Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz L|zsidoboz #4134 üzenetére

A 2 páros esetet szintén sikerült tapasztalnom, persze akkor a f*sz rossz oldalán voltam. Ráadásul úgy, hogy az ellenfélnek gyengébb 2 párja volt, turnon jött a 2 outja.

Preflop all in-t én még 1 ember ellen se biztos hogy betennék preflop, a sokkal több kombináció miatt 1000-szer könyebben lemákol mint hold em-ben az eddigi tapasztalataim szerint.

3-4 embernél azért már minimum egy 2 pár könnyen kint van... Persze én is csináltam egy elég láma callt az AA89 esetnél, de ott a flush drawt is saját outnak vettem, mint kiderült hibásan, viszont ott csak 2-en voltunk.

Szóval az a lényeg, hogy még bőven ismerkednem kell az Omahával... A legnagyobb problémám még mindig az, hogy hold 'em-hez képest sokkal nehezebb readelni az ellent, de gondolom ez ugyanúgy csak tapasztalat kérdése, mint hold 'em-nél. :F

Viszont az meg jobban tetszik, hogy sokkal akciódúsabb játék mint a texas, na meg a combó drawkban sokkal nagyobb lehetőségek is rejlenek mint texasnál (gyakrabbak is sokkal).

Új hozzászólás Aktív témák