooD
őstag

"Csak jó ár/érték arányban szeretnék szórakozni, ennyi." - Az, hogy mi számít jó ár/érték aránynak az ilyen esetekben mint egy videójáték elég szubjektív dolog, vagy szerinted a te arányod egyetemes és mindenki másé felett áll? Gondolom (remélem) a válaszod nem, innentől kezdve fölösleges az egész vita, ha neked 5k-ért éri meg akkor vedd meg annyiért ha valakinek a 21k-t is megéri ő meg megveszi annyiért és kész, amiatt, hogy mennyiért veszel meg egy játékot sem jobb, sem rosszabb ember nem leszel.

Továbbá egyetértek azzal amit (#227233) Gigicuci írt, ha nem lennének azok akik megveszik az elején, neked most nem lenne mivel játszanod (vagy jóval szegényesebb lenne a felhozatal).

Kikéne nőni a warez korszakból, attól, hogy egy játékból ctr+c ctrl+v-vel lehet másolatot készíteni még ez is egy iparág, ergó ha 21k-ért adják akkor annyit is ér, mert az fedezi a belefektetett munkát és hozz hasznot (persze itt is vannak akik túláraznak, de szerintem nem az a jellemző).

[ Szerkesztve ]

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#227250) Moby válasza 30z.Samu (#227248) üzenetére


Moby
addikt

Ha valaki jó árat mondana rá, én eladnám! :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.