-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz newwave0507 #62199 üzenetére
Jason Statham. Ez a név nálam évek óta kizáró ok, hogy megnézzek egy filmet.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek tapasztalat , vélemény , élmény ? Joker című film , Jason Statham .
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Szilofon
aktív tag
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Szilofon
aktív tag
-
trikko
tag
Eladó Samsung Note 2 LTE T-mobil függő készülék. A készülék 2013 áprilisi vásárlás. A készülék hibátlanul működik bár apró sérülés látható rajta(képeken a sarkoknál látszik. Töltő ,füles és a doboz jár hozzá.Ha kell a garipapirt is adom bár nem tudom garis e még!
Ár Fix 55e.
Csere köszönöm de nem érdekel!
Érdeklődni privátban!
-
-
-
Exian
addikt
+1
Én is így szoktam. 4db megfelelő hosszúságú csavar oldalról és kész. Így szépen középen "lebeg" a HDD, persze stabilan. De ha nincs hosszú csavar, akkor egyik oldalán 2db normál csavarral felerősítve, az is tökéletes, hcl-nek igaza van, nincs súlya a diszknek. Feleségem gépében is így van. Pedig abban normál laptop HDD van, de annak sincs nagy súlya, tök stabilan áll 2db csavarral is egyik oldalra felerősítve.
[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
SSD beépítőkeret nincs valakinek véletlenül olyan amivel be tudom tenni 3,5-es helyre?
-
-
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Valakinek tapasztalata Joker , vagy Blackhat filmekről ?
Köszi !
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #62174 üzenetére
Nincs benne semmi rossz Nekem ez hobbi is. Van olyan meghekkelt routerem is, ami egyben webszerverként is üzemel, ilyen apróka merevlemezzel
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz M_AND_Ms #62169 üzenetére
Mi a 741ND-re szoktuk, arra tuti. Az majdnem a legolcsóbb. 5000 pénz alatt.
Dluinet: a DD-WRT-nek emellett még számos olyan extra funkciója van, ami miatt simán érdemes váltani rá. Felesleges a gyárival foglalkozni, mert mást meg nem tud, ami jól jöhet. Nem kerül semmibe az egyedi rendszer, viszont sokkal kulturáltabb, mint a gyári.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Még csak UTP kábel sem kell. Veszel egy legolcsóbb TP-LINK Routert, rádobsz egy DD-WRT-t és kábelmentes repeatered lesz (a gyári szoftverük nem tudja).
Amúgy simán működik kábellel is, csak néha felesleges a kábel. Mi így szoktunk áthidalni egyszerű wifi routerekkel nagyobb távot is. 1db router a vevő és továbbító is. Veszi a jelet a sor elején lévő routertől, és egy másik, virtuális wifi adapteren meg továbbítja, következő router erre csatlakozik, majd ugyanígy dobja tovább egy másik virtuális WIFI-n. Ennyi
-
endib
tag
Köszönöm!
-
endib
tag
Sziasztok!
Wifi jelet kellene erősítenem...
Van egy családi ház és az alsó szinten a keleti oldalon van a wifi router (nem tudom fejből milyen típus), viszont a ház emeletén a nyugati szobákban nincs már jel, vagy nagyon gyenge és folyton eldobja. A router-t nem lehet máshova tenni (makacs a tulaj). Az jutott eszembe hogy mivel az emeleti szobában van utp kábel, azt egy másik wifi router lan portjára kötném -dhcp kikapcsolás, másik IP cím beállítás stb konfigurálás után-.
Működhetne így a dolog, valaki csinált már hasonlót? -
NGA
addikt
Ha valaki vásárolna az edigitalban, akkor egy 90e Ft-os vásárlási utalvány eladó 85e Ft-ért.
-
Silencer83
addikt
válasz Silencer83 #62140 üzenetére
proci mar megvan, koszi.
-
blaca83
őstag
Köszi mindenkinek a tanácsot SIM kártya ügyben.
Minden rendben, kicserélték a régit egy mini SIM-re.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
s7evcsenko
addikt
Az első pontra még nem figyeltem fel, de erre majd ránézek.
Nem tudom mi az az Imap, de nekem a gmail ugyan úgy működik itt, mint droidon.
Az IE ezen verziója nekem minden igényemet kielégíti.
Csengőhang és ébresztő nálam erősödik.
A file kezelő valóban kicsit primitív, de szerintem ez fejlesztés alatt van már tuti.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
air
nagyúr
válasz s7evcsenko #62152 üzenetére
Én a céges SP mellé most kaptam egy Lumia 530-at egy promócióban. 1 hét tapasztalat után:
- A Lumia nem tud egyszerre rezegni és csörögni.
- Nincs erősödő csengő-, és ébresztőhang.
- A csengő- és értesítési hangerő nem állítható külön.
- A gyári email kliens IMAP fiókból nem tud leveleket letölteni. Másik mail kliens még csak nem is csatlakozik.
- Nincs egy rendes böngésző.
- Nincs egy rendes file manager, ami a felhős tárhelyeket is rendesen kezelné.
.
.
.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bird
addikt
válasz s7evcsenko #62152 üzenetére
Egyetértek. Kinek a pap kinek a paplan. Egy WP telefon legalább annyira jó, mint a droidos "testvére". Sebességben, ár/érték arányban aláz a WP....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
s7evcsenko
addikt
válasz Tegla80 #62148 üzenetére
Ezzel azért én erősen vitatkoznék...
Amióta megvettem a Lumia 735-öt, más szemmel tekintek az okostelefonomra.
Szabályosan felüdülés a droid utan.
Ha így folytatja felfelé ívelő pályáját a WP, akkor sose lesz többet droidom.Nem muszáj az MS accot használnod... Én is a gmail-os accommal vagyok bejelentkezve,
Azzal is szinkronizálom és oda is mentek mindent.
Persze majd lecserélem MS accra, ha hosszú távon is megmarad a pozitív véleményem a WP-ről.
Majd ha Megjött a WP10,[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
mormota
senior tag
válasz mormota #62150 üzenetére
a részletei:
canon 350d +18-55 kit
canon 50 1.8
canon 70-200 2.8 L +tok + napellenző
speedlite 550 Ex vaku + vakuhosszabbító kábel
lowepro mini trekker aw táska
tamron 1,4x telekonverter
közgyűrűsor (viszi a jelet)
plusz akku, mem. kártya, töltő, doboz, meg mittudom én még mimindenIllusztrálok, tehát vagyok
-
mormota
senior tag
érdekel valakit használt Canon DSLR gép rengeteg tartozékkal, táskával, vakuval, obikkal, stb-vel ákciósan egyben?
igen Exian, ez AZ a gép még
[ Szerkesztve ]
Illusztrálok, tehát vagyok
-
-
-
Exian
addikt
"már úgyis a telefonon tárolódnak a számok, MS-nál meg felhőben."
HE?!?!
Miért csak MS-nál? Googlenél is, már nagyon rég. Nekem nincs telefonon-kártyán tárolt kontaktom egy sem. Minden a Google Címtárban van (Gmail része). Szóval, Googlenál is felhőben van tárolva Persze a telefon szinkronizálja és net nélkül is meg van minden kontakt (tehát ilyen szempontból a telefon is tárolja), de gondolom ez WM-nál is így van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Tegla80 #62143 üzenetére
Nekem csak úgy 8 évet bírt a T-s, mert az egyik SanyiEricsson fagyott tőle. Különben a SIM egy okostelefonban csak arra szolgál, hogy a tulajt hitelesítse, meg a GSM hálóra fel tudjon jelentkezni, másra már nem nagyon... Újakra több név fér, de kb. ennyi, a legtöbb esetben már úgyis a telefonon tárolódnak a számok, MS-nál meg felhőben.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Silencer83
addikt
keresek SOS-be, LGA1155 core i5 procit!
hasznalt v uj joarasitva! -
Szpájki
tag
Valakinek van esetleg VCA vizsgához digitális formában anyaga?
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
OrangeBud
tag
Keresek alaplap+proci+memóriát netezős gépbe 30k-ig.
-
blaca83
őstag
válasz Sir Riccio #62132 üzenetére
Köszi, délután megyek a városba és akkor beugrom a Petői utcába is-
Ez még a régebbi generációs SIM, nem tudom azzal is működne-e a dolog...A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Azt tudja esetleg valaki, hogy a "mini sim"-re váltás pénzbe kerül-e a Telenornál?
Vagy ötlet a megoldásra?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Van valakinek 1 TB-os noti HDD-je baráti áron eladó?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Szilofon
aktív tag
Meg eladó egy szép állapotú Navon M500 is
-
mormota
senior tag
keresem digitális formában (pdf, mobi, ebook, akámilyen ebookolvasóval megjeleníthető formában)
Viktor Pelevin A rettenet sisakja c. könyvétIllusztrálok, tehát vagyok
-
Exian
addikt
Már lehet, hogy kérdeztem, talán kaptam is elérhetőséget valakitől a témában korábban, de most nincs kedvem/időm turkálni a privátok között:
Keresek olyan embert, aki lakáshitelekben naprakész és képben van szocpol témában is (ami ugye most indul valamikor júliusban). Ha van ilyen ismerősötök, jöhet privátban! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
Olajsütő!
Philips HD9220
Ilyet vegyél. Nem olajsütő hanem meleg levegős de sokkal jobb annál! Ezt használom én is és pár kanál olajjal tök ugyanaz az eredmény és egézségesebb. Többfunkciós!Plug and Pray... :)
-
plaszy
őstag
Eladó lesz 2 darab 1TB-os Samsung HD103SJ HDD, darabja 10.500.- ft, egyben 20.000.- ft. Állapotuk 100/100%-os, egyik 450 napos, másik 452, becsült hátralévő napok pedig több, mint 1000 nap. (Amint meglesznek a 2TB-osak, vihetők.)
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Exian
addikt
Keresek jó minőségű SATA HDD racket, aminek a hűtése jó, akár valamiféle hőelvezetéssel, lehetőleg ventilátormentesen. Legyen rajta Power kapcsoló, ez a leglényegesebb.
Vagy pedig keresek megoldást a következő problémára: adott egy munkahelyi gép, amit többen használnak. Adott egy júzer, aki saját HDD-jét használja a gépben a műszakjában, saját oprendszerrel, saját (munkahelyi) adataival. Amikor másik műszak van, akkor HDD-ről lehúzza a tápkábelt, adatkábelt és a másik SATA diszkről indul az oprendszer és azt használják a többiek. Az a HDD megy mindig, akkor is, amikor a kérdéses júzer használja a gépet.
Az állandó fel-le húzkodás helyett milyen megoldást tudtok ajánlani? Júzer fér attól, hogy szétmegy egy idő után a SATA csatlakozó, ahogyan szokott is sokszor.
Nem azért húzza le a HDD-t elsősorban, hogy ne lássák mások a tartalmát (bár ez is benne van, olyan dolgokkal dolgozik, ami másra nem tartozik), ez esetben egyszerű lenne a dolog, BIOS-ban letitjuk a HDD-t és kész. De a fő dolog, hogy ne is pörögjön tök feleslegesen akár 12-16 órát is a HDD a másik műszak(ok)ban. Ezzel kímélve az élettartamát.
Én első körben arra gondoltam, hogy kreálok egy SATA tápkábelt, amire szerelek egy kapcsolót és egyszerűen azzal lehetne lekapcsolni az áramot neki. Az adatkábel lényegtelen, elvileg az nem zavar be, ha csatlakoztatva van, de nem indul be a HDD.
Ha van más, egyszerűbb ötletetek, ne kíméljetek Olyan is érdekel (valami program), ami mondjuk az oprendszer indítása után leállítja a HDD-t. Ha Linux lenne a rendszer, nem lenne gondom, egy egyszerű "hdparm -Y /dev/[diszkjele]" megoldaná a kérdést, bár az sem tökéletes, mert ha még is megnyitja valaki a lemez bármelyik partícióját, akkor rögtön beindul. Bár könnyen láthatatlanná tehető, hogy ne lássa másik felhasználó, de ez most mindegy, nem Linux van.
Egyéb javaslat?
Lehet, hogy még is csak egy jó fajta mobilrack lenne a legegyszerűbb megoldás, de csak olyan jöhet számításba, amiben nem sül meg a winyó, mint a régi ócska IDE rackekben.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
EON online ügyintézésről csak annyit, hogy húúú de megleptek, kaptam egy 5000 Ft-os vásárlási utalványt a Shopline.hu -ra Mert hogy váltottam elektronikus számlára és benne voltam az első 100-ban. Én amúgy évek óta használom, eddig ugyan jött csekk is, de mindig elektronikus úton fizettem be a számlákat. Ezért hát váltottam, mert csak szemétbe ment a papír számla-csekk.
Gázkérdés: a dolog kulcsa szerintem is az, hogy minden partnerkódot fel kell vezetni, ha külön van a gázos. Nekünk csak áram van, így nem tudom. De azt tudom, hogy ha van egy előfizető, akinek van több helyen előfizetése, akkor is fel kell vinni mindegyik végpontot/partnerkódot. Csak úgy látszik minden, hiába ugyanaz az előfizető, akár ugyanazzal a számlázási címmel.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz Bigemperor #62113 üzenetére
Na igy, hogy elárultad, hogy cd-t visz, dvd-t nem, igy a legokosabb gariztatni. Általában így mennek tönkre.
-
moriak
tag
válasz newwave0507 #62104 üzenetére
Jyskben vettem magamnak, magas háttámlás, légrugósat, dönthető ülésrésszel. Érdemes benézni, de ha esetleg valamelyik megtetszik akkor kérdezz rá, hogy mikor lesz akciós.
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #62066 üzenetére
Kumulálódott a probléma, bár még nem vettem magam rá a takarításra.
Most az van a optikai meghajtóval, hogy cd-k tartalmát látja, de a dvd-k tartalmából legjobb esetben is csak egy readme fájl-t, vagy semmit. Érdekes, mert dvd-n volt az op. rendszer, igaz a driver lemezek cd-n voltak mind. No ez hogyan lehet vajh'?
Egy gariztatást megérne vajon? Eddig jó volt, hmmm..[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz Szilofon #62105 üzenetére
Tudom,de több pécsi kolléga is szokott itt adni kupont és 6.000 volt az ára....
Mindegy, ha esetleg nem kel el, vagy meggondolod magadat akkor Én átveszem.@PRDZsolesz:
-akkor nem tudom mi lehet a hiba...
-Mind a két partnerkódot megadtad a számlákról? (mert Nekem csak egy van beírva) Nem ez a baj?[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
newwave0507
aktív tag
válasz Dluinet #62106 üzenetére
87,5 voltam utoljára . Ami nekem van , ez is tök jó .. és nem egyben van a hát támla a karfával , 10 körül volt akcióval , és több éve ezt nyúzom , most is még simán használható..de el kellene az új.
-
rnrn
aktív tag
Én mindig a METRO-ban vettem eddig! A céges beszerzést intéztem ott 1,5 éve kb., még mindegyik baba állapotban van!
-
nagyúr
az ilyent, ami a karfa tartja a háttámlát, az olcsóból felejtsed el, ami ezekből jó, az minimum 26-29000Ft
kb az első hónapban eltörik, ha több vagy mint 60 kg
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Pécsen hol kapok olcsón jó irodai széket ? Ilyesmi van most , csak már érik neki a csere. Köszi a segítséget előre is !
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Beregisztráltam az EON oldalán az online ügyintézésre de csak az áramszámlákkal tudok online ügyeket intézni.
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges az, hogy ha két külön reg. kell???A "gázos dolgokat" nem látom s felületen és nem is tudom fizetni.
(#62102) kakix:
6.000-ért viszem őket, ha megválsz tőle annyiért![ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
Újra van megint.
Pécsi színházba szóló 10000ft-os utalvány,7000ft-ért eladó.
2015.05.31-ig érvényes,és természetesen bármelyik előadás(ok)ra felhasználható.[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
Majdnem vettem én is Imprezát ősszel, végül HRV lett belőle, mert elkezdtem nézegetni az alkatrészárakat, és úgy döntöttem, hogy nem fogom tudni finanszírozni, beleértve a vétel utáni átnézetést is (első lengéscsillapító 90-150E, heh . Mellesleg nem volt a közelben használható autó, a vásártéren levők meg már több, mint egy éve ott álltak, valamint volt még két viharvert, jégkáros kocsi, amire szerintem már felvették a GTK-t. Mondjuk mindenképpen turbó nélkülit akartam venni, mert családi autónak kellett volna, a feltétel az összkerékhajtás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest