Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
válasz
sxxorp #227214 üzenetére
Én is nagy spúrman vagyok mint Te, de tudod mit?Én nagyon megbecsülöm azokat akik előrendelik a játékokat. Respekt és köszönet jár nekik, nem pedig lebirkázás.
Az ő lelkesedésük és pénzük igenis komoly szerepet játszik abban, hogy mozgásban tartsa a játékipart. Az első napos vásárlásoddal továbbá azt is kifejezed, hogy szeretnéd ha a stúdió/készítő több profitra tegyen szert remélvén, hogy legközelebb is megalkotják az általad annyira kedvelt álomvilágot. Jól is néznénk ki, ha csak olyanok lennének a vásárlók mint mi. Illetve csak te mert én előrendeltem a Wreckfestet mivel a Flatout annyi kellemes órát szerzett ifjúkoromban.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rendszergazda topic
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új PS5 Fortnite Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 4db 512Gb , 2db 1Tb
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest