Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Full ringet játszom, általában legalább 4-5-6 asztalon, short-stack stratégiával. Az elején nagyon ment, kifizették a jó lapjaimat, nem volt gond soha, ha mondjuk a session elején elbuktam 1-2 beülőt. Az első 4-5 nap alatt minden nap pluszban voltam, átlag kb.20$-al, azaz nekem 2 beülővel. (NL50-en játszom 10$-al ülök bent, ha felmegy 15$ fölé, akkor kiülök, ha kétszer egy asztalnál elbukok mindent, akkor szintén kiülök, mert ott már máshogy játszanak ellenem, számítanak rá, hogy tilten vagyok, és ez nem mindig jó). Akkoriban eldobtam mindent a vakokról, ami nem volt játszható, akkor is, amikor nyilvánvaló volt, hogy csak lopnak, és soha nem támadtam meg a vakokat jó lap nélkül. Nem volt kompromisszum, hogy mondjuk KTs-el általában nem játszom, de a vakokat azért megtámadom vele. A PT-ben azt hiszem 99.5% volt a vakokról való dobásom százaléka. 200$ fizettem be 100%-os 5x-ös bónuszra, azaz 1000 pontot kell gyűjtenem. A 9. napon 375$-om volt és 528 pontom. Innentől kezdve folyamatosan bukom már 10 napja, most 159$-om van és 830 pontom. Pedig szerintem ugyanúgy játszom. Miért változtattam volna? Minden nap nyerőben voltam, működött a stratégiám, gyűltek a pontok, és a pénz is. Aztán a 9. nap után elromlottak a dolgok, Az AK, AQ, AJ-im magasabb A-okba, vagy Ax két párokba, vagy drillekbe futottak, Az AA, KK, QQ-k még mindig nyereségesek, de már korántsem annyira mint az elején, nem fizetik ki őket, valahogy gyakrabban van körfold, mikor hátsó pozícióban kapom őket. Amikor meg tartanak akkor magasabb párba futok bele, vagy mint tegnap QQ-val KJs-be, aki már a flopon megvert a K párjával, de a végére flösse is lett. Bad beat. Ez van. De nem ez volt régebben. Tudom, nem volt hosszú idő, 9 nap, kb. 4000 hand, vagy valamennyivel kevesebb. De akkoriban nem éreztem, hogy különleges szerencsém lenne. Mert mi a szerencse abban, hogy emelek KK-al, és megverem az AJ-t, vagy a QQ-t. Általában megtörténik, néha nem, olyankor az ember szentségel egyet, és újratölt.
Amióta vesztek, próbálok változtatni egy kicsit, mert azt gondolom, talán kiismertek, azért nem fizetnek ki. Azóta támadom a vakokat, és védem is a sajátjaimat, ha úgy érzem csak lopni akarnak a semmivel, és egy kicsit lazábban emelek, mondjuk A9+s-el hátulról, nagyon tight asztalon középről is. Tegnap ezt nagyon megszívtam. Amellett, hogy az AA, KK-okat megint nem fizették ki, QQ-val már írtam mi történt, még a vaklopásaim, és a védéseim is masszívan veszteségesek voltak. Tudom, ez csak egy nap. Csak éppen leszálló ágban van az egyenlegem, és ez nagyon nem hiányzott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest