-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
Udv.
Valaki nem akar venni eurot?
Van 150eurom, kozeparfolyamon eladnam..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Meg különben is, a sört üvegből isszuk.
--
Amúgy ne vegyetek üveg korsót. Szakestünkön olyat kaptunk, mostanra már mindegyikünké magától szétrepedt, szó szerint ketté vállt.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
newwave0507
aktív tag
MSI + Fx 6300 eladó még mindíg !
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
greenity
senior tag
Sziasztok, van ötletetek, hogy hol lehet Pécsen literes korsót kapni?
"Egy mosolynál jobb a több"
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
kingmax hercules 3x2 GB 2200 mhz eladó !
[ Szerkesztve ]
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Zewa
senior tag
válasz mormota #60174 üzenetére
Én ezt próbáltam, teljesen rendben van. Vicces dolog 121cm-en Angry Birds-ot játszani. Jó csomó videót találni róla youtube-on, könnyedén akaszthatsz rá egeret vagy billentyűzetet is. esetleg tapipados mini billt -szerintem ezt a legjobb kompromisszum.
CPT.Pirk: Teljesen jó kis szerkezet és ennyiért vicc kategória. Kiviteltől függően szerintem kiváló (karácsonyi) ajándéknak is, és még bőőven megérkezik az ünnepek előtt.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
mormota
senior tag
miracast adapterrel valakinek tapasztalat?
gondolkodok egyben ebayről
szeretnék filmezni a régi bravia tv-n (hdmi-t tud)Illusztrálok, tehát vagyok
-
Zewa
senior tag
válasz CPT.Pirk #60169 üzenetére
Igen, én is e célból tervezek venni egyet. Egyik cimborámnak forrasztottam át egyet a napokban és meglepően jól szól. Ilyennel tápláljuk. Ezzel a 18650-essel. (ca 2200mAh@1A ténylegesen ) Csakk-pakk megáll 1k-ban a powerbank kábellel+az akksi.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kis hibás lehet az alaplap szerintem.
Amúgy menj ki a vásárba, mindig szoktam látni ezeket az SE hangszórókat. Nekem is van, de ennek megbontottam a csatlakozóját, tervezem átépíteni újabb telóval kompatibilisre, csak kell egy külső tápot adni neki.
fudi2002: akkor végül is megszűnt a probléma később magától?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Zewa
senior tag
válasz CPT.Pirk #59947 üzenetére
Köszönöm a tippet. Nem igazán jöttem rá a hibára de megoldódott.
A helyzet a következő. Beraktam egy régi P4-es procit, azzal felment a wint, utána proci csere és mindenki boldog. Viszont ezzel a e6320-al amint belépek a BIOS-ba az lefagy. Egyetlen darab memória modullal hajlandó menni a BIOS de a fülek közötti váltás 1-2mp-es csúszásban van.
Legfrissebb BIOS raktam fel. (P5b+e6320)Van esetleg valakinek eladó Sony-Ericsson MPS-70 típusú hangszórója?
-
-
fudi2002
veterán
Apuméknak a frissen épült házában ez segített párában:
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Nevil2
tag
Eladó a képen látható cseresznye színű elemes bútor szett:
Méretek (szélesség x magasság x mélység cm-ben)
1 db sarok elem (35 x 186 x 36)
2 db vitrines elem - szembe nyílik (37 x 186 x 36)
1 db fiókos komód (132 x 73 x 57)
1 db könyvespolc (57 x 113 x 33)Ára: 50.000,- Ft
Igény esetén egy második könyvespolc (azonos méretben) és egy jobb kezes, cseresznye, szekrényes számítógépasztal is vihető (100 x 72 x 50)
Ezeket a vételár nem tartalmazza, önnmagukban nem eladók, csak az elemes szett vásárlása esetén vihetők (ezért képet nem is raktam fel).Mindegyik lapra szerelhető (ezt vállalom). A szállítás megszervezése és költsége a vevőt terheli.
-
Nevil2
tag
Eladó cuccaim:
Használt:
- TP-link TL-WR340GD router dobozában + igény esetén wifi stick
- HP Photosmart 7450 fotónyomtató (patron nélkül)
- Dyras walkman FM rádióval
- hagyományos, gömb lámpabúra párban
- analóg konyhai mérleg
- üveg koktél shaker - újszerű
- Slazenger Xtreme impact fallabda ütő tokban + 2 Dunlop labdaNem használt, új állapotú:
- asztali öröknaptár (fém, dísz)
- asztali toll és jegyzettartó (barna, bőr, dísz)
- fényképkeret (bordó, lakkbőr, dísz)
- bornyitó készlet
- műanyag, kerek fenyőtalp
- fém, kihúzható, matt-króm függönykarnis (122cm - 213cm) csavaros véggel
- fém, autós melegentartó pohár (Centrum)
- fém, autós, elektromos melegentartó pohár (Sony)
- 4db-os söröspohár készlet (Hama)
- reggeliző szett főtt tojáshoz
- fonott konyhai tartó szett
- literes söröskorsóEladó jogtiszta játékaim eredeti CD/DVD-n:
- Runaway (HUN)
- Syberia 2 (HUN)
- Broken Sword 2 (HUN)
- Knight Shift (HUN)
- Fallout 3Képek a linken. Árak megegyezés szerint!
Privátban keress!
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz M_AND_Ms #60120 üzenetére
Köszi, az http://www.autogumibolt.hu/ webhelyen volt eddig a legolcsóbb és ingyenes a kiszállítás is.
(#60122) Exian
Igen, van saját teljesen felszerelt műhelye.(#60126) RZozo
Nokian WR D3 is közel 30%-kal drágább, így számomra nem nyerő az oldal, de köszi azért, hogy próbáltál segíteni.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
őstag
Szia! Nem tudom új-e a ház vagy régi, mióta van pára, csak elmondok egy történetet. A barátom háza is folyamatosan párásodott, először páramentesített, aztán spec festék, aztán hőszigetelés, de a pára csak megmaradt. Kb. 2 év alatt jöttek rá, hogy az északi falon lévő fürdőszobában a kád lefolyó mellett szép lassan csöpög a víz, mert nem szerelték be rendesen. Nem folyt, csöpögött. Mivel állandóan csöpögött, ha használták, szép lassan elszivárgott a falakon kereszül a szobákhoz a fal aljában. Innentől kezdődött a párásodás, de a falon nem látszott semmi az elején.
Szóval szerintem mielőtt bármit veszel, a párásodás okát próbáld meg megtalálni. Első egy infrás hőmérő, amivel végigméred a falat (múltkor a Lildlben kb. 5.000 pénz volt). Ez már egy támpont, mert a lakásnak csak a leghidegebb részén csapódhat le az a pára, ami nem szivárgó víz, hanem valami más. Ha nem találsz semmit akkor valami más. Annyit még, hogy alapvetően egy modern anyagokból épült ház nem párásodhat ok nélkül, ez biztos. Attól sem, ha az északi fal hidegebb, mint a többi, mert ahhoz pára is kell a lakásban. Ha nem 2 hete festettél és nem cápaakvárium van a nappaliban, akkor az viszont nem lehet annyi, ami lecsapódhat a falon.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz Dluinet #60153 üzenetére
Sajnos a klíma kilőve. Ezt a kütyüt tudnánk mozgatni a párás helységek között, klímát nem szerelhetek fel az összes szobába. Meg nem is használnánk másra, télen kandallóval és gázzal fűtünk, nyáron nincs szükségünk a klímára arra a két forró hétre.
Elhiszem hogy olcsóbb lenne az üzemeltetés de mindkét típusnak megvannak az előnyei hátrányai.
Klíma:
+ üzemeltetés olcsóbb
+ talán kevésbé hangos
+ nyáron hűt, télen fűt
- nem mozdítható másik szobába
- kültéri egység
- drága a készülékPáramentesítő:
+ harmad áron van a klímához képest
+ mozgatható a házon belül
+ ha nincs már rá szükség akkor elcsomagolható és mehet fel padlásra
- csak páramentesítésre használható
- hangos
- drágább az üzemeltetésEgyébként a több tízezer Ft különbség sem játszink nálunk mert 375W-os, szóval ha napi 8 órát megy akkor kb 5eFt egy hónapban, és csak télen kell. Meg gondolom az elején sokat kiszívna, utána pedig elegendő 1-2 órára bekapcsolni egy nap. Szóval szerintem kb 10e Ft lenne egy évben az üzemeltetése.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz Dluinet #60148 üzenetére
Az egy kicsit sok, meg nem akarunk ezért falat átütni, most lett kész a ház színezése.
@Birsmann: Nem folyik az ablakokon, mert tripla üvegezésűek. Egyedül a szegélyléc közelében csapódik ki a pára, mert ott a leghidegebb a fal.
-
nagyúr
inverteres klima
téli üzemmódra felkészítve
azon kívül hogy kevesebbet fogyaszt, sokkal jobb a hatásfoka
halk
háztartási gép topikban nézz körülelrettentésként 120K HUF -tól kezdődik
De ha kérsz az e-on H tarifát, akkor fűtésszezonban olcsóbban kapjátok hozzá az áramot, és fűteni is lehet vele
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Úgy tűnik hiába a szárítógép és a lábazatszigetelés, idén is kell számolnunk páralecsapódással az északi szobákban. Páramentesítő készülékkel rendelkezőket kérdeznék a tapasztalatokról. Kinek milyen készülék vált be.
Régebben volt egy ilyenünk, de ez semmire nem volt használható. Amellett hogy irtó hangos volt kb naponta 1dl-t tudott összeszedni.
Most az asszony kinézett karácsonyra egy ilyent. Erről esetleg tapasztalatok? Esetleg jobb ár/értékkel rendelkező készüléket ismertek?Köszi!
-
dunc
nagyúr
Nagyon olcsó LG monitor, helybe még engedmény!
Pécs Compgroup! (kb 2 hetes, nincs használva, számla-gar, bolti csomi! Pixelhibamentes)
"20" LG 20M35A-B 5 ms 1600x900 D-SUB 16:9"
[ Szerkesztve ]
-
Kaics
aktív tag
Tudja valaki nyomtatófej tisztítót hol érdemes venni?
-
Exian
addikt
válasz Bandus99 #60139 üzenetére
Cserkúton is van egy nagyon korrekt, normális gumis.
Gumijai szerintem neki nincsenek, de szerelésre bátran ajánlom.
-
Bandus99
őstag
Nekem gumit felszerelni a Nyugati ipari utnal ajanlottak, nevere nem emlekszem, a korforgalomnal a Ginger fele kell menni majd a 2. utcanal jobbra, utana megint a masodiknal bal.
Tapasztalatom nincs meg veluk, mert ugy erzem meg eleg meleg az ido ahhoz, hogy felrakjam a telit.Gumit pedig egy erdekes darabot vettem, az intercarsnal, lehet megkoveztek erte, egy lengyel profi nevre hallgato ujragyartott anyagbol keszitett igen kedvezo aru abroncs.
Igaz en keves kilometert megyek es annak is 95%-at varosban.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Exian
addikt
Bocs, tévedtem. De nem értem. Megnéztem a marso oldalán, bizony, nem hogy 4500 Ft-tal olcsóbb, hanem 900 Ft-tal drágább most náluk az a gumi, amit májusban vettem a Te általad linket oldalhoz képest. Hihetetlen, hogy most ennyire drága lett. 15900 a marsónál, 15100 azon az oldalon. Én meg valami 11e alatt vettem. Igaz, akkor extra akció volt + esőkabát. Pedig még csak az sem lehet, hogy bentragadt, régebbi készletet akartak kiszórni, mert felszereléskor megnézte nekem a szerelő, alig 2 hónapos gumikat kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Ha mar gumi tema nekem is kene majd valami a teli szett szerintem utolso szezont futja most, meg 2db nyari se lenne rossz mert a kopottabb gumik 4-4,5mm korul jarnak cserelni kene, erdekel hasznalt is de minimum 6-7mm legyen.
205/65 r15
Telibol lehet valtanek 195/70 r15 re -
rnrn
aktív tag
Kezdtem volna neked írni a választ, hogy az nem is igazán jó ár, mert én a Barum Brillantis 2 175/65 R14 82H típusú gumit simán a gumishoz besétálva 11-ért megkaptam. Nagyon jó kis szett! Már a 3. éve koptatom és felnézve a netre, kicsit leesett az állam: 15-16 ezer Ft/db áron megy, szóval a 12 ezer tényleg jó ár! Hozzáteszem, nem mindegy a márka...
Kicsit csepegtetek... Szóval kb. 1 év múlva már ez lesz a gumi méretem: 215/60 R16
-
RZozo
aktív tag
válasz M_AND_Ms #60127 üzenetére
5-6 éve vásároltam tőlük, akkor jóval olcsóbban vettem prémium márkás nyári gumit, mint amennyiért gumis adni tudta volna. Nekem akkor megérte.
Igaz, azóta a forintunk jelentősen romlott az euróhoz képest, ez közrejátszhat.
Valamint azóta több gumis webáruház alakult ki, akiknél van némi árverseny, így jó árakkal dolgoznak.
Részemről egy lehetőségnek ajánlottam. -
Bigemperor
senior tag
Én Gislaved-et (asszem svéd licenc) kaptam egy Ügyfelemtől (tonképpen ingyé' vót). A rendszeres cserehelyemen a nagytudású szerelő azt mondta, ilyen hulladékot minek felrakni? Kérdeztem, hogy ismeri-e, erre kitérő választ adott. Nem hagyott nyugodni, megkérdeztem a főnökét, aki azt mondta, hogy egyáltalán nem rosszak azok a gumik. Ingyenér' azért megérte, az előzőt is a kocsi első tulajától örököltem, de annál a Sava-nál szerintem ez jobb.
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz Dluinet #60115 üzenetére
Évi 20.000-nél l többet nem megyek és minél többet olvasok erről a Nokian-ról annál jobban tetszik. Ráadásul találtam még olcsóbban egy helyen. 4 db esetén ingyenes házhoz szállítással.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
nagyúr
válasz blaca83 #60114 üzenetére
ADAC tesztre ne vegyél mérget
Vredestein Snowtrac 5 ajánlanám, de az még drágább
ha évi 30k km futás felett akkor vitathatatlan Michelin
ha nagyon számít a pénz akkor Gislaved/Barum/Semperit is nagyon jó gumik
de itt kérdezz rá, hogy mit ajánlanak, mert vannak igazi gumisok is közöttük
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
A Marso elsőre szimpatikus volt és jókat hallottam eddig róluk. A Mobilio-val egyszer volt rossz tapasztalat, oda nem megyek többet.
Amin nagyon meglepődtem, hogy a 2014-es ADAC téli gumi teszt győztese a Nokian wr d3 lett és az a Marso-nál jelenleg "csak" 14.400.
Több nagy gyártó sikerszériáját megnéztem most de nem nagyon volt 15k alatt.Kicsit olvasgatok még ez ügyben, de ez eddig jónak tűnik....
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
nagyúr
válasz blaca83 #60110 üzenetére
árak hasonlóak
mindenhol korrektek és kedvesek voltakolahgumi nincsen tapasztalatom,de jókat hallottam róluk
baranyagumi gyorsak de csak egyszerre 2 autót tudnak fogadni
marso nagyon gyorsak egyszerre 4 autót tudnak fogadni, nagyon sok szerelő
mobilio.hu alig lehetett parkolni, egy szerelő volt csak, egy autó tudnak fogadni rendes voltmost viszont ide fogok menni, 8k-ból megállt a 4 db 16" gumicser a munkatársamnak
-
-
dunc
nagyúr
-
blaca83
őstag
-
blaca83
őstag
Téligumit hol érdemes venni Pécsen? 175/65 R14
Esetleg valami webáruház ahol jóárusítva vannak a dolgok?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Exian
addikt
Erre az okostojásra ébredtünk.
Békésen aludtunk, amikor egyszer csak bakker, ez még álmomból is felvert és bár aludtam, teljes mértékben hallottam a csikorgást, csattanás(oka)t. Ablakunk alatt, tőlünk 30 méterre történt...
Nem kicsit összetekeredett a Skodája. Úgy berakta 4-5 fa közé a kocsit, hogy ihajj. A 22 hónapos fiúnknak persze tetszett a hajnali rendőrautók, mentőautók, tűzoltóautók gyülekezete... én meg most hó't fáradt vagyok
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
ATX TÁPEGYSÉG 460W FSP FSP460-60HCN
Készlet
Bruttó: 11.874 Ft
Nettó: 9.350 FtINTEL PENTIUM G3240 3.1 GHZ LGA1150 3MB INT.VGA DOBOZOS
Készlet
Bruttó: 16.078 Ft
Nettó: 12.660 FtPár napos cuucok, Cgroup számla, gar (mintha boltból hoznád ki )
Ár Táp 8K
CPU 12,5K
Az árak fixek egy fix 18K
+3620/2640367[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Adott egy VGA Palit GTX460
Amig nem kap drivert, addig frankon mukodik, nem szemetel nem csikoz semmi.
Onnantol hogy megkapja a drivert barmit, akar nvidia oldalrol, akar windows automata frissitesbol, kiakad a gep, meg csokkentett modban sem hajlando elindulni.
Ha kiveszem a kartyat es az alaplapra integraltal indul, akkor mukodik rendben utana is.Valkiek otlete javithato vhogy vagy kuka a kartya?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN