-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Ingyen vihető:
Samsung SH-S222 22x IDE DVD író
GeForce2 MX400 64MB AGP videókártya
1x256 MB DDR RAM (333MHz)
2x256 MB SD RAM
jack elosztó[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Acer Aspire 5734z alkatrészei eladóak. A gép alaplaphibás lett, a lap nincs meg, ami maradt:
- komplett 15.6" kijelző kerettel, fedlappal
- komplett borítás, jó állapotú
- wifi kártya
- billentyűzet
- dvd író
- utángyártott tápegységami hiányzik tehát: alaplap, cpu, memória, ezeken kívül teljesen "komplett" a gép
Kompletten azt hiszem 10-ért vihető (kollégám árulja, legutóbb ilyesmi árról beszéltünk, de rá kell kérdeznem pontosan).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Most hogy bezárt a baumax, ki-hol szerzi be a medencéhez a vízkezelő szereket?
Most, hogy körbenéztem iszonyú árakkal találkoztam, tehát olcsó beszerzési forrásra van szükségem:
Klórozóra (ami nem tolja el a pH-t), algaölőszerre és pelyhesítőre.Akár össze is állhatunk netes rendelésre.
UI:
Aki kocsit akar mosatni jobb helyeken, az készüljön fel 2 napos várakozásra (Ez-Wash, Gyuk Jenő Dózsa György utca)[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
moriak
tag
7632 Pécs Templom tér itt létezik még húsbolt? Esetleg tudtok ajánlani másikat kertvárosban? Köszi.
-
NGA
addikt
Milyen a Bamboo (Várady Antal u. 9.) kinai étterem minősége most? Valamikor 2008 táján jártam oda, akkor nagyon jó volt.
-
Sir Riccio
addikt
Cooler Master EXTREME POWER PLUS 500W (RS-500-PCAP) kb. mit érhet? Gari már nincs rá, azért cseréltem le mert a HD6970 a 3db HDD és az FX8320 a 4db RAM modullal és az SSD-vel néha soknak bizonyult neki.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Exian
addikt
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Segitsetek nekem.
Szeretnek bicikli csomagtartora rakhato 1 oldalas taskat vasarolni. Bementem 2 pecsi uzletbe mindkettoben csodalkozott az elado erossen, hogy amit en keresek az nem letezik, csak 2 vagy 3 reszes. A velemenyem megvan roluk, de ettol meg nem vagyok elorebb.
Neten nezegettem, valami hasonlo egesz jo lenne, de nem kellene bele a laptop tarto resz, meg nem lenne nagy baj, ha az ara is kedvezo lenne. Gyermeknek szanom iskolaba, nem kellene a nehez taskat a hatan cipelnie.
Ezt meg ha jol gondolom konnyeden felakasztja a csomagtartora az iskolaban meg leakaszt vallara teszi es kesz. Ehhez viszont az kell, hogy kampos beakasztos rendszeru legyen, ne rakotozos. Sok weboldalon nem is lehet latni a rogzitest, igy nehezen rendelek.
Szoval ha valaki lat valami jo megoldast, szoljon nekem.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
McAdam6
aktív tag
Aki szeretne a mosógép cserakcióra pályázni, az 6.-án korán cuppanjon az ügyfélkapura, mert a ny-mo.-i régióra már elfogyott a keret...
[ Szerkesztve ]
-
hattrickuser
aktív tag
s1150 CPU csere: [link]
-
Exian
addikt
válasz McAdam6 #65278 üzenetére
Cseppet sem szabályos. Úgy tudom, hogy rendszám nélkül 10 napig lehet tárolni közterületen autót. Régen 30 nap volt. Főúton meg egyáltalán nem állhat. Csak mellékúton.
"Mit lehet tenni ?"
Bejelenteni, gondolom én. De hogy hol? Közterület felügyelet? Rendőrség?
[ Szerkesztve ]
-
McAdam6
aktív tag
Apropó parkolóhely: a környékünkön 4, hónapok óta rendszám nélkül álldogáló autó foglalja a helyet. Ez szabályos ? Mit lehet tenni ?
-
-
moriak
tag
Segítségeteket szeretném kérni, nem ma használtam VHS-t. Kértem ismerősöktől VHS kazettákat (családi videók) amiket szeretnék majd bedigitalizálni. Viszont ezek ilyen kisebb méretű VHS kazik és mielőtt odaadnám a szakinak szerettem volna belenézni... mivel tudnám lejátszani? Köszi
-
Exian
addikt
Ha érdekel valakit, találtam egy jónak tűnő flottás csomagot. Most gyűjtik a tagokat, lehet csatlakozni. Én valószínűleg csatlakozom, mivel megszűnik a jelenlegi flottás lehetőségem, keresnem kell másikat, céges lenne ugyan, de kedvezőtlen...
A lényeg, hogy a percdíj bármely mobil hálózatban bruttó 10 Ft alatti (ilyet eddig még nem találtam), a havi előfizetési díj (3000 Ft alatti) pedig tartalmaz szerintem elegendő lebeszélhető perceket. Flottán belül természetesen 0 Ft korlátlanul a percdíj.
Ha valakit érdekel, keressen privátban.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Tény, hogy itt nálunk van egyfajta kialakult "helyfoglalás", mivel alapvetően ugyanazok az emberek állnak meg mindig, nem nagyon van átjáróház, mint mondjuk a Nevkó iskola környékén, ahol fű és fa megáll főleg reggel és délután, amikor hozzák-viszik a gyerekeket (pl. mi is, amikor kocsival viszem-hozom őket).
De itt csak a lakók állnak meg többnyire, így nagyjából van egy "megszoktam ezt a helyet" rendszer, de csak ez az egy fószer harap erre, a többiek tojnak rá, ha foglalt a hely, áll máshová.
Ez a felkapuzom és szólok 1 nap után tényleg felhúzott, főleg, hogy a kocsival amúgy is gond van, erre még ilyen hülyeséggel idegesítenek...
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz DeniBoy #65234 üzenetére
"Erre esett a választásom, 249.-Ft Interspár"
Ma én is vettem egy ilyet, pontosabban nem egészen ilyet, de ugyanez az Eichbaum márka, csak a "Red Beer" nevezetű. Ez bár világos sörnek van írva, színre tényleg pirosas és igencsak szűretlennek tűnik, tök opálos az egész, mintha búzasör lenne, pedig nem az. Íze is erős, testes, de nem zavaróan. Nekem ízlik.
Tacskóban most csak 209 Ft!!! Ott vettem ma délután én is.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Hihetetlen. Nálunk az van, hogy mindenki oda áll, ahol hely van. Senkinek nincs "bérelt" helye.
-
Bandeee
tag
Emberek, volna valakinek egy tök jó állapotú álló PC házikója?
Kérek képeket, meg vmi vicces árat!!! Eg yhaver megkűdte a sajátját, aztán nem bírta a Kódegány a gyűrődést....Privibe....Köszi
-
Exian
addikt
Így van. Éppen ezért (és most tovább cikizem magam), még ÉN írtam és raktam a szélvédőjére egy bocsánatkérő levelet, hogy elnézést, hogy voltam olyan pofátlan, hogy elfoglaltam a "bérelt" helyét. Nekem így tiszta a lelkiismeretem Hogy az övé hogyan tiszta, az az ő dolga.
Egyébként nem az a zavart, hogy szólt. Lehet szólni, kérni. De egyrészt szabadságon voltam otthon, éppen pihentem, a kaputelefon és bármilyen telefon hangját amúgy is utálom... aztán a kérés helyett kaptam egy dumát, hogy "nem kéne elfoglalni a helyemet". Továbbá maximális közönyösség azzal kapcsolatban, hogy mozgásképtelen az autóm.
Ja és mondom, mindez 1, azaz egy nap "helyfoglalás" után!
-
Silenzio
addikt
Mindegyik szolgáltató tiltja a VoIP-ot 2013 óta. Először a Telenor, aztán a Voda, aztán mi. Vagyis, már csak ők, a Telekom - vezették be. Az ennél újabb csomagok mind VoIP tiltottak, és mivel a csomag szabályozza a tiltást, semmilyen plusz net opció nem váltja ki.
Displayport-HDMI kábelt/átalakítót keresek. Tud valaki olcsón?
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
air
nagyúr
És még örülhetsz neki, ha ez a "kedves" lakótárs másnapra ne karcolja szarrá, vagy önti le kromofággal a kocsidat.
Állítólag "Rióban" előszeretettel krómozzák a kocsikat.
Ha nem kapod rajta, vagy rögzíted valahogyan, az életben nem tudod bizonyítani, hogy ő volt.
Kár az ilyen paraszttal összeveszni, mert csak te húzhatod a rövidebbet.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
rnrn
aktív tag
U.ilyen vagyok én is... Hasonló esetem nekem is volt, de én nem szóltam vissza, többé nem álltam oda. A szép az egészben, hogy a muksó, aki játszott a saját és felesége + céges autójával, nem egyszer húzta meg az egyikkel a másikat parkolás közben. Aztán a felesége is megtette ezt a szemem láttára. Nem ítélem el ezeket az embereket, de ha segíteni kellett a lakóközösség érdekeit szem előtt tartva, valahogy sosem értek rá. Pedig 30+ éve laknak ott...
-
Exian
addikt
De az se semmi, amit a szomszéd lépcsőházban lakó fazon csinált velem... vacakolt az autóm, alig tudtam vele hazajönni, gyors kerestem egy szabad helyet, hogy minél előbb leállítsam az autót. Nem figyeltem, hogy hová álltam.
Erre MÁSNAP (tehát 1 nap után) jött a fószer, kaputelefonon felcsörgetett, hogy ne álljak az Ő HELYÉRE, mert hogy ő 40 éve oda áll... mondom ez kész, nem szeretek telefonon-kaputelefonon társalogni, így hát kinyitottam az ablakot és frankon lekiabáltam (a fejét is), hogy tudtommal közterületi parkolóban nincs bérelt hely
Való igaz, akkor már láttam, hogy arra a helyre álltam be, ahová ő szokott, de könyörgöm, 1 napja állt ott az autóm, ráadásul MŰSZAKI HIBA MIATT. Ez az okostojás meg képes volt ilyenért zaklatni az otthonomban. Hiába mondtam neki, hogy csak átmenetileg álltam oda, mivel nem tudok odébbmenni a kocsival és hirtelen csak oda tudtam beállni, de ez őt nem érdekelte, csak mondta, hogy "akkor se álljon a helyemre!"
Oké, nekem is meg van a "megszokott" helyem a parkolóban, amikor szabad, oda szoktam letenni a verdát, de speciel az én helyemet lassan 3 hete foglalja egy szerintem szintén műszaki hibás autó, legalábbis nem mozdult azóta. De kit érdekel? Van rengeteg hely nálunk mindig a parkolóban, állok máshová...
Viszont én békés fazon vagyok, fogtam hát és SZAKADÓ ESŐBEN lementem a feleségemmel és áttoltuk az út másik felén egy szabad helyre a mozgásképtelen autót!
Féltem, hogy az az őrült manus nehogy valami kárt tegyen benne (mittudom én, megkarcolja, gumit leereszti, képes ilyesmire szerintem, a szeme sem áll jól...).
Jobb a békesség jeligével inkább én alázkodtam meg!
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
Az! Pár napja véletlenül (hirdetés?) futottam bele egy jó kis Fb oldalba:
Paraszt Parkoló Pécs --- tetszik, hogy pörgés van és nem kíméletes a nép. Ajánlom figyelmetekbe!
Na, ide küldtem el... -
Ferdzsoo
addikt
Keresek konnektorba dugható fogyasztásmérőt!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
nesa
veterán
Lenne 4 db 175/70 r13-as Hankook Winter i cept RS teligumim elado, kb 6,5-7 mm lehet meg a profil.
Jelenleg 4x98 as fiat felniken van, az is eledo.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #65251 üzenetére
Ja hát ezért mondom, de akkor ezek szerint a MobileVOIP elegendő lesz. Azért nem tudom, mert egyrészt nekem teljesen privát, saját központom van, másrészt nem kell semmiféle MobileVOIP meg egyéb klienst használnom (pl Zoiper), mivel a telefonom natívan, beépítve kezeli a VoIP kapcsolatokat, mintha egy SIM kártya lenne, harmadrészt a szolgáltatóm-előfizetésem nem tiltja a VoIP-ot, így nem tudom tesztelni sem, hogy sima kliensekkel, normál porton mit csinálna.
-
nagyúr
amit használ MobileVOIP alkalmazást, az nem a szokásos porton dolgozik, és VPN csatornán keresztül titkosítva kommunikál a szerverével
ezzel már a szolgáltatóknak nem éri meg szórakozni, elég nekik a Viber, Skype és társai tiltása"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Bla82
tag
Keresek Acer 5315-höz töltőt. 19V 3,43A 65W
Akinek lenne árral együtt PÜ-ben jelezze![ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
Váltanék előfizut asszonykának. Telenor Okos-ból MyTariffba.
Mobil net kapcsán két meglepetés:
- Ha elfogy a keret, akkor tényleg elfogy, azaz lekapcsolják.
- Nem lehet Internet alapú hívást kezdeményezni.Az első bajusz még csak-csak, de a második... Használ v.ki MyTariff-ot és próbált már Skype, Viber, ill. egyéb VOIP alapú hívásokat indítani (mi MobileVOIP app-ot használunk @Browsecalls)?
Fontos lenne, pár óra és megyek szerződni, ebbe meg most botlottam béle...
-
Exian
addikt
Jah az is Balatontouristos, de az nagyon kint van. Amibe mi voltunk, az ott van a sörözőtől 200 méterre, a Vadvirág az onnan még 4km! Én úgy néztem, hogy sokkal egyszerűbb Lellén leszállni, ha a Vadvirágba akar az ember menni, onnan összesen nincs 3km a táv, Szemesen leszállva összesen majdnem 5km.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Bandus99 #65235 üzenetére
1260 Ft / fő. Ehhez képest, mi 5-en mentünk 750 Ft-ért
a2d2: melyik kempingben voltatok? Mi a Balatontourint féle Lidó Kempingben. De van ott rögtön mellette a Balatoni Hajózási Zrt-nek is kempingje, meg még valami, igaz az kijjebb van. Múlthéten meg Siófokon voltunk, szintén a Balatontourist kempingjében, csak akkor mobilházban, most meg lakókocsiban.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Hello.
Mi is tavaly voltunk Szemesen a kempingben. Szinten busszal mentunk nagycsalados jeggyel, es szinten belefutottunk a kemping fele menet a mini "italnagykerbe". Be is vasaroltunk gyorsan. Mellette a langososnal meg mi is kezmuves sort ittunk, igaz az palackos volt.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
DeniBoy
aktív tag
-
Exian
addikt
Ja, rnrn és minden sörkedvelőnek: meglepődve tapasztaltam, hogy Balatonszemesen az üzletsoron van egy söröző, ahol házisöröket csapolnak!! Volt ott Kapucinus, meg Magyarok Söre, de volt még pár, csak szaladtunk, nem volt lehetőségem áttanulmányozni. Meg még egy tapasztalat: NEHOGY azt higgyétek, hogy a kisboltok a drágák mindig! Két napig vettem a sört a helyi Reál üzletben (az volt ott a legnagyobb élelmiszer bolt), mire a harmadik nap vettem észre, hogy a közeli kisboltban (pontosabban kimondott italbolt) JELENTŐSEN olcsóbb minden sör. A reálban 219 Ft volt a Kozel (az volt egyetlen olcsó, de már normálisabb sör), az italboltban 169 Ft! Illetve, találtam ott még néhány helyi, de minőségi, rendes palackozott bort is (ajándékba hoztunk).
-
Exian
addikt
válasz MZsoltee #65221 üzenetére
Köszi!
A térképet nem vettem észre eddig. Amúgy már túl vagyunk az úton, eltöltöttünk 3 csodás napot Balatonszemesen, busszal, 3 gyerekkel!
Nagyon paráztunk, hogy hogyan fog menni, de jól bírták a gyerkőcök. Igaz, csak alig több, mint 2 órás az út, igazán kibírható. Valóban pont ott állt meg a busz, ahol a térkép jelzi. Onnan még úgy 800m-et gyalogoltunk, vagyis odafele vicces volt, éppen, hogy elindultunk le a part és a kemping felé, jött egy lovaskocsis, aki megkérdezte, hogy lefelé megyünk e, mert éppen ők is arrafelé mennek, szívesen elvisznek, ha már úgy is üres a kocsi Aztán persze a végén a "mennyivel tartozunk" kérdésre nem az volt a válasz, hogy "áh ugyan semmivel, tényleg erre volt dolgunk", hanem azért csak elfogadták a pénztet Mindenesetre jó móka volt, tetszett a gyerekeknek egy kétlovas lovaskocsival érkezni a kempingbe Majdnem olyan, mint traktorral bevágtatni... poén volt, na.
Amúgy az a vicc a Balcsira busszal menéssel, hogy a nagycsaládos jeggyel 750 Ft
De igazából csak kényszerből mentünk kocsival, mivel szervizben van. De eldöntöttük, ha lesz is már autó, Lellére ezentúl busszal megyünk, akár egynapos strandolásra is, nem mindegy, hogy oda-vissza 1500 Ft vagy ~6-7.000 Ft. A maradékot inkább elkajáljuk a strandon
-
DeniBoy
aktív tag
Ismét segítséget kellett kérnem és gyorsan átfutottam egy kis ihletért http://sorpontozo.hu/ és megjött, megyek bolt.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
Feedoo
tag
Üdv mindenkinek!
Pécs és vonzáskörzetéből keresek útitársat aki szeretne táborba jönni!
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
A 20-as számom pár nap múlva megszűnik. A 3675-re végződő 30-asom marad meg, amit sztem sokan ismertek már. Ha mégsem, kérésre priviben megadom.
Köszi! -
ajkgery
csendes tag
Hello, iPad Mini eladó! Érdeklődni privátban, köszi.
[link] -
hattrickuser
aktív tag
Eladó MSI GTX760: [link]
-
Szilofon
aktív tag
Ha valakinek kellene egy jó monitor
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó ASUS GTX650TI
[link] -
Szilofon
aktív tag
Sziasztok!
Eladnám egyik monitorunkat.
Samsung SyncMaster PX2370,szép állapotban van.
25000ft-ot gondoltam érte.
A kérdésem hogy reális ár érte?
Hibája nincs.Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Keresek 2,5" sata mobilrack-et, lehetőleg usb 3-asat.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Stirlitz
senior tag
AVC Hercules kompakt vízhűtés eladó. Baranya megye kedvezmény, ha személyesen Pécsett veszed át, és nem kell szórakoznom a postával és átadással.
-
Exian
addikt
Esetleg véletlenül tudja valaki, hogy a Pécsről induló busz Balatonszemesen hol áll meg pontosan? Hátha van olyan, aki már ment busszal Pécsről oda... a pontos hely kéne, ahol ott lerak a busz.
-
RZozo
aktív tag
16-32 GB méretű eladó microSD kártyát (CL10 előny) keresek jó árban a héten pécsi átvétellel.
-
Exian
addikt
Én jelöltem egyet, de véletlenül kettőt raktam, a másik az nem jó helyen van! Kertvárosban a 18-as postahivatal mellé is raktam egyet véletlenül! Tudod törölni? Kassák Lajos utca sarkában lévő az jó helyen van.
Aztán majd bejelölgetem a mi háztömbbünk körüli fákat, van pár, bár az egyik NAGY cseresznyefát épp a napokban vágták ki, mert már veszélyes volt De vannak még ringlók, ha az gyümölcsfának számít
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Ez a Converse túj cipő pécsieknek most 5000!
Továbbra is T-függő mobil stickek olcsón. 100 Mbites: 4000. 21 Mbites: 1500. 3.6 Mbites: 700 Ft.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
rnrn
aktív tag
Arról már mondhatom is, hogy betöltötte az egy évet. A kitűzött 333 helyett 316 db posztot sikerült írnom, ill. sok-sok érdekesség/tapasztalat gyűlt össze, amiről hamarosan egy rövid "éves jelentést" adok majd ki --- ez egyébként minden évben lesz majd (ha másért nem, hát a teljesítményértékelésért).
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Tegnap este elindítottam egy közhasznú oldalt.
Kérem aki ismer közterületen lévő gyümölcsfákat klikkelgesse be.
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
air
nagyúr
Nem rontasz el semmit. Most is van közvetlen, csak nem vonat megy végig.
Dombóvár és Sárbogárd között vonatpótló busz megy, azért kell legalább 2x átszállni.
De az adott járat megy végig: Baranya IC, Tenkes IC stb.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Exian
addikt
Emberek, csak én vagyok ennyire csökkent értelmű, vagy tényleg nem találok az Elvirán Budapestre átszállás nélküli vonatot?!?! Vagy túl régen mentem Bp-re vonattal? Kb. 15 éve voltam utoljára, akkor simán ment IC meg sima is, átszállás nélkül, ~3 óra alatt.
Most meg akármelyik Bp-i célállomást választom ki, 3-4-5 átszállással van csak találat és csillió órás menetidővel...
Mit rontok el?
[ Szerkesztve ]
-
Hello,
A Bokor utcában van egy autószerelő műhely, ahol fényeznek is. Az elérhetőségüket tudja valaki?
Nem tudom beazonosítani.Illetve tud-e valaki olyan fényezőt, aki busszal megközelíthető? Ha kiviszem az autót, nem szeretek másokat fárasztani azzal, hogy odavigyenek, visszahozzanak.
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OTP Bank topic
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest