Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Átgondolva, hülyeség a nagy pár, vagy drill vagy A nagylap 3ász lehet nála, abból eggyik illik ehhez a színhez, ha nagy párja lett volna ászra nem mer ilyeneket hívni, szerintem A-J-Q-K lehetett nála káróból, jött neki a pár+színhúzó arra emelt 11dollárt, a megadás szerintem nyereséges volt, mert az én szempontból 7outja lehetett, nekem totál nyereséges volt az adásom. Persze én így gondolkodok, ettől függetlenül lehetett nála A-5is.

De már nem sajnálom hogy eldobtam.
Úgy lehetett volna pénzt spróolni ha az emelésére nem hívok vissza, de egész végig visszahívtam mindenre
, fel is tudtam építeni egy szép stacket, volt minimum 12outom, ami bőven elég a visszahívásra. Ettől függetlenül ilyenkor a megadás talán jobblett volna, pont az out mennyiség miatt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, fel is tudtam építeni egy szép stacket, volt minimum 12outom, ami bőven elég a visszahívásra. Ettől függetlenül ilyenkor a megadás talán jobblett volna, pont az out mennyiség miatt.