-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
veterán
válasz zszszs #64597 üzenetére
Gagyi hatású, megnyúlik, össze vissza áll. Sztem nagyon gáz. Amit említettem, ott pont méretarányos huzatot csinálnak, te választod ki a mintát, anyagot, és nagyon precízen pont akkora. Amúgy felhelyezve elsőre meg nem mondod, hogy az nem maga az ülés. Hozzáteszem 30-40.000 ft.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
FuckeR19
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valami jo ar-ertek aranyu muanyag nyilaszaros emberket ajanlani?
Illetve van koztunk UPC-s kollega?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
zszszs
tag
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném... Mivel sok autós hozzászólás van itt... Sebváltóm bőr "szoknyája" csúnyán megkopott, hol lehetne egy újat készíttetni? Illetve hol érdemes autóra trikó üléshuzatot venni?
-
stfx
aktív tag
Zalman ZM-600HP heatpipe-os modularis 600W-os tap elado 10e Ft.
-
M_AND_Ms
veterán
Garanciális készüléknél, ha az 15 kg-nál nehezebb, vagy működése helyhezkötött (tűzhely, bojler, stb), akkor a javítást a helyszínen kell elvégezni. Ha ez nem lehetséges, akkor a szerviznek kell az elszállításról gondoskodnia.
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Exian
addikt
Sajna nem úgy van az. Komlói úton van a camcung szerviz, oda kell vinni. Vagy csak a juronixben volt tájékozatlan a pultos, igazából azt mondta, hívjam fel a szervizt, mert nem tudja, mekkora mérettől jönnek ki ők. De mindegy, el tudom vinni, befér a 3.5 köbméteres csomitartómba
-
Szilofon
aktív tag
Samung Galaxy Note 1 eladó. 27000ft
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Exian
addikt
Hazajöttem, megint megpróbáltam, helyzet változatlan, HDD-re is, pendrive-ra most már kb. 5 perc után reset...
Viszont van frissítés, már január óta nem néztem frissítést, de talált a TV, 2102-ről 2107-re, tehát azóta több frissítést is kihagytam ezek szerint. Azt még végig nyomom vele, hátha...
Ha nem, akkor "vissza a feladónak".
SZERK.: más a gond... frissítés közben is már másodszorra szál el és reset. Ezek szerint nem USB port hiba?! Úgy tűnik, terhelés alatt resetel.
Na, akkor így pláne garanciáztathatom, elég egyértelmű a hiba ténye.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
dunc: kösz, ezek hasznos infók, most, hogy mondod, előtte épp turkáltunk azt hiszem valamit a TV beállításainál, bár ilyesmire nem emlékszem. Meg lehet, hogy utána turkáltam, amikor elkezdett vacakolni De átnézek mindent, hátha csak valami beállítási probléma van, bár eddig hibátlan volt.
Egyébként terheléstől független, ha csak simán rá van dugva egy pendrive és nem megy sem lejátszás róla sem felvétel rá, akkor is resetel random, X percenként (úgy 15-30 perc között valahol).
Tegla80: nem, biztosan nem ilyesmi gond van, a HDD-n a TV által felvett saját videók vannak, a pendrive meg, amivel még próbáltam tök üres volt. Illetve, amit még próbáltam külső 3.5"-os HDD-t, azon vegyes tartalom van.
Ja, ami még fontos tehát, hogy nem csak lejátszáskor, vagy felvételkor csinálja a resetet, hanem akkor is, ha csak csatlakoztatva van bármi és TV-t nézünk.
Én szoftveres problémára gondolok, elég furcsákat művel újabban a TV, más dolgokban is vettem észre apró hibákat.
De az tény, hogy ha nincs csatlakoztatva semmi, akkor nincs probléma, nem indul újra időnként.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Mind2 adathordozon ugyan azok a filmek vannak?
Nalunk volt mar olyan,h az elotte jol mukodo hdd ujrainditott folyamat a tv-t..... majd rajottunk ,h 1 bizonyos film ami ezt okozza. Amit utoljara felraktunk,azt letorolve mar ujra ok volt minden.
Szoval ezen vonalat is nezd meg,ha raktal pont ra valamit es azota van a hiba,mert lehet csak a formatuma zavarja,mert nem tud vele mit kezdeni.....Jah,ha az aram lenne a keves akkor sztem csak"kattogtatna" es nem is tudna rendesen megtekerni.....
dunc
az eco/energiatakarekossag stb modok a kepre/kijelzore vonatkoznak....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
dunc
nagyúr
Én se tv re gondolnék, amikor "eldobja" akkor terhelve van a HDD? (tehát megy a lejátszás, vagy áll ép?)
Az usb nél USB3 esetébe a kábel hossz , minőség nagyon mérvadó, gondolom több kábellel is próbáltad?
Esetleg a tv energiaellátási opciójába nincs beállítva ECO mod?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát ha a HDD portra dugod az eszközöket és eldobja rendszeresen őket,akkor lehet,hogy rossz az érintkezése az TV USB csatlakozójának,lehet valaki/valamikor erőltette,rosszul akarta bedugni/kihúzni,a tápellátás hiánya nem nyírja ki az adathordozókat,pláne nem a pendriveot,mert az megy önmagában is biztosan.Ellenben a kábelre érzékeny ,számít a minősége,hosszúsága.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz #16729600 #64578 üzenetére
Jah ha nincs semmi ötlet a házilagos rendbetételre (vagy legalább komolyabb hibakeresésre), akkor az lesz, mármint szerviz
Igazából az érdekelne, hogy létezik e valami megoldás, akár műszeres, amivel ki lehetne méricskélni, hogy maga a port vagy az USB vezérlő lehet e ebben ludas, vagy totál másnak van baja "házon belül".
Hátha valaki csinált már mélyrehatóbban ilyesmit... szerviztől azért félek, mert elviszem, 15 napig hozzá se nyúlnak, vagy tovább, aztán 3 hónap múlva visszaadják "javítva", oszt' a hibajelenség lehet, hogy ugyanúgy fennáll vagy előjön hamar.
-
Exian
addikt
válasz #16729600 #64575 üzenetére
Nem olvastál el figyelmesen:
Idézem magamat:
"Mindegy, hogy mi van rádugva, HDD vagy pendrive, ha valami csatlakoztatva van, resetel időnként."És természetesen másik, teljesen másik, asztali gépbe való HDD-vel is próbáltam, SATA házban. Jelenség ugyanez.
Tehát nem a HDD vagy a kábele, vagy a háza a hibás.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Szerintem nem ez tette tönkre a TV-t.
Nem tud több áramot leszedni a HDD, mint amannyit a TV lead.
Egyébként nem kell mindig bedugni mindkét kábelt, csak abban az esetben, ha a főkábel kevés.
Ha a TV-n van emelt áramerősségű port - konkrétan oda van írva az USB csatihoz, hogy HDD - akkor bőven elég abba bedugni a főkábelt.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Exian
addikt
Technikai kérdés.
Adott egy Samsung UE32H4500 TV. Másfél éves. Gyakorlatilag amióta meg van, rajta csüngött egy laptop HDD, USB-s házikóban. 1db portról kapta az áramot a TV-ről (táp+adat 1db USB porton), holott a házhoz 2 kábeles kábel van, tehát elvileg mindkét kábelt (a plusz tápkábelt is) csatlakoztatni kellene. De mivel működött így, elég volt a HDD-nek az egy portról jövő táp, ezért sosem dugtam rá a másik kábelt a TV második USB portjára (összesen 2db USB van a TV-n). Számítógépre dugva viszont rendszerint kell mindkét kábel, egy kábellel nem indul el rendesen. Tehát a TV USB portja jobban terhelhető, ez azt bizonyítja.
Na de vajon mennyire? Lehet, hogy emiatt kinyíródott a TV USB potrja, mert nem bírta esetleg a terhelést?
A hibajelenség ugyanis az, hogy beindul rendesen a HDD rajta, viszont X percenként újrarúgja a TV-t, tehát csinál egy "resetet". Mindegy, hogy mi van rádugva, HDD vagy pendrive, ha valami csatlakoztatva van, resetel időnként.
Mivel még garanciás a TV, ha ezzel a hibával visszaviszem, esélyes, hogy tudnak vele bármit is kezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Ismerősöm megválna DLD 500+ 2 DB nyomójától , 1,5 hónapot voltak használva , nem voltak gyűrve.
Egyben a kettő 25k , külön-külön 14k .
[ Szerkesztve ]
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Zewa
senior tag
Szükségem lenne egy 120 cm-es 1"-os (vas)csőre. No' nem bunyóra kell, hanem a közlekedőben lenne belőle húzódzkodó. Van esetleg valakinek elfekvőben, vagy árulnak valahol méretre vágva ilyesmit? Illetve ha lenne hozzá 2db ilyesmi akkor azt is vinném, akár magában is.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
Exian
addikt
Én is nemrég cseréltettem. Ahová én vittem, azért tetszett, mert csápos emelővel emelte fel a srác, amit alapvetően nem szeretek, mert feleslegesen van terhelve a küszöb, jobb a sima aknás. De annyiból meg jó volt most, hogy kényelmesen alá lehetett menni és alaposan megvizslattuk a kocsit alulról ("új" autó), aknából ez nem mindig olyan egyszerű.
Ha gondolod megkérdezem, hogy vállal e mostanában. Én is úgy vittem olajat, szűrőt. Ők Eneos olajat raknak, ha ott veszed.
Én valszeg legközelebb magam csinálom, találtam egy betonrámpát (apósom melóhelyén), amire felgurulva már könnyen meg tudom csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Srácok Pécsen hova érdemes vinni az autót olajcserére? (Nissan Micra DTI) Ahol nem veszik rossz néven ha viszem az olajamat!
-
air
nagyúr
Giccses, gagyi, felesleges.
Fényszennyezés: milyen érdekes, hogy a közvilágítást pont erre hivatkozva kellett a csodálatos sötétséget adó LED-es technológiára cserélni.
Egyébként amikor kijött a hír, hogy 1MRD a költség, és azt állították, hogy 60-70MFt lesz az éves megtakarítás, kiszámoltam, hogy kb. 15 év alatt térül meg.
Viszont azt még senki nem tudja pontosan, hogy az ipari LED technológiának mennyi a valós élettartama. Olyan 10-12 évre becsülik a szakértők.
Biztosan megérte ez a beruházás is. Valakinek.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Exian
addikt
NAGY NAGY kérésem van hozzátok!
Van itt olyan, aki tudna nekem kölcsönadni jövő hét keddre egy AKÁRMILYEN Canon EF vagy EF-S nagylátó optikát?
A sima, ócska gyári optika ("kitobi") is tökéletes lenne!
18-55mm között valahol, lehetőleg zoomos, de ha van valakinek fix 20-25 körüli, az is szuper lenne!
Nagyon fontos lenne, "az életem múlik rajta", de sajnos nincs lehetőségem (pénz), hogy hirtelen beszerezzek egyet, sajnos az enyém (sima kitobi) megadta magát.
Természetesen egy kis bérleti díjat tudok fizetni!
Tud valaki segíteni?
-
-
Exian
addikt
Hát én sem tapsolok érte.
"Mint azt megtudtuk, a kedd esti tesztjellegű produkció csak a töredéke volt a majdani látványosságnak, hiszen ötször ennyi fény kibocsátására alkalmas berendezéssel vérteznék fel a tornyot a későbbiekben."
Ennek tudatában pláne nem Ez a keddi próbaüzem is eléggé bevillantott (fényszennyezés), mi lesz, ha teljes üzemben megy majd?! Elénk teljes panorámaként tárul a torony látványa, ha kimegyek az erkélyre, de nem hiszem, hogy ezt fogom bámulni órákig, persze nem is ez a célja, azt tudom. Látogatóvonzás? Lehet...
A környező terület rendezése szerintem hasznosabb lenne, meg kitalálni valami igazán vonzó látványosságot, bár a toronyból kinézni elegendő látványosság, de nem tudom, nekem a torony környékén manapság mindig valami hiányérzetem van.
Bár ez lehet, hogy elfogultság, illetve gyerekkori emlékek miatt van így, hiszen apám a toronyban (és a mellette lévő bázisállomáson) dolgozott évekig, rengeteget voltam fent, lehet, hogy az hiányzik, hogy az "elzárt" szobákba bejussak Pláne, hogy akkor még micsoda technika volt ott... most meg ugyanazt elvégzi egy kisdoboznyi cucc, de erről már sírtam itt korábban is emlékeim szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
-
amigo1987
csendes tag
válasz Bigemperor #64514 üzenetére
Én is kaptam egy ilyen Nigériai kamut. Maureen Peterson volt az érdeklődő
-
a2d2
addikt
Ja értem. Azt hittem hogy sokat mész vele és hosszú távokat, ezért dízelt vettél.
Benzinessel is megoldható szerintem nálad a 7,5-es fogyasztás. Tényleg attól függ hogy milyen arányban mész városon kívül.
Amúgy városban meg egyszerűen megéri az automata többletfogyasztása. Asszony nem is hajlandó ezentúl mást venniA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Exian
addikt
"90 km/h-nál a Seat 2500-at, a Stratus csak 2000-t forog"
Ez tetszik nekem is az én "új" autómnál. Az előző szintén 2500-at pörgött már 90-nél, 120-nál 3500-öt, a mostani 90-nél 2000, 120-nál azt hiszem 3000. De előtte az astrám még durvább volt, az 120-nál már 4000-et, 90-nél 3000 körül forgott.
A fogyasztása engem meglepett, nem kis autóról van szó (7 személyes, önsúlya 1700kg), de 6 alatt volt bőven hosszú távon. Városban sem eszik 7 felett, igaz, tudok vele "úgy" bánni
Szerk: hopp, közben ennél a hozzászólásnál látom először az új, egyedi avataromat Hát ez lett... Columbo figuráját akartam, de foglalt, nem engedték... jó, akkor mondom legyen a kutyája, úgy is ugyanolyan lusta, lassan megmozduló, lógófülű vagyok
[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
Lehet, hogy meg fog állni 8-nál országúton, van rá esély. Az automata eleve rádob 1 litert legalább, a 4 sebesség sem jó előjel, a kocsi meg nem kicsi.
Az enyém 1.6 CVT váltó 1200 kiló összkerékkel súlyosbítva télen 9.5, most már 8.5, ez a napi bejárós ingázós fogyasztása.Országúti még nem volt tesztelve, de a sima Thalia 1.4 76 lóval 6,2-6-5 körül kajált 200+ kilométeres utakon. Ettől 7.5 körül várom. -
rnrn
aktív tag
Köszi!
Szinte kizárólag hosszú távú -- céges, kiküldetéses -- menetek lesznek, remélem, hogy 7,5 körül megáll majd. Én mindig teletankot nyomok, így megbízható a fogyi adat. 90 km/h-nál a Seat 2500-at, a Stratus csak 2000-t forog, szóval van rá esély. A tulajdonszerzés 60 ropi, az eredetvizsga közel 20, a kötelező 35 egy évre, a mostani javíttatás pedig 80 volt. Alles kb. 450 a vége (tehát a vételáron felül még 200-at kellett kifizetnem), de hát ilyen ez a pop szakma. -
a2d2
addikt
Na a fogyasztásra én is kíváncsi leszek.
Szintén 4 sebességes automatánál nálam most hogy melegszik az idő állt be 10L-re. Télen majdnem 11 volt.
Mondjuk nagyon kis távolságokat megyünk és reggeli meg délutáni csúcsban.A városon kívüli fogyasztás hosszú távon nálam 6,3, de akkor csak ketten voltunk. Nyáron lemérem úgy is hogy tele lesz pakolva a kocsi.
Amúgy pofás a járgányod ennyi pénzért meg főleg
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
rnrn
aktív tag
Tegnap végre használatba vettem a Stratust. Nagyon más világ, mint a Cordoba. Nagy autós a rugózása, baromira jól fekszi az utat, a könyököm felteszem az ablakpárkányra (van vagy 15 cm) és suhanunk. Az automata váltó kifogástalan, és azt kell mondanom, hogy nagy találmány. Az ülés tetszik a legjobban, ha nem is batár, de jó nagy. Szépen támasztja a combom, és kialakításának köszönhetően a derekam is --- ez a Seat-ból nagyon hiányzott, abban mindig nagyon elfáradt a derekam és a hátam ha csak 100 km-t menni kellett. Teljesen új fékeket kapott elöl és hátul is, ill. volt egy kormányösszekötő rúd, valamint két stabipálca csere. A klíma jég hideg, a tetőcsomitartónak meg nagy hasznát vesszük majd a bicajszállítási lehetőség miatt.
Tegnap 52 liter benzint tankoltam bele, ennyit a Seatba kb. 2 év alatt szoktam (LPG-s, ugye). A fogyira kíváncsi leszek, relatíve lassan (55/95 km/h) hajtottam, de azért volt pár eset, mikor 5000 környékén járt a fordulat. Így elsőre azt gondolom, hogy nagyon jól döntöttem és jó vételt csináltam. Remélhetőleg sokáig hű társam lesz... -
Exian
addikt
Áh, egyedül ez sok lenne nekem, max. 5 napra leosztva, de még úgy is Szombaton elvileg összejövetel lesz nálunk, szerintem ott meg fog csappanni, vagy teljesen elapadni.
Ráadásul lesz ez a Maléter Pál úti rendezvény is, oda van már egy pakli kuponom ingyen sörre Jaj, azt hiszem vesetisztító szombat lesz...
u.i.: normál, ~300 Ft-os kilóskenyérre gondoltam Az úgy 1500 Ft, ez pedig 1690 Ft volt. Szerintem nincs már, 1db árválkodott az ákciós ketrecben, amíg én ki nem menekítettem fogságából!
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Nem rossz, nem rossz. Party lesz vagy bevágod egyedül mint én egyik szombat délután ezt? (Rá volt írva hogy az enyém, tehát más nem kapott belőle )
ui: Nade milyen 5kg kenyér áráért? Tescos-s tigrisvekni vagy valami szénhidrátcsökkentett teljes kiőrlésű magvas 300Ft/250g-os árú kenyérről van szó? (Volt még? Holnap akkor megyek érte )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Félreérted az SSHD-k működését. Ott az SSD a cache szerepét tölti be, az kerül bele, amihez gyakran nyúl a vinyó. Ez egy oprendszernél azt jelenti, hogy minden boot 5-10 másodperccel gyorsabb, amíg el nem éri a csúcs sebességet, az 2-4 boot. Ráadásul a rendszer adaptív, és nem kell hozzá semmilyen driver, vagy oprednszeres támogatás, mindenhol működik, mindegy milyen fájlok vagy fájlrendszer(ek) vannak rajta..
Én ilyet vettem 1Tb méretben, sokkal jobban megérte, mint nagy vinyó + 128G SSD...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
válasz s7evcsenko #64534 üzenetére
Ha winyós gépet vesz, akkor azt veszi észre hogy majdnem ugyanolyan lassú
Mutogatni való hater díszpinty
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #64534 üzenetére
Nem olyan rossz gép ez, vigyázzon azért, nehogy meglepetés érje, ha új gépet vesz és azt hiszi, hogy az tutira gyorsabb... egyáltalán nem biztos, persze kérdés, hogy mit venne helyette. Ha egy i5-i7 cuccot, akkor nagy ugrás lenne, de egy hasonló árú géppel szinte biztos, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
dunc
nagyúr
-
válasz s7evcsenko #64530 üzenetére
Miért kéne bele 250GB SSD?
60-as, vagy 120-as, és mellé egy caddybe a winyó, vagy USB házba.Mutogatni való hater díszpinty
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #64530 üzenetére
A memória bővítés semmit sem jelentene, kivéve, ha több tucat böngésző ablakod van nonstop nyitva és benne nagy adattartalmú oldalak, az meg tudja fektetni, de 3GB ram akkor is sokmindenre elég...
Én is SSD-t javasolnék, valószínűleg a HDD a gyenge láncszem a történetben. Vagy gyenge proci, ha mondjuk csak egymagos valami van benne, ez esetben ha az alaplap támogatja, lehet rakni kétmagos CPU-t, az biztos, hogy jelentős gyorsulást eredményezne, de gondolom annyira azért nem régi a cucc, hogy még egymagos CPU van benne.
Lehet SSD + HDD, ha van optika meghajtónak hely és nem használod, annak a helyére is rakhatod egy átalakítóval-tokkal.
De léteznek HDD+SSD kombók, bár ezekben az SSD igen pici szokott lenni, de rendszernek talán elég.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Értem.
Annyit nem ér az egész laptop, amennyi egy 250GB-os SSD ára.
Nem beszélve arról, hogy kevés is lenne a hely...
Vagy lehet bele ssd-t és. Hdd-t is tenni? Mert én csak 1 foglalatot látok.
Viszont ebből kiindulva, akkor egy újabb hdd is gyorsitana rajta, ha a hdd a gyenge láncszem, nem?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
aneda
senior tag
válasz s7evcsenko #64528 üzenetére
Ha érezhető gyorsulást akarsz, rakj SSD-t bele.
A leírt memo upgrade szerintem értékelhető változást nem fog hozni.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
s7evcsenko
addikt
Adott egy laptop (tipust nem tudok most írni), amiben van 3GB memória.
2GB+1GB 1066Mhz.
Ha teszek bele 2db 2GB-ost amik mennek dualban, lenne érezhető gyorsulás?
Vagy ha lassú a laptop, az nem a memória miatt van elsősorban?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Exian
addikt
Keresek komplett asztali gépet, olyat, ami játékra is megfelelő, de nem kell egy full extrás, hiperszuper csúcsgamer gép, de azért ne okozzon csalódást a gazdájának, ha játékra adja fejét.
Gondolom én valamiféle 4 magos cucc kellene, 4GB ram talán elegendő, és nyilván egy kicsit komolyabb videókártya.
Van valakinek eladó gépe?
-
dunc
nagyúr
Van egy eladó DDR3 1866 4GB memóriám 4GB 1866MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Fury Blue Series CL10 (HX318C10F/4)
Ha valakit érdekel írjon rám!
-
Exian
addikt
válasz newwave0507 #64521 üzenetére
Kertvárosból, telefonnal, max digitális zoommal, f0sch minőségben
Egyelőre ennyire, úgy tudom, az egész torony be lesz LED-ezve.
De más mintázat is van, van, amikor kék színben forog az egész éttermi rész, mármint úgy tűnik messziről, mintha forogna, mint egy nagy gyűrű a tornyon. Én most csak gyors a villogós koreográfiát tudtam lekapni
Meg van, amikor pirosan forog, meg mindenféle színekben pompázik. Alapvetően érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
-
Smoker84
tag
Üdv, ha valakit érdekelne eladó vagy cserélhetö egy
eGo Twist VV Akkumulátor 2600mAh
Kapacitása 2600 mAh, 3,2 -4,8 V között állítható feszültséggel
Kapacitásából adódóan hosszú üzemidejű
Az akku töltöttségét a nyomógomb színe is mutatja:
Fehér szín: 80%-100%-os töltöttség
Kék szín: 40%-60%-os töltöttség
Piros szín: 10%-40%-os töltöttség
A feszültség állítása egyedi kialakítású gombbal kényelmesen végezhető.
2600mah eGo Twist battery specifikáció
Model: eGo Twist VV battery
Csatlakozás:510/ego csatlakozású
Variable voltage:3.2- 4.8V
Battery mérete: 20mm*118mm
Battery kapacitása:2600mAh
Szín:fekete.
Cserébe érdekel liquid,tank egyéb cuccok.
Helyileg Pécsen van 1 hetet se használt az aksai,Istick et vettem azért eladó.
IÁ: 7000ftÉrd privibe úgy egyszerübb !!!
[ Szerkesztve ]
-
McAdam6
aktív tag
Mi villog a tv-tornyon ? Strobi ?
-
Topikgazda
válasz Bigemperor #64514 üzenetére
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #64500 üzenetére
Na csak előjött a válaszban: a húgom Nigériában tanul, én meg UK-ból vagyok és neki szeretném.
Elhajtottam. -
Bird
addikt
válasz s7evcsenko #64511 üzenetére
Aki tud az tud!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz KissCsaba93 #64507 üzenetére
Ugye még véletlenül sem zavart meg a dátum: 2008-02-02?
s7evcsenko: Elférne bőőőőven az aranyköpések topikban is.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Zewa
senior tag
válasz Visormail #64502 üzenetére
Nem feltétlenül kamu, sőt!
Amire te gondolsz azok a polarizált lencsék, azokat nem is kapod meg ennyiért. Amúgy egyetértek az előttem szólóval. Tessék elmenni munkavédelmi boltba. Egészen olcsón, viszonylag jó képességű napszemüvegeket mérnek."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
nagyúr
válasz Visormail #64504 üzenetére
polikarbonát lencse esetén 100% az UV szűrés
ez a polikarbonát alapvető tulajdonsága, mindenfajta kezelés és bevonat nélkül teljesítiha valami más műanyag, akkor olyan 80-90%-os UV szűrésre lehet számítani
ha üvegből van, akkor én bevizsgáltatnám, hogy az UV sugárzást szűri-e, még márkás termék esetén is
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Vertigo18
addikt
válasz Bigemperor #64500 üzenetére
Ebből szerintem még nincs gond... Írd meg neki az árat postaköltséggel megfejelve, és azt utaltasd át a számládra. Ha megjött a zseton, küld el neki a cumót!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- Társasjáték topic
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla