- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inception
tag
Eladó 7 colosokhoz való tablet tok billentyűzettel együtt,kitámasztós.
3000ft
-
Dare2Live
félisten
btw már most is "itt" vannak ezek a Kínai cuccok, csak a jellemzően nem létező support, nem túl acélos minőségbiztosítás miatt én inkább nem eröltetem őket. (csak a kuponos akció miatt linkeltem mert itt ~100%megjön a termék, nem átb*ás)
pl akinek ez a olcsó de jó okosteló kell az pl imo vegyen Nokia 520at. Mindenfajta trükk nélkül kártyásan 28K és van rá gari, van rá support. Egyszerűen nem éri meg a Kínai occóval szívni.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Zewa
senior tag
válasz Dare2Live #54090 üzenetére
Érdekesség képen meglestem a kínálatot;
14 a legolcsóbb 2 magos, amiben min 1gb ram van az 19k de már 4 mag..Kíváncsi vagyok hogy hány év kell ahhoz hogy a relatíve olcsó de minőségi kínai műszaki cikkek elkezdjenek látványos térhódításukba a közép és felsőbkategóriában.. (pl telefon)
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
tajcsi
őstag
Móricka képregényt olvasgat valaki?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
zsolt19900
őstag
válasz zsolt19900 #54088 üzenetére
lejárt a szerkesztés... már megnéztem googliba viccesek nagyon
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
-
Zewa
senior tag
válasz Nevil2 #54085 üzenetére
Hasonló cipőben járt egyik ismerősöm is.
Hát leginkább qrvára sehol mert nincs hozzá alkatrész max az ismertebb modellekhez.
Szét kell szedni, kijelzőről a típusszámot leolvasni, rákeresni neten, ebayen stb.. 5-10ezer forintért beszerezni kínából és monnyuk Csepy-vel beszereltetni.
Persze nagyon könnyen ott találod magad mintha vennél egy használtat 15k-ért."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
Nevil2
tag
Sziasztok!
Egy törött kijelzős Alcor Zest D740 tabletet szeretnék javíttatni Pécsett. A fele még működik ... szóval egyébként nincs baja.
Tudtok olyan szervizet, ahol foglalkoznak ezzel a márkával?
Thx!
-
őstag
Ha már ilyen nagyon akciós dolgokról van szó, ez egy jó ajánlat:
http://www.csak1nap.hu/termek/media/?product_id=28634
Még kb. 4 órán át.
[ Szerkesztve ]
-
Valaki tud esetleg kölcsön egy Mobile Sempron SI-42 (vagy ilyen tokos) procit?
Van nálam egy lapos, amiben lapot cseréltem, de továbbr sem jó, ki kéne tesztelni hogy procibajos-e :SMutogatni való hater díszpinty
-
-
Bla82
tag
Keresek pár dolgot.
- Ivy Bridge I5-3470 vagy a fölötti proci
- 2x4GB, minimum 1600MHz-es, max 1,5V-os ddr3-as asztali ram, 1,65V-os nem érdekel.
- 7850 2GB vagy a fölötti vga
- Xbox 360 Slim 250-es vagy nagyobb gyári hddAkinek bármi lenne árral és esetleges garral PÜ-ben jelezze!
-
Topikgazda
válasz plaszy #54065 üzenetére
Ha A2-ben van a Pécs, akkor B2-es mezőbe beírsz 1 idéző jelet, a C3-ba pedig ezt a képletet használd mondjuk: B2&A2&B2, ugyanezzel a többit is meg tudod csinálni
Ha A2 szám1 B2 Város, C2 szám 2, akkor D2-be megy az idézőjel, és valahogy így néz ki a képlet:
=D2&A2&D2&D2&B2&D2&D2&C2&D2
Biztos van szebb jobb megoldás, de így is hamar megvan, és ha a végén csak az eredmény kell akkor kijelölöd az eredményt irányított beillesztéssel csak a szöveget másolod a többi rizsa meg törölhető, vagy csak lerejted, ahogy tetszik[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Excel-es kérdés: van egy 585 soros táblázatom 3 oszloppal,
1. oszlopban számok, 2.-ban városnevek, 3.-ban szintén számok.Az lenne a kérdésem, hogy egyszerűen hogy lehetne megoldani azt, hogy minden adat (tehát a 3 oszlop 585 sora) bekerüljön " "-ök közé, egyesével?
Kb. így:
"134" "Pécs" "432"
"234" "Kaposvár" "333"Stb.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
-
Exian
addikt
válasz Janoska26 #54059 üzenetére
Egyébként tök durva, hogy manapság már 2 csokiért lehet 4db ilyen csodát szerezni, emlékszem, a 2000-es évek környékén vettem pár ilyet, mivel nem volt TV-m, csak PC, aztán ha jól emlékszem, a legolcsóbb is 15.000 Ft körül volt.
Jó persze, minden drágább volt akkoriban, van '99-es FEFO árlistám, 1.900.000 Ft volt (1.9M Ft) egy Pioneer (talán 1x-es) DVD író Akkor jelent meg a DVD író, mint olyan kereskedelemben.
-
-
Exian
addikt
válasz Janoska26 #54055 üzenetére
"DVB-T információ:
Az eszköz nem alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére."Dehogynem Csak kell elé kötni egy boxot, és már is lehet a gépen/monitoron nézni a MindigTV-t a composite csatornán Én így használtam. Régebbi gépekhez sokkal jobb megoldás ez, mint venni egy USB-s vackot, mert az garantáltan meg sem szólal 1 magos rendszereken (próbáltam, meghalt tőle a 2GHz-s gépünk). A TV Tunert meg elbírja egy P2 is.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Topikgazda
Ezek a drágaszágok nem érdekelnek senkit? 2 tábla egész mogyorós csokiért vihető mind.
-
a2d2
addikt
válasz Silencer83 #54053 üzenetére
Ok, meg is rendeltem.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz Silencer83 #54051 üzenetére
Én is inkább azzal szemezek.
Még annyi, hogy a makitánál ingyenes a szállítás plusz adnak mellé 10db korongot, ami kb 3eFt.
Magyarul a gép kb 15e alatt itt van, a Bosch-nál meg még 1500 a szállítás.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Tegnapelőtt elfüstölt a kisflexem. (Skill grindcat, nem ajánlom senkinek).
Gondoltam most kicsit többet áldozok rá 10e Ft-nál.Van itt hozzáértő aki tud segíteni a választásban?
Ezt a kettőt néztem ki:
Makita szerszámokkal dolgoztam, szerintem nagyon jó kis gépek, de úgy tudom hogy a BOSCH-nál a kék burkolatú gépek már az ipari felhasználásra készültek, szóval biztos tartósak.
-
s7evcsenko
addikt
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyen dísz / működő pálinkás hordót merre lehet kapni Pécsett? Egyedül a Metróban találtunk, másfelé nem.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
blaca83
őstag
válasz Janoska26 #54033 üzenetére
Nekem hibás vagy bármilyen okból nem működő Core2Duo kellene, abban esetleg tudsz segíteni?
(#54019) FuckeR19:
750 Gb és 2 Tb között szoktam időnként kapni egyszerre 4-5 db-ot és árban pedig a piaci ár alatt.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Bandus99
őstag
1db 4GB meretu DDR3 memot keresek megvetelre.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
-
a2d2
addikt
Kicsit off topic, de én is teljesen véletlenül bukkantam rá ezekre az akciókra.
Aki szereti a flippert annak ajánlom a heti Humble Bundle csomagot:
A lényeg hogy jótékonyságra megy a dolog (most épp a fülöp szigeteki tájfun áldozatainak gyűjtenek), annyit fizetsz amennyit akarsz. Akár 1 dollárért megvehető az alapcsomag, de ha az átlagnál többet fizetsz akkor megkapod a kiegészítő csomagot is.
Jelen esetben 11 táblát kapsz annyi pénzért amennyit akarsz, illetve még 11-et ha legalább 6 dollárt beadsz.
SW fanatikusok előnybenA beadott összeg tetszés szerint felosztható hogy mennyi menjen a fejlesztőknek, mennyi menjen jótékonyságra és mennyi az oldalnak.
STEAM fiók szükséges! (ha nincs még akkor pár kattintással létre tudsz hozni egyet).
A múltkor pl 5 dollárért vettem meg a Batman AA-t és AC-t + még 8 másik játékot.
Szóval szerintem nagyon jó dolog ez. Most is összeszedtek már 340e dollárt és még vissza van 3 nap.
-
FuckeR19
senior tag
Egy 51cm-es ledes noname TV mennyit ér szerintetek?
Szép állapotba, dvb-t, usb stb stb...hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
-
baluhell
tag
ezek vannak még:
(ha van ajánlatotok azt szívesen meghallgatom)Mobil:
-Sony Ericsson K800 (zsebkopott, független, töltővel, adatkábellel és 2gigás memkarival)
Nyomtatók
-Lexmark Z25 (színes nyomtató, tápkábellel, patron nélkül)
-HP DeskJet 610C (színes nyomtató, táppal kábellel)
Billencsek
-Genius KB-12e (dobozos, hibátlan)
-Genius KB-12e (dobozos, hiányos:nincs csuklótámasz és hátsó láb)
-Samsung SDL2500
Hálózati
-ZyXEL Prestige 334 switch (táppal)
-TP-Link TL-SD1005D switch (alig használt, dobozában)
-Sitecom wl115 PCI WiFi adapter
-SMC EZ Connect g54M PCI WiFi adapter
Monitorok
-Sampo AlphaScan718 (17", tápkábel nélkül)
-LG CB773G-EJ (17", tákábel nélkül)
-Proview (15")
Játékvezárlők
-Trust NF340 (kormány pedállal)
-Manta 4 gombos botkormány
CPU hűtő
-Zalman CNPS-7700AlCu (Intel 775,478;AMD 754/939/940, mindennével, kivéve paszta)
Rádiós, CDs, magnó
-Sony CFD-V7
Audio
-Aktvív 5.1 SUBláda (nincs hozzá táp, kicsit doboz hangja van, de működik)
Lejátszók, egyéb
-Media Player (hiába hd az mkv-t nem akarja vinni )
-T-home set-top-box (működik, táp nélkül)
-3,5" kártyaolvasó
-2db IDE mobilerack
-usb-s infra adó-vevő
Kábelek, átalakítók
-nokia jack-audio, video átalakító (nokia xpress5800-hoz volt)
-UV reagáns ide kábel
-vga-scart
-rca-bakelit lejátszó
-ps2-usb
-rca-rca videó
-rca-svideo
-rca-svideo átalakító
-IEEE kábel (firewire)
-SonyEricsson usb adatkábel
-Nokia vékonytűs autós töltő + usb-s töltő[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
#TOTTI
őstag
Nokia Lumia 520 Domino-sként vásárolt készülék, eladó kb. 2 hónapos Telekom gar. és függő. Hibátlan gyári állapotban, Dobozában töltővel, ha valakinek kell. 23e Ft körül gondoltam érte irányárként.
[ Szerkesztve ]
-
-
nesa
veterán
Meg mindig keresek olcso 939 es alaplapot integralt VGA-s is jo.
Van egy asus a8n de ledobta a biost es csak annyit csinal hogy tegyem be a lemezt, beteszem valamit csinal es ujrainditas utan ujra nincs bios
[ Szerkesztve ]
-
Kellenének nekem ajánlatok procira + lapra, meg esetleg 2gigz ramra...
- Kiskategóriás kétmagos Core2, 775-ös proc (E2180, E1400, ilyesmik)
- Kisméretű alaplap
- 2Gb RAM, lehetőleg 1db 2Gb-os modul, mert kis lapokon úgyis 2 foglalat szokott lenni...Mutogatni való hater díszpinty
-
aneda
senior tag
Egy TV műsort ma este valaki fel tudna nekem venni a Digi World-ről?
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Sir Riccio
addikt
-
Sir Riccio
addikt
Eladók a következő motyók Canon EOS 5D Mark II-höz:
- 1 db utángyártott BG-E6 portrémarkolat 15000 Ft
- 2 db utángyártott LP-E6 akku 4500Ft/db
- 2 db Apacer 16GB (AP-CF016GLZFS-NR) Compact Flash Kártya 9000Ft/db
- 1 db Canon EOS 5D Mark II Szilikon védőtok 5000 FtEgyben: 35000 Ft
Akit érdekel írjon privátban!
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
addikt
Van valakinek olcsón pci-os IDE kártyája?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Bandus99
őstag
feladom lassan.
kaptam kolcsibe egy kamerat Sony cx280.
Namost ezzel a kameraval felvettem egy kis ovis szindarabot 20perc MTS file kiterrjesztes fullHD kepmeretben vette fel H264 kodek es 50fps 2,3GB
Ezt kellene felvaratsolni a youtubera ha lehet fullHdben, ha mar egyszer abban sikerult felvenni es ne 360x vmennyibe,
Ez a freemake elszorakozik vele majd 3 orat aztan 2 reszletbe tolti fel.
Ha siman csak atkonvertalom vele, akkor is par ora, es megzakkant az 50fpsen amibol 30at akart csinalni es szepen megy a hang, de a kep kisse siet kozben.
Siman ha toltom bongeszoben, az is par ora, ott egybe hagyja, jo az fps de lemeretezi.
Kezdem utalni.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
baluhell
tag
válasz baluhell #54000 üzenetére
Nyomtatók
-Lexmark Z25 (színes nyomtató, tápkábellel, patron nélkül)
-HP DeskJet 610C (színes nyomtató, táppal kábellel)Billencsek
-Genius KB-12e (dobozos, hibátlan)
-Genius KB-12e (dobozos, hiányos:nincs csuklótámasz és hátsó láb)
-Samsung SDL2500Hálózati
-ZyXEL Prestige 334 switch (táppal)
-Sitecom wl115 PCI WiFi adapter
-SMC EZ Connect g54M PCI WiFi adapterMonitorok
-Sampo AlphaScan718 (17", tápkábel nélkül)
-LG CB773G-EJ (17", tákábel nélkül)
-Proview (15")Játékvezárlők
-Trust NF340 (kormány pedállal)
-Manta 4 gombos botkormányCPU hűtő
-Zalman CNPS-7700AlCu (Intel 775,478;AMD 754/939/940, mindennével, kivéve paszta)Rádiós, CDs, magnó
-Sony CFD-V7Audio
-Genius 5.1 SW-1000 (az elektronika elszállt és nincs is már meg, de minden mása hibátlan)
-Aktvív 5.1 SUBláda (nincs hozzá táp, kicsit doboz hangja van, de működik)Lejátszók, egyéb
-Media Player (hiába hd az mkv-t nem akarja vinni )
-T-home set-top-box (működik, táp nélkül)
-3,5" kártyaolvasó
-2db IDE mobilerack
-usb-s infra adó-vevőKábelek, átalakítók
-nokia jack-audio, video átalakító (nokia xpress5800-hoz volt)
-UV reagáns ide kábel
-vga-scart
-rca-bakelit lejátszó
-ps2-usb
-rca-rca videó
-rca-svideo
-rca-svideo átalakító
-IEEE kábel (firewire)
-SonyEricsson usb adatkábel
-Nokia vékonytűs autós töltő + usb-s töltő -
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook