Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sir Riccio

    addikt

    válasz Dluinet #74324 üzenetére

    (#74324) Dluinet: Így-így. Kell a megtekintés. Viccet félretéve csak azért linkeltem be, hogy lássátok kb. mire kell.

    (#74326) TRob1: Az az igazság, hogy ez csak egy a sok dolog közül amiért most almafont fogok venni, amúgy is le akarom cserélni a K920-as Lenovom mert bár szeretem, bazinagy, ezért sem játszik a Plus-os ájfon, mert az is kb. ekkora és kényelmetlen. Szóval lesz egy eladó Vibe Z2 Pro-m, 50-60 körül két tokkal, kijelzővédő üveggel, minden gyári tartozékával, majdnem új akkuval. Elvoltam vele egy darabig de mostanra jobban örülnék egy kisebbnek. Meg ott van az is, hogy körülöttem mindenki almafonra vált, szóval megvan a nyomás is. Komplexebb ez annál, hogy vlogolunk és akkor ahhoz almafont veszek, csak amiatt nem vennék.
    (#74329) Bandus99: Néztem már többször, de arra ott az SJCAM. Ez most tényleg arra kell, hogy mindenhol ott legyen velem. Ott is ahova nem viszek semmit, csak a telefonomat. Meg mint feljebb írtam vannak más dolgok is. Igyekszem meggyőzni magam. :DDD
    (#74338) szkorhetz: Az a bajom ezekkel a ritkább cuccokkal, hogy nincs rá semmi. Amíg gyárilag frissítik addig oké (már ha egyáltalán nem veri tönkre a gyári frissítés és nem lassul le tőle, meg nem lesz tele mégtöbb hibával), de utána vége.

    Ja, asszem ennyi. Mindenre válaszoltam, mondjuk a vlog linkje ebből most kimaradt. Franc. :DDD
    A lényeg, hogy most marad az almafon, aztán ha nem jön be akkor az lesz eladó nem a Z2Pro.

    Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés