Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

veterán

Belefutottam megint... pocket AA... Elvileg ugye ez a húdejó lap... hát nem. Régebben néha csak belimpeltem vele, de ált, drill vagy 2 kis pár levert. Én persze mentem utána mert nem volt nagyobb lap az asztalon. (akkor még hülyén csináltam ''óvatosan'' mintha látnák mi van nálam).
    Áttértem arra, hogy ahogy jó a lap annyit hívok, hogy meg ne adja még véletlenül se vmi 5-8 offsuit, amiből még a végén sor vagy 2 pár lesz. (ált ez lett az AA vagy KK pp-jeim ellen)
    Ma AA, hívok (0,05-0,10-es asztalnál) 0,5-öt egy megadja a 10-ből, utána lejön még1 A hívok 1 dollárt, Ő jön velem, végül nyertem tőle. (5 dollárral szálltam be az asztalba és 12-ig mentem fel ja és partypoker nolimit) Ezután jöttek a badbeat-ek, a végén talán a legnagyobbal... előtte már 1 srác szólt is, h talán abba kéne hagynom, (igaza volt) mert 12-ről visszaküzdöttem magam 5,5-re de gondoltam a beszálló még megvan, végülis el lehet kezdeni építkezni megint (flopot kb 20-30%-ban néztem és a badbeat-ek előtt jó volt a nyerő% is) QQ JJ párokkal a kezembe kaptam ki szinte egyfolytában odáig. Ami addig bejött onnantól semmi. És a végén a kegyelemdöfés.
    Pocket AA (pikk és treff) Elég last positionben voltam, páran már meg is adták, belenyugodtan, h szép lap és nyerek vele fél dollárt kb (5*nagyvak) allint nyomtam (mire másra?) 5,5-öt behívtam, 1 valaki megadta, jöttek a lapok se összefüggés se nagy lap... viszont a végére lentvolt 3 db káró... mondom ez nem igaz. Mi volt a srácnál? K-2 káró. Képes volt rá allinelni...
    Ilyenkor elmegy a kedvem az egésztől. Fish voltam?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés