Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
kedvet kaptam kicsit pokerhez, be is mentem pacific pokeren az elso freeroll-ra. vegulis 145. lettem 2500bol es igy kaptam is 7 centet
nagyon erdekes volt, foleg a vege fele, csak sajnos nem tudtam magam az elejen jol megszedni, igy aztan a vegen mar leginkabb tulelo jatekot jatszottam.
befizetni egyelore nincs kedvem, viszont ez a freeroll dolog tetszik. mar csak jatszani kellene megtanulni.most nezem vannak ilyen alacsony buyines tournamentek, akkor gyujtok azokra, legalabb lesz izgalom
Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
válasz Vandit. #6722 üzenetére
koszi, atnezem. eddig a onlinepokerhut neztem kicsit, de ha kitart a lelkesedesem tovabb akkor konyvet is beszerzek.
ugy hallottam hogy a Bevezetés a hold'em pókerbe Ed Millertol egy jo kezdokonyv, ti melyiket javasolnatok?
illetve limittel vagy no limittel erdemes eloszor foglalkozni? (mondjuk freerollok csak no limitesek, szoval ez adott, de megis..)Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
kaptam meghivast ophu restricted freerollra szombatra.. valaki felhomalyositana hogy ezt hogyan kaphattam? latom hogy mindenki magyar, de rolam honnan tudjak? (szlovakiai vagyok)
nem mintha bannam, csak furaNem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
ratalaltam hogy vissza lehet nezni a fizetos jatekokokat, igy megneztem a multkori freerollt. leirom ide szamokat, hogy hanyszor leptem jatekba, stb. kivancsi vagyok hol a legnagyobb gond.
szoval az egesz szamomra 86 leosztas volt
ebbol 26 volt ahova tettem penzt
osszesen 7-szer nyertem, ebbol:
preflop 1
flop 1
es showdown 5
eleg sok megadas csak a minimum, es ha nem jott be flop akkor dobas
(ebbe persze hozzajon hogy fr, es a vegefele a vakok kb 2szerese volt nalam...)
szerintetek?Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
kezdek kiabrandulni a freerollokbol. elso legalabb fel ora, de inkabb tobb abszolute kiszamithatatlan, mindenki nyomja allint minden szarra, multkor is csak ugy birtam ki a szunetig hogy volt egy szerencses kor, amibol megharomszoroztam a vagyonom aztan meg lapultam. kar hogy penz nelkul nem lehet rendesen jatszani
-
Gyuri16
senior tag
vegignyomtam pokerstrategyn a quiz-t, most kerdi melyik terembe akarok menni, valasztek:
party, pokerstars, titan. melyiket javasoljatok?Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
válasz ytmtralalaa #6901 üzenetére
300pontot ossze kell hozza szedned hogy tied legyen tenyleg a penz (van ra 3 honapod). Tegnap jatszottam kb fel orat a legkisebb nl asztalnal, de nem kaptam egy pontot se, remelem azert ossze lehet valahogy szedni realis mennyisegu jatekkal.
-
Gyuri16
senior tag
válasz ytmtralalaa #6910 üzenetére
ha mar regisztraltal pp-n akkor a bonusaid kozott le van irva
en igy ertem: kell 300pont ahhoz hogy megkapd tenyleg 3 honap utan, ha nem lesz meg akkor elveszik toled (azt nem tudom hogy mi van ha tobb lesz mint $50 nalad, akkor talan csak az 50et viszik el.
ami egyertelmu hogy addig nem tudod kivenni a penzt amig ossze nem szeded a pontokat
viszont most latom hogy bonusok kozott azt irjak, hogy nekem meg 296.62 Standard Pointsot kell gyujtenem, tehat akkor mar valamim van. viszont ezt akkor nem sima party point (a foablakban a reward pointsnal 0 van.
tehat egy profibbtol en is szivesen vennek magyarazatot.Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
válasz ytmtralalaa #6917 üzenetére
erdekes, en ejfel korul csinaltam a dolgot, es fel negykor jott a mail, hogy menjek a penzemert.
ok, akkor nem izgatom magam a pontok miatt, csak megijedtem hogy eddig nem kaptam semmit, de most mar latom hogy jott pont, igy realis hogy megcsinaljam a 300at
most megyek olvasniNem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
válasz dragonfx #6978 üzenetére
asztal
TTT66
emberek:
1 -> JJ
2 -> 88
3 -> AK
kinek milye van?
1 -> TTTJJ
2 ->TTT88
3 -> TTTAK
ezek alapjan mar egyertelmuajanlom ezt megnezni:
lapertekeles kezdoknekNem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
válasz concret_hp #6985 üzenetére
bleee csak elrontottam, pedig igyekeztem
viszont szerintem nem lenne rossz egy tartalmas kezdohsz-t osszehozni, sok linkkel. mas topikokban mukodik a dolog, ha valaki megirna egy modi biztos betenne.
-
Gyuri16
senior tag
válasz adalbert1 #6994 üzenetére
szerintem rovid legyen, ilyen kedvcsinalo, aztan linkek. ophu, par terem, pokerstrategy.
illetve ajanlott irodalom. en meg kezdo vagyok, sok hasznos oldalt biztos nem ismerek. pl ahova rakjatok fel a handeket
lenne kerdesem: ilyen jatek elemzo program (mint poker tracker) van ingyen is (ami tud egyutt mukodni partyval)?Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
válasz concret_hp #7013 üzenetére
en most a pokerstrategys penzbol jatszok, ha nem lenne sajat penzt nem nyomtam volna bele, es valoszinuleg par nap utan otthagyom, mert playmoneyt megunja az ember gyorsan.
megnezem azokat a programokat, csak az a baj, hogy ket gepen jatszom (asztali es noti), ugyhogy nem lenne egyseges a statisztikaes jo lenne elejere valami iras moneybookersrol, az oldalukrol nehez valamit is kihamozni, hogy vannak a limitek..?
-
Gyuri16
senior tag
mai nap nem nagyon jott ossze.
ketszer belefutottam pokerbe (termeszetesen az ellenfelnel volt), aztan sokaig semmi jatszhato lapom nem volt. vegul kaptam vegre egy KK-t kezbe. hatso pozicioban voltam, valaki elottem emelt, raemeltem ketten maradtunk, flopnal leesik egy A meg valami szemet. kis osszeggel nyitott, megadtam, turn megint szemet, es emelt egy eleg nagyot, hat ezt mar nem volt szivem megadni, kar hogy nem tudtam meg milye volt.
viszont neha nagyon nem ertem a tobbieket. ha van nalam egy kezbepar, emelek preflop hogy a sok random lappal ne nezzenek flopot, erre szinte mindig bejon valaki ilyen 45s szeru lappal.Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
beultem 1$os sit&go ra (most eloszor), es nagyon jo volt. jottek a lapok is, es tudtam jatszani a sajat tempom. szerintem jo voltam, bar vegefele mar inkabb szerencsejatek volt (sose jatszottam meg keves ember ellen). na vegulis megnyertem, es kaptam 4$-t izgalmas volt, azt hiszem fogok tovabb sit&go-zni
-
Gyuri16
senior tag
***** Hand History for Game 7260049816 *****
$5 USD NL Texas Hold'em - Wednesday, July 30, 15:59:19 ET 2008
Table Table 165379 (Real Money)
Seat 10 is the button
Total number of players : 10
Seat 1: stiefelolm87 ( $4.97 USD )
Seat 3: PRIORITY999 ( $7.70 USD )
Seat 5: NNeexxuuss ( $6.37 USD )
Seat 8: Lillyfee777 ( $6.88 USD )
Seat 9: ILoveAllIn16 ( $3.49 USD )
Seat 10: ddrogue ( $1.56 USD )
Seat 7: gyuri16 ( $4.49 USD )
Seat 2: kaputjan ( $4.84 USD )
Seat 6: sdvehkis88 ( $4.50 USD )
Seat 4: tJCib ( $2 USD )
stiefelolm87 posts small blind [$0.02 USD].
kaputjan posts big blind [$0.04 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to gyuri16 [ As Kc ]
PRIORITY999 folds
NNeexxuuss calls [$0.04 USD]
sdvehkis88 calls [$0.04 USD]
gyuri16 raises [$0.12 USD]
Lillyfee777 folds
ILoveAllIn16 calls [$0.12 USD]
ddrogue folds
stiefelolm87 folds
kaputjan folds
NNeexxuuss calls [$0.08 USD]
sdvehkis88 calls [$0.08 USD]
** Dealing Flop ** [ 2h, 6h, Kh ]
NNeexxuuss checks
sdvehkis88 checks
gyuri16 bets [$0.40 USD]
ILoveAllIn16 folds
NNeexxuuss calls [$0.40 USD]
sdvehkis88 folds
** Dealing Turn ** [ 4d ]
NNeexxuuss checks
gyuri16 checks
** Dealing River ** [ 6s ]
NNeexxuuss bets [$1 USD]
gyuri16 calls [$1 USD]
NNeexxuuss shows [ Kd, 5h ]two pairs, Kings and Sixes.
gyuri16 shows [ As, Kc ]two pairs, Kings and Sixes with Ace kicker.
gyuri16 wins $3.18 USD from the main pot with two pairs, Kings and Sixes with Ace kicker.
PRIORITY999 has left the table.szerintetek? flop utan kb biztos voltam benne hogy nincs flush nala, lett volna ertelme agresszivebben?
-
Gyuri16
senior tag
koszi mindannyiotoknak. igazabol en is a turnre voltam kivancsi mit szoltok, igy utolag nem tudom megindokolni hogy miert checkeltem
a preflop emeles nalam berogzult 0.12-re, mert ezt tobbnyire van aki megadja, bar ez most lazabb asztal voltNem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
C-bet tippeket szeretnek kerni. milyen helyzetekben hasznaljatok, illetve mekkorat nyittok?
nekem kb:
[link]
mostani taktikam az hogy preflop emeles utan neha c-betelek, ha megadja es turnre nem jon lap akkor check/fold (mondjuk ha nyit akkor fugg attol hogy mekkorat).Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
válasz L|zsidoboz #7525 üzenetére
rossz a link, de ha a selindek altal irt nolimit strategiaban irott cikk, akkor azt olvastam mar.
eleg rossz napom volt eddig, kb masfel beulo minusz, aztan vegre lett valami (az ellenfelemrol tudni kell hogy maniakusan jatszik, akarmilyen magas lappal bemegy, es vegigcalloz potnyi beteket ha nincs semmilye se, bar ez most nem teljesen ez az eset):
[link]. ez az eddig elvitt legnagyobb potomNem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
nem teljesen ertem mi a gond a setekkel.. en strategiam olyan, hogy ha kapok valami alacsony part kezbe es jon egy normal emeles (amit remelhetoleg valaki megad rajtam kivul) akkor bemegyek, gondolom ez normalis.
sajna nem nagyon tudok elrugaszkodni az 50$tol. idaig mindig 50-60$ kozott jar a penzem, most epp 50nel. beszereztem a Harrington on Hold'em konyveket, viszont latom ez nagyreszt versenyekkel foglalkoznak. legnagyobb gondom az, hogy a konyvben is a peldaknal altalaban ott van az ellenfelek leirasa (laza, agressziv stb), viszont nekem nem nagyon megy ezeknek a megfigyelese. elkezdtem irogatni jegyzeteket nevekhez, kivancsi vagyok mi sul ki belole. mar van par emberke akiknek megjegyeztem nevet, ezek mindig nyeresegesek (legalabbis amikor ottvagyok mindig plusszban vannak), remelem en is eljutok arra a szintre.
sokszor bajban vagyok, mert ami nekem (a ti hatasotokra ) normal emelesnek szamit olyat masok gyakran csak AA es KK szintu lapokkal csinalnak. most probalok egy kis okossagot a fejembe nyomni aztan mashogy jatszani, mert nem erzem azt hogy amit nyerek az azert lenne mert jobb vagyok mint a tobbiek, es vesztesnel detto.Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
egy nagyon passziv asztalhoz jutottam, epp fel akartam allni, mert szinte osszes emelesre bedobtak. utobbi par korben a kovetkezo hand nyertese parszor ellopta a blindokat, gondoltam megint csak azt akarja, viszont ki akartam csalni belole valami penzt, ezert lassan kis tetekkel nyomtam. ez lett a vege:
[link]
tudom hogy szarok voltak az emeleseim, de akkoris...rogton ezutan kapok kezbe JJ-t, emelek preflop mogottem ulo megadja, flopra lejon megegy J (meg valami kicsik melle), nyitok, ramemel, allint tolok (persze ez ott csak 1$ volt kb), megadja, viszem (KQs volt nala..). ha most nincs az a szerencsetlenseg elotte akkorlehetett volna tobb is
-
Gyuri16
senior tag
válasz Polacheck #7956 üzenetére
ok, probalok tanulni belole.. nagyon nehezen dobok el jo lapokat. azon az asztalon aztan elment az egesz beulom, mert QQval KKba botlottam, pedig eszem mondta dobni kell, de nem hittem el neki a lapjat.
kellene olyan konyv ami szigoruan nl cach gamekkal foglalkozik, es elmelet mellett tele van magyarazott peldakkal (hiaba olvastam mar cikkeket errol arrol, peldakat jobban megfogadom)Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
-
Gyuri16
senior tag
egy eleg feszes asztalon jatszottam, mit csinalnatok mashogy, azaz hogyan kell jo lapot ilyen helyzetben megjatszani?
[link]
flopon azert checkeltem, mert szinte biztos voltam benne hogy dobna ha nyitok (mint eddig sokszor), biztam benne, hogy lejon neki egy top par, vegulis osszejott..Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Gyuri16
senior tag
ez nem mindig van igy. tobbnyire lazabb asztalok vannak (sok limper...), bar rendes emelesekre sokszor eldobjak, kiveve ha valami premium lapjuk van. aztan meg vannak azok akiknek a kezebol sehogy se lehet kirobbantani a lapot (szerintem ezek preflop elhatarozzak, hogy mostmarpedig showdown lesz).
-
Gyuri16
senior tag
sziasztok,
par eve (topicban visszakeresve mar 6, omg ) kicsit ismerkedtem online pokerrel, de aztan ott hagytam. most egy kicsit erettebb fejel megprobalnam megint. eloszor muvelodok a temaban, amiket nezek Ed Miller bevezetese es a Little green book. sokat van ajanlva a Harrington on holdem, olvassam akkor is, ha versenyeket egyelore nem tervezek? Esetleg masok? Egyelore NL5-NL10 FR, ami erdekel.megneztem bojanika kezdo NL10 videojat is [link]. ez tetszett, hasonlokat tudnatok ajanlani, ahol kicsit melyebbre is megy? angol is lehet. rengeteg video van, csak nem tudom hol kezdjem, egyelore hasonlo stilusu inkabb attekinto videok erdekelnenek.
utolso dolog, hogy melyik teremben erdemes szerintetek kezdeni? Party pokeren meg van accountom, de igazabol lehet barmi mas is.
-
Gyuri16
senior tag
válasz tomrRRR #19560 üzenetére
egyelore semmiben se vagyok "jo", de ezert is kertem konyv es video ajanlokat
eloszor mindenkepp NL hold'em cash gamet szeretnek jatszani mint irtam. jatekpenzt kihagynam, amikor legutobb probalkoztam vele elment a kedvem. pokerstrategyt mar ellottem 6 eve, bar most is vannak valamilyen ajanlataik. nem lenne gond befizetnem mondjuk 50 eurot, amire legtobb helyen bonuszt is kapnak. nem tudom melyik lenne a legjobb modja a befizetesnek, hogy aztan konnyen es olcson lehessen kivenni is a penzt ha ugy alakul. euros szamlam van, tehat atvaltas nem gond.amugy megneztem Belakecske kezdoknek szolo videojat, ez joval reszletesebb volt. jo lesz meg egyszer meghallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest