-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
Üdv.
Lenne egy grafikus kérdésem, illetve segítséget is elfogadok.
Lenne egy céges logo, ami JPEG formátumban van.
Viszont szeretnénk pohárra gravíroztatni, és az a cég csak vektoros logo-t tud elfogadni. (Gőzöm sincs, hogy mit jelet ez.) És valami .ai vagy .cwr formátumot tud ő kezelni. Lenne olyan mód, hogy a képet kapásból ilyen formátumra mentsem el? Vagy mindenképp kell vele grafikusnak bíbelődni?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
-
chungee
addikt
Üdvözletem!
44 pines IDE kábel 2,5" vinyóhoz kapható egyátalán valahol vagy valaki megválna tőle
-
Szilofon
aktív tag
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
endib
tag
Vásárolt már valaki Hollandiában autót, haza használatra?
Arra lennék kiváncsi, hogy megy ott a papírmunka és mi mennyibe kerül. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem szeretnétek dinnyét termeszteni? Van egy jó adat szőke dinnye magom, ez egy régi magyar fajta, az alföldön ismert, bár egyszer már itt Pécsett is láttam. Olyan sárgadinnye méretű (de nem sárga dinnye) terméseket hoz, amiknek a húsa sárga, a magjaki pirosak, és finom édesek, a külseje meg halvány zöld.
Ha valakit érdekel, annak tudok adni egy adag magot, ezek 5-6 nap alatt csíráznak a lakásban, kiültetni meg elvileg április első heteiben kell, szóval most teljesen jó elkezdeni a dolgot.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Heimdallr75
őstag
Maradék 320-as Seagate HDD eladó. [link]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Mutogatni való hater díszpinty
-
őstag
Ez érdekes. Az ügyeletes gyógyszertár 17:00-tól van ma nyitva, mert addig úgyis van Tesco és Árkád gyógyszertár. De igazából nincs, mert azok mert zárva vannak.
-
#TOTTI
őstag
Xigmatek Nebula C, fehér ITX ház érdekel valakit? Kialakitása miatt nem kényelmes asztalon használnom. Doboz, garancia adott, 2 hete vette.
Ára: 10k
-
HoldChore
tag
Elbontod a vizet, majd meggyújtod.
Értve?
Ennyivel a magas házat is el lehetne tüntetni."Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
s7evcsenko
addikt
...
Inkább hagyjuk, mert ennek is trollkodás lesz a vége.
Én kérek elnézést!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #63476 üzenetére
Gyűjtsd a vizet ne siránkozz!
Akinek kertje van, annak katasztrófa egy rosszkor jött szárasság, ezzel átvészelheti könnyedén ezeket az időszakokat.
de most ez komoly kérdés volt?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Vaze
őstag
válasz s7evcsenko #63476 üzenetére
Max a tulaj fogja neked megmagyarazni,az nekem is magas en csak a Gyújts ra reagaltam ahogy eloszor te is!
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz s7evcsenko #63474 üzenetére
jo a szemed...de gondolom te is tudod hogy mi is akar az a szo valojaban lenni!
[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
HoldChore
tag
Gyújts a vizet ne siránkozz!
2100 literes esővízgyűjtő ballon.
Priviben érdeklődj.
Vagy holnap a pécsi vásárban"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
válasz CPT.Pirk #63471 üzenetére
Én már voltam 2 hete
És hóvirágot egyáltalán nem szabad leszedni, arra figyeljetekMutogatni való hater díszpinty
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Menjetek kirándulni a Mecsekre! A szokásos medvehagyma mellett most minden tele van hóvirággal, nagyon szép. Tudom javasolni pl. a Sós hegyi kilátót és rögtön mellette a Remeterét környékét ehhez! De aztán nem leszedni a hóvirágot!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó Thrustmaster Wireless PC - PS3 gamepad: [link]
-
Attix70
aktív tag
válasz Silencer83 #63468 üzenetére
Szia !
Ment privát.
Üdv, AttiPróbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Silencer83
addikt
hali. ma benn leszek pécsen 11től, bomba áron egy bontatlan,0percet használt!!!
Kingston SSDNow V300 120GB elado.
merevlemez-kapacitás: 120 GB
merevlemez mérete: 2,5"
olvasási sebesség: 450 MB/s
írási sebesség: 450 MB/s
S-ATA III (600 MB/s)
tömeg: 86 g
/Kingston SSDNow V300 120GB (SV300S37A/120G)/origi csomagban, 19ezer mondjuk 11.500ert?
-
newwave0507
aktív tag
Z97 , intel i7 4770 , 8 gb corsair , 650 FSP , hyperx ssd , ilyesmik vannak benne . Ha minden igaz
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
blaca83
őstag
Komoly Konfig SOS eladó: [link]
Főleg egyben, de ha kell valakinek több termék akkor egyből bontásra kerül.
[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Hunter2
addikt
Van egy eladó Samsung Galaxy Ace2-öm 15000-ért vihető. Képek a hirdetésben: [link]
-
a2d2
addikt
Hello!
Nálam van otthon egy profi kategóriás telóra köthető headset. Van benne hangerő szabályozó, némítás gomb meg még valami. Ha érdekel akkor megnézem a pontos típusát.
Köszi, ezt az ESC-es dolgot is továbbítottam az ügyfeleknek.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
-
Exian
addikt
"Miért van az, hogy Win7-nél rendszeresen előfordul, hogy az esc (escape) gomb egész egyszerűen nem működik?" ELŐZMÉNY
Ááááá, ezt nem hiszem el. Megoldódott a rejtély!
Képzeljétek, az egyik program blokkolja! Történt ugyanis, hogy ma eddig egész nap jó volt az ESC, mint írtam korábban, én rengeteget használom, akár számológépben, akár bármilyen programban folyamat megállításra, kilövésre.
Aztán elindítottam az egyik programomat, amit ma még nem használtam. Utána rögtön visszaléptem számológépbe, számolgatok, törölni akarok: nem működik az ESC! Na, mondom ez gyanús! Vissza a frissen indított (egyébként sokszor használatos) programomba, kinyomtam: újra működik az ESC!
Tehát ez a fránya képszerkesztő programom blokkolja!
-
Dr. Gonzο
senior tag
(elnézést, belefértem volna a szerkesztési időbe)
Ha találok megoldást a cserére, akkor megkapod ingyen is!
A kézibeszélővel nem tudok kényelmesen dolgozni, mert a telefonban elhangzott adatokat rögtön számítógépre viszem. Így mind a két kezem szabad, de mégsem ezt találták ki nekem.[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Dr. Gonzο #63452 üzenetére
Amit most használsz, nem adod el?
Mert jobban belegondolva nekem is kéne egy ilyen, melóhelyemen callcenteres is vagyok, és utálom a kézibeszélőt.
Viszont lusta vagyok csinálni magamnak, a Tied az tetszik.
Szóval, ha feleslegesség válik, akkor jelezz! Bár ahogy nézem, amúgy sem drága... szerintem rendelek egy ilyet, kösz a tippet!
[ Szerkesztve ]
-
-
Dr. Gonzο
senior tag
Jelenleg egy kifejezetten ilyen telefonhoz készült headsetet használok.
Így most is a kábel nélküli kagylót emelgetve veszem fel a telefont. Ez nem zavar.
Viszont számomra kényelmetlen, meg egy kis idő után olyan lesz a hajam, mintha a boci nyalta volna le.
A mobilos headset viszont megfelelne nekem, gyakran van órákig a fülemben más esetekben.A kézibeszélő kábelére készített átalakító is megfelelne. Csak a mobilos headsetnek 4 érintkezős csatija van, ezzel vagyok picit meglőve, meg a lábkiosztásokkal. Ezt figyelembe véve kellene vegyek "kapcsolós sima jack aljzatot". Ami szerintem így nem is olyan "sima".
Amúgy nem sürgős, csak kényelmi szempont a munkahelyemen. Viszont abban sokat segítene nekem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Exian
addikt
válasz Dr. Gonzο #63449 üzenetére
Ha van egy kis elektrós beütésed, akkor szerintem könnyen összehozható. Én beépítenék a telefonba egy kapcsolós sima jack aljzatot, amibe ha bedugod a headsetet, akkor az működik, ha nincs bedugva, akkor a kézibeszélő. Nem mondom, hogy pofon egyszerű, de nem is megoldhatatlan. Hívásfogadáshoz meg max. beépítesz még egy kapcsolót. Vagy esetleg kapcsolós headset.
Igazából a kézibeszélőben is csak egy kis hangszóró, meg egy mikrofon van, tehát nem egy űrtechnika...
SZERK.:
VAGY: talán még egyszerűbb, ha a kézibeszélő kábelére csinálsz egy átalakítót. Az a legegyszerűbb. Az sima egyszerű forrasztgatás, semmi hókuszpókusz. De a hívás fogadás csak úgy fog menni, hogy felveszed az amúgy be sem kötött kézibeszélőt.
Ha nagyon ráérnék, azt mondanám, hogy megcsinálom Neked, de sajna elég kevés szabad időm van Mennyire sürgős?
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Gonzο
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném a vezetékes telefont, a mobiltelefonokhoz használható vezetékes head-set-tel használni.
Milyen módon tudom ezt megoldani, esetleg pécsi üzletben milyen átalakítót, alkatrészt kell megvegyek?
Esetleg valaki készített ilyesmit? -
Exian
addikt
-
crabi
tag
Sziasztok
Napfogyatkozáshoz szemüveget kapok még valahol? Vagy ilyen fóliát? Esetleg hegesztéshez való üveget?
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Lomha 8V #63438 üzenetére
Köszi, de hirdetés tuti nem lesz, vasárnapig kellene ezt levezényelnem, nem akarok fáradozni vele meg mondom őszintén, ha nem veszi meg senki, akkor beszámítják az "új" autóba, nekem végül is az a legegyszerűbb, legkényelmesebb, csak azért dobtam fel ide, hátha épp valakinek viszont nagyon jól jönne.
-
Lomha 8V
addikt
(#63432) M_AND_Ms: Jó pap holtig tanul.
(#63433) Exian: Ha lesz esetleg hirdetés, dobd fel ide. Kicsit megpromózom, hátha.
(#63434) air: Az a fólia valami aláázás ellen van, persze semmit nem ér. Itt tél elején csinálták meg ezzel a módszerrel, mostanra ropira tört az egész.
-
air
nagyúr
Mi ez az új őrület, hogy az útfelbontások után nem aszfalt a legelső réteg, hanem beton? Ráadásul valami botrányosan hitvány minőségben.
A Mártírok útján legalább 10 centis bukkanót hagytak. A Petőfi utcában is így maradt.
A beton alól pedig valami fólia lóg ki.
Tényleg így kell visszaburkolni a 21. században?
Ez a legújabb, legjobb technológia?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Exian
addikt
150-ért valakinek Daewoo Lanos?
Nem hibátlan, de napi használatban van. Azért csak ennyi az ára, mert nem akarok zsákbamacskát árulni, 1-2 dolgot célszerű lenne rajta rendbe rakni. De egyébként üzembiztos állapotban van, még sohasem hagyott ott sehol.
Vasárnapig eladó. Utána nem foglalkozom vele, akkor beszámíttatom az új kocsiba, csak gondoltam hátha valaki itt épp hasznát venné egy ilyen autónak és jól jönne neki.
De ismétlem, nem tökéletes, de üzembiztos.
Ha valakit érdekel, részletek privátban.
-
dunc
nagyúr
off
[ Szerkesztve ]
-
newwave0507
aktív tag
1 TB WD Caviar 10k , holnap átvehető pécsett !
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Lomha 8V
addikt
(#63426) RZozo: Köszi! Igyekszem vigyázni rá, de mostanában valószínűleg eladósorba kerül. Tervezünk egy kis családbővítést, így mennie kell.
(#63427) aneda: Köszi, ezt jó, hogy mondod. Decemberben voltam náluk és most tervezek megint menni, így nem futok lukra.
(#63428) M_AND_Ms: Akkor elnézést, nem vagyok pécsi.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Lomha 8V #63418 üzenetére
Csak annyit, hogy a Dohánygyár mögötti útra nem illik a "régi 6-os út" elnevezés.
Ezen a részen a 6-os út régen a Kórház-tér, Rákóczi út és 48-as tér volt. A 70-es évek óta került le a Nagy Lajos király útja és József Attila út vonalra, de még ekkor sem a Dogánygyár mögöttre.
Sőt az igazából most sem 6-os út (max fél 6-os 😃 ).Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Lomha 8V
addikt
Ezt én is hallottam, de sosem tapasztaltam a jelenséget. Sok alufelnit csináltattam már, nekem nem volt vele problémám, de az is igaz, hogy mindig minőségi felniket vittem. Talán gyengébb minőségű felnivel valóban előfordulhat.
Volt egy felnim, amit megcsináltattam fehérre, aztán eladtam, a haverom újra megcsináltatta egy másik fehérre, aztán feketére aztán visszavettem és ezüst lett, pár éve eladtam az asszony unokatestvérének és a mai napig használja. Ha ezt kibírta, akkor nagy baj nem lehet.
-
nesa
veterán
Polietilen habos ketoldali ragasztot hol lehet kapni pecsen?
-
nesa
veterán
válasz Lomha 8V #63418 üzenetére
Alitolag nem jo alu felnit szintereztetni, mert kilagyul az anyag a 200 fokos kemencebe, ugy magyarazta nekem egy szaki hogy olyan az mintha az acelt 500-600 fok korul sutogetned az is kilagyul, nem ertek hozza csak ezt hallottam hogy az addig jo felnit utanna evente lehet gorgoztetni mert elszarodik.
Van ezzel kapcsolatba valakinek tapasztalata?
-
-
Exian
addikt
Bankos, átutalásos dolgokban jártasakhoz kérdés: az átutalási idő függ az utalandó összeg nagyságától? Szóval, ugyanannyi idő alatt megy át egy mondjuk 5000 Ft-os átutalás, mint egy 1M feletti?
Ha utalok kisebb összeget, az rendszerint simán átmegy másnapra, banknyitáskor megszokta kapni a másik fél, meg én is, ha nekem utalnak. Nagyobb összegnél is így van ez? Vagy ülnek a bankok rajta?
-
Lomha 8V
addikt
válasz plaszy #63387 üzenetére
Nem találom a névjegykártyát, de megpróbálom elmagyarázni, hogy én hova hordok mindent szóratni. Nem lesz egyszerű.
A régi 6-os úton a dohánygyár mögött mész a Tudásközpont felé. A végén a nagy kanyar előtt lesz egy út jobbra. Itt lekanyarodsz, átmész a vasúton, elmész a betonút végéig. Itt lesz egy út balra, mindenféle cég ki van táblázva. Erre bekanyarodsz és mész egy keveset míg egy Y-hoz érsz. Itt jobbra mész, ez az út levisz több épület közé, itt vannak a fentebb kitáblázott cégek. Ez zsákutca és a legeslegvégén, pontosan veled szemben lesz a homokszórós, porfestős cég. Meg fogod ismerni, egy nagy táblán ki van írva a tetőre, hogy "porfestés" vagy "homokszórás" vagy valami ezekhez köthető. Kicsit kusza, de szerintem odatalálsz.
-
-
nagyúr
városban két fajta mód van:
taxis: fuvar - rövid állás - fuvar - rövid állás - fuvar (nem hűl ki a motor teljesen két indítás közt)
orvos: út - hosszú állás - út - hosszú állás (teljesen kihűl a motor két indítás közt)"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
nesa
veterán
A masik ha csak 3L eszik tobbet a benzines es evi 10k mesz vele az is tobb mint 110k azert nem kell minden olajcserenel komplett motort is cserelni, sot inkabb 2x annyit kibir mint egy benzines.
A masik amin jot vidulok itt a PH-n is hogy varosba jobb a benzines, basszus ezt miert nem tudjak a taxisok a sok hulye 5km megy 2 orankent es megis dizelt hasznal....
-
Exian
addikt
válasz Bigemperor #63405 üzenetére
Ha garis, akkor nem lehet, hogy cserélik ugyanolyanra? Vagy nincs nekik, vagy Te nem akarod?
-
Bigemperor
senior tag
Skacosak!
Elhullott Asus 24B5ST íróm (alig használt, de szerencsére még garis), helyette szeretnék másikat. Sajnos az ominózus bolt (nem tudom, leírhatom-e, de a hardverker az) kínálatában nem igazán találok használhatót, ott LG, Samu, Pio, Lite-on van jelenleg. Ezek közül válasszak, vagy keressek mást?
Előre is -
Exian
addikt
Google szerint lehet akár ez is.
És azt hiszem épp a cikk megjelenése környékén vette a kocsit.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Azert mert olvastal egy cikket ahol a hokuszpokusz dizelt hasonlitottak egy benzineshez es ezzel altalanositasz, az nem jo.
Az EV1 be csak az elso szerias HDI volt amolyan hokuszpokusz de az is viszonylag jol sikerult,
az 1.9TD meg a 70 es evek vegen fejlesztttek ki 82 be jelent meg elt cirka 1982-2006 ig vagy lehet tovabb az elmult tobb mint 30 ev alatt semmilyen katasztrofalis hiba nem volt veluk, sima adagolos, nincs rajtuk kettostomegu, a turbo is fix geos.... egyszeru mint a faek.a benzines varosban 4+Lityivel tobbet lehuz szerintem, sot az siman bevag 12-13+L/100km
Gazt nemtudsz rakni bele ugy hogy ertelme is legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Vettem nemrég egy ilyen napszemcsit, viszont kevésbé áll jól mint azt elsőre gondoltam. Egyszer volt a fejemen. Érdekel valakit?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla