- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winfos
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy ASUS ENGT440 1GB 128bit DDR5 PCI-E ENGT440/DI/1GD5 Videokártyát mennyiért lehetne gyorsba elpasszolni?
Enyém, és nincs szükségem rá.
Ha itt érdekel valakit akkor esetleg ajánlatot is várok rá.
köszi
-
Exian
addikt
Tudom, ez sosem népszerű javaslat, de én speciel magamnak vágtam. Nem egy nagy tudomány. Ja, persze spéci vágó nélkül, 1db hegyes jelölő és 1db olló segítségével. Tökéletesen működik. Persze tudom, az is benne van - főleg céges kártya esetén -, hogy de mi van, ha még sem működik. Ezért csak saját szakállra
De szerintem nehéz elszúrni.
-
rnrn
aktív tag
Uránvárosban S.O.S.-ben hol tudok SIM-kártyát vágatni? Céges a SIM, de nem szeretnék -- és idő sincs -- meghatalmazást kérni a cégvezetőtől. T-Mob-os a karesz.
Köszi előre is!
-
sittes79
addikt
Hali,
Lehet költöznénk Pécsudvardra, sajnos meg kell válnom az űber digi internettől
Van valakinek tapasztalata a pécs mikro nettel kapcsolatban, főleg az érdekel, hogy mennyire stabil a kapcsolat, a sebességbe és ping-be már beletörődtem vagyis...
-
rnrn
aktív tag
válasz
zsolt19900 #64692 üzenetére
Szia, mi a hiba, hogyan lesz orvosolva, várhatóan milyen ktg.-gel? Köszi!
-
Exian
addikt
Jah, ráadásul a hiba elég rapszodikus... hol csinálja, hol nem. Mondjuk nem kell sokat várni, pár percen belül produkálja, de ugye láttunk már olyat nem egyszer, hogy a szerelőnél csakazért sem jön elő, vagy nem úgy a hiba
Én is rendszeresen járok így, kihívnak géphez, mikor ott vagyok, nincs hiba, eljövök, azonnal van
De remélem azért belenéznek, még ha nem is produkálja a konkrét hibát a tesztkor, hogy egyáltalán ránézésre minden okés e a panelokon, nincs e kondi hiba táppanelon, stb. Megnézném én magam is, de minek ugrasszam a garanciát, amíg van...
-
Exian
addikt
válasz
yerico #64684 üzenetére
Lehet, hogy szedhetsz jutalékot tőlük, vagy kérhetsz kedvezményt a következő melónál, mert én is felfogom hívni őket valószínűleg
MÁS, fejlemény Samsung szerviz ügyben: még sem úgy van, csakazértsem, ahogy én azt megálmodtam
A TV-re csak 1 év gyártói garancia van alapból. Az alatt csak garjegy kell(ene). DE nekem már lejárt az 1 év, most másfél éves a készülék, a plusz egy évet csak a Samsung adta egy regisztrációval (meg is csináltam vásárlás után), úgy lett extra +1 év garancia, és ez esetben már megkövetelik a számlát is! Van ebben logika?
Nem mindegy nekik, hogy van e számla, ha garpapír + extra garanciáról a papír meg van?
Na mindegy, bürokratikus a rendszer, a lényeg, hogy a feleségem egy laza 3 órás lakás áttúrás alkalmával megtalálta a számlát, így már nem tudnak elhajtani
-
Ha már monitor
Eladó 27"-os monitor.
Pécsieknek olcsóbb természetesen és még házhoz is viszem -
yerico
senior tag
válasz
zsolt19900 #64680 üzenetére
Nekem nagyon korrektek voltak, szép munkát végeztek, de őket már mások is dicsérték, mielőtt odamentem.
-
aneda
senior tag
válasz
http://autoversum.freewb.hu
-
rnrn
aktív tag
válasz
Uránvárosban is van egy, a munkahelyem mellett. Néha az ablakot sem igen lehet nyitva hagyni, annyit kalapál.
Itten van ni! Ismerni nem ismerem és a munkáját sem láttam még.
-
air
nagyúr
válasz
Tegnap válaszoltam.
-
zsolt19900
őstag
konkrét karosszériás műhelye mindig nincsen senkinek? vagy akihez eltudnám vinni, hogy ránézzen mit lehetne kezdeni az ajtólógásommal?
-
-
Ferdzsoo
addikt
Mit gondoltok hol vehetek pécsen a telómba (samu note 3) új akkut? Gyárit term.
-
Exian
addikt
válasz
Antimatrix #64670 üzenetére
-
HoldChore
tag
Kerüljétek a bankokat és a "befektetőket"
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok és hasonlók. -
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #64672 üzenetére
Nem kell hűtő, felejtsd el. Használd normálisan a gépet, pucoltasd rendesen időnként, ha kell.
Sokszor az ilyen kamu hűtők többet ártanak, mint használnak.
Amíg tiszta a venti utáni rész a lamellák előtt, addig elég kell, hogy legyen a hűtés. Ha mégis használsz, NE úgy rakd, hogy ráfujja a levegőt, hanem szívóra állítsd, hogy elszívja minél hatékonyabban a meleget a géptől. Sokan itt szúrják el, hogy nyomatják rá az amúgy is meleg szobalevegőt a gépre.
-
hcl
titán
válasz
newwave0507 #64672 üzenetére
Lehel...?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Valaki tudna nekem javasolni egy olyasfajta laptop hűtőt , ami ér is valamit ?
Köszönöm !
-
Zewa
senior tag
Háát, köszönöm a gyakorlatias tippeket!
Nem tudjátok véletlenül Pécsett hol találok ehhez hasonló "süllyedő" fogantyút? (Bottlikéknál nincs) Legjobb lenne a fekete bőr, de jobb híján a műanyag is megteszi. Ha esetleg valakinek van elfekvőben 15-20cm hosszú hasonló fogantyúja, szívesen átveszem jó áron.
-
Antimatrix
senior tag
ELEMZŐ statisztika
Megkerestek többen is minket - gondolom másokat is - befektetéssel és miegymással kapcsolatban
Gondolom mindenkinek azt mondják hogy felmérnek és Neked vagy nektek személyre szabottan adnak ajánlatot - közben csak annyi változik
megkérdezik:
- mennyit tudsz félretenni havonta
- mennyi ideig ér rá a pénzed mire fel szeretnéd használni
- mennyi az a célösszeg x idő múlva amivel rendelkezni szeretnél ( ez főleg nyugdíjnál)leszűkítettem a sok "ajánlatot" - nyilván azokat amik megkerestek - UNIT LINK-t inkább hagyjuk 3in 1 - három az egyben inkább nagyobb területet fed le de a hozamot nem maximalizálja neked kell követned
az egyik a célirányosan az egyik legjobb ( azért nem a legjobb mert ez személyre szabott) *-
a másik inkább gumis jelleg - oda variálod ahova szeretnéd nincs célmegkötés - és nincs havi kötelező fix évente nézikakinek konkrét céljai vannak és ezen gondolkodik írjon üzenetet és megkaphatja az összehasonlítást
-
Macka
veterán
Kingston Hyperx HX318C10FBK2/8 rengeteg garanciával eladó, 18 ezeré...
-
Ferdzsoo
addikt
Meg egy Nikon D60 18-55VR-kit -es DSLR gépem is.
-
Ferdzsoo
addikt
Zalman ZM-MFC2 előlapi ventiszabályzó, fogysztásmérő, és hőmérsékletmérő eladó. 3k
Ugyanitt
Nokia BH-106 bluetooth füles ingyen elvihető.
Vagy a zalmihoz ajándékba adom... -
Exian
addikt
válasz
blaca83 #64657 üzenetére
Próbáld meg lekapni ISO-ba az egész lemezt nagyon lassú olvasásra beállítva az olvasót, nekem már sikerült így mentenem lemezeket. Utána az ISO-t már tudod kezelni szépen, olvasni virtuális meghajtóként, vagy kiírva lemezre.
A lemezt előtte pucold meg ÓVATOSAN. Jó olvasót használj, ahogy előttem is írta dluinet, régi, lassú olvasó segíthet. Újat mindenképp lassíts le megfelelő programmal.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egyik rokonom hozott ma egy CD lemezt amin régi családi fotók voltak még 2006-ból. Le kellene mentenem gépre de sajnos az az érzésem, hogy menthetetlen.
Beolvassa látszanak is a mappák és ha belelépek akkor a mappán belüli file tartalmak is, de ahogy rákattintok egy képre kifagy minden.Ha valamelyik Windows programmal akarom megnyitni akkor is és ha TotalCommanderrel akkor is.
Esetleg valami szoftverrel érdemes "rámenni"? Vagy valószínűleg menthetetlen???
-
air
nagyúr
válasz
zsolt19900 #64651 üzenetére
Karosszériás: valamilyen Tibor a Móra Ferenc utcában, a vásártérnél. Sajna a vezetékneve nem jut eszembe.
-
Vertigo18
addikt
válasz
s7evcsenko #64642 üzenetére
vagy lehet, hogy erdészeti köbméter volt, csak 1.7 méter magasról már elkezdtek lepakolni...
-
newwave0507
aktív tag
-
Exian
addikt
Persze, ez igaz, de amúgy az euronicsban ezt a verziót meg sem említették
rögtön a szervizhez irányítottak.
Illetve jobb szerintem rögtön a szervizbe vinni, a kereskedő kitudja mennyit ül rajta, lehet, hogy várnak X napot, mire összejön pár javíttandó dolog és csak akkor viszik el.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
CPT.Pirk #64650 üzenetére
Igen, a gagyi cucc is probléma a legtöbb esetben. Mondjuk ha van hátul hangszóró a ládán kívül, akkor már veszett fejsze, mert a színpadképnek annyi. Autós 5.1 rendszer az más, de az inkább filmvilág, szerintem a zene furán szól rajta. Valóban nem a legjobb közeg, de azért nagyon jókat ki lehet hozni belőle. Én 30 éves vagyok, szóval kinőttem már a "hülyegyerek" koromat, de nagyon rosszul érintene, ha nem lenne hifi az autóban.
-
zsolt19900
őstag
tudnátok ajánlani normális karosszériást Pécsett vagy a környékén? Ajtózsanérjaimra kellene ránézni, új szegecs ha lehetséges stb. erre keresnék megbízható szakit
Pörk kapitány: azért meg kell, hogy védjem az igazi autó-hifis társadalmat, de amiről te beszélsz és V8 is, az valóban eléggé leírja a nagy részét az autóban zenét püfföltetőknek
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lomha 8V #64644 üzenetére
Meg megveszik a "toxic" mélynyomót a kocsiba vékony plexi oldalfallal... Mondjuk arról sem vagyok meggyőzve, hogy ha két normális hangszóró van hátul, akkor melléjük még kellene egy mélynyomó. Egy autó a lehető legrosszabb közegek egyike a zenehallgatásra.
A véleményem az, hogy ezek az extra erősítős rendszerek csak a placebo hatást és az e-pénisz növelés autós verzióját váltják ki.A tuctuc meg nem zene.
-
air
nagyúr
Egészítsük ki annyival, hogy ha például a lakóhelyeden nincs az adott terméknek szakszervize, vagy a kereskedő, akinél vásároltad a terméket közelebb van hozzád földrajzilag, mint a szerviz, akkor a garanciális igényedet a kereskedőnél is érvényesítheted. Magyarul a vásárlás helyén is leadhatod garanciális javításra a készüléket. Ebben az esetben viszont igenis szükség van a vásárlás tényét igazoló számlára.
-
Exian
addikt
válasz
M_AND_Ms #64620 üzenetére
Nos, kiderült, hogy nem kell számla a garanciáztatáshoz, de nem csak Samsung szerviznél, hanem sehol. Ezt jó, ha tudja mindenki
Erre ugyanis törvény van:
"Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 4.§ (1) bekezdése alapján a jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. Azaz a számla egyidejű bemutatása ilyen esetben nem követelhető meg."
Továbbá, elővettem a jótállási jegyet és az első pontban is benne van ez, szó szerint: "A jótállási igény jótállási jeggyel érvényesíthető...", és a folytatásban ott van a rendelkező törvény és a paragrafus száma.
Csak érdekességképpen gondoltam jelzem, mivel előfordul olyan, hogy számlahiányra hivatkozva elhajtják az embert, de ez nem jogszerű!
Szerintem a Samsung helyi szerviz inkább örül, ha bárki bevisz javításra bármit, hiszen ők abból pénzt kapnak, gondolom.
Ha van meló, van pénz, ha nincs meló, nincs pénz, nem hiszem, hogy ők kekeckednek bármivel. Nyilván kamu javítást nem csinál(hat)nak, de amit muszáj és tényleg hibás, az csak jó nekik.
A lényeg, hogy a jótállás-garancia érvényesítéséhez csak a kitöltött, eladó által lepecsételt és/vagy aláírt, eredeti gyártói garancialevél kell.
-
Debilon
addikt
válasz
s7evcsenko #64642 üzenetére
mondjuk az 1,3-ast én még sehol sem hallottam konkrétan, én mindig erdeiben veszem a fát
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #64635 üzenetére
Az a fehér krumpli ami elfüstölt, az a végtranyók emitter köri ellenállása lesz. Jó esetben megúszod a javítást annak a cseréjével, meg a hozzá tartozó végtranyó pár cseréjével, nézd meg azokon van-e valami külsérelmi nyom, amik rá vannak csavarozva a sárga, valószínűleg kepton szalagra.
Ilyen hibának egy gyakori oka az, ha a kimenetre kötött hangszórót megöli az erősítő, az átmegy rövid zárba, ami meg a végfogokt öli meg túlárammal. A gyors tönkremenetel amit írsz, az erre vall.
Amúgy ezért biztos meg fog kövezni valaki, de ezek az erősítők mire jók? Mikor a kocsiban ráraknak egy mély ládát a vagy csövet, az egésznek csak annyi haszna lesz, hogy elrontja a hangképet a mély tartomány túlzott kiemelésével.
-
nesa
veterán
Keresek ultra olcso netbookot/laptopot, minimum P3 legyen es elony ha a kijelzot teljesen hatra lehet hajtani az asztalra, aksi nem szempont, esztetikai hibak sem szamitanak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #64629 üzenetére
Annyit tegyél meg, hogy leveszed a burkolatot és lefényképezed, meg leírod h. miként ment el. Látatlanban egyikünk sem tudja megmondani, mi lett vele.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Adott egy Solid Audio MS 2 erősítő , úgy néz ki hogy a kettő chanel-ből az egyik elszállt . Milyen probléma lehet a háttérben ? Inkább úgy kérdezném , hogy mi mehetett el ? Illetve , ha valakinek nagy sansza van arra hogy 90%ban tudja mi lehet , és egy körülbelül árat tudna mondani , azt nagyon megköszönném !
- Exian esetleg te nem értesz ilyenekhez , úgy tudom te műszerész vagy igaz ? -
-
Szilofon
aktív tag
Jártas valaki itt a tűzifában?
1x1x1.30,ez milyen méret a fánál?
-
Exian
addikt
Ezzel a szervizzel van tapasztalatod, vagy másnak? Fonográf, ahol a Samsung TV-ket javítják garanciában meg azon túl.
Az érdekelne, hogy ragaszkodnak e számlához, vagy elég a (bolt által kitöltött, lepecsételt, dátumozott) garancia papír?
Ugyanis nem találom egyelőre a számlát... a garpapír meg az extra biztosításról a szerződés viszont benne van a TV dobozában, a számlát viszont olyan jól elkönyveltem valahová, hogy nem találom...
Illetve, Euronics tud kiadni utólag számlamásolatot, ha netán tényleg nem találom meg és a szerviz mindenképp ragaszkodik hozzá?
De remélem elég nekik a garpapír.
Tapasztalat?
-
stfx
aktív tag
válasz
newwave0507 #64611 üzenetére
A litium akksik nem szeretik ha 100%-on vannak, ezert ajanlottak a kisebb toltottseget. Egyebkent a legjobban ugy tudod kimelni, ha jatszol akkor kiveszed az akksit es taprol hasznalod.
-
rnrn
aktív tag
Kb 10. éve vettük, 2 évig használtuk, majd lapra visszaszerelve áll 8 éve az alábbi bükk színű íróasztal. Mivel 8 éve nem láttam, a méretei sacc per kábé, de holnap összerakom és akkor le is fotózom/mérem. Addig is van időtök gondolkozni. Tudom, hogy sosem fogjuk már használni, ezért eladó. Emlékeim szerint újszerű. Van benne egy kis fiók is.
Jut eszembe, az ár... Hát nem is tudom, legyem 2000 HUF, remélem megfelel. -
newwave0507
aktív tag
válasz
MZsoltee #64610 üzenetére
A mobilitás az rendben van . Nekem a kérdésem úgy szólt , hogy milyen akksi beállítások mellett lehet elérni a leghoszabb élettartamot . Ez fontos , mivel megszeretném vigyázni . Az ezelőtti laptopjaimnál nem figyeltem oda az akksira , és elég nagy gond volt , mivel vehettem bele a semmitérő utángyártottat . Nyilván való , ha az ember viszi valahova , és használnia kell , nem keres feltétlen áramellátást neki
. Csak Dluinet írta , hogy 100%-on túlságosan nem kellene használni , nos ez nekem annyira nem jön össze , mivel játszani azért szoktam , ha úgy adódik huzamosabb ideig is .
-
MZsoltee
veterán
-
válasz
newwave0507 #64607 üzenetére
nyugodtan töltheted 100%-ig, a játék alatt meg legyen töltőn
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Tudtok valakit, aki foglalkozik palatető felújítással Pécsett?
Köszi
-
válasz
newwave0507 #64601 üzenetére
ne merítsed soha 40% alá
soha, de soha ne menjen 5% alá
ne terheld meg, óvd a hőtől
50-70% között rádugod a töltőre, elég ha 90-95%-ig töltöd, nem kell erőltetni a 100% töltöttségetelőször azért feltöltheted 100%-ra
van akik a 90%-nál rátölt, és csak 95%-ig engedi tölteni (töltés közben használja a gépet), ő 4-5 éve használja napi szinten (3-6 óra), és még fullos az akkuja (Asus Eee PC)
formázást felejtsed el, ez nem NiCd
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Egy új laptopot , milyen akksi beállítások mellett kell használni ahoz , hogy a lehető leghoszabb élettartammal bírjon ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!