Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zadir1
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy LG43LF510-es tv-men nincs fülhallgató kimenet. Xbox 360-asommal nem is tudok fülesben játszani. Láttam viszont, hogy a ps4 kontrollerbe lehet 3,5 jackdugós fülhallgatót bedugni. Hogy működik ez a dolog? Van másnak is hasonló gondja ilyen tv-vel?
-
zadir1
tag
Sziasztok!
Most akarok használt ps4-et venni. Ha van a kiszemelt gépen digitálisan vásárolt játék, akkor az az én fiókommal is működni fog?
[ Szerkesztve ]
-
zadir1
tag
Hali! Most fizettem be ps plus 1 éveset, amihez adja a Sony elvileg a Battlefront-ot. Mennyi idő amíg küldik a letöltőkódot?
-
zadir1
tag
Sziasztok!
WoW-hoz hasonló szerepjátékot mit tudtok ajánlani ps4-re? Olyat szeretnék, ahol vannak magyarok és pvp is megy a dungeonok mellett.[ Szerkesztve ]
-
zadir1
tag
Sziasztok!
Miután váltottam digiről upc-re, a tv egy hdmi kimenetét a médiabox átvette.
Milyen hdmi elosztót tudtok javasolni, hogy ne kelljen esténként átdugdosnom a kábeleket? -
zadir1
tag
Hali!
Tegnap vettem egy játékot store-on, de nem igazán jött be. Van lehetőség még itt visszakérni a pénzt, vagy ilyen csak előrendelésben létezik? -
zadir1
tag
Hali! Nem tudtok most valami jó akciót DS4 -re vhol? Esetleg játék mellé joystick jó áron?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest