Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
válasz gzoli0415 #212196 üzenetére
A Plus keretein belül beváltott ingyenes játékok csak addig játszhatóak amíg van az adott fiókon élő előfizetés. Maga a Plus ugyan osztódik a helyi fiókok között de nem minden funkciója. Gyakorlatilag csak az online játéklehetőség osztódik, vagyis ha nem lesz a magyar fiókodon is előfizetés, akkor nem fogod tudni letölteni ezen account-oddal a havi játékokat.
-
gzoli0415
csendes tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy jelenleg van egy magyar régiójú accom ahova viszonylag sokat vásároltam viszont lejárt a ps plus és gondolkozom egy brit/usa régiójú regisztráción. Az lenne a kérdésem hogy ebben az esetben ha ez az új lenne az elsődleges fiók és erre venném a ps plust, akkor a régi magyar felhasználóra vett játékokat (ps plus ajándék) tudnám használni a régi fiókon illetve tudnék rajta online játszani vagy ez az eltérő régió miatt nem lehetséges?Vagy esetleg le tudom tölteni a magyar accra is az ingyenes ps plus játékot ha esetleg magyar feliratos kerül bele?
-
Sirandrish
legenda
válasz #92557568 #212189 üzenetére
Én nagyon éltem. Főleg mikor már megvoltak a képességeim, nagyon bele tudtam magam élni, főleg mert amúgy igen törékeny a főhős.
Simán nyomtam olyan figurákat harc közben hogy csak akkor gondoltam végig miután elült a por...nekem nagyon tetszettEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #212185 üzenetére
Igen mást sem csináltam csak lőttem az előrohangáló célpontokra a spéci kis pisztolykámmal halálra unott pofával...
Biztosan később beindul de na ez egy kicsit uncsíí kezdés volt számomra.
Idave:Ott a sztori vett meg kilóra.
Xboxom meg 360 óta nem volt és valszeg soha nem is lessz többet[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Wesder #212186 üzenetére
Annyi "játsszatlan" (szép magyar szó) játékom van 3 platformon is, hogy nem visz rá a lélek hogy inkább adjak még egy esélyt annak, mint sem hogy elővegyek valamit
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wesder
félisten
válasz Sirandrish #212185 üzenetére
Nekem is 2x kellet nekifutnom a QB-nek, de a történet miatt megérte.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sirandrish
legenda
válasz #92557568 #212183 üzenetére
Én a QB-t eluntam 2 óra alatt, és soha többé nem vettem elő, ezt meg letenni nem tudtam. Ízlések és pofonok...
Illetve 40 perc alatt milyen képességeid vannak? Dash gondolom nincs, repülés szintén nincs, se shield...tehát lősz oszt annyi?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Húú ez a Control ,te isten....
Ca. 40 perc gameplay után mondom :
Remélem nem lesz folytatása
Hamár a QB hez hasonlítgatták itt egyesek akkor 1000x inkább az a jobb,ötletesebb games.
Persze ez szigorúan magánvélemény.
Mindenevőknek úgy is bejön -
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol tudnám megvenni a Yakuza kiwami 1-et és 2-t dobozosan? Most, hogy jön a 3-4-5 is, érdekelne a teljes sorozat dobozosan, de nem találtam kb sehol. (konzolvilág, konzolok szervize, cdgalaxis). Használtan sem láttam hardveraprón
-
Sirandrish
legenda
-
MODERÁTOR
válasz Jim74 #212173 üzenetére
A Beállítások -> Rendszer -> Biztonsági másolat készítése és visszaállítás esetén mindent ment és mindent vissza is lehet állítani egyszerre. De a Beállítások -> Alkalmazás mentett adatainak kezelése -> Rendszertárhelyen mentett adatok alatt fiókonként is át tudod másolni a játékok mentéseit.
(#212174) Jim74: Érdemesebb az SSD, egy SSHD jellegéből adódóan sokkal ritkábban nyújt jobb teljesítményt a sima HDD-hez képest. Ráadásul a beépíthető méretű Seagate SSHD az SMR, vagyis idővel ha már egyszer teli lett írva, akkor nagyon gyatra lesz az írási teljesítménye. SSD-ből is a QLC az inkább kerülendő, de a TLC is belassul ha mondjuk nagyobb játékot másolsz rá külső vinyóról. A PS4 nem támogatja a TRIM-et, ezt is figyelembe kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Van aki szemüveggel használja a platinum fejest? Milyen vele? Fület körül öleli vagy ráül?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
nagyúr
válasz Kendek #212163 üzenetére
Köszi.
Tehát a mentéseket accountonként kell megcsinálnom? Van egy fiók, ami az enyém, ez a fő fiók. A két gyermekemnek is van saját fiókja, ezek viszont család csoportba vannak vonva az én fiókom alá.
Akkor az ő fiókjairól is kell külön-külön mentést csinálnom, ha cserélem a HDD-t? -
Sirandrish
legenda
válasz sp8787 #212161 üzenetére
Én konkrétan a VGA.hoz kaptam, és cirka 8-10 éve semmit sem "veszek" meg! Minden platformon csak és kizárólag eredeti játékokkal játszom, szóval számomra sértő az általánosításod!
-
pulffy
őstag
Tegnap este meglett a Detroit platina. Mindíg is úgy álltam a játékhoz hogy ez nem az én világom biztos nem veszem. Hát nem is vettem, de hozta a nyári Jézuska. Nagyon tetszett végig a játék, és még a trofeàk gyüjtése alatt sem untam. Három végkifejletett hoztam össze, és az sokat számított hogy magyar felirat volt benne. Remélem lesz folytatás.
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
seniman
veterán
-
.LnB
titán
válasz james001 #212137 üzenetére
Nem tudom, hogy eljutottál e az offroad boss-ig. De az a verseny... Ott esküszöm én csak húztam a gázt, a kocsi meg pattogott, ugrált, repült, össze-vissza. Aztán nyertem. Az akkora egy káosz, szar futam, hogy ihajj...
A legnehezebb verseny nekem, a gyorsulási verseny boss. Az nagyon nehezen sikerült, ott fel is húztam magam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
válasz NORBl #212164 üzenetére
Le tudod mondani az előfizetést (a próbaidő aktiválásánál írta, hogy azzal együtt elő is fizetsz, amibe bele is egyeztél), a megújítást és a jelenleg befizetettet is. Ha ez utóbbit is szeretnéd, akkor a régió szerinti support-nak kell írnod az ügyben, és azonosítás után arányosan visszaadják az összeget.
-
.LnB
titán
válasz sp8787 #212161 üzenetére
Nézd el neki(k), drága a pc alkatrész, meg a biztosítás a tv-re.
Nem akarok álszenteskedni, mert volt amikor én is csak "megvettem" a játékokat PC-re. És nem is vagyok több senkinél mert egy ideje megveszem. Ez van, mindenki azt csinál amit akar.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NORBl
aktív tag
Srácok,
Regiztem profilomat. Kaptam 14 nap pluszt, tegnap meg vont 2700-at. Gondolom egy hónapos ps+ árát. Nem lehet vissza mondani? Nem tudtam, hogy ilyenkor is le kell mondani a megújítást. Azt hittem csak akkor kell lemondani, ha vásárolok valamilyen szolgáltatást.
-
MODERÁTOR
válasz Jim74 #212160 üzenetére
Nálam egy 256 GB-os Samu 860 PRO (ez annyiból érdekes, hogy ennek az írása nem lassul be) van a konzolban. Az a pár játék amivel épp játszom elfér rajta, a többit pedig külső vinyón tárolom. A belső SSD és az USB-s merevlemezek között ide-oda lehet áthelyezgetni a játékokat, ez gyorsabb mint a letöltés.
Csak a játékok törlésével a mentéseik nem tűnik el a fiókokról, azokat külön lehet törölni. Ha pendrive-ra mentesz, akkor a PS4/SAVEDATA könyvtár alatt alkönyvtárakban megtalálod a titkosított fájlokat. Ezeket átmásolhatod máshova, de az account és a játék szerinti beazonosítás nem magától értetődő.
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
Biztos nem rossz jatek.
Tisztan latszik a [Re:] Control - Megérkeztek az első értékelések topic-bol ,hogy sokan "megvettek" PC-re.
Egeszen pontosan az latszik abbol a topicbol ,hogy aki oda beirt az mind "megvette". -
nagyúr
válasz Kendek #212159 üzenetére
Köszi Megtaláltam
Már csak azt kellene kitalálnom, hogy egyáltalán költsek-e a HDD cserére...
1 TB-s Pro-van, de most néztem meg, hogy már csak kb. 300 GB hely van rajta. Az SSD-től kicsit eltántorítottatok , most inkább az SSHD felé tendálok 2 TB-s méretben.
Vagy tojjak rá és töröljem azokat a játékokat, amikkel épp nem játszom? Ha törlöm, akkor a mentések megmaradnak, vagy azokat ki kell menteni pendrive-ra? (nincs PsPlus-om).
Ha pendrivre-ra mentem, akkor azokat tárolhatom utána mondjuk NAS-on és ha kell, akkor visszamásolom pendrive-ra és viszatöltöm PS-re?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #212152 üzenetére
Neked is köszönöm a választ
Mivel nem multizom, így lehet, hogy nem nagyon van értelme. Akkor inkább egy egy 2 TB-os SSHD-nek lenne több értelme, nem?
-
törölt tag
válasz hitvanyalak #212147 üzenetére
Ehh, van ilyen PS takaró textil izém, nem akarom megfőzni a gépet.
-
törölt tag
A Days Gone egész addig tartotta fenn az érdeklődésemet míg
Meg nem találtam az asszonyt
Utána toltam még igaz jó pár küldit de mostanra kicsit nekem ellapososdott.
Főleg onnan untam rá miután behatoltunkasszony egykori melóhelyére Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik ,hogy fogalmam sincs hogyan kell egy hordát liqvidálni mert az első hordánál a harmadik nekifutás után elskippeltem a csába
Most meg valami hordakicsinálós küldim van amihez még annyira sincs kedvem ,hogy eljussak az átugrásig...
Jelenleg a Controlt töltöm igaz nem ps re ,majd meglátom milyen lesz ,sokat nem várok de hátha meg tud lepni valamivel[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz Jim74 #212143 üzenetére
Neked kell tudnod,hogy megéri-e a mínusz ~50másodperc/betöltés ha igen akkor hajrá,mert
van ahol 2perc,van ahol csak 20mp-cel gyorsabb...talàn a multis játékoknál éri meg a legjobban,ahol gyakran van töltögetés. Most egy RedDead single-nél egyszer betöltöd és nyomhatod 24órátLife, Uh, Finds A Way
-
seniman
veterán
válasz Jim74 #212143 üzenetére
Érdemes,kérdés mennyire gazdaságos.Az eredeti vinyóját bedobnám egy külső házba és akkor tárhelyed is lesz.Ha van plusod,akkor tudsz felhőbe menteni,ha nincs akkor marad a pendrive.Teljesen újra kell telepíteni,tehát a sony oldaláról le kell töltened a teljes rendszertelepítőt,nem csak a frissítőt.Ez a nagyobb méretű fájl.
(#212144) erahurka
Ahogy telik az idő,egyre ellenszenvesebb az a játék.PS-exek fekete báránya. Cirka évek múlva terveztem megvenni tibicsoki árban,még a végén ez lesz tényleg a zord valóság.Pedig poénnak indult.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
törölt tag
válasz #42308056 #212144 üzenetére
Nyugi , a te érdekedben pöcsöl a játék vele
Még mindig jobb mint mikor hdd-cseréltem 2 Tb ra,na az eltartott 3-6 megás nettel majd 2 napig mire teletolta
Szerk:
Amúgy meg szóljatok már ,hogy ne szerkesztgessek
íráshibákat javítgatva,mer minek
Csak az időmet pazarlom ilyen hülyeségekkel[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi ez már hogy a Days Gone minden szombat reggel letölt egy 10+ gigás frissítést??? Ilyenkor játszanék vele de ezt a hülye csíkot kell néznem.
-
nagyúr
Sziasztok!
PS4 Pro-ban érdemes lecserélni a HDD-t SSD-re? Ha igen, akkor a játék mentéseket csak egyesével lehet elvégezni, vagy egyszerre is lehet az egészet menteni?
Fiókok megmaradnak, vagy újra fel kell venni őket és mindent újra beállítani? -
Steve1207
veterán
válasz james001 #212137 üzenetére
Teljesen egyetértek az elejével (a végével is lehet, de nekem nem volt addig se türelmem ).
(Ugyan PC-n néztem az utóbbi részeket, viszont a Payback az egyedüli, ami nem lag-olt. Ami bejött volna (Run, Rivals) ott kb mindegyikben volt valami fura lassulás a környezettel. Elmagyarázni nem tudom, nem tűnt lag-nak fps téren, de mintha nyújtották volna a pályát azonos időközönként.)
Ez a Cyberpunk király lesz, eddig nem foglalkoztam vele, de most már csak azért is meglestem a twitch-en a "Mónika-Hollieka show-t". Részemről a környezet viszi az egészet a hátán, de az nagyon. Grafika szerintem mindegy, szépen ki van dolgozva, maga a játék meg már túlzottan részletekbe menő lassan, ami jó. A hack mód pl nagyon tetszik. A karakterkreálás és fejlődés is pont jó, nem tűnik túlzottnak. Lehet mostantól jobban követem a fejleményeket. A fehér pólós gyerek azért eléggé képben volt, a többi idegesítően áradozott
[ Szerkesztve ]
.
-
nagyúr
Nekem sajnos két helyről is törölték a rendelést, de F-ECT$ fórumtársunknak köszönhetően én is hozzájutottam egy olcsó Platinum fejhallgatóhoz
-
hombre[EU]
veterán
válasz Mrdevil #212135 üzenetére
Nem lesz ez rossz, elmászkálunk benne egy száz órácskát lesznek érdekes karakterek,mellékszálak,történetek...de gameplayben elég gyengének tūnik, és fegyvert biztosan nem fogok használni. Newton törvénye/emberi reakció az még mindig nincs, de majd lesz csak jönne már
Life, Uh, Finds A Way
-
Chalez
őstag
Nekem is megjött PCLand-tól a platinum füles 18-ért
Most azt kellene elődönteni, hogy a Cloud II vagy a G633 megy a háztól... Kellett egy wireless füles na -
james001
veterán
Kész,feladtam az NFS Payback-et.
Már semmi élvezetem nem volt a játékban,eleinte bíztató volt a hülye sztori ellenére is,de aztán csak egyre jobban csúszott lefele...
A sztori még nagyobb baromság lett,a karakterek csak idegesítőek voltak,egyáltalán nem csíptem egyiket se,főleg a néger csávót nem,az volt az igazán uncsi az erőltetett szar poénjaival... Meg ez a "Halálos Iramban koppintás" küldetések röhejesek voltak,próbáltak epic-nek tűnni de nem jött össze...
Maguk a versenymódok közül csak a sima race,drift meg drag volt még elfogadható,de pl a rally/off-road versenyek egyszerűen hajtépőek voltak. Alapból az,hogy minek van ilyen egy NFS-ben,azt nem értem... De a szar vezetésodell/irányítás miatt egyszerűen nem lehetett kordában tartani az autót a homokos utakon. Még az ellenfelek is bénáztak úgy mint az állat,egy káosz volt néha az egész. Néha pattogtam jobbra balra mint egy ping-pong labda,néha láthatatlan falakba ütköztem,néha meg csak egyszerűen random helyeken belassult az autó Az egyik off-road race-nél szakadt el a pohár és betelt a cérna,ment a delete... Pedig már közel volt a vég,de ez már csak szenvedés volt,semmi szórakozás.
Egyébként ez a "taxizgatás" a csajjal meg csak uncsi volt.
De a legnagyobb gondom mégis csak a hülye speed card-okkal voltak. Régen milyen tök jól bevált az,hogy magunknak tuningoltuk az autót pénzből,de neeem dobjuk a p*csába ezt ki és rakjuk tele random felnyitható kártyákkal,amik pl. az irányíthatóságán a kocsinak egyáltalán nem változtatnak amúgy Igazi EA megoldás ez,hogy ha nem akarsz órákig farmolgatni mire egy normális "szetted" lesz kártyákból,vegyél lootboxokat igazi pénzből és abból próbálj farmolgatni,mert azokból is csak ilyen "trade-in" kártyákat kapsz amikből megint csak random sorsolgat neked speed card-okat Ez egyszerre pofátlanság,idegesítő és röhejes is
A következő részben állítólag eltűnnek a speed card-ok,de ezek után félve várom azt a játékot. Majd Access-ben jó lesz ingyé max,bár kötve hiszem hogy megújítom az 1 hónapos tagságom,csak egy-két játék van még ami érdekel,aztán kifújt a dolog. EA játékot meg úgyse veszek már,csak ha 1000-2000 körül mozog max.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Mrdevil
addikt
válasz hombre[EU] #212120 üzenetére
Hát bizonyos helyeken nem estem hanyatt a graftól. De jó lesz ez, viszont ez inkább egy jelmagyarázat volt, mintsem éles gameplay.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #212120 üzenetére
Köszi, kiment volna a fejemből a nagy Control-ozás közben. Vacsi közben lesz mit nézni.
-
pulffy
őstag
Hát ja, szerintem sem tud többet mint a gold. Érdekes hogy már kb 3 éve a piacon van. Eladják azzal hogy "még jobb térhangzás" egy kis szálcsiszolt fém és máris prémium kategoria. Bár a régi wireles 2.0 hajlamos volt könnyen törni, lehet a fém azért strapabíróbb. De akkor sem ér 50k
[ Szerkesztve ]
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Moby
addikt
válasz #21123072 #212129 üzenetére
Egyébként üssenek agyon ha meg tudom mondani ez miben jobb vagy több, mint a gold. Azon kívül, hogy vezeték nélkül is bele tudja tölteni a profilt, és mindkét helyre lehet customot tenni (tehát csupa rendkívül fontos feature). Vagy, hogy mitől kerül a duplájába
[ Szerkesztve ]
-
Bazs-
tag
Sziasztok,
Van olyan ajánlott bolt, ahol jó áron kapható Dualshock controller ? A mostani nem akar tölteni és nem tudom mit kezdjek vele.
Köszi előre is -
Moby
addikt
válasz #21123072 #212118 üzenetére
Nem is igen ér többet. Az eredeti ára valami értelmezhetetlen marhaság. A nagy helyzet az, hogy egy húszezres cloud felmossa vele a padlót hangban és kényelemben, csakhát az vezetékes, ez meg nem, de ezzel nagyjából ki is merül a pozitívumok listája. Én is csak addig örültem a remek üzletnek, amíg fel nem tettem a fejemre, és be nem kapcsoltam Na jó, kellett egy vezetéknélküli füles épp, és többet nem is szántam volna rá, de ezt 45-50 EZERÉR? LOL Azonnal vittem volna vissza. Ennyit még megér, de nem ez lesz a játékhoz használt fő fülesem, az tutter
-
conorr
tag
Én jártam csak pórul? Konzolvilág felhívott, hogy a Catherine: Full Body - Heart's Desire Premium Edition előrendelésem buktam, mert nem kapnak egy példányt se.
-
hombre[EU]
veterán
Este Cyberpunk stream lesz, aki nem tudná
Life, Uh, Finds A Way
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz #42308056 #212113 üzenetére
Jaja PC-n volt.
Amúgy Proval nyomulnék, de ahogy olvastam van gond a frame-el...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #212109 üzenetére
Te Próval nyomulsz? Nem volt gáz a frame rate?
Ja most nézem hogy PC-n nyomtad.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #212109 üzenetére
Épp most néztem hltb-et. 10 óra (20ról volt korábban szó). Sebaj, nyomom.
szerk.: Amúgy a Credits (list)-tet a menüből is el lehet érni. (Tök ciki, hogy Pc-n toltad)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Én is csak azt tudom mondani hogy ajánlott cucc!
Viszont sajnos nem túl hosszú...Én már végeztem is vele
-
.LnB
titán
Na srácok, én azt mondom, hogy aki gondolkodik a Control-on, az ne habozzon.
Harapni lehet a hangulatot, a történések érdekesek. A grafika szép. Én nehéznek sem érzem egyébként eddig. 3-4 órát tettem bele elsőre.(Portal, Half-Life, Fringe(sorozat))
Na, bővebben majd az "értékelésemben" kb 8-10 óra múlva.
(#212100) Moby
Hát nem vagyok egy nagy rejtvény. Jól láttad, engem magával ragadott a game.
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
válasz markknight #212105 üzenetére
Köszi
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Nescafé
őstag
Rdr 2 most néztem és hát az ultimate edition 13490ft
Lehet meg kellene venni, ez a fullos verzió?Vagy még a dirt 2.0 néztem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest