Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:14

LOGOUT.hu

PlayerUnknown's Battlegrounds

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6651) RaGi91 válasza Carlytoo (#6650) üzenetére


RaGi91
senior tag

Mikor megvetted a játékot feljött egy tájékoztatás, hogy egy korai hozzáférésű félkész cuccot veszel, ha megvetted, akkor ezt automatikusan elfogadtad. Innentől kezdve lehet picsogni, mert mindenki tisztában van vele, csak éppen értelme nincs. Kicsit elegem van már, hogy minden nap tele van ilyen hozzászólásokkal ez a fórum. Felfogtuk, hogy nem érted meg, elég lesz.

(#6652) Carlytoo válasza Flynth (#6647) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Aki ilyen procit vesz az nem játékra teszi. Szerinted 2 Titan XP megoldaná a problémát? Nyilván nem. Ez az elmebajos tendencia nem követendő. Mondjuk majdegy Q3/2018- ban kiadott játék (nem a PUBG) már ne fusson csak mediumon élvezhetően, mert ez a jövő? Szórakozol ugye?

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#6653) VGNGR válasza lafaty80 (#6586) üzenetére


VGNGR
senior tag

Nálam is 3gb 1060 van és nem tapasztalok ilyet, pedig az AB monitorozás szerint 2800-3000 körül ugrál a vram használat. Ha elindul a játék (!) nálam alapvetően jól fut.

(#6654) Carlytoo válasza RaGi91 (#6651) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Megértem, csak nem fogadom el. De sokunkkal ellentétben én a BlueHole-nak is nyafogok, ahogy pár hozzám hasonló "kellemetlen" alak és talán így tudjuk pörgetni a dolgot. Ha szart kapsz ebédre, mert nincs más akkor te nyilván megeszed nem?

Tudnék rá számtalan példát mondani, amikor egy teljesen szarul optimalizált játék kijött és nyafogtak, elégedetlenkedtek a vásárlók. Mit csinált az adott cég? Kijavította. Normálisan. Olyan játék nincs, hogy tökéletes, de mióta ea státuszú a pubg? Nagyon sok hónapja. Régebben a cégnek kellett tesztelnie a játékokat és az alapján javítani a teljesítményen. Most mivan? Oda***** a félkész terméket, hogy nyilvánítsunk véleményt. Nem jó. És mi jó pár embernek erre a válasza? Hát de ez egy korai hozzáférésű. Ez nem változtat a tényen.

[ Szerkesztve ]

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#6655) syler123 válasza Carlytoo (#6649) üzenetére


syler123
veterán

Amikor azt írják vegyünk alá vasat, engem az agyvérzés kerülget :D

Nem integrált videokártyával próbálom, celeron procival. Ehhez az ótvar grafikához ne kelljen már 1080ti.

Az mondjuk csak a hab a tortán, amikor azt írják hogy Radeon hd 3200-al tökéletesen fut, drop nélkül. Lehet nem egy játékról beszélünk.

[ Szerkesztve ]

(#6656) Carlytoo válasza syler123 (#6655) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Köszönöm
+1 :R

Majd innen is megkérem az adott hozzászólót, hogy egészítse ki a jövedelmem, mert csak erre futotta. Nem tetszik, hogy a pubg topikban nyilvánítok negatív véleményt? Akkor átmegyek a Wildlands topikba és ott megteszem. Biztos érdekelné őket. :D

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#6657) Winne válasza Carlytoo (#6654) üzenetére


Winne
nagyúr

"Ha szart kapsz ebédre, mert nincs más akkor te nyilván megeszed nem?"

Azért ez egy nagyon erős sarkítás, mert egyrészt ha a játék szar lenne, nem játszanál vele, másrészt van kismillió más játék, amivel eltöltheted az időd, ha azok nem idegesítenek azzal, hogy nem tökéletesen működnek.

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#6658) Carlytoo válasza Winne (#6657) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Nyilván az. Hát nem is nagyon játszogatok vele mostanában. A bajom az, hogy a játékmód maga tetszik. Azt nagyon jól kitalálták...khmm... akarom mondani lenyúlták mástól. Aztán itt hisztiznek a Fortnite BR játékmódja miatt. :DD

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#6659) spank0309


spank0309
tag

Szerintem fejezzük be ezt a kinek hogy fut milyen géppel dolgot, mert már túl sok az off. Nekem fullosan megy sosem esik be az fps semmilyen helyzetben 50 alatt biztos nem látom de átlagban 80 fps van közepes beállításokon valami ultrán van valami very lowon (ha akarjátok fel is veszem), sokan vannak így ezzel akiknek nincs 1070-80-uk. A hiba a gépetekben van. Én mindig próbáltam egy márkából építeni mert biztos jobb mintha egy msi lapra raksz egy asus kártyát, de ezt szerintem csak én gondolom így. Mivel gondolom házon belül mindig azt az egy márkát használják legfőképpen és így dolgozzák össze a komponenseket létrehozva stabilabb pc-t. De mondom ez csak az én gondolat menetem. De eddig bevált... Sosem voltak olyan gondjaim amiket olvasok más játékoknál se, se ennél. És úgy gondolom hogy ennek az az oka hogy jól raktam össze a gépem. Ez a gond a pc-vel túl sok a variáns, én azt javaslom mindig próbáljatok egy márkából építeni nyilván nincs asus ram stb. de alaplap és kártya egy és ugyan az, az én gépem Asus (alap,vga) meg Crucial (ram,ssd) termékekből áll. Én biztos vagyok benne hogy ezt követve egy sokkal stabilabb gépet lehet létrehozni mintha csomó márkát összekuszálsz mert ez olcsóbb, az jobb alapon. És a legnagyobb lényeg ahogy már sokan írták Early....

Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711

(#6660) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Csináljon már valaki egy PUBG off topikot. A hozzászólások háromnegyede off-ban íródik.

(#6662) Beorn válasza Carlytoo (#6656) üzenetére


Beorn
csendes tag

"Olyan játék nincs, hogy tökéletes, de mióta ea státuszú a pubg? Nagyon sok hónapja. Régebben a cégnek kellett tesztelnie a játékokat és az alapján javítani a teljesítményen. Most mivan? Oda***** a félkész terméket, hogy nyilvánítsunk véleményt."
Azt kellene megérteni, hogy nem volt anyagi forrás a tesztelésre/fejlesztésre, ezért dobták ki ea-ként és el is mondták nem egyszer, hogy ez a szitu. Amint lesz bevétel vesznek fel tobb fejlesztot es nekiugranak kemenyebben. Igen, kérték, hogy a kozosseg nyilvanitson velemenyt es jol is teszed, hogy nekik is irsz (sot jobban tenned ha csak nekik irnal es a topicot megkimelned mert itt valoszinuleg senki nem tud neked segiteni, igy csak a nyavajgassal van teleoffolva) viszont az itteni megnyilvanulasaid alapjan azt mar ketlem, hogy ez hasznos is a fejlesztoknek, ahogy te is irtad, nyafogás. Az a feedback, hogy "ilyen meg ilyen vasam van, ennyit koltottem ra, szar a game, droppol es kurv@gyorsan csinaljatok meg" nem segít. Ha tenyleg szeretnel nekik hasznos visszajelzest kuldeni, ird le a palyan, hogy hol, milyen szituban, stbstb.
Na peace!

(#6664) syler123 válasza Beorn (#6663) üzenetére


syler123
veterán

-1

Szépen átmegy személyeskedésbe. Ez alapból jellemző a prohardver összes topocjára, hogy az adott topic címében látható játékot, terméket, bármit csak isteníteni lehet.

Oneplus 3 topicban leírtam, hogy a telefonnak hulladék a kamerája, megkaptam hogy vegyek Iphone-t. Had döntsem el mit vettem / veszek. Én ritkán kamerázok, ettől még jó telefon, de a kamera hulladék, nem szépítem.

Miért kell agyon dicsérni a PUBG-t? Agyon magasztalt játék, ezért ugrottam én is bele, 20 órám van benne, de már bőven kezdek ráunni.

[ Szerkesztve ]

(#6665) saen válasza syler123 (#6664) üzenetére


saen
Topikgazda

Nem kell dícsérni, de mi értelme van 20x leírni ugyanazt? Értjük, tudjuk, ennyi. A fejlesztők ezt nem olvassák, egy idő után meg már unalmas újra ugyanazt olvasni huszadik alkalommal.

Szóval kérnék mindenkit, hogy egyrészt ne személyeskedjen és csak a játékról írjon. És ami véleményt már egyszer megfogalmazott, azt ne írja le napi ötször. Köszi!

(#6667) Carlytoo válasza saen (#6665) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Részemről vége.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#6668) Beorn válasza syler123 (#6664) üzenetére


Beorn
csendes tag

Szerintem nagyon kevés olyan hozzászólást fogsz találni, ami agyon dícséri, de szerintem ez konvergál a 0-hoz. Van olyan aki szimplan elvezi a jatekot ahogy van, leirja a sikereit stb, egyket dolgot ami talan nem tetszik neki es jol elvan. Van a masik veglet aki viszont napi szinten fikázza a jatekot, allitasa szerint nem is jatszik vele mostanaban mert egy kalap kaki, de megis bejar ide napi szinten nyígni, amit a topiclakók akik eddig akar csak olvasokent (mint jomagam is) vagy rendszeres forumozokent megelégelnek. Eloszor jozan esszel probalnak alltalaban hatni de a sokadik probalkozasra kirajzolodik a masik oldalon a keyboardwarrior verpistike es -sajnos- atmegy szemelyeskedesbe a dolog.
Az meg, hogy 20 ora utan ráunsz a Te problemad, nem a jateke. Nem vagyunk egyformak.

[ Szerkesztve ]

(#6669) Create. válasza spank0309 (#6659) üzenetére


Create.
addikt

Teljesen mind1 melyik márkát veszed, hogy kombinálod össze (persze van olyan, hogy valami nem kompatibilis a másikkal, de ez már user error, hogy nem néz vétel előtt utána). Alapvetően, ha a megfelelő drivereket használod és nem cseszed szét mindennel a windowst nem vagy semmivel sem előrébb, ha egy márkából válogatsz. Az meg megint más, ha mindenből a legolcsóbbat veszed és nem nézel utána, hogy 1-2eft plusszért akár jóval jobbat is kaphatsz, de ez se mindig igaz, hogy annyival rosszabb lenne(pl. Ssd írás/olvasás, ramnál kb tök mind1, hogy 2133mhz vagy 2400mhz játékban észre nem veszel belőle semmit).

Más: Akinek meg annyira nyűg, hogy nincs fix 60-80 fps-e, ne játszon vele. Játszottam már sokkal ótvarabbúl optimalizált játékkal, ami ki volt adva, nem is javították a problémát soha, nem tetszett így ott hagytam.
Nem mondom én se, hogy ez így rendben lenne, de bőven játszható kategóri már most is szerintem ez s játék.
Nálam nem bírja a gép fhd-n(pedig very lowon, de még vegyes mediumon is el kellene menni), leveszem hd-ra a felbontást és játszok úgy, nem nyafogok napokat.
Itt alapvetően az a gond, hogy az igényeid és amit a játék ad (grafikailag, optimalizáció, stb.) nem találkoznak, ez megint user hiba, mert minek vetted meg addig, amíg nem néztél utána. Megszoksz vagy megszöksz, ha már megvetted.

(#6670) Carlytoo válasza Beorn (#6668) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Vannak bajok ott is. Nem is kevés :D

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#6671) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Vicces, hogy örültök a fix 50-60 fpsnek, mikor egy lövöldözös játékban legalább 90 körül kellene lennie. Azt hiszitek elég ez egy játékhoz, de amikor jön valaki és belő játszi könnyedséggel a 1080-7700 gépével, akkor cheatert kiáltotok rá. Omg.

Az is aztán jól hangzik, hogy különváltak a fejlesztők, most erre verheti a nyálát mindenki, csak az ilyen áttérések nem pöccre szoktak történi, hanem hatalmas felfordulással, szervezetlenséggel és ennek is csak a fejlesztés látja kárát. Hosszú távon megéri, csak az nem érdekel.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#6672) Carlytoo válasza Jinxb1rd (#6671) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

;) +1

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#6673) regener válasza Carlytoo (#6644) üzenetére


regener
veterán

4 kerékkel, hajtással, egy motorral, 4 üléssel és a kormánnyal.

A karosszéria még nincs kész, de épül az lassan. :D

(#6674) gyuribácsi88

Hát nem tudom, hetek óta olvasom itt a sírást meg a rívást, miközben ez egy 30 eurós, early access játék, és már most így félkész állapotban is jobb meg szórakoztatóbb mint a nagy stúdiók 60 eurós vacak, gagyi játéka, ami már a megjelenés napján arról szólt hogy majd jön hozzá 6 db dlc, darabonként 20-30 euróért.

AC Unity, Batman, R6 siege, Mortal X, csak hogy pár olyan 60 eurós AAA játékot említsek, ami megjelenés után kb 1 évvel később ért olyan állapotba hogy játszani lehet vele, és ezeket nagy és okos, tapasztalt és ügyes stúdiók adták ki, nem egy semmiből érkezett koreai csapat. És az említett játékoknak a multi részével még tized annyian se játszottak/játszanak mint ezzel, aztán mégis gond volt az online részükkel.

De egyébként aki anno megvette (mint én) megjelenéskor a GTA5 játékot (konzolra) az tudja hogy a multi része a megjelenés után még hónapokig használhatatlan volt, ráadásul nem csak a friss megjelenésnél hanem amikor kijött ps4-re is, akkor is hónapokig nem ment a multi, pedig a Rockstar nem egy himihumi, tapasztalatlan béna csapat.

Nem mentegetni akarom a bluehole-t, de nem is jelent még meg a játékuk, senkinek nem volt kötelező megvenni ezt a játékot amíg EA fázisban van, majd ha megjelenik véglegesen és ugyan ilyen problémákkal fog küzdeni a játék, akkor joggal lehet mondani hogy wtf, menjetek a francba, de addig?

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#6675) sagem válasza Jinxb1rd (#6671) üzenetére


sagem
addikt

Nem érdekel a hosszútáv? Miért, Te nem szeretnél még mondjuk 2 évig játszani a játékkal, úgy hogy folyamatosan fejlődik közben? Ha nem hosszútávra rendezkednek be, akkor lehet, hogy lesz egy neked megfelelő, stabil játék, amivel 7 hónap múlva alig játszanak majd, mert addigra mindenki szénné unja, és akkor azért lesz a sírás, hogy nincs elég játékos és miért nem csinálták gyorsabban az újdonságokat..

Részemről +1 gyuribacsi88 írásának, én is hasonlóakat írtam korábban, nincsenek csodák, mindenki mindent akar, azonnal:) EA játék, legyen tartalmas, stabil, olcsó..ez így egyszerre nem fog menni :)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#6676) vzsryl válasza Jinxb1rd (#6671) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Ebben a játékban még sose tűnt egy ellenfél sem csalónak, pedig nekem is csak 50-60 fps-em van. Nem érzem annyira hátránynak, mint egy rendes kompetitív játékban. Ez casual game, ide bőven elég ennyi is. Vittem már le FHD-ra a felbontást, úgy 80-100 fps-em volt, de semmivel se éreztem jobbnak.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#6677) la_cc válasza Carlytoo (#6632) üzenetére


la_cc
addikt

Nálam is ez van, combos gép, combos moncsi, de szar az egész. Szerintem fölösleges telesírni a fórumot, fostalicska a játék, de a gameplay fasza.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#6678) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

gamescom ládák szépen megindultak :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#6679) _drk


_drk
őstag

A shotgun 10-15 méterről is kb 1 lövés halál? 1-as sisakom volt, 2-es mellény. Ő ház egyik végén én a másikon, még kicsit messzebb is. 1 lövés voltam neki.

(#6680) PeL


PeL
addikt

Igazán kezdhetnének már valamit ezzel a már naponta jelentkező connecting problémákkal is. Van hogy 1 órán keresztül nem lehet játszani mert "connection closed" , "servers are too busy" , "this service is not available at this moment, try again later" és társai...

[ Szerkesztve ]

(#6681) Segal válasza _drk (#6679) üzenetére


Segal
veterán

Igen. En is lottem mar igy le jatekost meg engem is lottek mar le igy.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#6682) RaGi91 válasza _drk (#6679) üzenetére


RaGi91
senior tag

Ha van rajta choke akkor simán lehet.

(#6683) <Lacy85> válasza Jinxb1rd (#6671) üzenetére


<Lacy85>
addikt

"Vicces, hogy örültök a fix 50-60 fpsnek, mikor egy lövöldözös játékban legalább 90 körül kellene lennie."

Oszt' szerinted a játékosok hány százaléka rohangál olyan konfiggal, meg olyan monitorral, amivel el is érhető / látható is a 100+FPS? :D

(#6684) DrTechnoid válasza <Lacy85> (#6683) üzenetére


DrTechnoid
őstag

Nem a többség eszerint

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#6685) <Lacy85> válasza DrTechnoid (#6684) üzenetére


<Lacy85>
addikt

Komoly ez a statisztika. Az ember azt hinné, máshol simán veszik a marha drága gamer cuccokat, aztán közben meg az emberek elég szép hányada játszik 2 magos procikkal, meg 1-2 gigás videokártyákkal.

[ Szerkesztve ]

(#6686) Winne válasza <Lacy85> (#6685) üzenetére


Winne
nagyúr

a 2 GB-os videokártya miért olyan ratyi? Nekem az van és sokszor 100 feletti fps-em van.

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#6687) core i7 válasza Winne (#6686) üzenetére


core i7
addikt

Benne van a nevében 2GB vram van csak rajta :DDD

(#6688) Mr.Csizmás válasza <Lacy85> (#6685) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

azt is nézd, hogy mik a legnépszerűbb dolgok, tf2, dota, csgo elfut egy mikrón is.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#6689) <Lacy85> válasza Winne (#6686) üzenetére


<Lacy85>
addikt

Egy szóval sem mondtam, hogy ratyi, csak meglepett, hogy ennyien használnak 1-2GB-os videokártyákat.
28%-uk használ még mindig 1GB-os karit.
Ilyenkor mindig az jut eszembe, amit állandóan durrogtatnak, hogy "kint megveszik a marha drága holmikat is, mer' van pééééz" :D

(#6688) Mr.Csizmás: Jogos. :D

(#6690) Segal válasza <Lacy85> (#6689) üzenetére


Segal
veterán

Az enyem is 1-re vegzodik. 11GB-os:DDD
Jelenleg egyszeruen ha van az embernek 3gy regebbi i7 procija akkor nem eri meg gepet fejleszteni max 3gy erosebb videokartyat.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#6691) Mr.Csizmás válasza <Lacy85> (#6689) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

magam alól húzom ki a szőnyeget, pubg a legnépszerűbb, szóljatok :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#6692) <Lacy85> válasza Mr.Csizmás (#6691) üzenetére


<Lacy85>
addikt

Nem húzod ki, mert a Top10-ben ez az egyetlen, aminek tényleg nagyobb gépigénye van. Meg talán az ARK.
Többi valóban elfut egy vasalón is.

(#6693) Jinxb1rd válasza <Lacy85> (#6683) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Ezt már megbeszéltük, hogy nem értesz hozzá.

We are only Stardust...

(#6694) <Lacy85>


<Lacy85>
addikt

Másnál is szarakodik amúgy a csatlakozás? Órák óta nem tudok belépni, mert "failed to initialize steam" üzit dobál.

(#6693) Jinxb1rd: Nem, csak te állítottad ezt. Nagy különbség. :DDD
De ha szerinted van különbség egy 60Hz-es monitoron a 60, valamint a 100FPS között, akkor javasolnám a szakirodalom mélyebb tanulmányozását. :D

[ Szerkesztve ]

(#6695) Mr.Csizmás válasza <Lacy85> (#6692) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

azért a 7. odab*sz :U

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#6696) Carlytoo


Carlytoo
aktív tag

Jó néhányan csak engem erősítenek. De nem is ez a lényeg. 144Hz-es monitorom van, ahogy fentebb is (s)írtam. :D Ezért tűnhet nekem ratyinak. Viszont nekem van önkritikám. Egyesek pedig tekintsenek magukba, hányszor szidják a játékot is 1-1 halálnál. Amúgy valóban nincs különbség egy 60Hz-es monitor esetében 100 vagy 60 FPS-nél. Jinx itt arra próbál szvsz kilyukadni, hogyha megvan a 100 FPS nem veszel annyira észre ha droppol a game, mert van miből. Talán 100-ról nem megy le csak 50-45 re.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#6698) <Lacy85> válasza Carlytoo (#6696) üzenetére


<Lacy85>
addikt

"Jinx itt arra próbál szvsz kilyukadni, hogyha megvan a 100 FPS nem veszel annyira észre ha droppol a game, mert van miből. Talán 100-ról nem megy le csak 50-45 re."

Nem tudom, mert csak ködösít össze-vissza. Múltkor asszem ő írta, hogy hülyeség a V-Sync 60Hz-es monitoron, mert limitálja 60-on az FPS-t. Akkor sem értettem, miért lenne gond a max. 60FPS, mert úgyse látsz a monitoron többet. megkaptam, hogy nem értek hozzá, aztán le is lett zárva a téma. :DDD

(#6695) Mr.Csizmás: A játék, vagy a gépigénye? :D

[ Szerkesztve ]

(#6699) Årpi


Årpi
őstag

https://youtu.be/hjWSRTYV8e0 - (Ket perctol erdemes ranezni...) Nem feltetlenul eleg mindig az a 60fps sem 60hzes monitoron. Addig tok okes, hogy tenyleg csak hatvanat tud megjeleniteni a monitor, de nem feltetlenul nem kell annal tobb :).

[ Szerkesztve ]

 iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

(#6700) Create. válasza Winne (#6686) üzenetére


Create.
addikt

Nem ratyi, csak tudni kell hol a határ vele. Nem mindenki akar 4k ultrán játszani.

Árpi: igen, attól, hogy 60hz a monitor még a játék jobban kell, hogy fusson, vegyük csak a codot, ahol 333fps-nél nagyobbat ugrassz, jobban talál a golyó stb.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.