- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddyke
tag
válasz
CPT.Pirk #22099 üzenetére
Az ügyfélszolgálat a sablon szöveget nyomja, amit betanítottak nekik, meg max. ha már sok olyan gond volt vagy tapasztaltabbat fogsz ki akkor lehet jóra számítani. Gyakran megyek ki házhoz internetet beállítani, de azon kívül, hogy megmondják az ügyfél jelszavát és felhasználónevét (amit endszeresen elhagynak) másra nem kérem őket. Volt, hogy közöltem velük, hogy a bekötés szabványon kívüli (a színek libarosban voltak..), azt mondták ők már rengeteget bekötöttek, ők tudják (ja, mert én még életbemben nem gyártottam egy kábelt sem, azért van 3 fogóm..). Volt már, hogy még ők köszönték meg, olyan információt adtam át. Legjobb esetben is csak ugyanazt mondják, amit én is tudok.
Közvetlenül számítógépről, laptopról működik?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az ügyfélszolgálatosok rendesek, de csak annyit látnak, hogy be vagyok-e lépve. Magyarán nem tudják megmondani, hogy éppen mi zajlik a vonalon, mikor tárcsáz a router.
Folyton azt mondták, hogy ők nem látnak rá a router beállításaira. De basszus, egy nyamvadt nevet meg egy nyamvadt jelszót be tudok állítani, végzettség sem kell hozzá, pedig az is van...
Szerintem hamarosan kérek majd szerelőket, csak ha megint olyan jön majd, aki keresi a betűket a billentyűzeten, annak hogyan fogom elmagyarázni, hogy időtúllépéses hibát kapok a PADI csomagok elküldése után?
-
freddyke
tag
Van egy eladó Logitech QC Pro 9000 webkamerám új állapotban, áron alul. Részletek itt:[link]
-
-
-
Sir Riccio
addikt
-
plaszy
őstag
Továbbra is eladó: [link]
-
Kaics
aktív tag
Érdekel valakit egy PSP Slim vagy egy Eten X600 Glofiish?
-
Kobe
veterán
újfent kérdezem, nem tudja valaki, a skála oldalában, a rossmann alatt bonsaiokat áruló figurát hol lehetne utolérni ? Tudom, hogy ősszel már nem ott standol, általában a budai vám tesco bejáratnál standol, de most egyik helyen sincs, és szükségem volna rá, ajándékba szeretnék vásárolni tőle.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sir Riccio #22086 üzenetére
Köszi!
-
stuntmanmike
tag
Eladó cumók:
-Samsung F480
-Nokia 6230 fehér, gyárilag független. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sir Riccio #22083 üzenetére
Véletlen nem ismer egy szerelőt a diginél?
dunc: A PADI csomagoknál időtúllépés van, így létre sem jön a kapcsolódás, mert a padi csomagok az első lépése a PPPoE kapcsolat felépítésének. Innen kezdve meg mind1, hogy mit állítok be a routerben, de kézzel szoktam beírni nevet meg jelszót...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Dare2Live #22076 üzenetére
Lehet, hogy 70-200 IS lesz a dologból, ha sikerül találni normális áron... majd még kiderül.
Ez meg szeretett városunk közlekedéskultúrája. Vicc...
szerk: Van digis ismerősöm. szerk2: de Ő csak üzletkötő.
-
dunc
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #22081 üzenetére
Lehet hülyeség,de beírod,vagy bemásolod a hitelesitő adatokat?
Mert nállam egy érdekes bug van a router beállitásnál,ha bemásolom az adataim akkor is a kívánt nevet látom,viszont nem csatlakozik,felhívtam a digit,és azt mondták másik névvel probáltam becsatlakozni,és azért nem ment,de nállam rendben látszottak az adatok,majd kézzel bepötyögtem és müködött,gondoltam azért leírom ha hülyén is hangzik. -
-
dunc
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #22079 üzenetére
Akkor tényleg helyi probléma lehet,beszéltem más ügybe a digivel"ügyfélszolgálat" reménytelen görcsös banda hozzáértés nélkül.
Az agyuk le van korlátoza 10 hibakodra,többre nem telik a tudásukból,tehát ha valamilyen speciális problémád van akkor megoldhatatlan.....A megosztást meg amúgy se támogatják,és milyen csatlakozóról van szó,az mit képes megoldani?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Cross kábel? Azt hova gondolod? Manapság szerencsére még a gépeket is közvetlen össze lehet kötni patch kábellel.
Amúgy utánaolvastam a dolognak, és szándékosan olyan routert vettem, ami mindenkinél képes betárcsázni. (TPlink TL-R460, legfrissebb firmel)
Régi buta surecom routerem tudott tárcsázni, de csak ha a service névhez be volt írva, hogy digi. Viszont pont úgy nem kellett volna mennie. Azóta 3 másik routerral próbáltam egyik sem tud tárcsázni, mindegyik elküld 3-4 PADI csomagot, aztán időtúllépés...
-
dunc
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #22077 üzenetére
Hello nállam se volt jó,a digi a régebbi "butább " routereket nem szeretni,gondolom a kábelekkel variáltál!? Cross,sima. Ami még probléma és "gyakori hiba nállam a diginél a router miatt,hogy "bentmarad a név,és nem tudok kapcsolatot létesiteni,erre megoldás a manuális betárcsáztatás volt.
Connect on Demand:Ebben az esetbe sokszor időtúllépés,és sikertelen csatlakozás volt.
Max Idle Time: minutes (0 means remain active at all times.)
Connect Automatically Ugyaaz mint fentebb
Connect Manually Itt stabil,de szakadás esetén ,manuálisan kell újra kapcsolatot létrehozni.
Max Idle Time: minutes (0 means remain active at all times.)
Connected!Ha gondolod elhozhatod a routered,és kiprobáljuk,hogy itt müködik-e?
Kertváros. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valakinek nincs Digis ismerőse? Egyszerűen nem lehet routerrel betárcsázni tőlem, gép meg simán tárcsáz. Nem jelszó, stb. nem én cseszem el, egyszerűen időtúllépés hiba van minden PPPoE kapcsolatfelvételnél.
Állítólag nem csak én voltam így, volt más is ezzel a problémával, ott állítólag kicseréltek egy csatlakozót valahol, és jó lett, de erről még nem kaptam megerősítést...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Sir Riccio #22062 üzenetére
Tisztában vagyok a Sigma katasztrófális minőségbiztosításával....
Hozzáteszem Tamronnal is vannak bajok és Canon se épp makulátlan, annyi centeres obit látni még teszteken is, hogy szégyen.... (Nikonnal is tuti vannak bajok, de eddigi tapasztalataim/olvasottak alaján azt szűrtem le, hogy legkevesebb.)
-
Bla82
tag
775-ös hűtőt már el is vitték.
Közben találtam még eladó dolgokat:
Mercury KOB AP4300XA 300W-os táp 500.-Az alábbi 2 ramból az egyikhez párt keresek a másik eladó. Tehát elsősorban párt keresek, és ha az megvan akkor a másik eladó.
Transcend TS128MSQ64V6J 1GB DDR2 667MHz-es noti ram 3k
Kingmax KSCD48F-B8KB5 1GB DDR2 667MHz-es noti ramot 3k -
Bla82
tag
Eladó dolgok:
Gigabyte 7300GT 5k
Fujitsu Siemens Scaleo P ház kártyaolvasóval 5k
NEC ND-4551A fekete dvd író 3k
Delta DPS-300PB-2 A Rev:01 táp 24pin átalakítóval 3k
FSP400-60HLN táp 4,5k
Genius SP-Q06S hangszóró 1k
Chicony KB-9810 billentyűzet 750.-
Intel 775-ös gyári rézmagos hűtő 1k
BenQ E2200HDA 32k
Samsung SP1614N 160GB Megvétele óta (jó pár év) 2 szektorhiba ami a tartalék területre lett átrakva. Sentinel szerint 96%. Tökéletesen működik. Annak idején nem cserélték, mert legalább 5 szektorhiba kellet volna nekik. Árat mondjon az akinek kell!Akit valami érdekel PÜ-ben vagy a hirdetésben jelezze.
-
Silenzio
addikt
Tud valaki Verbatim lemezeket szerezni a környéken? Nagyon fontos lenne 100 db beszerzése. Jánoska már nem utazik ebben.
-
plaszy
őstag
17"-os notebookhoz vennék valami komolyabb válltáskát vagy csak notitáskát. Max. 10k-ig.
-
Kaics
aktív tag
"Dazzer" ultrahangos kutyariasztót vennék ismerősnek nem aranyárban, mielőtt megrendelném boltból.
... de kihalt itt minden.
-
makro
senior tag
Sziasztok!
Keresek WlanRouter-t
akinek van vagy tud, jelezze mihamarabb -
plaszy
őstag
Gigabyte GZ-X5 ház eladó. 2x12 cm-es ventivel + kártyaolvasóval.
Ára: 7.000.- Ft.
-
ZoZoˇˇ
aktív tag
Hoppá 2 x sikerült.
-
ZoZoˇˇ
aktív tag
Gigabyte X38-DS4 1év garancia
Intel Core 2 Duo E6850 Box 6hó garancia
Az ár megegyezés szerint.
Első körben 37000 -re gondoltam, természetesen a kettő együtt. -
Keresnék ATI VGA-t 10-20k értékben, 3850-től 4850-ig, hűtés lehet Ref is, de gari kell rá feltétlenül, privizzetek ezerrel
ja meg valami olcsó 775-ös proci is kéne, lehet 1 ill. 2 magos, gari elég próba is, lényeg hogy olcsó legyen -
Macka
veterán
Hali!
Olyan 4 GB körüli Pendrive-ot keresek...
-
zsolt19900
őstag
Na emberek csak ma csak most potom 10 ezer Ft mai átvétellel az Adidas Napszemüvegem, hívjatok nem leszek internetközelben számom az adataimnál!
-
Dare2Live
félisten
válasz
Sir Riccio #22037 üzenetére
Akár piros filcel kört is rajzolok rá.....
Kár. Pedig sokszor a legjobb vételek a "lenézett sigma/tamron" obik. Van egy tami 17-50 2.8am és optikailag mint a nikor 17-55 2.8 csak az ára nem 500 hanem 110K....
-
Thomas1
addikt
Sziasztok! Rég jártam erre.
Van egy-két eladó cuccom, hátha valakit érdekel.
Aki lusta megnézni, annak mondom, hogy egy Dell laptop 16k-ért, és egy Abit KN9S 4400 X2-vel és CM Hyper TX-el 19.9k-ért.
További szép napot mindenkinek!
-
Sir Riccio
addikt
Árkádban lévő (azthiszem FotoPlus) üzletben Canon játszóház van, van 7D-jük és lehet taperolni meg mindenféle obikkal tesztelgetni, holnap meg Nikon lesz. Gondoltam szólok!
-
Kaics
aktív tag
Itt van már egy ideje ez is. Házhoz szállítom Pécsen.
-
Kaics
aktív tag
Nem tartogatom tovább. Akit érdekel ma szóljon vagy adom a legjobb ajánlatot tevőnek.
-
Dodder
tag
Ez nem WD nem 7200 rpm-es ?
WD 640GB (Green Power WD6400AACS) 7200RPM/16MB
Műszaki adatok:
- Kapacitás: 640GB
- Fordulat szám: 7200 RPM
- Buffer: 16 MB
- Elérési idő: 8.9 m,s
-Átlagos várakozás: 5.6 ms
-Csatoló felület: SATA2 (Max. 3 Gb/s)
- Méret: 26.1 mm x 147 mm x 101.6 mm
- Tömeg: 0.60 kgNálam ezt dobta ki a kereső.
-
crabi
tag
van 1 vadonat új WD 640 es winyom! nem volt használva!
Számlával GarivalGyártó: Western Digital
Interfész: SATA2
Méret: 3,5"
Garancia: 30 hónap
Jellemzők:
- Termékvonal: Caviar Green
- Típus: WD6400AACS
- Kapacitás: 640 GB
- Beépítési méret: 3,5"
- Fordulatszám: 5400 rpm
- Belső cache: 16 MB
- Csatoló felület: SATA-II
- Raid Edition: Nem -
Kobe
veterán
nem tudja valaki, a rossmann alatti soron a skála bejárata alatt dekkoló bonsai árus bácsit merre lehet még megtalálni ? tudom, hogy árul máshol is a cárosban, csak azt nem hol
-
Bla82
tag
Eladó dolgok:
Gigabyte 7300GT 5k
Fujitsu Siemens Scaleo P ház kártyaolvasóval 5k
NEC ND-4551A fekete dvd író 3k
Delta DPS-300PB-2 A Rev:01 táp 24pin átalakítóval 3k
FSP400-60HLN táp 4,5k
Genius SP-Q06S hangszóró 1k
BenQ E2200HDA 32k
Samsung SP1614N 160GB Megvétele óta (jó pár év) 2 szektorhiba ami a tartalék területre lett átrakva. Sentinel szerint 96%. Tökéletesen működik. Annak idején nem cserélték, mert legalább 5 szektorhiba kellet volna nekik. Árat mondjon az akinek kell!Akit valami érdekel PÜ-ben jelezze.
-
Szpájki
tag
upc fiberpower 125mbites vacakhoz meik wifi routert ajánlanátok? egyszerü juzernek kell, nem akar semmi különöset csak vezeték nélküliséget...
-
hoax
senior tag
Van 2 eladó hangkártyám, hátha kell valakinek...
1db Audigy ES 7.1 CD-vel 3K-ért,
1db Audigy 2ZS OEM 6,5K-értGari 1hét...
-
hoax
senior tag
kano, kovsol!
Ma este megyek megnézni, hogy mi a felhozatal lap ügyben!
Lehet, hogy lesz mindkettő... 939 és 754 is... -
kovsol
titán
én s754 -es alaplapot keresek
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Esetleg normálisabb S939-es lapja valakinek volna eladó nem aranyárban?
Köszönöm! -
MZsoltee
veterán
Egy két eladó cucc:
Router R460
MSI WIND U100 -
zsolt19900
őstag
Van olyan opció is hogy bármi értelmes dolgot beszámítok a szemüvegbe. Mondjátok mitek van
és megbeszéljük.
-
PCI-os hangkártyát vennék.
Jöhetnek az ajánlatok. -
mark75
senior tag
Üdv!
Meg van valakinek a Harry potter és a félvér herceg,a Hannah Montana film,és a High school Musical 3
Szinkronosan kellene!
Felíratósan megvan,de úgy nem jó.Mert egy 8éves kislánynak kell.
Persze nem ingyen kérem,valamit adok érte.Pénz,lemez stb.....
Előre is kösz
-
Dare2Live
félisten
válasz
Sir Riccio #22022 üzenetére
Ha gondolod rajzolok a régi obiidra is L betüt.... attól jobb lesz? 70-300 müanyagabb és a fokusz is vmivel lassabb, de optikailag nincs nagy difi az előnyei mint az IS meg a +100mm meg jelentősek. Nézegess képeket, én csont nélkül a 70-300at venném ha Canonos lennék.
btw nem lehet kevered a 70-200 F4 et a 70-200 f4 ISel? Mert a második tényleg egy optikai csoda.
-
Qli
csendes tag
Üdv. Mindenki!
Segitség kérés a 22000. hozzászólásban irtakkal kapcsolatban. Ha esetleg tud valaki...
Köszönettel.
Fényképet még csak-csak készitenék róla, de ide fölrakni már homály vagyok.
Ciao! -
nesa
veterán
válasz
Sir Riccio #22022 üzenetére
Szerintem olyasmire gondolt hogy a 400D is tul muanyag ,nehez obi alatt esetleg tekeredik a vaz ,olvastam ilyet is bar ezt nemcsak 400D rol irtak.
Canonoknak szamora roppant gagyi hatasa van es muanyagerzete ,persze ettol meg megvennem en is de a velemenyem ez, persze a sony se panaszkodhat ezen a teren olyan a muanyag fogasa mint valami kinai muanyagjateknak -
Kaics
aktív tag
válasz
zsolt19900 #22023 üzenetére
Legfeljebb megmarad jövő nyárra.
-
zsolt19900
őstag
valaki napszemcsi
most ocso megint
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Dare2Live #22020 üzenetére
Az L jelzés miatt ragaszkodom igazából a 70-200hoz, na meg mert baromi éles, ahogy néztem F4-en nemigen van objektív ami utoléri(a 2.8-as L szériát kivéve). Igazából lenne, de 130at nem adok egy használtért mikor 140ért van új...115k-m van rá, és szerintem ez a reális ára kb, egy használtnak, csak erről az eladót is meg kellene győzni.
Ami a vázat illeti, nem tudom mire nem elég a 400D, ha váltok vagy fullframe-re vagy 7D-re fogok, de arra keret majd csak akkor lesz ha, ahogyan említetted beindul az üzlet.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Sir Riccio #22016 üzenetére
Ha ilyenek is szóba kerülnek (és ennyire nincs) én mindenképp nézegetnék 70-300ISt is.
-Kvázi nem rosszabb optikailag mint a régi 70-200 F4 (Nézegess képeket!)
-nincs vele új váz esetén fokuszprobléma (ha az üzlet elindul egy 400D nagyon gyenge....)
-Van +100mmed azaz 480mmig jó vagy = nem kell 2*ező. Ráadásul 2*vel már tuti üti képminőségre/fényerőre....
-Amivel gyengébb fényerőben (70 F4, 200 F5.1 300 F5.6) azaz 70-200 köz max fél stopp annál sokkal többet hoz a stabi (3stop tuti megvan)
-Fokuszban lassabb de ez kb az össz hátrányaElső keresésre [link] 97.000Ft 19hónap garral.
-
domesz
aktív tag
-
Szevasztok! Csak gondoltam szólok. Nem lesz lemezrendelés, nem jött össze, és nem is fog. Asszem végleg bezárt a lemezbolt
-
plaszy
őstag
Eladó lenne pécsi átvétellel egy Gigabyte GZ-X5 Black ház - 2x12 cm-es ventivel, garanciával (Infolexbe szól.) - ajándék beépített fekete kártyaolvasóval és 1 plusz USB porttal.
Ára: 7.500.- Ft lenne.Valamint van még egy eladó S-ATA-s Samsung SH-S223F DVD-RW is, ez 3.000.- Ft lenne. Színe fekete, garija Infolexes.
Együtt (ház + DVD-RW) összesen 10.000.- Ft.
Van még egy LC-POWER LC6600GP2 V2.30 táp is, amely 6.500.- Ft. (Garija - Infolex.)
-
Sir Riccio
addikt
Van valakinek a környéken Canon 2xezője amit 29-én a DVSC - Lyon meccs alkalmával nélkülözni tudna?
Keresek továbbra is 70-200mm F4 USM L ojjektívet, reális áron lehetőleg közel, de ha messze van az sem gond ha normális az ár, és a tulajdonosa nem ebből az adásvételből akar mexikóba menekülni.
-
Hobli1988
aktív tag
Üdv!Eladó egy Athlon 3000+-os proci vagy ráfizetnék valami nagyobbra!
Továbbá keresek valami olcsó pcie-es vga-t és max 80as vinyót! -
Dodder
tag
Üdv. Érdekel valakit?
gainward 9600gt garanciális -
Kaics
aktív tag
Úgy néz ki lesz itt egy eladó ezüst színű Nokia N82 tartozékaival. Akit érdekel ilyen teló akár beszámítással is, privizzen! Nem kérek sokat érte. Minden van hozzá: doboz, töltő, füles, 2 Gb memkari...
Köszönöm a figyelmet!
-
apaka50
csendes tag
Sziasztok! Eladó Ati Radeon HD 4850/512 kb 1 honaposak 2 db a cgroupnál garis.
-
ktmt
aktív tag
Hahó!
Keresek IDE csatolós 2.5 notebook vinyót, 60 GB körül. Ajánlat pü-ben jöhet. -
freddyke
tag
Keresek HP Laserjet 5L lézernyomtatót működő állapotban.
Van egy eladó, új állapotú (mondjuk, hogy bemutató darab volt) Logitech QC 9000 PRO kamera, 1 év normál kisker garanciát tudok rá adni, megfelelő ajánlat esetén vihető.
Légyszi privit írjatok, mert a fórumot nem olvasom! Vagy 70 / 514-5776 (SMS bármikor, hívást 10-20 óra között fogadok minden nap).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van két routerem, olcsón adom őket.
Egyik egy Surecom - 4904SX - ez be tud tárcsázni a digihez, van usb-s nyomtató szervere, valamint 3 port megy a 4ből. Ha olyan napja van, akkor simán viszi a 20M/10M-et, ha meg olyan, akkor meg hol tiltja a forgalmat (csak a portot, szal net van folyamatosan), hol nem. Kisebb nethez viszont tökéletes. Mindössze 1K
A másik egy Sweex LB20001036E240430 - 4 portos router + B-s wifi (11MB/sec), ennek minden funkciója működik, viszont digihez nem tudtam betárcsázni vele, bár lehet h. csak én voltam a balf...
Ez is csak 1K
Ezen két router helyére fogok venni valami új cuccot, ami gyors wifis, és bírja a digit, meg olcsó...
-
gabx76
senior tag
-
plaszy
őstag
WD 250GB SATA noti HDD eladó lett.
-
plaszy
őstag
Vennék 2,5"-os S-ATA Notebook HDD-hez való USB-s külső racket.
(Nem baj, ha 2x USB kell neki az áramhoz.) -
bence78
aktív tag
Van egy 2+2 főre (2 felnőtt, 2 gyerek-diák) szóló belépőjegy a pesti Aquaworld élményfürdőbe, egész napos, időkorlátozás nélkül, október 31-ig lehet felhasználni.
Nem tervezünk elmenni, olcsón megválnánk tőle.
[AQUAWORLD árai]19.700 Ft helyett kevesebb, mint az egyharmadáért odaadnánk
Kérném az érdeklődő fórumtársakat, hogy kizárólag privátban keressenek! Köszönöm
-
plaszy
őstag
Ha esetleg valakinek notiram kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest